operrput 30.05.06, 20:21 władza w kraju dostała sie w rece ludzi najbardziej zasłuzonych ludzi honorowych i o czystych rekach miło patrzec na początki 4RP kraju w którym Polacy zaczna czuc sie dobrze brawo Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm brawo Kryże, brawo przestępca, brawo złodziejka 30.05.06, 20:25 brawo dopingowicz, brawo pijaczek, brawo agent, brawo moczarowiec! wielkie brawa dla rządu i jego zaplecza parlamentarnego, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
operrput Re: brawo Kryże, brawo przestępca, brawo złodziej 30.05.06, 20:29 elfhelm napisał: > brawo dopingowicz, brawo pijaczek, brawo agent, brawo moczarowiec! > > wielkie brawa dla rządu i jego zaplecza parlamentarnego, hej! nienawisc do PiSu i braci całkowicie zżarła ci mózg zrozum ze tylko obene rzady sa w stanie podniesc Polske z tego bagna w jakie wpadła po 1989r Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: brawo Kryże, brawo przestępca, brawo złodziej 30.05.06, 23:58 > zrozum ze tylko obene rzady sa w stanie podniesc Polske z tego bagna w jakie > wpadła po 1989 Stworzyli Kaczyńscy III RP, ale odcięli ich od koryta, więc teraz budują IV - dopóki ktoś teraz ich nie odetnie (a Endrju ma chrapkę). Kto ma ją podnieść? Bandyta Lepper? Faszysta Giertych? Dziwkarz Dorn? Politruk Wassermann? Nieduczony Ziobro? Kochający inaczej (kota) Jarosław? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: brawo Kryże, brawo przestępca, brawo złodziej 31.05.06, 00:04 kac zynscy maja niepokolei w głowie wogóle trudno brac ich słowa na powaznie raz to potem sie z tego wycofujszkoda pisac 4RP Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: brawo Kryże, brawo przestępca, brawo złodziej 31.05.06, 00:21 martwi mnie,że zadaniem BBN ma być poprawianie wizerunku pana prezydenta. Czyli w dalszym ciągu myślenie fasadowo-reklamowe PiS. Chyba zacznę kopać schron. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ależ ja kocham PiS :) 31.05.06, 11:15 która inna partia dostarczałaby mi tyle radości i mianowała tak wspaniałe osoby jak dopingowicz na ministra sportu, przprowiec na ministra skarbu, przestępca w rolnictwie, dyspozycyjny aparatczyk w ministerstwie sprawiedliwości i kibol w ministerstwie morza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson III Rzesza trwała 12 lat, mam nadzieję że IV RP 31.05.06, 00:02 padnie szybciej, bo im szybciej tym z mniejszym hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak cholera, tornson - NIGDY nie myslalem ze 31.05.06, 00:09 sie z toba zgodze :D Podejrzewam ze jednak wizje tego co powinno PO tych rzadach nastapic mamy zupelnie rozne Odpowiedz Link Zgłoś
kasan1512 Re: Lech Aleksander Kaczynski ,1 prezydent 4RP 31.05.06, 00:07 Ten syf po kaczkach trza będzie jeszcze długo sprzątać... PS. Ten nick to specjalnie dobrany? To znaczy, że jesteś agentem bolszewików (kaczek)?? Odpowiedz Link Zgłoś