sklerotycznylud 29.05.06, 17:19 Slyszeliscie ? Pewne kregi elit polskiej polityki obronnej III Rzeczyposolitej zapadly na nowa odmiane czerwonki, nazwana przez specjalistow POczerwonka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropek_oxford Powiedz, z czego sie smiac. Czys ty przypadkiem 29.05.06, 17:20 Niemcow w rodzinie nie mial, bo to nacja slawna z "poczucia humoru":))) Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Powiedz, z czego sie smiac. Czys ty przypadki 29.05.06, 17:22 Smiej sie z brytyjskiego braku poczucia humoru:) i uwazaj na POczerwonke. Jej typowym objawem jest agresja. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:33 Pomyliles sie Jesli juz to tylko wirus panujacy na tym forum , wiec nie grozny. Jabym to nazwała POlewa ale tylko nielicznych dotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:38 Masz na mysli Polewe buraczana ? Slyszalem i o niej,bardzo grozna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:43 Mam na mysli POlewe na tortach pieczonych w Rzeszowie i knajpach pod zdechlymi ptakami. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:44 Aha, POlewe ktora tak bardzo uwielbiaja emerytki ? Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:50 jakby tak to zdanie przeczytac odwrotnie byloby prawidlowiej od prwawej strony ku lewej Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 29.05.06, 17:53 uciekam zanim mnie zabanuja ostatnio jestem banowana po dwoch wpisach Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Nowy wirus ? POczerwonka... 30.05.06, 15:02 Banuja i dzisiaj, odbanowali Cie juz? Odpowiedz Link Zgłoś