pan.nikt 12.05.06, 00:12 Ciekawe, kto mu podstawi motorówkę??? wiadomosci.onet.pl/1320892,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zablokowany Re: Wałęsa zaczyna strajk!! 12.05.06, 00:14 Nikt nie musi mupodstawiac żadnej motorówki. A ty bolszewiku wymyśl nową datę rozwiązania PO bo jak narazie Twoja przepowiednia , że PO nie będzie od grudnia 2005 jest kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Wałęsa zaczyna strajk!! 12.05.06, 00:23 Za bolszewika, powinieneś dostać rekawicą w twarz. Natomist co do rozpadku PO. Nie twierdziłem, że napewno w grudniu, tylko, że wkrótce. mają trochę poślizgu, ale już idzie na dobre. Za chwilę oderwie się grupa Piskorskiego. To będzie kamysek, który poruszy lawinę. Trochę cierpliwości. Twoi koledzy mają opóźnienie w wykonaniu planu, ale w końcu go zrealizują. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Przypominasz mi pewną PZPRowską g.... 12.05.06, 00:16 która również kocha teorię motorówki... Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Przypominasz mi pewną PZPRowską g.... 12.05.06, 00:25 Jakie nerwy. Boisz się, że sie wyda, a to ty wysyłałeś tą motorówkę??:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
sierota.po.ud Niech weżmia z sobą Czesia Kiszczka. 12.05.06, 00:31 Który zbędzie zapewniał publikę, że nie słyszał o Bolku. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni atakuja komunistow czy ich wspolpracownikow 12.05.06, 00:26 i towarzysz natychmiast na miejscu: elfhelm napisał: > która również kocha teorię motorówki... O motorowce to nawiecej mowila Walentynowicz i Gwiazda. Wg towarzysza oni wlasnie sa z pzpr? Lufa! W tyl zwrot i marsz na szkolenia! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Nie wiesz o co chodzi Fistaszku, nie pyskuj 12.05.06, 00:34 pochodź sobi na wykłady do jednej z trójmiejskich szkół i się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
nurni bla bla bla 12.05.06, 00:37 Bla bla bla.. Co mnie obchodzi o czym sie w mlodziezowce gada. Im wiecej prawdy tym bardziej bezradni jestescie. I dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada I tak nie plecie bredni jak Rokita 12.05.06, 00:26 Megaloman jak zawsze, ale przynajmniej szanuje demokratyczne wybory. ,,"Dajcie mi i im trochę szans. Oczywiście jest to dla mnie nie do przyjęcia, ale demokracja jest demokracją" - powiedział dziennikarzom Wałęsa, pytany o ocenę nowych członków rządu.'' wiadomosci.onet.pl/1320892,11,item.htmlwiadomosci.onet.pl/1320892,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
sierota.po.ud Był agent Bolek? Kto był agentem Bolkiem? 12.05.06, 00:40 Nie znając odpowiedzi na te dwa pytania trudno poważnie traktować Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Był agent Bolek? Kto był agentem Bolkiem? 12.05.06, 00:51 To fakt, ale trzeba przyznac, ze Dzis Walesa powiedzial mniej glupstw niz Rokita. Przynajmniej mniej mu opublikowali. :( Odpowiedz Link Zgłoś