Dodaj do ulubionych

Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!!

IP: 159.107.90.* 22.10.01, 20:49
Kochani,

Żarty się skończyły. Zaginął Czesław, mój wieloletni i wielokrotnie sprawdzony
narzeczony.
Czesław wyjechał do Warszawy w poniedziałek 15 X rano i do dzisiaj nie powrócił.
Czesław, syn Czesława ( w domu Czesława żywy był kult Che Guevary stąd
latynoskie imię Che-sław ! wszystkich męskich potomków ) ma 31 lat i jest
brunetem choć gdy lato jest gorące to znacząco płowieje.
Podaję inne znaki szczególne Czesława:
- mocne, silnie owłosione ramiona i plecy
- krótkie włosy obcięte w schodki ( made by Viola )
- lekko błądzący lecz mimo to zniewalający kobiety uśmiech
- silne kopnięcie z lewej nogi ( bezcenna broń na budowie gdzie często dochodzi
do konfliktów )
Czesław był ubrany w fioletowe spodnie marki Second Hand Shop, kurtkę zieloną w
pomarańczowe groszki oraz buty-kamasze znalezione na budowie.
Teraz następuje gorący apel do Czesława:
Cześku, wybacz proszę, że nie zawsze byłam wystarczająco spontaniczna w
reakcjach na twoje wyrafinowane pieszczoty.
Przepraszam, że nie wykazałam entuzjazmu gdy wiązałeś mnie do łóżka sznurkiem
od snopowiązałki ( zabrakło mi wielkomiejskiej ogłady ).
Wiem też, że byłam przyczyną twojego rozczarowania a nawet wstydu gdyż nie
potrafiłam się właściwie zachować gdy przyszedłeś ze swoim przyjacielem z
budowy w pewną sierpniową noc ( na usprawiedliwienie powiem tylko, że
instruktażowy numer Cosmopolitana który od ciebie otrzymałam tydzień wcześniej
był strasznie wymiętolony i mało czytelny ).
Na koniec, błagam Czesław, zapomnij mi, że nie poczęstowałam twoich przyjaciół
z SLD kwaśnym mlekiem nazajutrz po pikniku który sobie urządzili w pobliżu
naszej wioski ( na swoją obronę przytoczę jednak fakt, że kwaśne mleko wypiłeś
sam bo też miałeś potężnego kaca ).
Czesław wróć, tylko tu na wsi istnieje prawdziwa, ekologiczna miłość.
Kochani, jeśli tylko zobaczycie Cześka dajcie mi znać bo jak nie wróci do domu
żeby naładować akumulatory to wkrótce zagubi się w wielkim mieście i zasili
margines.
Obserwuj wątek
    • Gość: prowokat JA WIEM GDZIE JEST CZESIO IP: *.chello.pl 22.10.01, 21:04
      zgłosił swoa kandytarunę do nowego reality show ŁYSI I BLONDYNKI
      teraz siedzi i utlenia włosy. trwa to dość długo bo uzywa utleniaczy do uzytku
      wewnętrzego w płynie o stężeniu od 45 do 98 % środka rozjasniajacego, a że czas
      reality show sie zbilża to i jego praca z kazdym dniem staje się coraz cięższa
      i powinnas być dumna z Czesława bo on to robi dla Ciebie
      • Gość: Viola Re: JA WIEM GDZIE JEST CZESIO IP: 159.107.90.* 23.10.01, 09:43
        Gość portalu: prowokat napisał(a):

> zgłosił swoa kandytarunę do nowego reality show ŁYSI I BLONDYNKI
        > teraz siedzi i utlenia włosy. trwa to dość długo bo uzywa utleniaczy do uzytku
        > wewnętrzego w płynie o stężeniu od 45 do 98 % środka rozjasniajacego, a że czas
        >
        > reality show sie zbilża to i jego praca z kazdym dniem staje się coraz cięższa
        > i powinnas być dumna z Czesława bo on to robi dla Ciebie

W pierwszej chwili myślałam że żartujesz ale faktycznie Czesław jest bardzo
        (pop)kulturalny i jakiś ambitny projekt artystyczny mógł go wciągnąć.
        A jak smakuje ten znakomity płyn który tak zachwalasz - czy pomaga tobie w
        trawieniu ?

• Gość: prowokat co do płynu IP: *.chello.pl 23.10.01, 11:24
          ten płyn to prawdziwa ambrozja a jego działanie cudowne
          np Michał Jackson STOSOWAŁ PŁYN W DUŻYCH ILOŚCIACH i wybielił swe czarne ciało
          więc Czesiowi też zapewne pomoże
      • Gość: Lepper Jest u nas IP: 170.28.16.* 23.10.01, 14:48
        W sejmie.
        • Gość: Viola Re: Jest u nas IP: 159.107.90.* 23.10.01, 16:39
          Gość portalu: Lepper napisał(a):

> W sejmie.

Czyżby ziścił się nasz sen - wreszcie należymy do elity !
          Muszę przyznać, że Czesław byłby idealnym kandydatem na szefa komisji d/s
          rolnictwa ekologicznego.
          Trochę mnie dziwi że wpuścili Cześka do sejmu w kamaszach ale w końcu zaczął się
          XXI wiek - trzeba iść z duchem czasów ( kamasze są wyjątkowo ekologicznym
          obuwiem ).
          Chętnie osobiście zajmę się doradztwem dla Parlamentarnej Grupy Kobiet/
          Departament Narzeczeństwa.
          Andrzej jesteś cool. Dla ciebie zawsze znajdzie się dzbanek z zimnym kwaśnym
          mlekiem.

• Gość: LEPPI Re: Jest u nas IP: 170.28.16.* 24.10.01, 15:02
            Gość portalu: Viola napisał(a):

> Gość portalu: Lepper napisał(a):
            >
            > > W sejmie.
            >
            > Czyżby ziścił się nasz sen - wreszcie należymy do elity !
            > Muszę przyznać, że Czesław byłby idealnym kandydatem na szefa komisji d/s
            > rolnictwa ekologicznego.
            > Trochę mnie dziwi że wpuścili Cześka do sejmu w kamaszach ale w końcu zaczął si
            > ę
            > XXI wiek - trzeba iść z duchem czasów ( kamasze są wyjątkowo ekologicznym
            > obuwiem ).
            ...EKOLOGICZNYM I STYLOWYM.IDZIE NOWE ! IDZIE W KAMASZACH...
            Chętnie osobiście zajmę się doradztwem dla Parlamentarnej Grupy Kobiet/
            > Departament Narzeczeństwa.
            A MASZ DOSWIADCZENIE ? I REFERENCJE ? ;--))
            > Andrzej jesteś cool. Dla ciebie zawsze znajdzie się dzbanek z zimnym kwaśnym
            > mlekiem.

>

• Gość: Viola Re: Jest u nas IP: 159.107.90.* 24.10.01, 15:21
              Leppi,

Myślę, że żartujesz ( powszechnie jesteś przecież znany z poczucia humoru
              najwyższej próby )pytając mnie o referencje do pracy w Parlamentarnej Grupie
              Kobiet/ Departament Narzeczeństwa. W końcu Czesław jest moim narzeczonym już od
              siedmiu lat i to że jest dzisiaj twoim współpracownikiem to w dużej mierze moja
              zasługa. Często, razem z Czesławem siedzieliśmy przed telewizorem czerpiąc z
              ekranu pełnymi garściami wiedzę o świecie. Właśnie dzięki mnie Czesław jest
              taki bardzo popkulturalny. Z góry zaznaczam, że na żaden praktyczny egzamin z
              narzeczeństwa się nie zgadzam - musicie mi zaufać.
              pozdrawiam
              • Gość: LEPP Re: Jest u nas IP: 170.28.16.* 24.10.01, 15:32

> Leppi,
                >
                > Myślę, że żartujesz ( powszechnie jesteś przecież znany z poczucia humoru
                > najwyższej próby )pytając mnie o referencje do pracy w Parlamentarnej Grupie
                > Kobiet/ Departament Narzeczeństwa. W końcu Czesław jest moim narzeczonym już od
                >
                ALE CI ZWIAL, TO BUDZI WATPLIWOSCI.....
                > siedmiu lat i to że jest dzisiaj twoim współpracownikiem to w dużej mierze moja
                >
                > zasługa. Często, razem z Czesławem siedzieliśmy przed telewizorem czerpiąc z
                > ekranu pełnymi garściami wiedzę o świecie. Właśnie dzięki mnie Czesław jest
                > taki bardzo popkulturalny. Z góry zaznaczam, że na żaden praktyczny egzamin z
                > narzeczeństwa się nie zgadzam - musicie mi zaufać.
                > pozdrawiam

• Gość: Viola Re: Jest u nas IP: 159.107.90.* 24.10.01, 15:57
                  Gość portalu: LEPP napisał(a):

> Gość portalu: Viola napisał(a):
                  >
                  > > Leppi,
                  > >
                  > > Myślę, że żartujesz ( powszechnie jesteś przecież znany z poczucia humoru
                  > > najwyższej próby )pytając mnie o referencje do pracy w Parlamentarnej Grup
                  > ie
                  > > Kobiet/ Departament Narzeczeństwa. W końcu Czesław jest moim narzeczonym j
                  > uż od
                  > >
                  > ALE CI ZWIAL, TO BUDZI WATPLIWOSCI.....

Andrzej,
                  Co jest ważniejsze: sprawy kraju czy mój dziewczęcy los ?
                  Czesław postanowił poświęcać się dla kraju ale nie wątpie w to ani przez chwilę,
                  że wkrótce zabierze mnie do stolicy i znów będziemy razem.
                  Pewnie teraz uczy się naciskać guziki w sejmie przez co zapomniał o całym bożym
                  świecie. Ufam Czesławowi i jestem z niego dumna choć tęsknię za nim okrutnie.
                  • Gość: LEPPSKI Re: Jest u nas IP: 170.28.16.* 24.10.01, 16:11

> Gość portalu: LEPP napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Viola napisał(a):
                    > >
                    > > > Leppi,
                    > > >
                    > > > Myślę, że żartujesz ( powszechnie jesteś przecież znany z poczucia hu
                    > moru
                    > > > najwyższej próby )pytając mnie o referencje do pracy w Parlamentarnej
                    > Grup
                    > > ie
                    > > > Kobiet/ Departament Narzeczeństwa. W końcu Czesław jest moim narzeczo
                    > nym j
                    > > uż od
                    > > >
                    > > ALE CI ZWIAL, TO BUDZI WATPLIWOSCI.....
                    >
                    > Andrzej,
                    > Co jest ważniejsze: sprawy kraju czy mój dziewczęcy los ?
                    TWOJ LOS, JEDNOSTKA JUZ NIE JEST BZDURA, CIERPIE Z TOBA, WYTRWALOSCI !
                    > Czesław postanowił poświęcać się dla kraju ale nie wątpie w to ani przez chwilę
                    > ,
                    > że wkrótce zabierze mnie do stolicy i znów będziemy razem.
                    > Pewnie teraz uczy się naciskać guziki w sejmie przez co zapomniał o całym bożym
                    >
                    > świecie. Ufam Czesławowi i jestem z niego dumna choć tęsknię za nim okrutnie.

• Gość: LEPPO Re: Jest u nas IP: 170.28.16.* 24.10.01, 15:21

> Gość portalu: Lepper napisał(a):
            >
            > > W sejmie.
            >
            > Czyżby ziścił się nasz sen - wreszcie należymy do elity !
            > Muszę przyznać, że Czesław byłby idealnym kandydatem na szefa komisji d/s
            > rolnictwa ekologicznego.
            > Trochę mnie dziwi że wpuścili Cześka do sejmu w kamaszach ale w końcu zaczął si
            > ę
            > XXI wiek - trzeba iść z duchem czasów ( kamasze są wyjątkowo ekologicznym
            > obuwiem ).
            KAMASZE TO TAKZE NASZ NOWY STYL...
            > Chętnie osobiście zajmę się doradztwem dla Parlamentarnej Grupy Kobiet/
            > Departament Narzeczeństwa.
            A JAKIE MASZ KWALIFIKACJE? REFERENCJE? POPARCIE SPOLECZNE? (MOZE BYC KUPIONE ZA
            KASE LUB KIELBASE WYBORCZA...)
            > Andrzej jesteś cool. Dla ciebie zawsze znajdzie się dzbanek z zimnym kwaśnym
            > mlekiem.
            >

• Gość: Vi@tr ___ Sław - omir______w____miejsce___Che ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 01:04
      > Kochani,
      > Żarty się skończyły. Zaginął Czesław, mój wieloletni i wielokrotnie sprawdzony
      > narzeczony.

Kochana Violu !

Masz dziejową szansę na wartościową zmianę swego nieszczęśliwego życia.
      Czesław nie jest wart Ciebie ! Sam odszedł !
      Nie wiem czy już ogladałaś serial "Plebania" /coś wspaniałego !/
      Jeśli nie, to powiem Ci, że nadeszła Twoja życiowa szansa.
      Oto przystojny, wykształcony, młody i wartościowy człowiek /mój przyjaciel/
      opuścił stan kapłański ! /aż żal/.
      Wprawdzie był przodującym duszpasterzem... ale niezbadane są wyroki...
      Jest także postepowy co wyraża sie tym, że używa motocykla (!) i nosi
      czarny (!) kask. Opowiadałem mu o Tobie. Bardzo się martwił tym, czy
      Czesław z powodu swej proletariackiej czerwieni nie zmusi Cię do dalszego
      życia na "kocią łapę", grzebiąc Twe szanse na zbawienie. Troszczy się o
      Twoją duszę i często Cię wspomina. Dusza - człowiek.
      Jeśli okażesz się mądrą panienką /jak myślę/ gotów jest nawet spotkać się
      z Tobą przyjeżdżając swym nowoczesnym motocyklem.
      Pisz do mnie szybko na skrzynkę gazety. Łap swą jedyną szansę na Życie
      Wieczne !

Błagam.

Viatr_________________________[+]
      • Gość: Viola Re: ___ Sław - omir______w____miejsce___Che ? IP: 159.107.90.* 23.10.01, 10:03
        Rzecz w tym że z Czesławem czułam się szczęśliwa i bezpieczna.
        Dzięki Czesławowi jestem już dojrzałą, świadomą kobietą i żaden samiec-seksista
        mi nie podskoczy.
        Nasze ekologiczne narzeczeństwo było (mam nadzieję, że wciąż jeszcze będzie)
        wzorem do naśladowania dla zacofanej polskiej wsi (ekologiczne gospodarstwo,
        ekologiczna miłość) która jak wiesz nie nadąża do Unii Europejskiej. Na
        Czesława zawsze można było liczyć np ostanio powykręcał bezpieczniki w stacji
        przekaźnikowej Radia Maryja za co zresztą dostał premię z ulubionego tygodnika
        młodej polskiej inteligencji lewicowej "Nein".
    • Gość: Czesław Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: *.inetia.pl 23.10.01, 09:41

> Kochani,
      >
      > Żarty się skończyły. Zaginął Czesław, mój wieloletni i wielokrotnie sprawdzony
      > narzeczony.
      > Czesław wyjechał do Warszawy w poniedziałek 15 X rano i do dzisiaj nie powrócił
      > .
      > Czesław, syn Czesława ( w domu Czesława żywy był kult Che Guevary stąd
      > latynoskie imię Che-sław ! wszystkich męskich potomków ) ma 31 lat i jest
      > brunetem choć gdy lato jest gorące to znacząco płowieje.
      > Podaję inne znaki szczególne Czesława:
      > - mocne, silnie owłosione ramiona i plecy
      > - krótkie włosy obcięte w schodki ( made by Viola )
      > - lekko błądzący lecz mimo to zniewalający kobiety uśmiech
      > - silne kopnięcie z lewej nogi ( bezcenna broń na budowie gdzie często dochodzi
      >
      > do konfliktów )
      > Czesław był ubrany w fioletowe spodnie marki Second Hand Shop, kurtkę zieloną w
      >
      > pomarańczowe groszki oraz buty-kamasze znalezione na budowie.
      > Teraz następuje gorący apel do Czesława:
      > Cześku, wybacz proszę, że nie zawsze byłam wystarczająco spontaniczna w
      > reakcjach na twoje wyrafinowane pieszczoty.
      > Przepraszam, że nie wykazałam entuzjazmu gdy wiązałeś mnie do łóżka sznurkiem
      > od snopowiązałki ( zabrakło mi wielkomiejskiej ogłady ).
      > Wiem też, że byłam przyczyną twojego rozczarowania a nawet wstydu gdyż nie
      > potrafiłam się właściwie zachować gdy przyszedłeś ze swoim przyjacielem z
      > budowy w pewną sierpniową noc ( na usprawiedliwienie powiem tylko, że
      > instruktażowy numer Cosmopolitana który od ciebie otrzymałam tydzień wcześniej
      > był strasznie wymiętolony i mało czytelny ).
      > Na koniec, błagam Czesław, zapomnij mi, że nie poczęstowałam twoich przyjaciół
      > z SLD kwaśnym mlekiem nazajutrz po pikniku który sobie urządzili w pobliżu
      > naszej wioski ( na swoją obronę przytoczę jednak fakt, że kwaśne mleko wypiłeś
      > sam bo też miałeś potężnego kaca ).
      > Czesław wróć, tylko tu na wsi istnieje prawdziwa, ekologiczna miłość.
      > Kochani, jeśli tylko zobaczycie Cześka dajcie mi znać bo jak nie wróci do domu
      > żeby naładować akumulatory to wkrótce zagubi się w wielkim mieście i zasili
      > margines.

No Violka, przegięłaś pałę w obie strony na raz i na dodatek oburącz. Mówił
      Leszek, żeś stara pudernica, a na capstrzykach tyle młodego zwierza! I w dodatku
      plotki chodzą, żeś z księżulem się gździć poszłaś! Ale mamy tu towarzyszy, co i z
      księżulami mają doświadczenia. Spławi się go na popiełuszkę i tyle bedzie!

Masz czekać, aż se ulże, w sejmie se pochlamy i na wiocze za cztery lata wróce.

Cze

P.S. Tyle tu swojaków, że sie nie trzeźwieje. Leszek powiedział, że jak się
      sprawdze na mieście, to w terenie bede rządzić.

• Gość: Viola Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: 159.107.90.* 23.10.01, 11:06
      Te Koleś,

nie ze mną takim tonem,
      Czesiek nauczył mnie technicznych strzałów z lewej nogi więc lepiej nie próbuj.
      • Gość: Walek Re: Babski Problem -beztalencie IP: 213.98.114.* 23.10.01, 20:53

> Te Koleś,
        >
        > nie ze mną takim tonem,
        > Czesiek nauczył mnie technicznych strzałów z lewej nogi więc lepiej nie próbuj.

Violu ,gowno ci wyszlo z tego postu .Jest plasko ,nudno ,durnowato i bez
        polotu.Strasznie koslawy tekst-debilny. Pozdrawiam . Znany cham Walek
    • Gość: Janek Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 21:30
      We Wrocławiu wczoraj go widziałem. Przez magistrat zatrudniony został do zmiany
      tabliczek z nazwami ulic. Narazie ulicę Bardzką zmienia na Ulicę Wolność i
      Niezależność, ulicę Ziębicką na ulicę Narodowych Sił Zbrojnych, a Aleję Pracy
      na ulicę Proboszcza Ojca Wiktora. Potem, przed końcem kadencji samorządu AWSP
      zmieni nazwę Sukiennice /siedziba magistratu/ na ulicę Akcja Wyborcza
      Solidarność Prawicy bo to uzasadnienie historyczne znajduje. Szukaj a
      znajdziesz jak mówi stare przysłowie. Jak się z asystentem prezydenta miasta
      nie zadał to go napewno nie zamkną. Pozdrawiam.
      • Gość: Viola Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: 159.107.90.* 24.10.01, 10:13
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> We Wrocławiu wczoraj go widziałem. Przez magistrat zatrudniony został do zmiany
        >
        > tabliczek z nazwami ulic. Narazie ulicę Bardzką zmienia na Ulicę Wolność i
        > Niezależność, ulicę Ziębicką na ulicę Narodowych Sił Zbrojnych, a Aleję Pracy
        > na ulicę Proboszcza Ojca Wiktora. Potem, przed końcem kadencji samorządu AWSP
        > zmieni nazwę Sukiennice /siedziba magistratu/ na ulicę Akcja Wyborcza
        > Solidarność Prawicy bo to uzasadnienie historyczne znajduje. Szukaj a
        > znajdziesz jak mówi stare przysłowie. Jak się z asystentem prezydenta miasta
        > nie zadał to go napewno nie zamkną. Pozdrawiam.

Janku dziękuję za cenną informację.
        Jesteś kolejnym wspaniałym facetem z Wrocławia który mnie bezinteresownie
        wspiera.
        A propos ulic - czy jest już we Wrocławiu ulica Ernesta Che Guevary ?
        Jeśli nie - to Janku działaj, nie zwlekaj, czasy sprzyjają - Czesław chętnie
        przykręci tabliczki.
        • Gość: Janek Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.01, 12:23
          Droga Violu.
          Jestem tylko normalnym mieszkańcem Wrocławia i na zmianę ulic nie mam żadnego
          wpływu. Zwróć się w tej sprawie do magistratu. Mądrych ludzi tam nie brakuje i
          być może zechcą świetlaną postać Che Guevarry upamiętnić. Postawili fontannę za
          2,5 mln. zł. to co im te parę złotych na zmianę tabliczek z nazwami wydać.
          Niech się hołota martwi, że koszty zmiany adresów poniesie. Ważne, że Czesław
          jest. Dziś na ulicy Ojca wiktora go widziałem. CZesław rozumiem ma uprawnienia
          do przykręcania tabliczek, ale chyba do ich pokropienia ktoś bardziej szacowny
          zostanie wynajęty. A propos Czesław jest patronem Wrocławia.
          Żeby tylko Twój umiłowany w to nie uwierzył, bo kontakty z magistratem nie
          wszystkim na zdrowie wychodzą. Pozdrawiam.
          • Gość: Viola Re: Babski Problem IX - GDZIE JEST CZESŁAW ?!!! IP: 159.107.90.* 24.10.01, 12:51
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Droga Violu.
            > Jestem tylko normalnym mieszkańcem Wrocławia i na zmianę ulic nie mam żadnego
            > wpływu. Zwróć się w tej sprawie do magistratu. Mądrych ludzi tam nie brakuje i
            > być może zechcą świetlaną postać Che Guevarry upamiętnić. Postawili fontannę za
            >
            > 2,5 mln. zł. to co im te parę złotych na zmianę tabliczek z nazwami wydać.
            > Niech się hołota martwi, że koszty zmiany adresów poniesie. Ważne, że Czesław
            > jest. Dziś na ulicy Ojca wiktora go widziałem. CZesław rozumiem ma uprawnienia
            > do przykręcania tabliczek, ale chyba do ich pokropienia ktoś bardziej szacowny
            > zostanie wynajęty. A propos Czesław jest patronem Wrocławia.
            > Żeby tylko Twój umiłowany w to nie uwierzył, bo kontakty z magistratem nie
            > wszystkim na zdrowie wychodzą. Pozdrawiam.

Janku,
            Podobno Czesław już zasiada w sejmie. Jeśli to się potwierdzi to lud może być
            spokojny. Czesław chętnie zajmie się wszystkimi sprawami spapranymi przez
            Solidaruchów. Czesław potrafi. Trzymaj się Janku zdrowo. Miszkasz w pięknym
            mieście - szczerze zazdroszczę. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka