Dodaj do ulubionych

Młodzi organizują antyrządowe demonstracje

• gmanchuel Jaka komuna ? 13.05.06, 13:00
      Do pantera01 :
      Jaka komuna ?!
      Nic nie rozumiesz !
      Po prostu chodzi o demokracji, wolnosci, godnosci, ludzkich powszechnych
      wartosciach !
      Jesli wszedzie widzisz komune, to na pewno potrzebujesz leczenia !
      • poglodek Normalna komuna !! Tam demnostrują członkowie 13.05.06, 14:29
        marginalnych lewackich organziacji a nie młodzież.
        • yhy_yhy [...] 13.05.06, 14:58
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • pantera01 Re: Jaka komuna ? 13.05.06, 23:54
        Moze i nie rozumiem ale umiem czytac. Wystarczy spojrzec na liste organizacji
        wspierajacych te demonstracje i wszystko jasne! Poza tym moj drogi wiekszosc
        komunistycznych aparatczykow ma sie dobrze i ciagle miesza w polityce (vide
        ostatni prezydent!!).
    • krytyka.org studenci, do nauki! 13.05.06, 13:04
      skonczyly sie juz przelewki, giza-poleszczuk ma racje, ze mlodzi ludzie powoli
      zauwazaja wplyw wladzy na wlasne zycie. i ten wplyw przestaje im sie podobac.
    • kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:08
      Każde pokolenie ma swoje przeżycie pokoleniowe :)

Młodzież nie życzy sobie - tak jak my w swoim czasie - żeby ktoś dyktował im co
      myśleć, w co wierzyć. Tylko my mogliśmy sobie poprotestować dopiero
      kilkadziesiąt lat po tym jak naszych rodziców za mordę chwycili, a oni mogą,
      kiedy to się zaczyna.

Nas nazywali "bandą nieodpowiedzilnych wyrostków", ich nazywacie co
      najmniej "SLDowską młodzieżówką".

• mysz_polna5 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:10
        kurka_wodna13 napisała:

ich nazywacie co
        > najmniej "SLDowską młodzieżówką".

Cha cha cha!:)))))))))))))))))))))))))) Dobre!
        • kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:42
          Bo ja to lubię się wyrażać delikatnie :))
        • kurka_wodna13 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:43
          A co lepsze to juz tylko zacytuję :)

rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka
          bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w
          Krakowie

:)))))
      • poglodek A niby czym innym są jak bandą anrachistów, lewków 13.05.06, 14:01
        antyklerykałow, aborcjonistów, promotorów zboczeń. Zwyczaje typy aspołęczne. I
        oczywiście, że są to działcze lewackich organizacji.
        • gekon1979 a co podeptania miejsca pamieci jakim jest 13.05.06, 14:04
          Grob Nieznanego Zolnierza w Krakowie to wiecej o tym tutaj
          Podczas homoseksualnej parady w Krakowie doszło do znieważenia szczególnego miejsca pamięci narodowej jakim jest Grób Nieznanego Żołnierza na Placu Matejki, gdzie spoczywają prochy bohaterów i męczenników, którzy oddali swe życie za Polskę

wiecej pod adresem!

www.nacjonalista.org/newsy.php?id=1370&dzial=1
        • tiales1 [...] 13.05.06, 14:07
          • poglodek A co towarzysz nie na demonstracji ?! 13.05.06, 14:15
        • majster_g Re: A niby czym innym są jak bandą anrachistów, l 13.05.06, 14:42
          poglodek napisał:

> antyklerykałow, aborcjonistów, promotorów zboczeń. Zwyczaje typy aspołęczne.
          I
          > oczywiście, że są to działcze lewackich organizacji.

A ja jestem dumny z polskiej mlodziezy. A ci, ktorym sie ona nie podoba sa:
          antypolscy, antynarodowi, komunisci, chorzy na wszystkie choroby prawdziwe i
          urojone, polsko-jezyczni, wszechdurni, prawoskretni i w ogole polglowki...

"drecz mnie, recznie", aspolecznie
    • belaqua Swoista "instrukcja" 13.05.06, 13:08
      Instrukcję, jak organizować zaplecze młodzieżowe w walce z prawicowym rządem
      wydała dzisiaj Gazeta Wyborcza. Zagrożoni utratą posad mamusie i tatusiowie
      mobilizują swoje wypasione potomstwo. Żenada. I tak przychodzi najwyżej 200 osób
      =- pod sztandarami SLD, SdPl, nieboszczki UW, anarchistów, pederastów i
      antyklerykałó. To ma być owa "spontaniczna" akcja przeciwko Giertychowi?...
      hehehehehehe
      • vitkabravo belaqua.. tak jakRM, daje lekcje faszyzmu, 13.05.06, 13:34
        • poglodek [...] 13.05.06, 14:17
    • yhy_yhy znowu w życiu ci nie wyszło...? 13.05.06, 13:14
      żałosny zakompleksiony mały ludziku, że tak zioniesz jadem...?
    • gregsmile spoko, jeszcze rok i kolejny milion wyjedzie 13.05.06, 13:16
      a ci co zostaną nie będą demonstrować.
      • olek.komsomolec Ile głosów dostał Lepper, a ile Frasyniuk? 13.05.06, 13:18

• belaqua Re: Ile głosów dostał Lepper, a ile Frasyniuk? 13.05.06, 13:20
          Głos oddany na członka uwoli powinien się liczyć dziesięciokrotnie... (trzeba
          sprawdzić w Talmudzie, czy nie ma takiego zapisu...):)))))
          • poglodek Moim zdaniem stukrotnie !! :) :) :) :) :) :) 13.05.06, 14:22
      • belaqua Re: spoko, jeszcze rok i kolejny milion wyjedzie 13.05.06, 13:19
        Ciekawe spojrzenie... w takim razie dlaczego do tej pory młodzież wyjeżdżałą z
        Polski? czyżby Giertych rządził 3,2, rok temu? hę?:)
        • olek.komsomolec Za Gomułki wyjeżdzali ci, co uprowadzili samolot 13.05.06, 13:21
          z Wrocławia.
        • vitkabravo belaqua..jesteś typowym faszystą z sekty Rydzyka ! 13.05.06, 13:37
          bandycka sekta,popierająca SB-eków i kryminalistów..sami jesteście tacy sami!
          • gekon1979 czyli powiedzial nieprawde?? czy moze jest 13.05.06, 13:58
            tak ze fakty i prawda jest tobie niewygodna??
          • poglodek A co może belaqua napisał nieprawde. Dlaczego 13.05.06, 14:24
            młodzież wyjeżdżała za prezia Kwacha i rządów Sojuszu Lewych Dochodów ?!
      • poglodek To, że wyjada zawdzieczają temu, że przez 17 lat 13.05.06, 14:21
        rządzili w Polsce na przemian lewica i liberałowie, wspólnie zniszczyli i
        rozkradli Polską gospodrkę. Byliśmy 10 potęgą gospodarczą świata. Więc niech
        podziękują preziowi Kwachowi, Bolkowi, Sojuszowi Lewych Dochodów, KLD - PO, PE,
        SdPl za to co zrobili z Polską. Ja zaostaje, bo zmaierzam naprawiać to co oni
        zniszczyli, i mam uważam, że Polska nawet zniszczona przez lewice i liberałow w
        stanie gorszym niż po okupacji hitlerowskiej jest do odbudowy. Moi dziadkowie
        odbudowali Polske po hitlerowcach, to i ja moge odbudowac po liberałach.
    • corradocatani Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:19
      hehe ale teoryjkę palnąłeś :)
    • telly123 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:21
      ;) Dlaczego gazeciarze piszą tak ogólnikowo "młodzież", a nie usciślą, że to
      rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka
      bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w
      Krakowie?
      www.piotrskarga.pl/w,060510,3.php3
      • poglodek Dokładnie, zgadzam się, chociaż nie dziwie się że 13.05.06, 14:25
        Gazeta Judaszowa zawana czasami Koszernoja Prawda tego nigdy nie napisze. W
        końcu to ich przyjacielie ...
      • majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:59
        telly123 napisał:

> ;) Dlaczego gazeciarze piszą tak ogólnikowo "młodzież", a nie usciślą, że to
        > rozwydrzone chłystki z Młodego Zentrum i pede? I jaka fala, jaka? Ta garstka
        > bezmózgich pyskatych obszarpańców, którzy depczą Grób Nieznanego Żołnierza w
        > Krakowie?

To jest bardzo antypolska wypowiedz, bez szacunku dla przyszlosci polskiego
        narodu, wulgarna, ponizajaca, manipulujaca i ...juz wiem...komunistyczna!
    • gekon1979 ziew, no coz pieniazki sie skonczyly, z budzetu 13.05.06, 13:35
      to beda protestowac i podburzac naiwnych
    • ak813 [...] 13.05.06, 13:38
      • kika113 To jest Pokolenie TVN24 13.05.06, 13:44
        Media zrobiły im z mózgu wodę!
    • stachu44 Kto tym kieruje? 13.05.06, 13:43
      Bo nie wierze ze robi to mlodzierz, ktorej jedynym zainteresowaniem jest browar
      i kasa.
      • poglodek Bo tam demonstrują członkowie SLD, PD, SdPl, UP, 13.05.06, 14:27
        UL, Racji, Zielonych, Federacja Anrchistyczna, tam są transparenty tych partii
        i ich politycy .. więc to nie młodzież a zwyczajnie lewactwo, wylewa publcznie
        swój żal i frustracje.
      • majster_g Re: Kto tym kieruje? 13.05.06, 14:47
        stachu44 napisał(a):

> Bo nie wierze ze robi to mlodzierz, ktorej jedynym zainteresowaniem jest
        > browar i kasa.

Prawda? Zawsze mlodziez zaskakuje. Niby nic ja nie obchodzi a tu nagle -
        idealisci jacys z niej wychodza...
      • redsmoq zobacz na zdjęciach kto 13.05.06, 15:09
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=3
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=4
        serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3333916.html?i=5
        Bardzo ładne transparenty. ;)
    • jolkak11 To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 13:44
      kto sie za tym ukrywa i nawołuje - nie ma odwagi aby otwarcie powiedzieć???
      Wysługuje się młodzieżą którą łatwo manipulowac zawsze i wszędzie - bo taka
      jest młodzież - impulsywna i łatwowierna! To dorośli - wyborcy powinni
      siesprzeciwiać! Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI
      DZIECI!!??
      • uu1 Re: To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 13:53
        > Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI
        > DZIECI!!??
        Jak staniesz przed nimi, to nie będą nic widziały.
        • tiales1 niech SB-cy,i sekta rydzyka, zaczyna sie bać ! 13.05.06, 14:10
          młodzi zrobią wam rozpierduche,..co? będziecie strzelać?
          • uu1 Re: niech SB-cy,i sekta rydzyka, zaczyna sie bać 13.05.06, 14:33
            Zły adres. Ja nie lubię hałasu.
      • majster_g Re: To dzieci sterowane przez dorosłych! Wstyd! 13.05.06, 14:49
        jolkak11 napisała:

> Takie zachowania sa po prostu niegodne -STAĆ ZA PLECAMI
        > DZIECI!!??

Mowisz o wszechpolakach?
    • nagiel Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 13:59
      DOTARLO !!!!! Wreszcie... Tak,Polska to nie folwark. Niczyj ! To moje i Twoje
      miejsce. Rodowe. Pozwolilismy je zapaskudzic...to trzeba posprzatac.Nie uciekac!
      • poglodek Tak trzeba ją postprzątac z lewackiej chołoty !! 13.05.06, 14:28
    • asia8325 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:13
      Ciekawe, ilu z tych protestujących studnetów było w jesieni na wyborach?... a
      skoro się nie głosowało to się teraz nie powinno prostestować. Nie ma się co
      oburzać, trzeba było iść do urny i oddać głos na osoby których poglądy i postawa
      danej osobie odpowiada.
      Też mi się nie podoba nowa koalicja- tyle że mam czyste sumienie.Zrobiłam to co
      mogłam żeby tak nie było. szkoda że byliśmy w mniejszości.
      • uu1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:35
        > trzeba było iść do urny i oddać głos na osoby których poglądy i postawa
        > danej osobie odpowiada.
        Czy pod rządami aktualnej ordynacji wyborczej jest to możliwe?
        • gekon1979 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:41
          > Czy pod rządami aktualnej ordynacji wyborczej jest to możliwe?
          bingo
          a dzisiejsza ordynacja wyborcza do sejmu, to chyba proporcjonalna, wymyslona przez Belgijskich SOCJALISTOW po to by utrzymac wladze
          no bo ile dostal pan Giertych glosow?? pamietam ze byla akcja ze ma nie dostac sie do sejmu
          w sejmie sa ludzie ktorzy dostali po 400 glosow! a nie weszli ludzie ktorzy otrzymali ich pare tysiecy ;0
          dlatego tak dlugo jak bedzie obecna ordynacja wyborcza, a nie taka o jedno mandatowych okregach wyborczych, beda straszyc nas potworki
          i wine za utrzymanie tego stanu rzeczy, maja takze partie lewicowe w Polsce!
          wiec moga sobie wyprowadzac psy na manifestacje, przeciwko chyba wlasnej glupocie i pysze!
      • nagiel Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:36
        W tym rzecz... Jeden jedyny raz kiedy mamy wladze tzn.karte wyborcza, mowimy-to
        mi wisi ,albo-nie znosze moheru. Abnegacja..."pieknoduchostwo"...glupota...???
        A teraz fuuj!!! Bij sie w piersi /wlasne!/ i wolaj-mea culpa,mea maxima culpa...
      • majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 14:51
        asia8325 napisała:
        (...)
        > Też mi się nie podoba nowa koalicja- tyle że mam czyste sumienie.Zrobiłam to
        > co mogłam żeby tak nie było. szkoda że byliśmy w mniejszości.

I co? Usiasc i plakac? Mozesz jeszcze pomoc mlodziezy.
    • grupa_stern Źle że tak kłamliwa gazeta jak GW włączyła się do 13.05.06, 14:55

protestów. To dyskredytyje całą akcję tak jak udział Edelmana i innych!!!

----
      • majster_g Re: Źle że tak kłamliwa gazeta jak GW włączyła si 13.05.06, 15:11
        grupa_stern napisała:

(...)

Znasz to:

(...)
        "Nie.
        Tyś już wtedy znał prawdę.
        W najczarniejszych z godzin
        tyś wiedział, że w oddali stoi tłum milczący,
        który będzie świadczył i znów cię narodzi -
        że bagno wyparuje pod upartym słońcem,
        że świat nie może zginąć w błotnistej powodzi."
        (...)
    • zmijewska Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 15:22
      To sa wszysko zmarnowane lata ,dlaczego Polak moadry zawsze po szkodzie a nie
      wczesnij.Za duzo zmarnowanych lat i znuw zaglosujemy zle[ja zawsze jestem w
      mniejszosci apotem okazuje sie ze mialam racje ,to smutne]Nie wierzmy demagoga
      ani bulteliera[ma bardzo duza sile przebicia,zapedza w kozi rog kazdego
      medialnego przeciwnika]
    • 1sz-truten Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 15:51
      Brawo mlodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      w was nadzieja naszego glupiego narodu
      zawsze wierzylem ze kiedys sie obudzicie!
    • zeter1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:00
      Świetny instruktaż gazety, która juz bez przyczajania broni "demokracji". Tak
      tzrymać. Młodzi głupi, zanim dojrzeją i zrozumieją, że zostali wystrychnieci na
      dudka, minie parę lat, a do tego czasu a nuz uda się "załatwić" ten rząd,
      uratować komuchów, ubeków i lewe biznesy.
      Bardzo ciemna ta młodzież. Albo już fałszywa. Jeżeli Giertych, zwiazany
      koalicją, jest dla nich zgrożeniem demokracji, to gdzie byli, jak rządziły
      komuchy? Jeżeli uznaja wartości demokratyczne, to co za demokracja, gdzie
      kwedstionuje się demokratyczny wybór? Jeżeli poglądy Giertycha im sie nie
      podobają, to jakie im sie podobają? Może by je ujawnili? Brak odwagi? Chodzi o
      bajer? Przecież za czerwone poglądy w Polsce się nie siedzi...
      Jeżeli boją się o polską oświatę, to chyba słusznie - sami są dowodem, ze
      gorzej byc nie może - jeżeli nie potrafią odczytać jawnej manipulacji Gazety
      Wyborczej.
      • p.smerf Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:18
        Młodzi głupi, zanim dojrzeją i zrozumieją, że zostali wystrychnieci na
        >
        > dudka

Patrzcie jak ten czas szybko płynie. Zdaje mi się, że zupełnie niedawno czytałem
        takie teksty o "warchołach". A tu już następne pokolenie "jedynie słusznyh"
        agitatorów wyrosło.
        • zeter1 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 01:46
          smerfie drogi, słyszałem i widziałem w Panoramie takiego jednego mlodego.
          Skarżył się, że musi protestować, bo ma siostrę, która pójdzie do gimnazjum, i
          nie chce, aby jej uczyli, że za wszystko odpowiadają Żydzi i cos tam
          jeszcze /geje?/. A drugi "mądry" nie chce, aby szkoła była drugim Radiem
          Maryja.
          No to jak określić takie bzdury? Głupota, to mało.
          Polak nową przypowieść sobie kupi: Głupi, bo młody, a młody, bo głupi.
    • sam16 [...] 13.05.06, 16:19
      • sam16 Re: Mlodzi teraz k....wa Wy. 13.05.06, 16:23
        Jestescie przyszloscia narodu.Do was nalezy ten ruch.Organizujcie sie przez
        internet i obalcie te dyktature poki jeszcze nie jest za pozno.
    • tales1 [...] 13.05.06, 16:25
      • majster_g Re: Pedalicja się zbiera i wychodzi na ulicę? Pan 13.05.06, 16:47
        A co myslales, ze beda jak baranki sluchac sie takich jak Ty?
        Obrazanie mlodych nic nie pomoze, wystawiasz tylko laurke sobie.
        "Krol jest nagi" - to przywilej mlodych.

Wmawianie im, ze sa tchozliwymi pedalami obraca sie przeciwko Wam. Zawsze tak
        bylo, jak sie obraza Polakow!
        • tales1 Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mówić 13.05.06, 16:51
          co chcę! Masz szanować moje zdanie! Domagam się tego, słyszysz? Ba, nawet żądam!
          Może jestem w mniejszości, ale to ty masz się do mnie dostosować, zrozumiano?!

PS. Oto przykład krzykliwej "argumentacji" homoseksualistów, którym teraz
          ukróci się zboczone "wybryki"! I słusznie, o zdrowie narodu i młodych Polaków
          trzeba dbać! Kwarantanna dla Biedronia!
          • majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 16:58
            tales1 napisał:

> PS. Oto przykład krzykliwej "argumentacji" homoseksualistów, (...)

Przeciez to Ty krzyczysz. Mlodzi Polacy maszeruja sprzeciwiajac sie takim jak
            Ty. Czy tego nie widzisz?
            • tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:04
              No patrz, jakoś nie widzę! Garstka anarchistów, lewaków, lewicowych przybudówek
              PD, SLD, SdPl, Zielonych i gejów ma robić na mnie wrażenie? Widziałem w życiu
              dużo wiecej, niż kilkuset "wydymanych" intelektualnie przez żarcie
              gazetowybiórczej "papki" nastolatków! Onyszkiewicz, Borowski, Olejniczak i
              Michnik (albo pracuś Pacewicz) skrzyknęli paru usłużnych gó..arzy, którzy za
              10 zł (akurat na wino) manifestują nie rozumiejąc nawet skandowanych przez
              siebie haseł, ha, ha, ha! A do tego większośc zapewne "na haju"!
              • majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:09
                tales1 napisał:

> No patrz, jakoś nie widzę! Garstka anarchistów, lewaków, lewicowych
                przybudówek
                >
                > PD, SLD, SdPl, Zielonych i gejów ma robić na mnie wrażenie? Widziałem w życiu
                > dużo wiecej, niż kilkuset "wydymanych" intelektualnie przez żarcie
                > gazetowybiórczej "papki" nastolatków! Onyszkiewicz, Borowski, Olejniczak i
                > Michnik (albo pracuś Pacewicz) skrzyknęli paru usłużnych gó..arzy, którzy za
                > 10 zł (akurat na wino) manifestują nie rozumiejąc nawet skandowanych przez
                > siebie haseł, ha, ha, ha! A do tego większośc zapewne "na haju"!

Przypominasz mi ZOMOwca ze stanu wojennego. Tylko wino bylo drozsze.
                • tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:14
                  A ty mi przefarbowanego w liberalne szatki i "przeorientowanego" intelektualnie
                  (a może i nie tylko?) czerwonoróżowego ubeka, który wyrzuty sumienia pokrywa
                  wyimaginowaną walką o wolność (tylko swoją, a nie "naszą i waszą")
                  Demokracja ci się nie podoba? Nie podoba się demokratycznie wybrany rząd?
                  Demokracja jest cacy kiedy "dokonuje" wyboorów po twojej mysli, co? Inaczej,
                  jest bee? Typowy shiopokryciały czytelnik GW?
                  • majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:20
                    tales1 napisał:

> A ty mi przefarbowanego w liberalne szatki i "przeorientowanego"
                    intelektualnie
                    >
                    > (a może i nie tylko?) czerwonoróżowego ubeka, który wyrzuty sumienia pokrywa
                    > wyimaginowaną walką o wolność (tylko swoją, a nie "naszą i waszą")
                    > Demokracja ci się nie podoba? Nie podoba się demokratycznie wybrany rząd?
                    > Demokracja jest cacy kiedy "dokonuje" wyboorów po twojej mysli, co? Inaczej,
                    > jest bee? Typowy shiopokryciały czytelnik GW?

Ile tu slow! "nasz i wasza"? Czy to jest Twoje haslo? Czy Prezydent i ten rzad
                    jest "dla nas i dla was"? Co Ty piszesz? Czy Tobie slowa tak wpadaja do glowy -
                    czy czasami wiesz co piszesz? A poza tym jakie to slowa?
                    • tales1 Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:26
                      Nie słyszałeś hasła "Za wolność waszą i naszą"? Masz historyczne braki,
                      chłopie! Nie będę ci tego tłumaczył, nie mam czasu na naukę mało pojętnych
                      i "jednotorowo" (umysłofob?) myślących forumowiczów z czerwonymi korzeniami! Ja
                      nie dzielę ludzi anoi społeczeństwa tylko ty, wyprowadzając garstkę
                      gó...wniarzy na ulicę i podpuszczając ich do manifestowania nieposłuszeństwa
                      wybranemu demokratycznie (do tego jakoś się nie odniosłeś, kochany)rządowi!
                      • majster_g Re: Nie knebluj mi ust, czerwony rasisto! Moge mó 13.05.06, 17:43
                        tales1 napisał:

> Nie słyszałeś hasła "Za wolność waszą i naszą"? (...)

Jakis nieprzemakalny jestes. Wlasnie probowalem Ci to wytlumaczyc. Takie hasla
                        jak: "Prezydent dla wszystkich Polakow". To Wy sie ustawiacie: "my i wrogi"
                        stad oczywiscie macie wrogow. Ale nie sa to wyimagowani KPPowcy (tych Stalin
                        juz dawno zalatwil, wiec sie spozniliscie zdziebko) a normalni ludzie. Ja wiem,
                        to trudne pojecie. Bo przeciez wedlug Ciebie normalni kochaja Giertycha. No
                        wiec, to nie ci.
                        • vitkabravo [...] 13.05.06, 20:00
          • mysz_polna5 Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 13.05.06, 17:02
            Ale bylby wrzask ... na cala Polske i okolice!:))))))))))))))))
            • majster_g Re: Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 13.05.06, 17:10
              mysz_polna5 napisała:

> Ale bylby wrzask ... na cala Polske i okolice!:))))))))))))))))

Dzieki Bogu!
              Jak Ci praca dla tolerancji i przeciwko nienawisci idzie?
            • gallux Re: Ciekawe, gdyby to byl marsz Wszechpolakow? 14.05.06, 14:49
              komuchy i lumpenliberały POsługują się starymi metodami
              w przeszłości na zachodzie mielismy np "wiece antywojenne" czy "marsze
              pokojowe" organizowane za kase KGB
              do módych czerwonych łbów POwinno dotrzeć, że to WYBORCY zdecydowali o tym kto
              bedzie rządził:-)
              nie podoba sie to wypad:-)
              trza było we wrzesniu głosować kartkami:-) nogami sie nie głosuje:-)
          • tadddd mów tylko nie bełkocz bo sie zaplujesz 13.05.06, 21:27
    • terence Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 16:46
      tak tak, wszystko to lewakowie, a jak ktoś nie popiera Giertycha jako ministra
      edukacji to musi być niechybnie z SB... i ci wszyscy protestujący to podli
      zmanipulowani nic nie wiedzący lewakowie bo jak może się Lepper i Giertych nie
      podobać?
      • tales1 Słusznie prawisz i logiczne wnioski wyciągasz! 13.05.06, 17:06
        • terence Re: Słusznie prawisz i logiczne wnioski wyciągasz 13.05.06, 17:57
          nie lubie ludzi którzy mylą ironie z aronią!
      • majster_g I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:13
        A szkoda. Moze mialbys wiecej do powiedzenia, gdybys nie musial rownac sie z
        Wodzem.
        • majster_g Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:14
          majster_g napisał:

> A szkoda. Moze mialbys wiecej do powiedzenia, gdybys nie musial rownac sie z
          > Wodzem.
          Oczywiescie ta odpowiedz byla do talesa 1.
          • tales1 Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:20
            Dziecko, jak z toba prowadzić dialog, skoro ty walisz monolog! Sam sobie
            zadajesz pytania i sam na nie odpowiadasz! Mylisz interlokutorów, a masz tylko
            jednego! Oj, jakiś "rozdygotany" wewnętrznie jesteś! I co to za
            sformułowanie: "I widzisz, jak cię łatwo poznać. A szkoda"! Szkoda ci, że mnie
            łatwo poznać? Neurony ci strajkują? A może wyszły na ulicę i protestują przeciw
            demokratycznie wybranemu rządowi? Wspóółczuję!
            • majster_g Re: I widzisz jak Cie latwo poznac. 13.05.06, 17:46
              tales1 napisał:

> Oj, jakiś "rozdygotany" wewnętrznie jesteś! I co to za
              > sformułowanie: "I widzisz, jak cię łatwo poznać. A szkoda"! Szkoda ci, że
              > mnie łatwo poznać? Neurony ci strajkują? A może wyszły na ulicę i protestują
              > przeciw demokratycznie wybranemu rządowi? Wspóółczuję!

Rozdygotany, mowisz...

"Szkoda" - wlasnie o te neurony mi chodzilo. Jednak mozesz myslec, bos to
              wymyslil. Wiec jest nadzieja...
      • pantera01 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 00:00
        Alez kolego. Ten rzad jeszcze nie zaczal nawet organizowacposiedzen a juz
        wiekszosc lewactwa wychodzi na ulice! Jesli ten rzad zacznie robic dziadostwo to
        sam wyjde na protest. Tym niemniej zrobie to dopiero jak bede pewny ze rzad robi
        dziadostwo.
    • szarymen Kraków 13 maja, po demonstracji 13.05.06, 17:52
      nie chce mi sie czytac 500 postów;), wypowiem sie na temat demonstracji w
      Krakowie. Przede wszystkim: wiem ze niektórzy po prostu wiedzą swoje i już nic
      nie pomoże, ale tradycyjnie już podkreślę,że w tej demonstracji szli ludzie o
      różnych poglądach polityczych, społecznych, religijnych; nie było tajnego
      lewackiego spiskowania, po prostu ludzie przyszli bo im sie nie podoba to co się
      teraz dzieje w naszym kraju. Wczoraj na stronie mw przeczytałem ze jestesmy
      "skrajnym lewackim marginesem". czy to prawda?niech ocenią ci którzy nas dziś
      widzieli.
      było nas 2000, co jest dużym sukcesem jako że wieszane przez nas plakaty znikały
      po 2-3 godzinach.
      Pragnę też podziękowac Robertowi Leszczynskiemu za słowa poparcia;)
      • majster_g Re: Kraków 13 maja, po demonstracji 13.05.06, 18:08
        szarymen napisał:

> nie chce mi sie czytac 500 postów;), wypowiem sie na temat demonstracji w
        > Krakowie. Przede wszystkim: wiem ze niektórzy po prostu wiedzą swoje i już nic
        > nie pomoże, ale tradycyjnie już podkreślę,że w tej demonstracji szli ludzie o
        > różnych poglądach polityczych, społecznych, religijnych;
        (...)

Brawo! Wszyscy Was popieramy! Reszta sie nie przejmuj, oni tez twierdza, ze
        chodzi im o "nasza i wasza".
    • manes3 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:05
      ale z ciebie ciemny glupol - kto ma wychowywać mlodych- takie samy oszolomy,
      których jedyna kwalifikacja jest kleczenie w kościele???
      • pantera01 Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 14.05.06, 00:02
        Czy to niba ja jestem ten ciemny glupol? Troche za pozno, juz mam na pismie ze
        jestem intelektualista. Ja moje dzieci wychowuje sam, natomiast wole zeby w
        szkole byli nauczyciele ktorzy klecza w kosciele niz ci ktorzy strzelaja w tyl
        glowy niewinnym ludziom jak to robili Twoi bohaterowie komunistyczni.
    • prebus11 Jezeli ktos chce ZaPrOtEsToWaĆ jest specjalny list 13.05.06, 18:23
      Umieszczam list, w ktorym mozna zaprotestowac, ze pan Roman Giertych objal
      stanowisko Ministra Edukacji Narodowej.

kLIKNIJCIE NA LINK:
      www.bezgiertycha.rp4.pl/index-15000.html
      • majster_g Re: Jezeli ktos chce ZaPrOtEsToWaĆ jest specjalny 13.05.06, 18:27
        prebus11 napisał:

> Umieszczam list, w ktorym mozna zaprotestowac, ze pan Roman Giertych objal
        > stanowisko Ministra Edukacji Narodowej.
        >
        > kLIKNIJCIE NA LINK:
        > www.bezgiertycha.rp4.pl/index-15000.html

Dzieki! Podpisalem i przesylam dalej.
    • coondelboory Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:40
      >Potem ktoś wędruje do magistratu i załatwia formalności.
      >[...]Nikt nie pyta, kto jest organizatorem. Najważniejsze,
      >że można przyjść i wyrazić własne emocje.

Tak jest nikt nie pyta kto, po co, czemu to sluzy, wazne ze mozna isc podymic, a moze z czasem dac komus w morde. A malolectwo jak zwykle jest narzedziem tego "ktosia" ktory zalatwia formalnosci.
      • majster_g Re: Młodzi organizują antyrządowe demonstracje 13.05.06, 18:57
        coondelboory napisał:

> wazne ze mozna isc podymic, a moze z czasem dac komus w morde. (...)

Mowisz jak wszechpolak. Jestes nim?
      • szarymen [...] 13.05.06, 19:30

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka