moroux 26.06.06, 07:55 Jeśli to prawda, to w oczywisty sposób pokazuje, jacy tak naprawdę są działacze PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brocha Prowokacja układu jak nic 26.06.06, 07:55 To prowakacja !!! to niemożliwe żeby PiS się tak zachował. Odpowiedz Link Zgłoś
braad powiało chłodem?? 26.06.06, 08:02 Nie ma już gorącego uczucia pomiędzy tow. Królem a PiS. Niemożliwe, może jednak PRL z PRL-bis nie są kompatybilne?? Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 08:03 PiS nie monolit juz chyba - wiec kto wie kto kogo i z ktorej strony Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 08:05 Gdybym wszędzie wietrzył spiski, to powiedziałbym, że to Prezes za pomocą szmatławca chce udupić premiera. Bo premier za popularny, a tu brata trzeba promować. Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 08:13 moroux napisał: > Gdybym wszędzie wietrzył spiski, to powiedziałbym, że to Prezes za pomocą > szmatławca chce udupić premiera. Bo premier za popularny, a tu brata trzeba > promować. To jednak malo prawdopodobne - to by bylo zwykle sepuku. Bez MArcinkiewicza PiSda sie sypnie Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 08:51 > > (...) Prezes za pomocą szmatławca chce udupić premiera. Bo premier > > za popularny, a tu brata trzeba promować. > > To jednak malo prawdopodobne - to by bylo zwykle sepuku. Bez MArcinkiewicza > PiSda sie sypnie Jareczek to taktyk. Jego myślenie działa w horyzoncie 1 miesiąca, zaś plan na czas dlaszy brzmi "jakoś to będzie". Więc w perspektywie miesiąca Kaziu jest bez znaczenia - rząd jest, koalicja jest, wszystkie wartościowe stołki do właściwych d.. już przyspawane. A tak ogólnie spodziewałbym się wielkiej chryi przed wrześniowymi wyborami (czyli zacząć się musi raczej już w sierpniu). Z nieuchronną konfrontacją Kaczyńscy - Lepper i z możliwym rozsadzeniem koalicji. Posiadanie wtedy osłabionego premiera, którego bez żalu można wywalić na zbitą twarz i zastąpić Jarkiem (albo Endrju) to akurat dobra rzecz. (N.b. z tej samej perspektywy wywalenie Gilowskiej już wczoraj jest też pożyteczne - jak przyjdzie do "rekonstrukcji" rządu, to z popularnych nie-pisiorkowych polityków zostaje już tylko Religa). Bo z perspektywy typowego PiSiorka Kaziu dostał teraz kilka razy po nerach. Jeszcze próbuje się odwinąć, jeszcze bezczelnie podejmuje czasem sam jakieś decyzje personalna. Ale jego pozycja w PiS - która gwałtownie wzrosła po wyborach - teraz się niemal równie gwałtownie osłabiła. Teraz Kaziu może: 1) "słożyt' ruki po szwam" i stanąc karnie w szeregu 2) iść na całość w walce z tymi, którzy w PiS chcą go osłabić 3) zachować się jak człowiek honoru i odejśc z PiS, mówiąc narodowi w prostych słowach czemu to robi Coś mi mówi, że na nr 3 go nie stać, więc albo się wykrwawi politycznie w p. 2, albo się okaże kolejnym ujadającym ratlerkiem i przyjmie wariant 1. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz A kampania Lecha nie lepsza! 26.06.06, 09:57 Jak to mozliwe? tinyurl.com/kugon Czyżby ktoś tutaj wyprowadzał pieniądze bokiem? Taki prawy człowiek? Niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Kto jeszcze wierzy w naduczciwość PiS?! 26.06.06, 10:02 PiS jest dokładnie taką samą partią jak SLD sprzed kilku lat, tyle że trochę bardziej pobożne. Mają co prawda większe apatyty na władzę i mniej zachamować przed upartyjnianiem państwa, ale mentalność ta sama. PRawda jest taka, że najuczciwsze i najbardziej ideowe są ugrupowania pozaparlamentarne, czy to z lewiej, czy prawej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Amoralni, aroganccy, brzydcy, źli. 26.06.06, 10:21 To Kamiński i Bielan, których nazywam Łże-grubasami z Brukseli, upodabniają PiS do SLD Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Amoralni, aroganccy, brzydcy, źli. 26.06.06, 10:24 hiob102 napisała: > To Kamiński i Bielan, których nazywam Łże-grubasami z Brukseli, upodabniają PiS > do SLD Millera. Inni też upodabniają.... Jacek Kur_ew_ski na pewno da jeszcze więcej rewelacji - jak na patelni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil Kamiński i Bielan jak z młodzieżówki SLD. 26.06.06, 10:30 Obrzydliwe (także fizycznie) typy. Cieszyć się będę, gdy ten bezideowy narcystyczny duet karierowiczów wypadnie z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __zapomnieli przejąć 'swoje' media ;-)))) 26.06.06, 12:24 Swoją drogą serce rośnie, jak się widzi dobrze kopiących i wyciągających brudy (każdej politycznej stronie) dziennikarzy... Szkoda tylko, że Zi0br0 wszczyna postępowania tylko w niektórych sprawach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil ***Jarosław z Ziemi Wolskiej ich nie skrzywdzi*** 26.06.06, 15:04 Prędzej ogłosi, że dokumenty na ich niewinność zostały zniszczone, a Zero pokaże w tv jak działa niszczarka. W PiSdu z taką IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 15:53 Bogate cwaniaczki z "układu" robią co mogą, by obalić demokratycznie wybrana władzę i demokratycznie wybranego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 15:55 tales1 napisał: > Bogate cwaniaczki z "układu" robią co mogą, by obalić demokratycznie wybrana > władzę i demokratycznie wybranego prezydenta! Odpowiedz mi tales na jedno pytanie. Dlaczego "myślący inaczej" Edgar Gosiewski jest wizytówką PiSu? Po co wam taki samobój? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:00 Skoro dla ciebie - przedstawiciela "inaczej myślących" (bo zapewne nie jesteś normalnym homofobem?) Edgar Gosiewski jest "inaczej myślący", to zgodnie z logiką jest myślący normalnie, jasne, nie? PS Gosiewski jest o wiele normalniejszy od Niesioła Stefka, który jest wściekłym ratlerkiem Tuska Donaldka (swoja drogą to byłyby niezłe jaja, gdybyśmy mieli prezydenta o imieniu Donald, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:05 tales1 napisał: > Skoro dla ciebie - przedstawiciela "inaczej myślących" (bo zapewne nie jesteś > normalnym homofobem?) Edgar Gosiewski jest "inaczej myślący", to zgodnie z > logiką jest myślący normalnie, jasne, nie? > PS > Gosiewski jest o wiele normalniejszy od Niesioła Stefka, który jest wściekłym > ratlerkiem Tuska Donaldka (swoja drogą to byłyby niezłe jaja, gdybyśmy mieli > prezydenta o imieniu Donald, nie?) tales, u was wszyscy sa inaczej myslacy, inaczej kochajacy, inaczej wierzacy, i normalni inaczej, sam przeciez jestes tego przykladem, glupcze :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 O,nowy kolega przybył na odsiecz czerwonoróżowym? 26.06.06, 16:08 Czemu ty taki nerwowy jesteś k(s)ralik? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: O,nowy kolega przybył na odsiecz czerwonoróżo 26.06.06, 16:13 tales1 napisał: > Czemu ty taki nerwowy jesteś k(s)ralik? tales, przydupasie glupi :))) Czerwonorozowy albo i czarwony to ty smieci jestes, bo to ty reprezetujesz tutaj partie braci kaczynskich, braci agetow SB palancie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,no,no! 26.06.06, 16:18 Jak żonka z tobą wytrzymuje, zazdrośniku? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 16:57 tales1 napisał: > Jak żonka z tobą wytrzymuje, zazdrośniku? tales, ty esbeku :), nie masz nic do powiedzenia, to z zazdrosci, ze sam nie jestes na tyle mezczyzna i nigdy kobiety nie miales, zaczynasz ublizac mojej zonie? Prawdziwe ESBECKIE SCIERWO z ciebie tales :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 17:02 Ja ubliżam twojej żonie? Czy pytanie: "jak żonka z toba wytrzymuje?" jest ubliżające?! I to ubliżające żonie? Ty jakiś głupi irracjonalista jesteś i na dodatek zazdrośnik! A to tragiczne mieszanka, zwłaszcza że są wakacje i zbliża się pora wczasów i rozstań małżeńskich! Czuję, że zostaniesz niedługo tatusiem, i to bez swego udziału! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywil ******Nie kasujcie postów talesa 1****** 26.06.06, 17:22 Pozwólcie mówić idiocie, a skompromituje siebie, swoją matkę i partię. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Witam jolę z debil?Przepustkę z Tworek już dali? 26.06.06, 17:30 Szybko! Za szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ******Nie kasujcie postów talesa 1****** 26.06.06, 17:30 jola_z_dywil napisała: > Pozwólcie mówić idiocie, a skompromituje siebie, swoją matkę i partię. DOKLADNIE!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 17:34 Pozdrawiam proletariuszy połączonych (a jakże!) wszystkich krajów! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 17:47 tales1 napisał: > Pozdrawiam proletariuszy połączonych (a jakże!) wszystkich krajów! Co to znaczy tales? Ze wraz z Kaczynskimi agetami SB, witasz wszystkich PiSagetow? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 17:48 Nie, witam wszystkich POsiurków! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 17:52 tales1 napisał: > Nie, witam wszystkich POsiurków! Nic dziwnego ,ze nie witasz wszystkich POsiurkow, cokolwiek to znaczy, ty wraz z kaczynskimi, agetami SB witasz wszystkich esbekow i prominetow PZPR ktorzy steruja tym waszym smiesznym PiSem i Samoobrona :)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 17:56 Ksralik, robisz sie nudny! Zmuś sie do wysiłku intelektualnego, bo sie juz nudzę tą "rozmową" z toba! Jakis ograniczony sie zrobiłes wyjatkowo (byłes, ale jeszcze sie stoczyłes, co z tobą?) Weź się w garść, bo jesteś na "opiniotwórczym" forum, ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Witam cały czerwony LUD na forum GW! 26.06.06, 18:13 tales1 napisał: > Ksralik, robisz sie nudny! Zmuś sie do wysiłku intelektualnego, bo sie juz > nudzę tą "rozmową" z toba! Jakis ograniczony sie zrobiłes wyjatkowo (byłes, ale > > jeszcze sie stoczyłes, co z tobą?) Weź się w garść, bo jesteś > na "opiniotwórczym" forum, ha, ha, ha! Ja nie jestem Ksralik, jezeli cos mi insynuujesz i porbujesz przedstawic mnie jako osoba ktora nie jestem,to est to pomowieniem i bardzo w niedlugim czasie prokuratura sie tym zajmie tales, nie masz zielonego pojecia w jakie gowno sie pakujesz glupcze :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 POsiurek to brzmi pociesznie. Prawie tak samo jak 26.06.06, 18:00 glebokie przemyslenia Jarka. Ale tylko prawie. tales1 napisał: > Nie, witam wszystkich POsiurków! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 17:30 tales1 napisał: > Ja ubliżam twojej żonie? Czy pytanie: "jak żonka z toba wytrzymuje?" jest > ubliżające?! I to ubliżające żonie? Ty jakiś głupi irracjonalista jesteś i na > dodatek zazdrośnik! A to tragiczne mieszanka, zwłaszcza że są wakacje i zbliża > się pora wczasów i rozstań małżeńskich! Czuję, że zostaniesz niedługo tatusiem, > > i to bez swego udziału! Wiesz co tales, juz kiedyc wypisywales ze "miales" moja zone, pozatym jest cos takiego co nazywa sie zwykla ludzka poczciwoscia a ty cieciu tego nie znasz, poczciwosc ta wymaga od czlowieka, zeby do brudnych dyskusji nie angazowac cudzych zon, matek itd. Widzisz, jestes scierwem,i to scierwem najgorszego gatunku, jakim jest scierwo esbeckie, dokladnie takich samych metod uzywasz do agitacji i atakow na przeciwnika jak robili to esbecy, wiem cos na ten temat szmato, bo przez wiele, wiele lat bylem przesladowany przez takie szmaty esbeckie jak ty, i znam ich, wasza mentalnosc i sposoby dzialania, tak samo wiem dlaczego PiS angazuje takie szmaty esbeckie jak ty, ale esbecji waszej juz dluzej nie jestescie w stanie zaklamywac i oslaniac, niedlugo wybory samorzadowe i spoleczenstwo raz jeszcze pokaze wam gdzie wasze zawszone miejsce :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 17:33 Ależ się podnieciłeś, k(s)ralik! Daj se na luz! To od tej wysokiej temperatury pewnie, co? Ja nie ublizam twojej żonie, bo ja uwielbiam twoją żonę, mniam, mniam, mniam! Zacietrzewiasz się jak brazylijski kogut walczący o kurki, a to przecież ...samo życie, ksralik, samo zycie, chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 17:49 tales1 napisał: > Ależ się podnieciłeś, k(s)ralik! Daj se na luz! To od tej wysokiej temperatury > pewnie, co? Ja nie ublizam twojej żonie, bo ja uwielbiam twoją żonę, mniam, > mniam, mniam! Zacietrzewiasz się jak brazylijski kogut walczący o kurki, a to > przecież ...samo życie, ksralik, samo zycie, chłopie! tales ty nie uwielbiasz mojej zony, ty uwielbiasz swoja mame, ty tylko myslisz, ze to moja zona, ale robisz to z mama, znaczy robisz to jak to okreslasz "mniam, mniam, mniam" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 17:57 Molestowany w dzieciństwie byłeś, czy co? Przesłać telefon zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ależ znerwicowany osobnik z tego k(s)ralika,n 26.06.06, 18:17 tales1 napisał: > Molestowany w dzieciństwie byłeś, czy co? Przesłać telefon zaufania? Ja, molestowany w dziecinstwie? Nie! to nie ja tales bylem molestowany w dziecinstwie, to ty tales byles molestowany przez mamusie i tatusia esbeka,czemu przy kazdej dogodnej czy nie dogodnyj okazji dzielisz sie z nami swoja gorycza, teraz na starosc ty ich molestujesz, co tales? ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 K(s)ralik nie ma zony; ostatnio kupowal koze 27.06.06, 15:23 kralik111 napisał: > tales1 napisał: > > > Jak żonka z tobą wytrzymuje, zazdrośniku? > > tales, ty esbeku :), nie masz nic do powiedzenia, to z zazdrosci, ze sam nie > jestes na tyle mezczyzna i nigdy kobiety nie miales, zaczynasz ublizac mojej > zonie? > Prawdziwe ESBECKIE SCIERWO z ciebie tales :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:13 kralik111 napisał: > > tales, u was wszyscy sa inaczej myslacy, inaczej kochajacy, inaczej wierzacy, i > > normalni inaczej, sam przeciez jestes tego przykladem, > glupcze :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > ) > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) > ) > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ) Zobacz. Chciałam z talesem pogadać jak Polka z Polakiem...o przyszłości naszego kraju. Chciałam się z nim zbratać, pogadać od serca, a ten nic....skała. Udaje, że mnie nie widzi, że nie dostrzega moich potrzeb. Ja tylko próbuję zrozumieć co Talesa w Gosiewskim pociąga... ech... i pewnie żaden wyborca Pisu nie przyjdzie mi z pomocą.. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:17 bio.mum napisała: > Zobacz. Chciałam z talesem pogadać jak Polka z Polakiem...o przyszłości naszego > > kraju. Chciałam się z nim zbratać, pogadać od serca, a ten nic....skała. Udaje, > > że mnie nie widzi, że nie dostrzega moich potrzeb. > > Ja tylko próbuję zrozumieć co Talesa w Gosiewskim pociąga... > > ech... i pewnie żaden wyborca Pisu nie przyjdzie mi z pomocą.. Ja wiem, ale nie oczekuj odpowiedzi od talesa, wszak wiadomo wszem i wobec, ze Gosiowski to mezczyzna ;) na dodatek, tales widzi w nim potecjal intelektualny a do tego sie nie przyzna, bo sie wstydzi :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:20 kralik111 napisał: > > Ja wiem, ale nie oczekuj odpowiedzi od talesa, wszak wiadomo wszem i wobec, ze > Gosiowski to mezczyzna ;) na dodatek, tales widzi w nim potecjal intelektualny > a do tego sie nie przyzna, bo sie wstydzi :))))))))))))))))))))))))))))))))))) > Co by nie mówić o talesie, jest o niebo inteligentniejszy od Gosiewskiego. To musi być coś innego... Tylko, że on się nigdy nie przyzna:( Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:28 Oczywiście, że Gosiweski to potencjał intelektualny! Masz coś przeciw niemu? Coś ci się w nim nie podoba, "tolerancyjny homoseksualisto"? Piastuje taką funkcję, której dopiero teraz dochrapie się w PO Jaś Maria Rokita! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:35 tales1 napisał: > Oczywiście, że Gosiweski to potencjał intelektualny! Masz coś przeciw niemu? ja?? Nie! wrecz preciwnie!! O niczym bardziej nie marzę niż o tym, żeby PiS skonczył na smietniku historii:)) Dlatego Cię pytam. Dlaczego strzelacie sobie samobója wystawiając Gosiewskiego do pierwszego szeregu? Przeciez cała Polska ma z niego ubaw?? Kadry wam się skonczyły?? Naprawdę taka krótka ta wasza ławka?? > Coś ci się w nim nie podoba, "tolerancyjny homoseksualisto"? Skarbie. Ja jestem dziewczynką. Ale faktem jest, że tolerancyjną. Inaczej bym z Toba nie rozmawiała. Piastuje taką > funkcję, której dopiero teraz dochrapie się w PO Jaś Maria Rokita! Raz Niesiołowski, potem Rokita, zapewne za chwilę będzie Tusk? Powiem Ci w sekrecie, że ci panowie nigdy nie powachają mojego głosu;) Tylko, że oni są zwykłymi hipokrytami, a Gosiewski jest hmm...no..nie chce sie nad nim znęcać ale na pewno jak on się wypowiada Pisowi nie rośnie. Przykro mi, że nie umiesz odpowiedzieć na moje pytanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:41 Ty masz jakiś uraz na punkcie Gosiewskiego? Może ci się podoba, co? Cału czas o nim piszesz! Niestety nie licz na za wiele, bo w PiSie "tęczowych" tyłeczków nie ma wcale! Poszukaj w SLD albo w SdPL albo w...PO ew. w PD! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum OK, przyznam się... 26.06.06, 16:51 tales1 napisał: > Ty masz jakiś uraz na punkcie Gosiewskiego? Może ci się podoba, co? Cału czas o > > nim piszesz! Niestety nie licz na za wiele, bo w PiSie "tęczowych" tyłeczków > nie ma wcale! Poszukaj w SLD albo w SdPL albo w...PO ew. w PD! To Ty mi sie podobasz Tales...chociaż nigdy Cię nie widziałam. Gosiewski jest na drugim miejscu. Gdybym miała do wyboru Ciebie czy Edgara wybrałabym Ciebie, chociaz byś był kadłubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 16:56 I co by powiedział o tobie karol Wojtyła, hipokryto? I na dodatek faszyzujący, bo wypominasz komuś jego fizyczne braki! Rzeczywiście, czerwonoróżowni są zdemoralizowani i nie można im wierzyć za grosz! Są puści i pazerni na wszelkie dobro ziemskie! Żadnych ideałów ani wartości wyższych tylko czerwony lewicowy przeświechtany światopoglądzik wyssany z mlekiem mamuś - członkiń KPP i tatusiów - oficerów UB/SB! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 17:07 tales1 napisał: > I co by powiedział o tobie karol Wojtyła, hipokryto? I na dodatek faszyzujący, > bo wypominasz komuś jego fizyczne braki! Komu wypominam fizyczne braki? Mozesz zacytować? Przecież ja cały czas piszę o intelektualnych brakach pana Edgara Gosiewskiego .Nawet go za to nie potępiam - ja Cię pytam po prostu dlaczego kogoś tak niesprawnego intelektualnie wysyłacie od telewizji...a uzyłam przykładu kadłubka tylko dlatego, zebys nie miał zadnych wątpliwości, że dla mnie zawsze będziesz na pierwszym miejscu.nie wiem..nie znam zadnego kadłubka...moze gdybym znała zmieniłabym zdanie. Rzeczywiście, czerwonoróżowni są > zdemoralizowani i nie można im wierzyć za grosz! Są puści i pazerni na wszelkie > > dobro ziemskie! Żadnych ideałów ani wartości wyższych tylko czerwony lewicowy > przeświechtany światopoglądzik wyssany z mlekiem mamuś - członkiń KPP i > tatusiów - oficerów UB/SB! Dlaczego na mnie krzyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 17:13 Jak na panienkę (mam nadzieję, że żeńską?!) to masz niezwykle mało subtelności i wrażliwości! Pewnie w domu zostawiasz na podłodze brudne majtasy, nie sprzatasz miesiącami sreberka po pizzy zamówionej przed pół rokiem, i od czasu do czasu inkasujesz ...sierpowego od swego mężczyzny, który chce cię czegoś pożytecznego nauczyć, a ty uskarżasz sie koleżankom, że dostajesz bobu, bo... zupę przesoliłaś, co? Taka herod baba z krótka fryzurą, w małych okularkach i zaciętą z nienawiści do facetów twarzą... taka mała kazioszczuka, co? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Skarbie 26.06.06, 17:22 tales1 napisał: > Jak na panienkę (mam nadzieję, że żeńską?!) to masz niezwykle mało subtelności > i wrażliwości! Pewnie w domu zostawiasz na podłodze brudne majtasy, nie > sprzatasz miesiącami sreberka po pizzy zamówionej przed pół rokiem, i od czasu > do czasu inkasujesz ...sierpowego od swego mężczyzny, który chce cię czegoś > pożytecznego nauczyć, a ty uskarżasz sie koleżankom, że dostajesz bobu, bo... > zupę przesoliłaś, co? Taka herod baba z krótka fryzurą, w małych okularkach i > zaciętą z nienawiści do facetów twarzą... taka mała kazioszczuka, co? Nie powiem Ci, że sie mylisz, bo pewnie i tak mi nie uwierzysz. Powiedz wprost - boisz się kobiet i dlatego nie chcesz się ze mną spotkać. Przecież nikt Cię za to nie potępi...nie jsteś jedynym mężczyzną na świecie, który na widok kobiety reaguję histerycznie. Myslę, że Twoje problemy są do okiełznania. Wystarczy zwykła terapia. Nie kazdemu od razu wychodzi... Trzymam za Ciebie kciuki kochany Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Skarbie 26.06.06, 17:28 Wiesz, teraz mogę ci się przyznać, że ja tylko tak sobie żartowałam! Mubię cię i chcę ci się zwierzyć! Jestem dwudziestodziewięcioletnią panienką z dobrego domu i na dodatek jeszcze...dziewicą! A przecież jestem ładną, zgrabna (174 cm, 53 kg) blondynką, o długich nogach i kolczyku w...pepku! Próbowałam nawiazać kontakty ale okazywało sie, że albo trafiałam na gejów albo na lesby! Jak tak można, to wszystko jakieś ...chore! Chce normalnego chłopca o owłosionej (a nie wydewpilowanej) klacie, opalonego blondyna! Czy to tak wiele? Załamac sie można! PS Tylko nie mów o mnie k(s)ralikowi, bo on na mnie cały czas nastaje, brzydal zazdrosny! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Jesteś dziewczynką Talesie? 26.06.06, 17:32 tales1 napisał: > Wiesz, teraz mogę ci się przyznać, że ja tylko tak sobie żartowałam! Mubię cię > i chcę ci się zwierzyć! Jestem dwudziestodziewięcioletnią panienką z dobrego > domu i na dodatek jeszcze...dziewicą! A przecież jestem ładną, zgrabna (174 cm, > > 53 kg) blondynką, o długich nogach i kolczyku w...pepku! Próbowałam nawiazać > kontakty ale okazywało sie, że albo trafiałam na gejów albo na lesby! Jak tak > można, to wszystko jakieś ...chore! Chce normalnego chłopca o owłosionej (a nie > > wydewpilowanej) klacie, opalonego blondyna! Czy to tak wiele? Załamac sie można > ! > PS Tylko nie mów o mnie k(s)ralikowi, bo on na mnie cały czas nastaje, brzydal > zazdrosny! Chcesz być moją koleżanką? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Jesteś dziewczynką Talesie? 26.06.06, 17:37 O Tak, tak! Chce bardzo, bardzo! Będziemy sie razem bawiły, co? W dom dla lalek, ws klasy i w inne fajne zabawy, co? Czy moge do ciebie mówić siostro? Mogę?! Fajnie! Mam siostrzyczke, jak super! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To jak Cie siostra za cos pociagnie to udawaj, ze 26.06.06, 17:38 warkoczyk byl. Bo nie daj Boze pociagnie Cie za jezyk. tales1 napisał: > O Tak, tak! Chce bardzo, bardzo! Będziemy sie razem bawiły, co? W dom dla > lalek, ws klasy i w inne fajne zabawy, co? Czy moge do ciebie mówić siostro? > Mogę?! Fajnie! Mam siostrzyczke, jak super! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jesteś dziewczynką Talesie? 26.06.06, 17:39 tales1 napisał: > O Tak, tak! Chce bardzo, bardzo! Będziemy sie razem bawiły, co? W dom dla > lalek, ws klasy i w inne fajne zabawy, co? Czy moge do ciebie mówić siostro? > Mogę?! Fajnie! Mam siostrzyczke, jak super! Ok, pod warunkiem, że przeprosisz Kralika. Nie bawię się ze skarżypytami, donosicielkami i kłamczuchami. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Jesteś dziewczynką Talesie? 26.06.06, 17:46 A co ja takiego powiedziałam o ksraliku, no co? Prawdę tylko powiedziałam! Buc jest i pewnie bije swoją żonę i ją więzi w domu, bo jest zazdrosny, że przyprawi mu rogi! A przecież kobiety nie zdradzają tylko są...uwodzone przez tych wstrętnych mężczyzn, nie tak? Tak mi mamusia mówiła, że oni wuykorzystuą naszą słabośc! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Taka z Ciebie d**a, ze sie dajesz wykorzystywac? 26.06.06, 17:59 tales1 napisał: > A co ja takiego powiedziałam o ksraliku, no co? Prawdę tylko powiedziałam! Buc > jest i pewnie bije swoją żonę i ją więzi w domu, bo jest zazdrosny, że > przyprawi mu rogi! A przecież kobiety nie zdradzają tylko są...uwodzone przez > tych wstrętnych mężczyzn, nie tak? Tak mi mamusia mówiła, że oni wuykorzystuą > naszą słabośc! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Cham w spodniach? Znam jednego Endrju co nosi 26.06.06, 18:05 garnitur, wiec i spodnie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Slowo "przepraszam" nie przechodzi Ci przez gardlo 26.06.06, 18:10 (zastanawiam sie co przechodzi - i nie mam na mysli denaturatu) i dlatego "anglicyzujesz"? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jesteś dziewczynką Talesie? 26.06.06, 18:25 tales1 napisał: > A co ja takiego powiedziałam o ksraliku, no co? Prawdę tylko powiedziałam! Buc > jest i pewnie bije swoją żonę i ją więzi w domu, bo jest zazdrosny, że > przyprawi mu rogi! A przecież kobiety nie zdradzają tylko są...uwodzone przez > tych wstrętnych mężczyzn, nie tak? Tak mi mamusia mówiła, że oni wuykorzystuą > naszą słabośc! tales teraz juz sie nie wylgasz,ze mamusia cie nie molestowala w dziecinstwie, naprawde to jedyna kobieta jaka w zyciu miales? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 P.S. Reka to rodzaj "zenski". 26.06.06, 18:28 kralik111 napisał: > tales1 napisał: > > > A co ja takiego powiedziałam o ksraliku, no co? Prawdę tylko powiedziałam > ! > Buc > > jest i pewnie bije swoją żonę i ją więzi w domu, bo jest zazdrosny, że > > przyprawi mu rogi! A przecież kobiety nie zdradzają tylko są...uwodzone p > rzez > > tych wstrętnych mężczyzn, nie tak? Tak mi mamusia mówiła, że oni wuykorzy > stuą > > naszą słabośc! > > tales teraz juz sie nie wylgasz,ze mamusia cie nie molestowala w dziecinstwie, > naprawde to jedyna kobieta jaka w zyciu miales? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 17:17 tales1 napisał: > I co by powiedział o tobie karol Wojtyła, hipokryto? I na dodatek faszyzujący, > bo wypominasz komuś jego fizyczne braki! Rzeczywiście, czerwonoróżowni są > zdemoralizowani i nie można im wierzyć za grosz! Są puści i pazerni na wszelkie > > dobro ziemskie! Żadnych ideałów ani wartości wyższych tylko czerwony lewicowy > przeświechtany światopoglądzik wyssany z mlekiem mamuś - członkiń KPP i > tatusiów - oficerów UB/SB! Ty tales nie dosc ze miales tatusia w UB czy SB (bo tylko po tatusiu mogles odziedziczyc takie wychowanie), to na dodatek twoi wodzowie kaczynscy to ageci tych ze Sluzb Bespieczenscta, i o czym ty PiSdzielisz tales? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 17:21 Boże, piszemy: "Bezpieczeństwa", k(s)ralik! Wyświechtane słowo, a ty nie wiesz, jak sie je pisze! I co żonka na to powie jak zobaczy? Pomyśli, że ma chłopa niedojdę i na dodatek dysortografika! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: OK, przyznam się... 26.06.06, 17:43 tales1 napisał: > Boże, piszemy: "Bezpieczeństwa", k(s)ralik! Wyświechtane słowo, a ty nie wiesz, > > jak sie je pisze! I co żonka na to powie jak zobaczy? Pomyśli, że ma chłopa > niedojdę i na dodatek dysortografika! ------------------------------------------------------------------------------- >Wiesz, teraz mogę ci się przyznać, że ja tylko tak sobie żartowałam! Mubię cię >i chcę ci się zwierzyć! tales, pisze sie "Lubie" a nie "Mubie" ! Takie wyświechtane slowo a ty nie wiesz jak sie je pisze?! Nagorsze w tym wszystkim jest to, ze piszesz to uzywajac wlasnie swojej zonki tales, zonki bo reka ci zonka jest tales, reka esbeka zonka esbeka , fajne masz zycie tales :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ksralik robi się prostacki!Słoma wychodzi z butów! 26.06.06, 17:47 Żonka znów nie będzie zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ksralik robi się prostacki!Słoma wychodzi z b 26.06.06, 17:54 tales1 napisał: > Żonka znów nie będzie zadowolona! Nie martw sie talem o moja zonke, lepiej pomysl o mamusi, ona tez jeszcze czegos od zycia potrzebuje, jakiegos malego mniam, mniam ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ksralik robi się prostacki!Słoma wychodzi z b 26.06.06, 17:58 A co mnie obchodzi twoja mamusia, ksralik? Daj spokój! Streczyciel-naganiacz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Ksralik robi się prostacki!Słoma wychodzi z b 26.06.06, 18:21 tales1 napisał: > A co mnie obchodzi twoja mamusia, ksralik? Daj spokój! Streczyciel-naganiacz? tales przeciez kiedys sam uzalales sie silusiuszowi monachijskiemu, ze miales ciezkie dziecinstwo z powodow swojej mamusi ktora wzbudzila u ciebie strach do kobiet (ktory zreszta pieknie prezetujesz i udowadniasz w dyskusji z bio.mum) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Nie jest pewien jaka ma plec. Ale PiS'u jest 26.06.06, 18:23 pewien. kralik111 napisał: > tales1 napisał: > > > A co mnie obchodzi twoja mamusia, ksralik? Daj spokój! Streczyciel-nagani > acz? > > tales przeciez kiedys sam uzalales sie silusiuszowi monachijskiemu, ze miales > ciezkie dziecinstwo z powodow swojej mamusi ktora wzbudzila u ciebie strach do > kobiet (ktory zreszta pieknie prezetujesz i udowadniasz w dyskusji z bio.mum) > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 17:25 tak, podobne macie zwyczaje z Gosiewskim tow. Tales1 zabieracie głos na każdy temat nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 17:49 To podobnie jak ciency "eksperci" z PO! Co sie dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:26 Nie bratam się z czerwonym betonem, bo to źle wpływa na mój ...radosny nastrój! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Jakie byly, roznie ludzie mowili, ale ... 26.06.06, 16:45 ... sa czerwone i to coraz bardziej, "kapitalisto". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Zaraz, ale o jakiej kaczce mówimy? O Donald Ducku 26.06.06, 16:51 (Tusku)? On jest jak król z bajki - calutki...nagi, taki chudziutki przezroczysty liberałek! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Zaraz, ale o jakiej kaczce mówimy? O Donald D 26.06.06, 16:58 Eeee, mysle, ze oboje wiemy o jakich kaczkach mowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:04 Fakt! Jeśli chodzi o niego, to niczego nie można być pewnym, racja! PS Jeszcze troche a pójdziemy na piwo i wypijemy zdrowie prezydenta LECHA KACZYŃSKIEGO i najlepszej partii - PiSu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:07 Piwko lubie, zdrowia tez kazdemu zycze, ale z ta najlepsza partia to nie przeginaj, bo za wiele tego piwka razem nie "wyloimy". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:15 Wydoimy, wydoimy, bo ...ja stawiam! I to MOCNEGO LECHA! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:19 A no to wyloimy, tylko ja wole zwyklego LECHA, bo mocnego piwa nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:22 Może być i zwykły, byle...LECH! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:26 Skoro stawiasz, to nie bede wybrzydzal - piwko LECH jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:39 Wiedziałem, że was można kupić, ale jednym LECHEM? Bój się Boga, metall! Napisz adres, to ci przyślę 3,90 na jednego LECHA (w butelce, nie w puszce!) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Zostala Ci kasa z kampani PiS? 26.06.06, 17:41 tales1 napisał: > Wiedziałem, że was można kupić, ale jednym LECHEM? Bój się Boga, metall! Napisz > > adres, to ci przyślę 3,90 na jednego LECHA (w butelce, nie w puszce!) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nie, skarbnik z PO mi podrzucił!Mówił, że z bilboa 26.06.06, 17:52 rdów im zostało, bo ubezpieczyli w PZU plakatowe oblicze Donalda od ptasich nieczystości i sprayowców! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Nie, skarbnik z PO mi podrzucił!Mówił, że z b 26.06.06, 17:57 tales1 napisał: > rdów im zostało, bo ubezpieczyli w PZU plakatowe oblicze Donalda od ptasich > nieczystości i sprayowców! aturek2005 No i po ci to bylo chlopie? Z talesem trzeba tak jak Maksiu w "Seksmisji" z jajeczkiem: "tak delikatnie, tylko skorupke sciagnac". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Nie, skarbnik z PO mi podrzucił!Mówił, że z b 26.06.06, 17:59 Właśnie! Przyszedł aturek i ...czar prysł! Pacan z niego! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Masz na imie Alicja i znalazlas sie w IV RP? 26.06.06, 18:04 Podazaj za Edgarem... Podazaj za Edgarem. tales1 napisał: > Właśnie! Przyszedł aturek i ...czar prysł! Pacan z niego! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 To w ramach umartwiania ciala (mozg to czesc ciala 26.06.06, 18:03 wiec tales jest inwalida - lub mowiac politycznie poprawnie: "myslacy inaczej"). metall napisał: > tales1 napisał: > > > rdów im zostało, bo ubezpieczyli w PZU plakatowe oblicze Donalda od ptasi > ch > > nieczystości i sprayowców! > > aturek2005 > No i po ci to bylo chlopie? Z talesem trzeba tak jak Maksiu w "Seksmisji" z > jajeczkiem: "tak delikatnie, tylko skorupke sciagnac". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Jakie inteligentne wytłumaczenie funkcji mózgu! 26.06.06, 18:05 Aturek jest głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Na tyle madry, ze jak mu "laska" chce postawic 26.06.06, 18:09 piwo to: A) patrzy na facjate. B) dostrzega ze z talesa taka "laska" jak z koziej d**y trabka lub z Jarka maz stanu. C) dochodzi do wniosku, ze alkoholu niewiadomego pochodzenie pil nie bedzie, bo nie jest pewien czy talesowi tylko krzywo z oczu patrzy, czy tez tales ma zwyklego zeza. tales1 napisał: > Aturek jest głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:46 Nie wiem dlaczego piszesz do mnie "was" - jakies przyzwyczajenie? Adresu Ci nie dam, bo i tak mi nic nie przyslesz (chwilowo jestem dosc daleko), no i nie polubilem Cie jeszcze tak bardzo. Chwile temu obiecywales "lojenie", a teraz 3,90 na jednego browarka? Zastosuje Twoja retoryke, (choc uwazam, ze nie powinno sie jej stosowac): "wy" zawsze tylko obiecujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:53 Dobra, dorzucę jeszcze drugie 3,90 a nawet i 7,80, co mi tam! A jak sie lepiej poznamy, dam i drugie tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: A czy Donald jest liberalem? 26.06.06, 17:59 tales1 napisał: > Dobra, dorzucę jeszcze drugie 3,90 a nawet i 7,80, co mi tam! A jak sie lepiej > poznamy, dam i drugie tyle! Eee, jak mowil Franc w "Psach" (co mnie tak na filmy wzielo?): "jakos cie nie kocham i jakos ci nie ufam". Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Zaraz, ale o jakiej kaczce mówimy? O Donald D 26.06.06, 17:03 O) Donaldzie, tak? Tak myślałem! Tu zgoda pełna! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i szefie 26.06.06, 17:08 najwiekszej i zwycięskiej partii w Sejmie? OK! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 17:12 tak prezydencie (niestety) i o szefie najwiekszej i zwycieskiej (niestety) partii w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 17:16 Stety, stety! Główka w górę! Jest OK, tylko trzymaj Dondzia w cuglach, bo broi ! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 17:21 Tez bym chcial, zeby bylo OK, ale nie jest i nie robi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 17:22 Zrobi się , spoko! Tylko uspokój PO a bedzie OK! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 17:28 Ja, a co ja mam do PO, robie co moge - glosuje na kogos innego, ale to jest wszystko co moge. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Chyba, że tak!Czyli o dobrym prezydencie i sz 26.06.06, 18:07 No, tak, racja! No cóz, ja cierpiałem przez całe 15 lat: od grubej kreski Mazowieckiego Tadzia, od podpierania lewej nogi Wałęsy Lesia, całą dekadę rządów Olka! Cóz , każdy musi cierpieć! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Twoj maz to cierpial. Swiec Panie nad jego dusza. 26.06.06, 18:10 tales1 napisał: > No, tak, racja! No cóz, ja cierpiałem przez całe 15 lat: od grubej kreski > Mazowieckiego Tadzia, od podpierania lewej nogi Wałęsy Lesia, całą dekadę > rządów Olka! Cóz , każdy musi cierpieć! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:06 tales1 napisał: > Skoro dla ciebie - przedstawiciela "inaczej myślących" (bo zapewne nie jesteś > normalnym homofobem?) Edgar Gosiewski jest "inaczej myślący", to zgodnie z > logiką jest myślący normalnie, jasne, nie? > PS > Gosiewski jest o wiele normalniejszy od Niesioła Stefka, który jest wściekłym > ratlerkiem Tuska Donaldka (swoja drogą to byłyby niezłe jaja, gdybyśmy mieli > prezydenta o imieniu Donald, nie?) Oczywiscie nie zrozumiałeś pytania. I tak dobrze, że nie porównałeś mnie do Hitlera...chwali ci się. Ja cię nie pytam o niesiołowskiego tylko o Edgara. Wybacz - po prostu nie daje mi to spokoju. Jak mozna wystawiac kogoś, kto ledwo potrafi sklecić zdanie po polsku do pierwszego szeregu w partii, ktorej notowania lecą na łeb ...Nie potraficie wyciagac wniosków? Pisze to tlko dlatego, że troszczę się o was. Jeszcze się nie zdarzyło , zeby ten Gosiewski powiedział coś mądrego. Otwiera usta i za każdym razem kupa smiechu. Moze on i jest dobry i kocha pieski, ale chyba nie chcesz nikomu wmówić, że jest inteligentny? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:16 Notowania lecą PiSowi na łeb? No to super, bo to tak samo jak przed wyborami parlamentarnymi i prezydenckimi! Efekt też będzie taki sam - Tusk zostanie pognębiony, Jaś Rokita da mu na pociechę czerwony, okrągły lizaczek, założy...kaftanik bgezxpieczeństwa i odeśle do Tworek, gdzie niedoszły prezydent i "wódz" dozyje sędziwego wieku, wpatrując się ekran telewizora i słuchając "Wiadomości" w prawdziwie niezależnej publicznej TV, w których dojrzy wybieranego na drugą kadencję (po dwóch kadencjach Lecha Kaczyńskiego i dwóch Kazimierza Marcinkiewicza)prezydenta Zbigniewa Ziobro! Kamera prześlizgnie się szybciutko po kuluarach Sejmu, gdzie króciutko zatrzyma się na podstarzałym ale stojącym na bacznośc portierem, w którym tylko nieliczni rozpoznają rysy Grzesia Schetyny! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:20 tales1 napisał: > Notowania lecą PiSowi na łeb? No to super, bo to tak samo jak przed wyborami > parlamentarnymi i prezydenckimi! Efekt też będzie taki sam - Tusk zostanie > pognębiony, Jaś Rokita da mu na pociechę czerwony, okrągły lizaczek, > założy...kaftanik bgezxpieczeństwa i odeśle do Tworek, gdzie niedoszły > prezydent i "wódz" dozyje sędziwego wieku, wpatrując się ekran telewizora i > słuchając "Wiadomości" w prawdziwie niezależnej publicznej TV, w których dojrzy > > wybieranego na drugą kadencję (po dwóch kadencjach Lecha Kaczyńskiego i dwóch > Kazimierza Marcinkiewicza)prezydenta Zbigniewa Ziobro! Kamera prześlizgnie się > szybciutko po kuluarach Sejmu, gdzie króciutko zatrzyma się na podstarzałym ale > > stojącym na bacznośc portierem, w którym tylko nieliczni rozpoznają rysy > Grzesia Schetyny! Glupcze, ani Tusk, ani Rokita nie moga przgrac albo wygrac, podobnie zreszta kaczynscy, oni nie stertuja w tych wyborach! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:31 Ha, ha, ha! Jaki naiwny mały k(s)raliczek! Czy twoja żonka wie, jakiego buca nierozgarniętego sobie wzięła? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Tales 26.06.06, 16:42 tales1 napisał: > Ha, ha, ha! Jaki naiwny mały k(s)raliczek! Czy twoja żonka wie, jakiego buca > nierozgarniętego sobie wzięła? Mogę mieć prośbę? Nie rozmawiajmy o nieobecnych. Dlaczego czepiasz się małżonki kralika? Czy Karol Wojtyła byłby z Ciebie dumny, gdyby wiedział, że nie szanujesz polskich kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Tales 26.06.06, 16:49 Czemu się wtrącasz do dialogu między mną a k(s)ralikiem? On doskonale wie, o czym piszę, ty-nie musisz! I jak zwykle wszystko rozumiesz na wspak! Ja nie szanuję polskich kobiet? Ja je uwielbiam i...kocham, dlatego współczuję małżonce k(s)ralika! Współczucie to dyskryminacja! Dla zakompleksionych feministek zapewne, ale ja mam to w ...nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Tales 26.06.06, 16:54 tales1 napisał: > Czemu się wtrącasz do dialogu między mną a k(s)ralikiem? Bo to forum ogólne? Jak potrzebujesz intymnosci przejdź na priv;) On doskonale wie, o > czym piszę, ty-nie musisz! I jak zwykle wszystko rozumiesz na wspak! Ja nie > szanuję polskich kobiet? Ja je uwielbiam i...kocham, dlatego współczuję > małżonce k(s)ralika! Współczucie to dyskryminacja! Dla zakompleksionych > feministek zapewne, ale ja mam to w ...nosie! Czyli według Ciebie feministka to nie kobieta? A po czym poznajesz feministkę? Po tym, że nie pociąga jej Edgar? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 16:53 tales1 napisał: > Ha, ha, ha! Jaki naiwny mały k(s)raliczek! Czy twoja żonka wie, jakiego buca > nierozgarniętego sobie wzięła? tales jestes szmata, kts kto to czyta co napisales o mnie i mojej zonie nie pomysli o nas zle, lecz zobaczy szmate w tobie, pisz tak dalej, bo mnie to nie rusza ani krzywdy nie wyrzadza, natomiast ty poprostu pokazujesz jakim scierwem jestes :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 17:19 A ja myślę, że cię rusza i to bardzo! Obgryzasz z wściekłości paznokcie, ocierasz pot z czółka i gdybyś mógł, to byś mi dał w zęby, co? Ale widzisz, chłopcze, takich jak ty, to ja nosem wciągam! I o ich żonkach też nie zapominam, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: POdupaDŁA platforma kroi aferki przeciw PiS? 26.06.06, 17:45 tales1 napisał: > A ja myślę, że cię rusza i to bardzo! Obgryzasz z wściekłości paznokcie, > ocierasz pot z czółka i gdybyś mógł, to byś mi dał w zęby, co? Ale widzisz, > chłopcze, takich jak ty, to ja nosem wciągam! I o ich żonkach też nie > zapominam, ha, ha! Widze, ze doskonale znasz objawy wscieklosci i niemocy, nienawisci i zazdrosci bo o swoich doznaniach rozumiemy, ze piszesz tales :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Ty też tak możesz! Tylko przesłanek masz za mało, 26.06.06, 16:45 fakt! Parlamentarne-klops! Prezydenckie-klops! Samorządowe-klops! Trzy klopsy w jedną PO, to za duzo ! Załamią sie biznesmeni, jak nic! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Ty też tak możesz! Tylko przesłanek masz za m 26.06.06, 16:46 Ja akurat martwie sie klopsami innego ugrupowania. Nie, nie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Ty też tak możesz! Tylko przesłanek masz za m 26.06.06, 16:53 Mały PeDe(łek)? No to masz się czym martwić, fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Pudlo. 26.06.06, 17:06 Czyżby SdP(ee)lek? A może Młodzieniaszek Wszechpolski? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Pudlo. 26.06.06, 17:10 No zle szukasz. Przeciez to ja Ci tlumacze od jakiegos czasu, ze lud trzeba odczerwienic - mentalnie i gospodarczo, bo politycznie to mnie mniej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
przemjod __sami się kroicie :-))) i to jest najfajniesze... 26.06.06, 15:58 Tak to jest: na populizmie można wysoko wjechać, ale potem trzeba na d...ę spaść z łoskotem ;-) i jeszcze: najwięcej o moralności potrafią krzyczeć ludzie niekoniecznie stosujący moralność we własnym życiu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Po wyborach samorządowych znowu obudzicie się z 26.06.06, 16:04 rąsiami w nocniczku, ha, ha, ha! I sondażyki nic wam znowu nie pomogą, ha, ha! A Donald Tusk załamany wyemigruje do USA, gdzie znajdzie pracę w wytwórni bajek Walta Disneya i będzie podkładał głos pod Donald Ducka! I dobrze, bo robi to super... i jeszcze to podobieństwo, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kto jeszcze wierzy w naduczciwość PiS?! 26.06.06, 10:23 centrolew napisał: > PiS jest dokładnie taką samą partią jak SLD sprzed kilku lat, tyle że trochę > bardziej pobożne. Mają co prawda większe apatyty na władzę i mniej zachamować > przed upartyjnianiem państwa, ale mentalność ta sama. > > PRawda jest taka, że najuczciwsze i najbardziej ideowe są ugrupowania > pozaparlamentarne, czy to z lewiej, czy prawej strony. > Cóś Ty!!! Chyba nie myślisz o Macierewiczu.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Bo przecież jesteś głupi LUDU czerwony(lewico)?! 26.06.06, 16:07 Tego nie da się ukryć! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Bo przecież jesteś głupi LUDU czerwony(lewico 26.06.06, 16:42 No teraz lepiej, przynajmniej wiadomo do kogo to piszesz. Ale dlaczego tylko do LUDU czerwonego (lewicy), a LUD czerwony ("prawica"), to moze byc glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Dlaczego ja - tales1 jestem taki głupi.... ? 26.06.06, 16:47 Nikomu łatwiej nie przyjdzie sobie odpowiedzieć, na to arcyważne pytanie jak... tobie samemu.... Powtórzyć ci je ??? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Juz o tym napisalem... 26.06.06, 10:05 Lech tych pieniedzy nie wyprowadzil. Ale ze mu je pod bokiem wyprowadzili, to raczej pewne... Powoli uklada sie w calosc lamigowka z bilbordami - tanio kupiono powierzchnie, wiec gdzies trzeba bylo przetrasferowac zyski.... Zastanawiam sie nad Kurskim - albo zaczal wlasnie kasac reke, ktora go trzymala, albo jest tak glupi, ze dal sie wpuscic w straszny kanal, bo ktos puscil mu w info nazwe 'platforma obywatelska' i go to oglupiolo od reszty.... Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Juz o tym napisalem... 26.06.06, 10:49 r306 napisał: > Lech tych pieniedzy nie wyprowadzil. Ale ze mu je pod bokiem wyprowadzili, to > raczej pewne... > Powoli uklada sie w calosc lamigowka z bilbordami - tanio kupiono powierzchnie, A to niby czemu nie LEch? Robi się teoria że prezio jest nadal dobry ale ci co go otaczają sa źli. Jak sobie nie radzi z doborem pracowników (co już pokazał) to niech się nie bierze za rządzenie. Za błędy jego ludzi on jest odpowiedzialny. Jak w jego sztabie robili wałki to on jest temu winien. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci??? 26.06.06, 10:59 :) No daj spokoj. Jednak bez bardzo mocnych dowodow trudno bedzie mnie przekonac, ze Lech o tym wiedzial. To ideowiec. To, ze pokladam wiare w uczciwosc Lecha wcale nie oznacza, ze jestem jego poplecznikiem. Chce byc zwyczajnie obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 11:05 Też mi się wydaje, choć nie znoszę fabeta, że raczej nie wiedział. Ale skoro nie jest w stanie zapanowac nad swoimi ludźmi w tak błachej sprawie, to tym bardziej nie zapanuje nad swoimi obowiązkami. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-obywatel Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 13:23 Lech jest za głupi na to, aby śwadomie robić przekręty finansowe.To typ naukowca, siedzącego całe życie z nosem w książkach i ew na wykładach (choć wątpię czy miał dużą frekwencję), a którego brat nie wiedzieć czemu uparł się zrobić prezydentem - może w ten sposób chciał go wyciągnąć z kompleksu niższości, który z niego wyłazi wszystkimi porami? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 16:49 szary-obywatel napisała: > Lech jest za głupi na to, aby śwadomie robić przekręty finansowe.To typ > naukowca, siedzącego całe życie z nosem w książkach i ew na wykładach (choć > wątpię czy miał dużą frekwencję), a którego brat nie wiedzieć czemu uparł się > zrobić prezydentem - może w ten sposób chciał go wyciągnąć z kompleksu > niższości, który z niego wyłazi wszystkimi porami? Wiadomo.... "profesor".... Ksywka jakaś, czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krychola Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 11:37 O Gomółce i Gierku też się mówiło że to uczciwi ludzie i tylko problem z współpracownikami. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 11:38 To tak jak w carskiej Rosji. Był dobry car i źli urzędnicy. I ciemny lud cara kochał. A urzędników nienawidził. Po prostu chore. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Wiara w uczciwosc czlowieka nie oznacza... 26.06.06, 11:41 poparcia dla jego dzialan. Nie mylcie pojec :) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Wiara w uczciwosc czlowieka nie oznacza... 26.06.06, 12:41 A nie nie, to co ja napisałem było raczej ogólne, nie odnosiło się do twojego postu. Ale skoro ktoś nie umie dobrać sobie ludzi i nimi kierować, to znaczy, ze się nie nadaje na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 15:49 krychola napisał: > O Gomółce i Gierku też się mówiło że to uczciwi ludzie i tylko problem z > współpracownikami. Gomułka faktyczn8e był uczciwy. Gierek nie! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A czy ja napisalem, ze on za to nie zaplaci?? 26.06.06, 16:01 r306 napisał: > :) No daj spokoj. > Jednak bez bardzo mocnych dowodow trudno bedzie mnie przekonac, ze Lech o tym > wiedzial. To ideowiec. To, ze pokladam wiare w uczciwosc Lecha wcale nie > oznacza, ze jestem jego poplecznikiem. Chce byc zwyczajnie obiektywny. Tak, masz racje, Lech to "ideowiec" :) Nic dziwnego zatem, ze profesorem prawa pracy zostal dzieki temu, ze w swojej pracy udowodnil wyzszosc ideologii komunizmu nad kapitalizmem, opierajac sie i cytujac ideologie Lenina :) Ideologiem rowniez jest, poniewaz wraz ze swoim baratem (zreszta tez ideologiem :)wspomagali system, czy tez ustruj nasz bratni, poprzez donoszenie na antypolskich wywrotowcow z Splidarnosci do SB :) Gratuluje ideologii i obiektywizmu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 09:01 Rosenkrantz666, Ciekawa analiza. Wydaje mi się, że możesz mieć sporo racji. A w jednym jesteśmy w 100% zgodni: Kazia nie stać na opcje nr 3. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 14:23 rosenkrantz666 napisał: > > Teraz Kaziu może: > 1) "słożyt' ruki po szwam" i stanąc karnie w szeregu > 2) iść na całość w walce z tymi, którzy w PiS chcą go osłabić > 3) zachować się jak człowiek honoru i odejśc z PiS, mówiąc narodowi w prostych > słowach czemu to robi > > Coś mi mówi, że na nr 3 go nie stać, więc albo się wykrwawi politycznie w p. 2, > albo się okaże kolejnym ujadającym ratlerkiem i przyjmie wariant 1. Obstawiam wariant 1. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 [...] 26.06.06, 08:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 16:41 moroux napisał: > Gdybym wszędzie wietrzył spiski, to powiedziałbym, że to Prezes za pomocą > szmatławca chce udupić premiera. Bo premier za popularny, a tu brata trzeba > promować. To złodzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: powiało chłodem?? 26.06.06, 08:10 braad napisał: > Nie ma już gorącego uczucia pomiędzy tow. Królem a PiS. ********************************** Ależ jest. Jednak uczucie uczuciem, a żyć z czegoś trzeba. Produkcja prorządowej wazeliny jest niezbyt intratnym zajęciem, gdy rząd ma kilkanascie procent poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Jeszcze jedno potwierdzenie walk w PiS?.... 26.06.06, 09:03 Wprost od dawna tak głeboko siedział w tylnej części PiS, że aż dziwne jest to, iż to właśnie Wprost coś śmie napisać o towarzyszach. Czyżby buldogi pod dywanem kotłowały się coraz energiczniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Re: Prowokacja układu jak nic 26.06.06, 08:05 Po PiS-ie spodziewam się najgorszego... Sprawa z Zyta mi to udowodniła. Więc i to nie jest dla mnie dziwne - IV RP rulez! Głównie dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
evito pewnie to prowokacja , az smieszy 26.06.06, 08:08 brocha napisał: > To prowakacja !!! to niemożliwe żeby PiS się tak zachował. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Prowokacja układu jak nic 26.06.06, 08:29 To jest właśnie typowe dla działaczy "pisu", niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Prowokacja układu jak nic 26.06.06, 09:59 Rzeczą niemożliwą jest włożenie kalesonów przez głowe,a w wykonaniu PiS mozliwe jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky2 Re: "Wprost": Nadużycia w kampanii europosłów PiS 26.06.06, 07:59 Zdaje się że Kurski otworzył puszkę z pandorą, jak to powiedział jeden poseł PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
szary-obywatel Re: "Wprost": Nadużycia w kampanii europosłów PiS 26.06.06, 13:28 tricky2 napisał: > > Zdaje się że Kurski otworzył puszkę z pandorą, jak to powiedział jeden poseł > PSL. to nie posł PSL to powiedział, tylko pan Wałęsa! Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 teraz czekamy na prawo i sprawiedliwosc chyba 26.06.06, 07:59 ze nadal jest aktualny okrzyk TKM??? Odpowiedz Link Zgłoś
tzetze1 To spisek SB, KOR i Banku Światowego! 26.06.06, 08:02 Bielan i Kamiski??!! PRzeciez to czysci jak lza niemal swieci ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jak zostać premierem? 26.06.06, 08:03 a faktycznie - jak wynika z informacji tygodnika "Wprost" - mogły być firmy Jana Łuczaka, bliskiego znajomego premiera Kazimierza Marcinkiewicza i jego braci. ************************************ Czyżby w dowód wdzięczności Bielan i Kamiński podali Kaczyńskiemu kartkę z nazwiskiem niezbyt znanego i mało znaczącego nauczycielem fizyki? Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: Jak zostać premierem? 26.06.06, 08:52 > Czyżby w dowód wdzięczności Bielan i Kamiński podali Kaczyńskiemu kartkę z > nazwiskiem niezbyt znanego i mało znaczącego nauczycielem fizyki? Nawet jeśli podali, to dowody i tak zostały już dawno zniszczone. Min. Zero już pokazał, że PiS to potrafi robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksa Dzisiaj będą beznadziejne próby „dementowania” 26.06.06, 08:06 "pogłosek", a gdy już nie będzie można zaprzeczać będą beznadziejne tłumaczenia, że oni temu nie zaprzeczali :) I wszystko zakończy się NICZYM - jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
evito ale propaganda , bardzo chca cos udowodnic PIS 26.06.06, 08:07 to juz tak naciagana zemsta niektorych ,nagle PIS oskarzony , nie mozna tego juz sluchac i czytac .Czego Po sie tak boi , smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
rosenkrantz666 Re: ale propaganda , bardzo chca cos udowodnic P 26.06.06, 08:55 > Czego Po sie tak boi , smieszne Może to "Po" miało byc "Polska"? Jeśli tak, to Polska nadal się boi złodziei i oszustów u władzy. I śmieszne jest to również, bo ta Polska od niepamiętnych czasów tylko takich władców potrafi sobie wybierać. No to czego się bać? Priwyknut' nada.... Odpowiedz Link Zgłoś
kormoran21 Re: "Wprost": Nadużycia w kampanii europosłów PiS 26.06.06, 08:16 To nic nie wiedfzieliście że PIS ma lepkie ręce oni są dobrymi manipulantami i złodziejami przypomnę tylko TELEGRAF albo ten słynny FOZ aile przekrętów było i jest co my nie jesteśmy wyjaśnić bo to jest tuszowane.... Odpowiedz Link Zgłoś
braad PC, to nazwa partii która się źle kojarzy 26.06.06, 08:28 Ale dzięki zrządzeniu losu Lech zosta ministrem i nie wiadomo (obiektywnie) dlaczego stał się popularny (mówił to co wielu, zwłaszcza "ciemny lud" chciał słyszeć). Co do osiągnięć PC, to była jeszcze spółka Cargo. A tak w ogóle czego konstruktywnego można spodziewać się po PiSie?? Dokładnie tego samego, co Lechu Kaczyńskim jako ministrze i prezydencie miasta stołecznego. Niczego!!! Trochę pogada, ale nic nie zrobi.... I tyle. Bliźniaki jeszcze nic zbudowały. I nie zbudują. Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Nadużycia w kampanii europosłów PiS -jakieś bzdury 26.06.06, 10:59 A może to kormoran21 ukradł kasę z FOZZ. Przecież z tego, co sam pisze wynika, że można głosić każde brednie. To właśnie jest kompletna głupota różnych załosnych antyPiSiorków - jak PiS-u nie lubia, to krew im się gotuje, że mało (na prawdę minimalne ilości w porównaniu z kontem lewizny) można faktycznych przerętów przypisać tej partii, trzeba więc chlastać tym, co przyjdzie do pustawej główki, czyli także tym, od czego PiS był oddalony o lata świetlne. Przeciez afera FOZZ, to kolesie z PZPR + kolesie z SB i innych "służb", ludzie z lsd też mieli tam jakieś powiązania, bo przeciez to Millet próbował uziemić proces w tej sprawie dając Piwnikowej ministerialnego cukierka. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Wprost zaatakował PiS? 26.06.06, 08:16 Ten najabrdziej wazeliniarski tygodnik nap[isał coś złego o PiS0ie? Towarzyszu Król, trzeba zaprowadzić porządek na linii propagandy! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Jeszcze jeden dowod aby 26.06.06, 08:36 dziennikarzy lustrowac szybciej. Niektorzy Wprost nie rozumieja swojej roli i przeszkadzaja szczytnym celom aby Panstwo roslo w sile a towarzyszom z PiS zylo sie dostatniej. Nic dziwnego ze gmach 4RP jeszcze nie wyszedl z ziemi a fundamenty juz zarastaja pokrzywami. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Wierzę PO i SLD 26.06.06, 08:28 Oni nigdy nie brali takich pieniedzy. To sa jedyne (oprocz PD) uczciwe partie w Polsce. Jak wszystkim wiadomo pieniadze na kampanie wyborcza pochodza jedynie z wplat od osob prywatnych. Ps. Oswiadczam rownoczesnie, ze nie jest prawda jakoby kandydat PO do Sejmu zbieral podpisy na listach poparcia wiele tygodni ... przed ogloszeniem wyborow. Przyznaje tez samokrytycznie, ze zachowalem sie niegodnie, nie podpisujac wtedy tej listy. Niech mi przewodniczacy PO wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pioskee Re: Wierzę PO i SLD 26.06.06, 10:45 ten tekst, to jak zaświadczenie o chorobie psychicznej Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 Ale naiwny idiota... 26.06.06, 15:27 Taaaak, SLD to partia slynaca z uczciwosci... Ta partia jest tak uczciwa, ze caly system opieki zdrowotnej zmienila na inny, zeby mozna bylo wiecej ukrasc. A PO - "uklad Warszawski", Grobelny w Poznaniu - gdzie tylko PO rzadzi od razu pojawiaja sie afery. Prezydent Poznania, Grobelny ma juz 2 sprawy w prokuraturze, a przynajmniej 2 inne czekaja jeszcze (z tego co do tej pory prasa opisala). I co robi PO? Nic, bo podobnie jak w "ukladzie warszawskim" innym tez daje krasc i "zarobic". Odpowiedz Link Zgłoś
naroczanka Re: "Wprost": Nadużycia w kampanii europosłów PiS 26.06.06, 08:40 mam nadzieję, że wyjdzie szydło z worka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Atak i kontratak 26.06.06, 08:45 Bedzie to trwalo az zostana zalatwione dwie sprawy.Rozpad PO oraz lustracja dziennikarzy.Polskie media sa za PO ze zrozumialych wzgledow.Otoz w komisji likwidujacej RSW byl Pan Rokita.A kto dostal dawne pisma wiadomo.Wdziecznosc jest dluga.Czytam o inteligencji.Artykul w Rzeczpospolitej.Co Oni sadza o PiS? Nie czytajac komentarza RZ a jedynie analizujac liczby dochodze do wniosku ze sytuacja w tzw. inteligencji jest pozytywna w stosunku do PiS.Ale gdy komentuje te liczby RZ wychodzi od tylu.I tak jest z calymi mediami.Dlatego popieram Pana Niemczyka(aktor) ktory powiedzial ze sa trzy klamstwa. Male klamstwo Duze klamstwo i w koncu Statystyka oto za Onet Rzeczpospolita": Większość Polaków uważa, że PiS nie jest partią antyinteligencką. Ale sama inteligencja jest bardziej krytyczna. Takie wyniki przynosi sondaż tego dziennika. Niemal co trzeci Polak (31 proc.) zarzucił partii Jarosława Kaczyńskiego, że podejmuje działania wymierzone w inteligencję. Jednak większość badanych (53 proc.) się z tym nie zgadza. Na niekorzyść PiS działa to, że najbardziej krytyczna w ocenach jest sama inteligencja. Niemal połowa (48 proc.) osób z wyższym wykształceniem uważa PiS za partię antyinteligencką. Przeciwników takiej oceny jest wśród osób po studiach mniej (44 proc.). Odpowiedz Link Zgłoś
mlynek_kawowy Re: Atak i kontratak 26.06.06, 15:04 > Dlatego popieram Pana > Niemczyka(aktor) ktory powiedzial ze sa trzy klamstwa. > Male klamstwo > Duze klamstwo > i w koncu Statystyka Autorem tych słów nie jest bynajmniej Niemczyk (aktor). Radzę poczytać parę książek, kto wie, może i pogląd na świat Ci się zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Czy brygada od Ziobry juz siedzi w tej firmie.... 26.06.06, 08:52 ... i "zabezpiecza" dokumenty? :) Bo w PZU byli juz rano po nocnym wywiadzie Kurskiego... :) Fantastyczne podejscie do Polski. Rozpierducha kompletna u gory. Na szczescie Polacy radza sobie bez tej gory i jakos pchaja te gospodarke i wlasne zywoty do przodu... Co za syf.... Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Re: Czy brygada od Ziobry juz siedzi w tej firmie 26.06.06, 09:10 zero szans na zainteresowanie zera ta sprawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A Newsweek rozgrzebuje bilbordy Lecha.... heh 26.06.06, 10:01 Zaczyna sie ciekawie robic. Faktycznie racje mieli starzy wyjadacze z PSL, ze Kurski 'niechcacy' otworzyl "Puszke Pandory".... Nie podejrzewam Lecha Kaczynskiego, ze cos w tym sam mieszal. W uczciwosc tego faceta zwyczajnie wierze. Ale ze safandula, to tez fakt, wiec zaplaci wlasnym nazwiskiem... Nie od dzis wiadomo, ze bulterier moze zagryzc i swojego pana, gdy ten przestaje nad nim panowac... Odpowiedz Link Zgłoś
hanyncjusz Re: A Newsweek rozgrzebuje bilbordy Lecha.... heh 26.06.06, 10:04 r306 napisał: > Nie podejrzewam Lecha Kaczynskiego, ze cos w tym sam mieszal. W uczciwosc tego > faceta zwyczajnie wierze. Wiara jest matką... Wspólczuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wiara jest matka wszystkiego :) n/t 26.06.06, 13:13 tyle tylko,.... że żeby iść naprzód, nie należy wierzyć.... trzeba sprawdzać... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Stad moj 'apel' do niejakiego Ziobry... 26.06.06, 13:19 ponoc ministra SPRAWIEDLIWOSCI.... Ale cos odzew slabioutku z ministerstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 A coz na to "0" Ziober?Jeszcze nie wszczal?Przynaj 26.06.06, 09:00 mniej w "sprawie prowokacji lze-elit przeciwko partii najlepszej pod sloncem" i jeszcze najsprawiedliwszej...no i w sprawie oszczerczych oskarzen przeciwko najlepszym z ludzi...no i... Ciekawe rowniez dlaczego przecieki do prasy z tajnego (bylo nie bylo) postepowania p-ko sbekom zamieszanym w sprawe Gilowskiej tez nie wzbudzaja zadnych emocji u "0", a nawet wanny-wasermana - czyzby je sami inspirowali??? Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Mogły by?? 26.06.06, 09:05 "jak wynika z informacji tygodnika "Wprost" - mogły być firmy Jana Łuczaka" ooopsss a tytuł tak wiele obiecywał. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Re: Mogły by?? 26.06.06, 09:06 mogły być-oczywiście powinno być napisane Odpowiedz Link Zgłoś
tg28 Nadużycia w kampanii euroosłów PiS 26.06.06, 09:08 Prawo i Sprawiedliwosc Jak to ladnie brzmi Pieniactwo i Sqrf... wo A tak to nawet lepiej _____________________________________ jarek+kot=typowy Polski model rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
alexander_de_large okropne 26.06.06, 09:23 To jest straszne kłamstwo i pomówienie. Jest ono wynikiem nagonki na kryształowo czystych i uczciwych działaczy, w których zwycięża dobro. Jacek Kurski Odpowiedz Link Zgłoś
at_work O Koleeeesie! 26.06.06, 09:26 A jak miało być?... A jak jest, każdy widzi i jeszcze drobiazg: żadnego pomysłu na Eureco i inne sprawy, za które dostaniemy ostre wciry I kto za to zapłaci? Pan zapłaci, pani zapłaci - społeczeństwo _ A teraz, kochani wyborcy... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki pi(e)s(ki), do nogi. 26.06.06, 09:42 No to teraz poczekajmy na zmasowany atak forumowego dresiarstwa i ich argumenty. Które już wszyscy tutaj znają. Odpowiedz Link Zgłoś