pink.freud 18.05.06, 19:32 nych na swojej stronie. Podają ich dane osobowe i zdjęcia. Nie przeszkadza to jednak ani GW ani prokuraturze. Jeśli jednak ktoś tych śmieci weźmie na poważnie zaraz kwiczą jak zarzynane świnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach hmm 18.05.06, 19:40 no tak ale widzę, że ktos tym juz sie zajął: "> rycinski@o2.pl napisał(a): > > > > Uprzejmie Informuje iż w razie nie usunięcia zdjęć osób z podanej witryny: www.decentrum.most.org.pl/raaf/news/ która znajduję się na Państwa serwerze zostaną podjęte odpowiednie kroki prawne skierowane w państwa serwis. Działanie te motywuje obowiązującą w Polsce Ustawą o Ochronie Danych Osobowych oraz zakazem przetwarzania danych, zaznaczam że osoby znajdujące się na zdjęciach nie wyrażają na to zgody. > > > > > > z Poważaniem Janusz Ryciński" Całośc dość obrzydliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: hmm 18.05.06, 19:42 popieram hmmmmmmm Wart Pac pałaca, a pałac Paca. Zamknąć razem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: hmm 18.05.06, 19:46 no moze nie w tych samych celach, aż tak okrutny nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 18.05.06, 19:38 A dziś afera od rana że pobito jakiegoś pederastę i że to wina Wierzejskiego. Nazwisko tego pedzia było także na listach "krew i honor" Wanat molestowała jakiegoś gościa aby ten wydusił że Wierzejski wszystkiemu jest winien. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 18.05.06, 19:51 GW ma słabość do śmieci w rodzaju Czajkowskiego, Janion, Szczuki czy całego zwierzyńca, który lansuje. Nigdy nie podaje powodów dlaczego ludzie brzydzą się nimi. Historia pederasty, który skończył z nożem w plecach nie zaczyna się od prowokacji i agresji lewactwa, tylko od opisu nowego Gandhiego, którego skrzywdzono za głoszenie miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 18.05.06, 22:14 Kto ci pozwolił nazywać wybitną literaturoznawczynię śmieciem? A ty co w życiu osiągnąłeś? Kto ci pozwolił nazywać ludzi, z których poglądami się nie zgadzasz, zwierzyńcem? Jestem za pluralizmem. Ale nie ma zgody na ubliżanie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 18.05.06, 23:57 Którą masz na myśli? Stalinowską dewiantkę czy pokrakę, która obrzydzenie dla władsnej osoby wytłumaczyła antysemityzmem? Na obie puściłbym pawia. Od kiedy jesteś za pluralizmem? Byłeś też wtedy gdy gnojono wszystkich niepoprawnie politycznych, a takie dyspozycyjne kanalie jak Janion, Miłosz czy Szymborska robiły za autorytety? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada [...] 19.05.06, 08:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Odezwał się "normalny"... 18.05.06, 23:37 ...w mniemaniu d_frau :( Jak tam twój ulubiony prezydent? Dalej jest dla ciebie śmieciem, jak go ślicznie określiłeś kilka sni temu? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada co bandyto, swoich bronisz? 18.05.06, 19:56 wbili mu nóż w plecy, a nie pobili. O nic nie wiem o tym, aby był to pedzio. Antyfaszyści i naziści to dwie bandy. Różnią się jednak tym, że na ogół antyfaszyści atakują nazistów, a naziści każdego, kto im się nie podoba. No i nie naziści częściej nie mają hamulców - dopuszczają się morderstw. A Wierzejski powinien trafić do pierdla. Niech tylko do celi wywieszki nie zabiera, bo ktoś może się poczuć urażony. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: co bandyto, swoich bronisz? 23.05.06, 21:25 czy jest pedrylem nie wiem - ale glosno jest o tym, ze smieciuch dostal kose pod zeberko bo sie z kolegami dilerami zle rozliczyl przy kolejnej transakcji - to zadna tajemnica ze srodowiska "wolnosciowe" czyli lewackie i anarchisyczne bydlo to swolocz unurzana po konce niemytych wlosow w handel narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Oczom nie wiezrze. Czyli dzis znowu akcja lapaj zl 18.05.06, 20:04 odzieja. antifa.r00ted.net/wildeast/news/index.html A co to ta antifa? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada antifa - zasady 18.05.06, 20:10 decentrum.bzzz.net/antifa/zasady.htm bojówki takie Odpowiedz Link Zgłoś
lolitka.w.trabancie Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 18.05.06, 20:07 Oni nie wzywaja do mordowania, oni walczą o demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada wzywają do mordowania? 18.05.06, 20:12 i jacy to lewacy? Antyfaszyści, bądźmy precyzyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Twoje zdjęcie też tam jest, że ci 18.05.06, 23:39 się pośladki marszczą ze strachu? Kto mieczem wojuje, od miecza ginie... Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Twoje zdjęcie też tam jest, że ci 18.05.06, 23:59 Martwisz mnie. Wolność i tolerancja także dla innych niz jedynie poprawne politycznie poglądów nie słuzy Ci najwyraźniej. Takie wypowiedzi są ponizej jakiegokolwiek poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Twoje zdjęcie też tam jest, że ci 19.05.06, 00:08 pink.freud napisał: > Martwisz mnie. Wolność i tolerancja także dla innych niz jedynie poprawne polit > ycznie poglądów nie słuzy Ci najwyraźniej. Wyrażam jedynie troskę o ciebie. Nie cieszysz się? > Takie wypowiedzi są ponizej jakiegokolwiek poziomu. Jakie "takie"? I jakie jest uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada co to znaczy? 19.05.06, 08:24 "niepoprawne politycznie"? Takie, które obrażają. I takie są nieposzczalne. Nie ma tolerancji dla rasizmu, bandytów i tym podobnego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 [...] 19.05.06, 00:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 23.05.06, 16:40 Nikt sie jeszcze nie wzial za te antife? Odpowiedz Link Zgłoś
3210start Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 23.05.06, 19:42 frau_blada napisała: > Nikt sie jeszcze nie wzial za te antife? Nie i gwarantuję Ci, że się nie weźmie. Tak jak nikt nie potępia okrzyków "Giertych do wora, wór do jeziora" na demonstracjach, którymi tak się zachwyca salon. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Lewacy wzywają do mordowania przeciwników pol 23.05.06, 16:48 Cóż, może nieuważnie czytałem, ale bezpośrednich wezwań do mordowania to nie zauważyłem... natomiast bydełko podobne do tych z drugiej strony barykady. Maaac ma rację - przydałoby się utemperować i jednych, i drugich Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 w ramach gwarancji-dla tolerancji 23.05.06, 16:57 w ramach gwarancji -dla tolerancji antysemitom mordy obito Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Moze to odpowiedz na faszystowska strone,patrz tu! 23.05.06, 19:29 www.redwatch.info/sites/aktualnosci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: brawo barska! 23.05.06, 21:31 Nie udawaj głupiego. Ktos by myśłał, ze tych z nazi nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: brawo barska! 23.05.06, 21:39 ale brakuje mi tam paru nazwisk z lublina... Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Co naziolu, pachnie ci ode mnie Żydem czy 23.05.06, 21:43 Murzynem??? Możesz mnie nazwać brudasem (w sensie że nie jestem przedstawicielem czystej białej rasy), mnie to nie rusza, ja nie segreguję ludzi po kolorze skóry, naziolu! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam nie pachnie tylko smierdzi 23.05.06, 21:47 nie wiem dlaczego lewactwo odczuwa taka niechec do mydla i wody :( Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A gdzie tam wezwanie do mordowania? 23.05.06, 21:45 Jedynie kilka ciekawych historyjek, gdzie naziole dostali tęgi łomot. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Admin! PINK zamieszcza falszywki stron z falszywym 23.05.06, 21:49 informacjami. Sam odkrylem to po rzekomej antifie w UK - taka organizacja tu nie istnieje (istnieja ruchy antyfaszystowskie, ale nazywaja sie inaczej), ze zlym (bo niebrytyjskim) adresem, ktory zreszta nie dziala. Tudziez falszywa informacja o napasci na wiec BNP w Halifaxie (do sprawdzenia na stronach lokalnej policji, tudziez telefonicznie). Wniosek: albo Pinkus jest IDIOTA, albo sam jako naziol bierze udzial w opluskwianiu konkurencji. Jest sprawa oczywista, ze post ten kieruje na forum abuse. I nie tylko - postaram sie, by dotarl do prokuratury - nie jako donos na pinkusia, ale zgloszenie pojawiajacego sie problemu w celach prewencyjnych :) Odpowiedz Link Zgłoś