Dodaj do ulubionych

Do Sorciere z...

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 20:22
Dlaczego moi interlokutorzy są anonimowi gdy chodzi o miejscowość
zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?
Nie rozumiem dlaczego ukrywacie -ja Flisak z Tarnobrzegu!
A Pan Panie (Pani)Sorciere skąd?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fląder Pani wrózka jest Brukselka. IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 20:25
      Gość portalu: f napisał(a):

> Dlaczego moi interlokutorzy są anonimowi gdy chodzi o miejscowość
      > zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?
      > Nie rozumiem dlaczego ukrywacie -ja Flisak z Tarnobrzegu!
      > A Pan Panie (Pani)Sorciere skąd?
    • _sorciere Re: Do Sorciere z... 11.01.03, 21:02

> zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?

I znowu prowoczku rzniesz glupa,cale forum wie,ze jestem Ania z Belgii tylko ty
      biedaku nie wiesz.
      No i jeszcze co do Tarnobrzega.Istnieje cos takiego jak proxy i mozesz sobie
      pisac raz z Tarnobrzega a raz z Wachocka.
      Takze przestan tym Tarnobrzegiem oczy mydlic.
      • Gość: f Re: Do Sorciere z... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 21:15
        Z Belgii?O rany!To juz koniec!A myślałem ,że z Krakowa!
        Miasta królewskiego,z którego na tym forum są 3,4 osoby odpowiadającym
        głupolom milczeniem!
      • Gość: pol Re: Do Sorciere z... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.01.03, 21:19
        _sorciere napisała:

> Gość portalu: f napisał(a):
        >
        > > Dlaczego moi interlokutorzy są anonimowi gdy chodzi o miejscowość
        > > zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?
        > > Nie rozumiem dlaczego ukrywacie -ja Flisak z Tarnobrzegu!
        > > A Pan Panie (Pani)Sorciere skąd?
        >
        >
        pol
        > I znowu prowoczku rzniesz glupa,cale forum wie,ze jestem Ania z Belgii tylko
        ty
        >
        > biedaku nie wiesz.

Mniej samouwielbienia pani sorciere.Nie jestes znowu taka gwiazda tego forum,
        aby wszyscy Cie rozpoznali po zmianie nicka.Taki tekst pachnie megalomanstwem.

No i jeszcze co do Tarnobrzega.Istnieje cos takiego jak proxy i mozesz sobie
        > pisac raz z Tarnobrzega a raz z Wachocka.
        > Takze przestan tym Tarnobrzegiem oczy mydlic.

pol
        No prosze.Pani sorciere vel ania wie co to jest proxy, a jeszcze kilka miesiecy
        temu pytala na forum "kraj" jak wyslac link.

ps
        W ktoryms z watkow pani sorciere vel ania wyrazila opinie ,ze forum kraj
        to "dno".Odpowiadam pani jeszcze raz, poniewaz tamten watek wyladowal na "oslej
        lawce".
        Dna nie ma.Zawsze znajdzie sie ktos, kto zapuka od spodu.

pozdr
        • _sorciere Re: Do Sorciere z... 11.01.03, 21:31
          Gość portalu: pol napisał(a):

.>
          > Mniej samouwielbienia pani sorciere.Nie jestes znowu taka gwiazda tego
          forum,
          > aby wszyscy Cie rozpoznali po zmianie nicka.Taki tekst pachnie megalomanstwem.
          .

To nie megalomanstwo jak sie logowalam to wszystkich uprzedzalam ,dlatego jak
          pisze post to nikt nie odpowiada "sorciere " tylko Ani z Belgii taki nawyk
          formulowiczow.

> No i jeszcze co do Tarnobrzega.Istnieje cos takiego jak proxy i mozesz sobie
          > > pisac raz z Tarnobrzega a raz z Wachocka.
          > > Takze przestan tym Tarnobrzegiem oczy mydlic.
          >
          > pol
          > No prosze.Pani sorciere vel ania wie co to jest proxy, a jeszcze kilka
          miesiecy
          >
          > temu pytala na forum "kraj" jak wyslac link.
          >
          No i prosze nawet to pan Pol pamieta.
          Tyle,ze o proxy dowiedzialam sie duzo pozniej ,po tym jak mi podrobili moj
          belgijski adres ,Kagan tez pisal dosc obszernie na ten temat,jak go zabanowali.

>
          > ps
          > W ktoryms z watkow pani sorciere vel ania wyrazila opinie ,ze forum kraj
          > to "dno".Odpowiadam pani jeszcze raz, poniewaz tamten watek wyladowal
          na "oslej
          >
          > lawce".
          > Dna nie ma.Zawsze znajdzie sie ktos, kto zapuka od spodu.
          >
          >
          > pozdr

Panie pol jezeli jest pan tym samym Polem,z ktorym kiedys w niektorych watkach
          pisalam to musi pan przyznac,ze kiedys forum bylo o wiele ,wiele lepsze.Inaczej
          sie pisze jak sie ma jakiegos adwersarza ,a inaczej jak sie pisze dla
          kolegi,ktory tylko cos dopisze i podbije watek.
          I o to mi konkretnie chodzi
          .Z watkow Oszoloma mozna zrobic naprawde dobry wateki wykazac wszystkie bledy w
          artykule ,ktory on cytuje,pod warunkiem,ze sie dyskutuje z tym co jest w
          artykule.Jak sie pisze"Oszol debilu spadaj" to juz jest zero dyskusji i niczego
          wykazac nie mozna.

To tak dla przemyslenia.
          Pozdrawiam rowniez
          • Gość: pol Re: Do Sorciere z... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.01.03, 22:04
            _sorciere napisała:

> Gość portalu: pol napisał(a):
            >
            > .>
            > > Mniej samouwielbienia pani sorciere.Nie jestes znowu taka gwiazda tego
            > forum,
            > > aby wszyscy Cie rozpoznali po zmianie nicka.Taki tekst pachnie megalomanst
            > wem.
            > .
            >
            > To nie megalomanstwo jak sie logowalam to wszystkich uprzedzalam ,dlatego jak
            > pisze post to nikt nie odpowiada "sorciere " tylko Ani z Belgii taki nawyk
            > formulowiczow.
            >
            >
            >
            > > No i jeszcze co do Tarnobrzega.Istnieje cos takiego jak proxy i mozesz sob
            > ie
            > > > pisac raz z Tarnobrzega a raz z Wachocka.
            > > > Takze przestan tym Tarnobrzegiem oczy mydlic.
            > >
            > > pol
            > > No prosze.Pani sorciere vel ania wie co to jest proxy, a jeszcze kilka
            > miesiecy
            > >
            > > temu pytala na forum "kraj" jak wyslac link.
            > >
            > No i prosze nawet to pan Pol pamieta.
            > Tyle,ze o proxy dowiedzialam sie duzo pozniej ,po tym jak mi podrobili moj
            > belgijski adres ,Kagan tez pisal dosc obszernie na ten temat,jak go
            zabanowali.
            >
            >
            >
            >
            > >
            > > ps
            > > W ktoryms z watkow pani sorciere vel ania wyrazila opinie ,ze forum kraj
            > > to "dno".Odpowiadam pani jeszcze raz, poniewaz tamten watek wyladowal
            > na "oslej
            > >
            > > lawce".
            > > Dna nie ma.Zawsze znajdzie sie ktos, kto zapuka od spodu.
            > >
            > >
            > > pozdr
            >
            >
            > Panie pol jezeli jest pan tym samym Polem,z ktorym kiedys w niektorych
            watkach
            > pisalam to musi pan przyznac,ze kiedys forum bylo o wiele ,wiele
            lepsze.Inaczej
            >
            > sie pisze jak sie ma jakiegos adwersarza ,a inaczej jak sie pisze dla
            > kolegi,ktory tylko cos dopisze i podbije watek.
            > I o to mi konkretnie chodzi
            > .Z watkow Oszoloma mozna zrobic naprawde dobry wateki wykazac wszystkie bledy
            w
            >
            > artykule ,ktory on cytuje,pod warunkiem,ze sie dyskutuje z tym co jest w
            > artykule.Jak sie pisze"Oszol debilu spadaj" to juz jest zero dyskusji i
            niczego
            >
            > wykazac nie mozna.
            >
            > To tak dla przemyslenia.
            > Pozdrawiam rowniez

W przeciwienstwie do pani ja nie zmienilem nicka.Jestem tym samym "polem"
            choc na tym forum pojawil sie "Pol", ale wystarczy sprawdzic moj adres...
            Ogolnie ma pani racje ,ze dyskusja powinna byc merytoryczna, bez obrzucania
            sie "blotem", tylko ,ze latwo to zauwazyc u innych.Czesto w pani postach
            spotykam sie z jezykiem polskim, ale w wydaniu cokolwiek mijajacym sie z
            tzw"kultura jezykowa".Poniewaz jestem czlowiekiem tolerancyjnym, staram sie nie
            zwracac uwagi na wszelkie wulgaryzmy, ale na wartosc merytoryczna .Dlatego
            jezeli temat jest interesujacy odpowiadam ,lub zabieram "glos", natomiast
            jezeli sa to tylko epitety nie odpowiadam.
            Forum mozna oczyscic.Jesli watek jest bez wartosci merytorycznej, nie
            podbijamy go, sam przejdzie na strony archiwalne.To tylko zalezy od piszacych
            na tym forum.
            Sa autorzy na tym forum, ktorzy posluguja sie bardzo dosadnymi okresleniami
            (vide Kraken), ale zawieraja one spora dawke przemyslen merytorycznych,wiec
            czasami z nim dyskutuje, jezeli mam cos -w moim przekonaniu- do powiedzenia,
            ale jest rowniez niejaki Kolargol, z ktorym nie dyskutuje, poniewaz w kazdym
            jego watku czy poscie musialbym napisac tylko jedno slowo:"Idiota", a daleki
            jestem od wulgarnych wycieczek personalnych.

ps
            Unikam dlugich postow i watkow, wiec tym bardziej jestem zdziwiony, ze az tyle
            napisalem.Jedznak mnie pani sprowokowala.

pozdr
            • _sorciere Re: Do Sorciere z... 11.01.03, 22:32
              Gość portalu: pol napisał(a):

> W przeciwienstwie do pani ja nie zmienilem nicka.Jestem tym samym "polem"
              > choc na tym forum pojawil sie "Pol", ale wystarczy sprawdzic moj adres...
              >
              Jak juz pisalam wyzej ,nie zmienilam nicka ot tak sobie.Ktos mnie do tego
              zmusil ,z tym,ze moze pan nie wiedziec poniewaz bylo to na aktualnosciach.

Ogolnie ma pani racje ,ze dyskusja powinna byc merytoryczna, bez obrzucania
              > sie "blotem", tylko ,ze latwo to zauwazyc u innych.Czesto w pani postach
              > spotykam sie z jezykiem polskim, ale w wydaniu cokolwiek mijajacym sie z
              > tzw"kultura jezykowa".Poniewaz jestem czlowiekiem tolerancyjnym, staram sie
              nie
              >
              > zwracac uwagi na wszelkie wulgaryzmy, ale na wartosc merytoryczna .Dlatego
              > jezeli temat jest interesujacy odpowiadam ,lub zabieram "glos", natomiast
              > jezeli sa to tylko epitety nie odpowiadam.
              >

Na epitety odpowiadam epitetami,jak pan sie dobrze rozejrzy to zwroci pan
              uwage,ze to nie ja pierwsza obrzucam blotem.Wylano juz na mnie tony blota wiec
              sie czasami odgryzam i tyle.

Forum mozna oczyscic.Jesli watek jest bez wartosci merytorycznej, nie
              > podbijamy go, sam przejdzie na strony archiwalne.To tylko zalezy od piszacych
              > na tym forum.
              > Sa autorzy na tym forum, ktorzy posluguja sie bardzo dosadnymi okresleniami
              > (vide Kraken), ale zawieraja one spora dawke przemyslen merytorycznych,wiec
              > czasami z nim dyskutuje,

Bynajmniej nie chodzi mi wcale o dosadne okreslenia Krakena,nas poroznila jedna
              sprawa ,o ktorej wie on i ja.
              Kagan jest czasami denerwujacy ze spamem.

jezeli mam cos -w moim przekonaniu- do powiedzenia,
              > ale jest rowniez niejaki Kolargol, z ktorym nie dyskutuje, poniewaz w kazdym
              > jego watku czy poscie musialbym napisac tylko jedno slowo:"Idiota", a daleki
              > jestem od wulgarnych wycieczek personalnych.
              >
              > Zawszae na jakas akcje jest reakcja,na Kagaba jest Koralgol z tym,ze nie ma
              obowiazku tego czytac ani odpisywac.

ps
              > Unikam dlugich postow i watkow, wiec tym bardziej jestem zdziwiony, ze az
              tyle
              > napisalem.Jedznak mnie pani sprowokowala.
              >
              > pozdr

Pozdrawiam serdecznie ,pogladow nie zmienilam,cokolwiek napisalam w panskim
              poscie.To jest bardzo wazne ,prosze sobie to przemyslec.W USA jest kosciol w
              Belgii jest kosciol ale nigdzie nie maja tak dobrze jak w Polsce gdziee przy
              wladzy sa ateisci..podobno..
              • Gość: pol Re: Do Sorciere z... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 11.01.03, 23:07
                _sorciere napisała:

> Gość portalu: pol napisał(a):
                >
                > > W przeciwienstwie do pani ja nie zmienilem nicka.Jestem tym samym "polem
                > "
                > > choc na tym forum pojawil sie "Pol", ale wystarczy sprawdzic moj adres...
                > >
                > Jak juz pisalam wyzej ,nie zmienilam nicka ot tak sobie.Ktos mnie do tego
                > zmusil ,z tym,ze moze pan nie wiedziec poniewaz bylo to na aktualnosciach.
                >
                > pol
                To prawda.Nie wiedzialem dlaczego pani zmienila nicka, bowiem nie zagladam na
                forum "aktualnosci" zbyt czesto.Pamietam jednak obelgi rzucane pod pani adresem
                na forum "kraj",ale nie sadzilem ze trzeba z takiego powodu zmieniac nick.To
                tak ,jakbym musial zmienic nazwisko.Sprawa tozsamosci.
                >
                >
                > Ogolnie ma pani racje ,ze dyskusja powinna byc merytoryczna, bez obrzucania
                > > sie "blotem", tylko ,ze latwo to zauwazyc u innych.Czesto w pani postach
                > > spotykam sie z jezykiem polskim, ale w wydaniu cokolwiek mijajacym sie z
                > > tzw"kultura jezykowa".Poniewaz jestem czlowiekiem tolerancyjnym, staram si
                > e
                > nie
                > >
                > > zwracac uwagi na wszelkie wulgaryzmy, ale na wartosc merytoryczna .Dlatego
                >
                > > jezeli temat jest interesujacy odpowiadam ,lub zabieram "glos", natomiast
                > > jezeli sa to tylko epitety nie odpowiadam.
                > >
                >
                >
                > Na epitety odpowiadam epitetami,jak pan sie dobrze rozejrzy to zwroci pan
                > uwage,ze to nie ja pierwsza obrzucam blotem.Wylano juz na mnie tony blota
                wiec
                > sie czasami odgryzam i tyle.
                >
                > Na mnie tez czasem cos wylano, nawet szanowna pani kiedys napisala, ze nie
                bedzie wiecej odpowiadac na moje watki czy posty.Jakos to strawilem, wiec tym
                bardziej mi milo, ze jednak zmienila pani zdanie.Klocmy sie ,ale z sensem,
                rozsadnie, chociaz "common sens is not so commen."
                A co do odgryzania sie :Lepiej odgryzc sie w sposob inteligentny niz prymitywny.

pozdrowienia.
                >
                >
                >
                >
                > Forum mozna oczyscic.Jesli watek jest bez wartosci merytorycznej, nie
                > > podbijamy go, sam przejdzie na strony archiwalne.To tylko zalezy od piszac
                > ych
                > > na tym forum.
                > > Sa autorzy na tym forum, ktorzy posluguja sie bardzo dosadnymi okresleni
                > ami
                > > (vide Kraken), ale zawieraja one spora dawke przemyslen merytorycznych,wie
                > c
                > > czasami z nim dyskutuje,
                >
                > Bynajmniej nie chodzi mi wcale o dosadne okreslenia Krakena,nas poroznila
                jedna
                >
                > sprawa ,o ktorej wie on i ja.
                > Kagan jest czasami denerwujacy ze spamem.
                >
                >
                >
                >
                > jezeli mam cos -w moim przekonaniu- do powiedzenia,
                > > ale jest rowniez niejaki Kolargol, z ktorym nie dyskutuje, poniewaz w kazd
                > ym
                > > jego watku czy poscie musialbym napisac tylko jedno slowo:"Idiota", a dale
                > ki
                > > jestem od wulgarnych wycieczek personalnych.
                > >
                > > Zawszae na jakas akcje jest reakcja,na Kagaba jest Koralgol z tym,ze nie m
                > a
                > obowiazku tego czytac ani odpisywac.
                >
                >
                > ps
                > > Unikam dlugich postow i watkow, wiec tym bardziej jestem zdziwiony, ze az
                > tyle
                > > napisalem.Jedznak mnie pani sprowokowala.
                > >
                > > pozdr
                >
                > Pozdrawiam serdecznie ,pogladow nie zmienilam,cokolwiek napisalam w panskim
                > poscie.To jest bardzo wazne ,prosze sobie to przemyslec.W USA jest kosciol w
                > Belgii jest kosciol ale nigdzie nie maja tak dobrze jak w Polsce gdziee przy
                > wladzy sa ateisci..podobno..
      • =kapral= Re: Do Sorciere z... 11.01.03, 22:40
        _sorciere napisała:

> Gość portalu: f napisał(a):
        >
        > > Dlaczego moi interlokutorzy są anonimowi gdy chodzi o miejscowość
        > > zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?
        > > Nie rozumiem dlaczego ukrywacie -ja Flisak z Tarnobrzegu!
        > > A Pan Panie (Pani)Sorciere skąd?
        >
        >
        > I znowu prowoczku rzniesz glupa,cale forum wie,ze jestem Ania z Belgii tylko ty
        >
        > biedaku nie wiesz.
        > No i jeszcze co do Tarnobrzega.Istnieje cos takiego jak proxy i mozesz sobie
        > pisac raz z Tarnobrzega a raz z Wachocka.
        > Takze przestan tym Tarnobrzegiem oczy mydlic.

Przez chwile nie pojmowałem, dlaczego Wąchock, ale doszło.

Pozdrawiam,

=
    • Gość: f Re: Do Sorciere z... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:32
      Do Ani! W latach 70 -tych gdy studiowałem w Krakowie na prywatkach
      w Akademiku <Nawojka> śpiewano :Gdy żem do ciebie choodził
      taka nieświeża byłaś-gdym wychodził dla innego się myłaś!
      Tak proszę Ani czy była gorąca woda w Piascie?
      • _sorciere Re: Do Sorciere z... 11.01.03, 22:39

> Do Ani!

Do ktorej Ani?

W latach 70 -tych gdy studiowałem w Krakowie na prywatkach
        > w Akademiku <Nawojka> śpiewano :Gdy żem do ciebie choodził
        > taka nieświeża byłaś-gdym wychodził dla innego się myłaś!
        >
        Pan studiowal?A to ciekawe...

Ta piosenka to chyba z jakiejs wiejskiej zabawy ,a nie z akademika ,ale pal
        szesc..

A Piast to kto czy co ?Bo nie bardzo wiem o co
        chodzi.
        • Gość: f Re: Do Sorciere z... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:56
          Niewiedza czyni z czlowieka głupcem!
      • Gość: babariba "f"ijoł wraca do swego naturalnego stanu IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:48
        znowu bluzga... Ad personam wyłącznie oczywiście.
        Siara mu pewnie szkodzi. Z atmosfery... A moze z buraczanych "win"???

> Do Ani! W latach 70 -tych gdy studiowałem w Krakowie na prywatkach
        w Akademiku <Nawojka> śpiewano :Gdy żem do ciebie choodził
        taka nieświeża byłaś-gdym wychodził dla innego się myłaś!

• Gość: babariba durne toto i oszukańcze... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:40
      dawno juz mi wymyślałeś posługują się moim IP, w którym nazwa mojego miasteczka
      stoi jak maszt na flisackiej trawie...

zamieszkania?Wstydzą się swoich wiosek,miasteczek,sztetl,miast?

• _sorciere Re: Do Baribaby 11.01.03, 22:45
        Oszukancze tak ale durnego udaje,wez na wstrzymanie ,nie odpisuj w ogole i tyle.
        • Gość: babariba OLEWAMY "f"IJOŁA??? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:52
          ja tam jestem za. Będzie pisywał sam do siebie jak ten spamer, co go ostatnio
          co dzień pełno na forum.
          Dla SPRAWY gotów nawet jestem pozbawić się przyjemności, o której pisałem
          gdzieś tam w Aktualnościach.
          Sru... I STOP!!!
          _sorciere napisała:

> Oszukancze tak ale durnego udaje,wez na wstrzymanie ,nie odpisuj w ogole i
          tyle.
          • Gość: f Re: OLEWAMY 'f'IJOŁA??? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 23:02
            Beton Bari niereformowalny typu Pani Falska w stanie wojennym!
            Jeżeli kurdublu wiesz co to był za stan!
          • _sorciere Re: OLEWAMY 'f'IJOŁA??? 11.01.03, 23:02
            Gość portalu: babariba napisał(a):

> ja tam jestem za. Będzie pisywał sam do siebie jak ten spamer, co go ostatnio
            > co dzień pełno na forum.
            > Dla SPRAWY gotów nawet jestem pozbawić się przyjemności, o której pisałem
            > gdzieś tam w Aktualnościach.
            > Sru... I STOP!!!
            >
            No to i tu mam watpliwosci...Bo jak powtOrze te magiczne slowo "sru" to znowu
            powiedza ,ze jestem wulgarna ,ale ja sie poswiece no to sruuu i
            stop!!!.Naprawde szkoda czasu i klawiatury tylko dlatego,ze ktos podpuszcza i
            sie pozniej smieje.Zobacz sobie watek ,"Kto wypedzal Zydow'Menda podpuscila i
            sie cieszyla,ze jest jakies zamieszanie a sama nie brala udzialu.Tam jest ponad
            218 wypowiedzi.Jak juz zaczelam sie dogadywac na jakiejs plaszczyznie z kims
            calkiem sympatycznym i normalnym to menda dala glos.
            W tak chamski sposob;ze nie do przyjecia.Przejrzyj sobie ten watek.

>..
    • Gość: Scan Przyczyny forumowych frustracji pewnego e-fa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:51
      Wraca f. z delegacji, wchodzi do sypialni, a tam widzi, że jego
      najlepszy przyjaciel leży obok jego żony.
      f. kręci z niedowierzaniem głową i mówi:

- Ja stary to muszę, ale ty???...
      • Gość: babariba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:54
        Aniu, nie wytrzymałem...
        Gość portalu: Scan napisał(a):

> Wraca f. z delegacji, wchodzi do sypialni, a tam widzi, że jego
        > najlepszy przyjaciel leży obok jego żony.
        > f. kręci z niedowierzaniem głową i mówi:
        >
        > - Ja stary to muszę, ale ty???...
        • _sorciere Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.03, 23:12
          Gość portalu: babariba napisał(a):

> Aniu, nie wytrzymałem...
          > ****************************************************
          > .A ja to sie czuje jak piekarski na mekach.Toto pyta o jakis stan ale ,niech
          sie toto popyta;ale jak sie do niego nie odezwiesz to wiesz jak toto sie bedzie
          zloscic.?
          No to niech sie pozlosci.A Scan chyba dobrze zalapal to takie cos co chce
          narobic fermentu,ale to jest dobre w smieciach,.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka