gmanchuel Jaka komuna ? 13.05.06, 13:00 Do pantera01 : Jaka komuna ?! Nic nie rozumiesz ! Po prostu chodzi o demokracji, wolnosci, godnosci, ludzkich powszechnych wartosciach ! Jesli wszedzie widzisz komune, to na pewno potrzebujesz leczenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Normalna komuna !! Tam demnostrują członkowie 13.05.06, 14:29 marginalnych lewackich organziacji a nie młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy [...] 13.05.06, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Jaka komuna ? 13.05.06, 23:54 Moze i nie rozumiem ale umiem czytac. Wystarczy spojrzec na liste organizacji wspierajacych te demonstracje i wszystko jasne! Poza tym moj drogi wiekszosc komunistycznych aparatczykow ma sie dobrze i ciagle miesza w polityce (vide ostatni prezydent!!). Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org studenci, do nauki! 13.05.06, 13:04 skonczyly sie juz przelewki, giza-poleszczuk ma racje, ze mlodzi ludzie powoli zauwazaja wplyw wladzy na wlasne zycie. i ten wplyw przestaje im sie podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:08 Każde pokolenie ma swoje przeżycie pokoleniowe :) Młodzież nie życzy sobie - tak jak my w swoim czasie - żeby ktoś dyktował im co myśleć, w co wierzyć. Tylko my mogliśmy sobie poprotestować dopiero kilkadziesiąt lat po tym jak naszych rodziców za mordę chwycili, a oni mogą, kiedy to się zaczyna. Nas nazywali "bandą nieodpowiedzilnych wyrostków", ich nazywacie co najmniej "SLDowską młodzieżówką". Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:10 kurka_wodna13 napisała: ich nazywacie co > najmniej "SLDowską młodzieżówką". Cha cha cha!:)))))))))))))))))))))))))) Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:42 Bo ja to lubię się wyrażać delikatnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:43 A co lepsze to juz tylko zacytuję :) rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w Krakowie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A niby czym innym są jak bandą anrachistów, lewków 13.05.06, 14:01 antyklerykałow, aborcjonistów, promotorów zboczeń. Zwyczaje typy aspołęczne. I oczywiście, że są to działcze lewackich organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a co podeptania miejsca pamieci jakim jest 13.05.06, 14:04 Grob Nieznanego Zolnierza w Krakowie to wiecej o tym tutaj Podczas homoseksualnej parady w Krakowie doszło do znieważenia szczególnego miejsca pamięci narodowej jakim jest Grób Nieznanego Żołnierza na Placu Matejki, gdzie spoczywają prochy bohaterów i męczenników, którzy oddali swe życie za Polskę wiecej pod adresem! www.nacjonalista.org/newsy.php?id=1370&dzial=1 Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 [...] 13.05.06, 14:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: A niby czym innym są jak bandą anrachistów, l 13.05.06, 14:42 poglodek napisał: > antyklerykałow, aborcjonistów, promotorów zboczeń. Zwyczaje typy aspołęczne. I > oczywiście, że są to działcze lewackich organizacji. A ja jestem dumny z polskiej mlodziezy. A ci, ktorym sie ona nie podoba sa: antypolscy, antynarodowi, komunisci, chorzy na wszystkie choroby prawdziwe i urojone, polsko-jezyczni, wszechdurni, prawoskretni i w ogole polglowki... "drecz mnie, recznie", aspolecznie Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Swoista "instrukcja" 13.05.06, 13:08 Instrukcję, jak organizować zaplecze młodzieżowe w walce z prawicowym rządem wydała dzisiaj Gazeta Wyborcza. Zagrożoni utratą posad mamusie i tatusiowie mobilizują swoje wypasione potomstwo. Żenada. I tak przychodzi najwyżej 200 osób =- pod sztandarami SLD, SdPl, nieboszczki UW, anarchistów, pederastów i antyklerykałó. To ma być owa "spontaniczna" akcja przeciwko Giertychowi?... hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek [...] 13.05.06, 14:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yhy_yhy znowu w życiu ci nie wyszło...? 13.05.06, 13:14 żałosny zakompleksiony mały ludziku, że tak zioniesz jadem...? Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile spoko, jeszcze rok i kolejny milion wyjedzie 13.05.06, 13:16 a ci co zostaną nie będą demonstrować. Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Ile głosów dostał Lepper, a ile Frasyniuk? 13.05.06, 13:20 Głos oddany na członka uwoli powinien się liczyć dziesięciokrotnie... (trzeba sprawdzić w Talmudzie, czy nie ma takiego zapisu...):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: spoko, jeszcze rok i kolejny milion wyjedzie 13.05.06, 13:19 Ciekawe spojrzenie... w takim razie dlaczego do tej pory młodzież wyjeżdżałą z Polski? czyżby Giertych rządził 3,2, rok temu? hę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
olek.komsomolec Za Gomułki wyjeżdzali ci, co uprowadzili samolot 13.05.06, 13:21 z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo belaqua..jesteś typowym faszystą z sekty Rydzyka ! 13.05.06, 13:37 bandycka sekta,popierająca SB-eków i kryminalistów..sami jesteście tacy sami! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 czyli powiedzial nieprawde?? czy moze jest 13.05.06, 13:58 tak ze fakty i prawda jest tobie niewygodna?? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A co może belaqua napisał nieprawde. Dlaczego 13.05.06, 14:24 młodzież wyjeżdżała za prezia Kwacha i rządów Sojuszu Lewych Dochodów ?! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek To, że wyjada zawdzieczają temu, że przez 17 lat 13.05.06, 14:21 rządzili w Polsce na przemian lewica i liberałowie, wspólnie zniszczyli i rozkradli Polską gospodrkę. Byliśmy 10 potęgą gospodarczą świata. Więc niech podziękują preziowi Kwachowi, Bolkowi, Sojuszowi Lewych Dochodów, KLD - PO, PE, SdPl za to co zrobili z Polską. Ja zaostaje, bo zmaierzam naprawiać to co oni zniszczyli, i mam uważam, że Polska nawet zniszczona przez lewice i liberałow w stanie gorszym niż po okupacji hitlerowskiej jest do odbudowy. Moi dziadkowie odbudowali Polske po hitlerowcach, to i ja moge odbudowac po liberałach. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:19 hehe ale teoryjkę palnąłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
telly123 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:21 ;) Dlaczego gazeciarze piszą tak ogólnikowo "młodzież", a nie usciślą, że to rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w Krakowie? www.piotrskarga.pl/w,060510,3.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Dokładnie, zgadzam się, chociaż nie dziwie się że 13.05.06, 14:25 Gazeta Judaszowa zawana czasami Koszernoja Prawda tego nigdy nie napisze. W końcu to ich przyjacielie ... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:59 telly123 napisał: > ;) Dlaczego gazeciarze piszą tak ogólnikowo "młodzież", a nie usciślą, że to > rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka > bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w > Krakowie? To jest bardzo antypolska wypowiedz, bez szacunku dla przyszlosci polskiego narodu, wulgarna, ponizajaca, manipulujaca i ...juz wiem...komunistyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ziew, no coz pieniazki sie skonczyly, z budzetu 13.05.06, 13:35 to beda protestowac i podburzac naiwnych Odpowiedz Link Zgłoś
ak813 [...] 13.05.06, 13:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Kto tym kieruje? 13.05.06, 13:43 Bo nie wierze ze robi to mlodzierz, ktorej jedynym zainteresowaniem jest browar i kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Bo tam demonstrują członkowie SLD, PD, SdPl, UP, 13.05.06, 14:27 UL, Racji, Zielonych, Federacja Anrchistyczna, tam są transparenty tych partii i ich politycy .. więc to nie młodzież a zwyczajnie lewactwo, wylewa publcznie swój żal i frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kto tym kieruje? 13.05.06, 14:47 stachu44 napisał(a): > Bo nie wierze ze robi to mlodzierz, ktorej jedynym zainteresowaniem jest > browar i kasa. Prawda? Zawsze mlodziez zaskakuje. Niby nic ja nie obchodzi a tu nagle - idealisci jacys z niej wychodza... Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq zobacz na zdjęciach kto 13.05.06, 15:09 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=3 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=4 serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=5 Bardzo ładne transparenty. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 13:44 kto sie za tym ukrywa i nawołuje - nie ma odwagi aby otwarcie powiedzieć??? Wysługuje się młodzieżą którą łatwo manipulowac zawsze i wszędzie - bo taka jest młodzież - impulsywna i łatwowierna! To dorośli - wyborcy powinni siesprzeciwiać! Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI DZIECI!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 13:53 > Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI > DZIECI!!?? Jak staniesz przed nimi, to nie będą nic widziały. Odpowiedz Link Zgłoś
tiales1 niech SB-cy,i sekta rydzyka, zaczyna sie bać ! 13.05.06, 14:10 młodzi zrobią wam rozpierduche,..co? będziecie strzelać? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: niech SB-cy,i sekta rydzyka, zaczyna sie bać 13.05.06, 14:33 Zły adres. Ja nie lubię hałasu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 14:49 jolkak11 napisała: > Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI > DZIECI!!?? Mowisz o wszechpolakach? Odpowiedz Link Zgłoś
nagiel Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:59 DOTARLO !!!!! Wreszcie... Tak,Polska to nie folwark. Niczyj ! To moje i Twoje miejsce. Rodowe. Pozwolilismy je zapaskudzic...to trzeba posprzatac.Nie uciekac! Odpowiedz Link Zgłoś
asia8325 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:13 Ciekawe, ilu z tych protestujących studnetów było w jesieni na wyborach?... a skoro się nie głosowało to się teraz nie powinno prostestować. Nie ma się co oburzać, trzeba było iść do urny i oddać głos na osoby których poglądy i postawa danej osobie odpowiada. Też mi się nie podoba nowa koalicja- tyle że mam czyste sumienie.Zrobiłam to co mogłam żeby tak nie było. szkoda że byliśmy w mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:35 > trzeba było iść do urny i oddać głos na osoby których poglądy i postawa > danej osobie odpowiada. Czy pod rządami aktualnej ordynacji wyborczej jest to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:41 > Czy pod rządami aktualnej ordynacji wyborczej jest to możliwe? bingo a dzisiejsza ordynacja wyborcza do sejmu, to chyba proporcjonalna, wymyslona przez Belgijskich SOCJALISTOW po to by utrzymac wladze no bo ile dostal pan Giertych glosow?? pamietam ze byla akcja ze ma nie dostac sie do sejmu w sejmie sa ludzie ktorzy dostali po 400 glosow! a nie weszli ludzie ktorzy otrzymali ich pare tysiecy ;0 dlatego tak dlugo jak bedzie obecna ordynacja wyborcza, a nie taka o jedno mandatowych okregach wyborczych, beda straszyc nas potworki i wine za utrzymanie tego stanu rzeczy, maja takze partie lewicowe w Polsce! wiec moga sobie wyprowadzac psy na manifestacje, przeciwko chyba wlasnej glupocie i pysze! Odpowiedz Link Zgłoś
nagiel Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:36 W tym rzecz... Jeden jedyny raz kiedy mamy wladze tzn.karte wyborcza, mowimy-to mi wisi ,albo-nie znosze moheru. Abnegacja..."pieknoduchostwo"...glupota...??? A teraz fuuj!!! Bij sie w piersi /wlasne!/ i wolaj-mea culpa,mea maxima culpa... Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:51 asia8325 napisała: (...) > Też mi się nie podoba nowa koalicja- tyle że mam czyste sumienie.Zrobiłam to > co mogłam żeby tak nie było. szkoda że byliśmy w mniejszości. I co? Usiasc i plakac? Mozesz jeszcze pomoc mlodziezy. Odpowiedz Link Zgłoś
grupa_stern Źle że tak kłamliwa gazeta jak GW włączyła się do 13.05.06, 14:55 protestów. To dyskredytyje całą akcję tak jak udział Edelmana i innych!!! ---- Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Źle że tak kłamliwa gazeta jak GW włączyła si 13.05.06, 15:11 grupa_stern napisała: (...) Znasz to: (...) "Nie. Tyś już wtedy znał prawdę. W najczarniejszych z godzin tyś wiedział, że w oddali stoi tłum milczący, który będzie świadczył i znów cię narodzi - że bagno wyparuje pod upartym słońcem, że świat nie może zginąć w błotnistej powodzi." (...) Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 15:22 To sa wszysko zmarnowane lata ,dlaczego Polak moadry zawsze po szkodzie a nie wczesnij.Za duzo zmarnowanych lat i znuw zaglosujemy zle[ja zawsze jestem w mniejszosci apotem okazuje sie ze mialam racje ,to smutne]Nie wierzmy demagoga ani bulteliera[ma bardzo duza sile przebicia,zapedza w kozi rog kazdego medialnego przeciwnika] Odpowiedz Link Zgłoś
1sz-truten Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 15:51 Brawo mlodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w was nadzieja naszego glupiego narodu zawsze wierzylem ze kiedys sie obudzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:00 Świetny instruktaż gazety, która juz bez przyczajania broni "demokracji". Tak tzrymać. Młodzi głupi, zanim dojrzeją i zrozumieją, że zostali wystrychnieci na dudka, minie parę lat, a do tego czasu a nuz uda się "załatwić" ten rząd, uratować komuchów, ubeków i lewe biznesy. Bardzo ciemna ta młodzież. Albo już fałszywa. Jeżeli Giertych, zwiazany koalicją, jest dla nich zgrożeniem demokracji, to gdzie byli, jak rządziły komuchy? Jeżeli uznaja wartości demokratyczne, to co za demokracja, gdzie kwedstionuje się demokratyczny wybór? Jeżeli poglądy Giertycha im sie nie podobają, to jakie im sie podobają? Może by je ujawnili? Brak odwagi? Chodzi o bajer? Przecież za czerwone poglądy w Polsce się nie siedzi... Jeżeli boją się o polską oświatę, to chyba słusznie - sami są dowodem, ze gorzej byc nie może - jeżeli nie potrafią odczytać jawnej manipulacji Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:18 Młodzi głupi, zanim dojrzeją i zrozumieją, że zostali wystrychnieci na > > dudka Patrzcie jak ten czas szybko płynie. Zdaje mi się, że zupełnie niedawno czytałem takie teksty o "warchołach". A tu już następne pokolenie "jedynie słusznyh" agitatorów wyrosło. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 01:46 smerfie drogi, słyszałem i widziałem w Panoramie takiego jednego mlodego. Skarżył się, że musi protestować, bo ma siostrę, która pójdzie do gimnazjum, i nie chce, aby jej uczyli, że za wszystko odpowiadają Żydzi i cos tam jeszcze /geje?/. A drugi "mądry" nie chce, aby szkoła była drugim Radiem Maryja. No to jak określić takie bzdury? Głupota, to mało. Polak nową przypowieść sobie kupi: Głupi, bo młody, a młody, bo głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 [...] 13.05.06, 16:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Re: Mlodzi teraz k....wa Wy. 13.05.06, 16:23 Jestescie przyszloscia narodu.Do was nalezy ten ruch.Organizujcie sie przez internet i obalcie te dyktature poki jeszcze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 13.05.06, 16:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Pedalicja się zbiera i wychodzi na ulicę? Pan 13.05.06, 16:47 A co myslales, ze beda jak baranki sluchac sie takich jak Ty? Obrazanie mlodych nic nie pomoze, wystawiasz tylko laurke sobie. "Krol jest nagi" - to przywilej mlodych. Wmawianie im, ze sa tchozliwymi pedalami obraca sie przeciwko Wam. Zawsze tak bylo, jak sie obraza Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mówić 13.05.06, 16:51 co chcę! Masz szanować moje zdanie! Domagam się tego, słyszysz? Ba, nawet żądam! Może jestem w mniejszości, ale to ty masz się do mnie dostosować, zrozumiano?! PS. Oto przykład krzykliwej "argumentacji" homoseksualistów, którym teraz ukróci się zboczone "wybryki"! I słusznie, o zdrowie narodu i młodych Polaków trzeba dbać! Kwarantanna dla Biedronia! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 16:58 tales1 napisał: > PS. Oto przykład krzykliwej "argumentacji" homoseksualistów, (...) Przeciez to Ty krzyczysz. Mlodzi Polacy maszeruja sprzeciwiajac sie takim jak Ty. Czy tego nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:04 No patrz, jakoś nie widzę! Garstka anarchistów, lewaków, lewicowych przybudówek PD, SLD, SdPl, Zielonych i gejów ma robić na mnie wrażenie? Widziałem w życiu dużo wiecej, niż kilkuset "wydymanych" intelektualnie przez żarcie gazetowybiórczej "papki" nastolatków! Onyszkiewicz, Borowski, Olejniczak i Michnik (albo pracuś Pacewicz) skrzyknęli paru usłużnych gó..arzy, którzy za 10 zł (akurat na wino) manifestują nie rozumiejąc nawet skandowanych przez siebie haseł, ha, ha, ha! A do tego większośc zapewne "na haju"! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:09 tales1 napisał: > No patrz, jakoś nie widzę! Garstka anarchistów, lewaków, lewicowych przybudówek > > PD, SLD, SdPl, Zielonych i gejów ma robić na mnie wrażenie? Widziałem w życiu > dużo wiecej, niż kilkuset "wydymanych" intelektualnie przez żarcie > gazetowybiórczej "papki" nastolatków! Onyszkiewicz, Borowski, Olejniczak i > Michnik (albo pracuś Pacewicz) skrzyknęli paru usłużnych gó..arzy, którzy za > 10 zł (akurat na wino) manifestują nie rozumiejąc nawet skandowanych przez > siebie haseł, ha, ha, ha! A do tego większośc zapewne "na haju"! Przypominasz mi ZOMOwca ze stanu wojennego. Tylko wino bylo drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:14 A ty mi przefarbowanego w liberalne szatki i "przeorientowanego" intelektualnie (a może i nie tylko?) czerwonoróżowego ubeka, który wyrzuty sumienia pokrywa wyimaginowaną walką o wolność (tylko swoją, a nie "naszą i waszą") Demokracja ci się nie podoba? Nie podoba się demokratycznie wybrany rząd? Demokracja jest cacy kiedy "dokonuje" wyboorów po twojej mysli, co? Inaczej, jest bee? Typowy shiopokryciały czytelnik GW? Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:20 tales1 napisał: > A ty mi przefarbowanego w liberalne szatki i "przeorientowanego" intelektualnie > > (a może i nie tylko?) czerwonoróżowego ubeka, który wyrzuty sumienia pokrywa > wyimaginowaną walką o wolność (tylko swoją, a nie "naszą i waszą") > Demokracja ci się nie podoba? Nie podoba się demokratycznie wybrany rząd? > Demokracja jest cacy kiedy "dokonuje" wyboorów po twojej mysli, co? Inaczej, > jest bee? Typowy shiopokryciały czytelnik GW? Ile tu slow! "nasz i wasza"? Czy to jest Twoje haslo? Czy Prezydent i ten rzad jest "dla nas i dla was"? Co Ty piszesz? Czy Tobie slowa tak wpadaja do glowy - czy czasami wiesz co piszesz? A poza tym jakie to slowa? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:26 Nie słyszałeś hasła "Za wolność waszą i naszą"? Masz historyczne braki, chłopie! Nie będę ci tego tłumaczył, nie mam czasu na naukę mało pojętnych i "jednotorowo" (umysłofob?) myślących forumowiczów z czerwonymi korzeniami! Ja nie dzielę ludzi anoi społeczeństwa tylko ty, wyprowadzając garstkę gó...wniarzy na ulicę i podpuszczając ich do manifestowania nieposłuszeństwa wybranemu demokratycznie (do tego jakoś się nie odniosłeś, kochany)rządowi! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:43 tales1 napisał: > Nie słyszałeś hasła "Za wolność waszą i naszą"? (...) Jakis nieprzemakalny jestes. Wlasnie probowalem Ci to wytlumaczyc. Takie hasla jak: "Prezydent dla wszystkich Polakow". To Wy sie ustawiacie: "my i wrogi" stad oczywiscie macie wrogow. Ale nie sa to wyimagowani KPPowcy (tych Stalin juz dawno zalatwil, wiec sie spozniliscie zdziebko) a normalni ludzie. Ja wiem, to trudne pojecie. Bo przeciez wedlug Ciebie normalni kochaja Giertycha. No wiec, to nie ci. Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo [...] 13.05.06, 20:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 13.05.06, 17:02 Ale bylby wrzask ... na cala Polske i okolice!:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 13.05.06, 17:10 mysz_polna5 napisała: > Ale bylby wrzask ... na cala Polske i okolice!:)))))))))))))))) Dzieki Bogu! Jak Ci praca dla tolerancji i przeciwko nienawisci idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gallux Re: Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 14.05.06, 14:49 komuchy i lumpenliberały POsługują się starymi metodami w przeszłości na zachodzie mielismy np "wiece antywojenne" czy "marsze pokojowe" organizowane za kase KGB do módych czerwonych łbów POwinno dotrzeć, że to WYBORCY zdecydowali o tym kto bedzie rządził:-) nie podoba sie to wypad:-) trza było we wrzesniu głosować kartkami:-) nogami sie nie głosuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:46 tak tak, wszystko to lewakowie, a jak ktoś nie popiera Giertycha jako ministra edukacji to musi być niechybnie z SB... i ci wszyscy protestujący to podli zmanipulowani nic nie wiedzący lewakowie bo jak może się Lepper i Giertych nie podobać? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Słusznie prawisz i logiczne wnioski wyciągasz 13.05.06, 17:57 nie lubie ludzi którzy mylą ironie z aronią! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:13 A szkoda. Moze mialbys wiecej do powiedzenia, gdybys nie musial rownac sie z Wodzem. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:14 majster_g napisał: > A szkoda. Moze mialbys wiecej do powiedzenia, gdybys nie musial rownac sie z > Wodzem. Oczywiescie ta odpowiedz byla do talesa 1. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:20 Dziecko, jak z toba prowadzić dialog, skoro ty walisz monolog! Sam sobie zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz! Mylisz interlokutorów, a masz tylko jednego! Oj, jakiś "rozdygotany" wewnętrznie jesteś! I co to za sformułowanie: "I widzisz, jak cię łatwo poznać. A szkoda"! Szkoda ci, że mnie łatwo poznać? Neurony ci strajkują? A może wyszły na ulicę i protestują przeciw demokratycznie wybranemu rządowi? Wspóółczuję! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:46 tales1 napisał: > Oj, jakiś "rozdygotany" wewnętrznie jesteś! I co to za > sformułowanie: "I widzisz, jak cię łatwo poznać. A szkoda"! Szkoda ci, że > mnie łatwo poznać? Neurony ci strajkują? A może wyszły na ulicę i protestują > przeciw demokratycznie wybranemu rządowi? Wspóółczuję! Rozdygotany, mowisz... "Szkoda" - wlasnie o te neurony mi chodzilo. Jednak mozesz myslec, bos to wymyslil. Wiec jest nadzieja... Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 00:00 Alez kolego. Ten rzad jeszcze nie zaczal nawet organizowacposiedzen a juz wiekszosc lewactwa wychodzi na ulice! Jesli ten rzad zacznie robic dziadostwo to sam wyjde na protest. Tym niemniej zrobie to dopiero jak bede pewny ze rzad robi dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szarymen Kraków 13 maja, po demonstracji 13.05.06, 17:52 nie chce mi sie czytac 500 postów;), wypowiem sie na temat demonstracji w Krakowie. Przede wszystkim: wiem ze niektórzy po prostu wiedzą swoje i już nic nie pomoże, ale tradycyjnie już podkreślę,że w tej demonstracji szli ludzie o różnych poglądach polityczych, społecznych, religijnych; nie było tajnego lewackiego spiskowania, po prostu ludzie przyszli bo im sie nie podoba to co się teraz dzieje w naszym kraju. Wczoraj na stronie mw przeczytałem ze jestesmy "skrajnym lewackim marginesem". czy to prawda?niech ocenią ci którzy nas dziś widzieli. było nas 2000, co jest dużym sukcesem jako że wieszane przez nas plakaty znikały po 2-3 godzinach. Pragnę też podziękowac Robertowi Leszczynskiemu za słowa poparcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Kraków 13 maja, po demonstracji 13.05.06, 18:08 szarymen napisał: > nie chce mi sie czytac 500 postów;), wypowiem sie na temat demonstracji w > Krakowie. Przede wszystkim: wiem ze niektórzy po prostu wiedzą swoje i już nic > nie pomoże, ale tradycyjnie już podkreślę,że w tej demonstracji szli ludzie o > różnych poglądach polityczych, społecznych, religijnych; (...) Brawo! Wszyscy Was popieramy! Reszta sie nie przejmuj, oni tez twierdza, ze chodzi im o "nasza i wasza". Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:05 ale z ciebie ciemny glupol - kto ma wychowywać mlodych- takie samy oszolomy, których jedyna kwalifikacja jest kleczenie w kościele??? Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 00:02 Czy to niba ja jestem ten ciemny glupol? Troche za pozno, juz mam na pismie ze jestem intelektualista. Ja moje dzieci wychowuje sam, natomiast wole zeby w szkole byli nauczyciele ktorzy klecza w kosciele niz ci ktorzy strzelaja w tyl glowy niewinnym ludziom jak to robili Twoi bohaterowie komunistyczni. Odpowiedz Link Zgłoś
prebus11 Jezeli ktos chce ZaPrOtEsToWaĆ jest specjalny list 13.05.06, 18:23 Umieszczam list, w ktorym mozna zaprotestowac, ze pan Roman Giertych objal stanowisko Ministra Edukacji Narodowej. kLIKNIJCIE NA LINK: www.bezgiertycha.rp4.pl/index-15000.html Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Jezeli ktos chce ZaPrOtEsToWaĆ jest specjalny 13.05.06, 18:27 prebus11 napisał: > Umieszczam list, w ktorym mozna zaprotestowac, ze pan Roman Giertych objal > stanowisko Ministra Edukacji Narodowej. > > kLIKNIJCIE NA LINK: > www.bezgiertycha.rp4.pl/index-15000.html Dzieki! Podpisalem i przesylam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
coondelboory Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:40 >Potem ktoś wędruje do magistratu i załatwia formalności. >[...]Nikt nie pyta, kto jest organizatorem. Najważniejsze, >że można przyjść i wyrazić własne emocje. Tak jest nikt nie pyta kto, po co, czemu to sluzy, wazne ze mozna isc podymic, a moze z czasem dac komus w morde. A malolectwo jak zwykle jest narzedziem tego "ktosia" ktory zalatwia formalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:57 coondelboory napisał: > wazne ze mozna isc podymic, a moze z czasem dac komus w morde. (...) Mowisz jak wszechpolak. Jestes nim? Odpowiedz Link Zgłoś
szarymen [...] 13.05.06, 19:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś