earthman 30.06.06, 11:09 Czy można znaleźć mniej istotną sprawę? Co za banda zideologizowanych paranoików. Szef tej ekipy jest wicepremierem i marzy mu się kształcić młode umysły. Strach pomyśleć. Ci ludzie mają zaburzenia psychiczne! Rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.smerf Re: Ale o co ci sie rozchodzi? 30.06.06, 11:24 A czy Ty kiedykolwiek ruszyłeś tyłek za granicę (oczywiście tę zachodnią)? To Ty nie wiesz, że od lat marzeniem Polaków było posiadanie tablic nie wyrózniających się? Są takie kraje, gdzie policja z lubością łapie polskich kierowców. I kiedy wreszcie tablice ujednolicono, paru durni z zaścianka chce znowu nas odznaczyć. Jak taki baran ma zamiar manifestować swoją przynależność, to niech jeździ w kapeluszu kibica i w odpowiednim szaliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Uwazaj bo sie zaplujesz 30.06.06, 11:28 zalozyciel watku napisał o jakichs tablicach, są rózne rodzaje tablic ktorych teraz nie bede wymienial a ze sprawa nie była mi znana wiec sie grzecznie spytałem ale jak widze wyborcy POPO mają problemy z tolerancją... osobiscie wolałbym miec tablice z polską flagą, jak komus sie podobają gwiazdki niech sobie załatwi gwiazdki mnie to nie obchodzi... chociaz bedzie musial za iles lat znowu zmieniac... Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Uwazaj bo sie zaplujesz 30.06.06, 11:38 Przpeprasza, źle Cię zrozumiałem. Jeśli rzeczywiście pytałeś to dobrze, bo odniosłem niesłusznie wrażenie że kpisz z przedpiścy. A z tą zmianą za ileś lat? Mam nadzieję, że nie miałeś na myśli sierpa i młota. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Uwazaj bo sie zaplujesz 30.06.06, 11:46 sierp i mlot juz odszedł, przyszły gwiazdki... jedno i drugie czeka ten sam los. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jesli umiesz czytac ze zrozumieniem to przeczytaj 30.06.06, 11:50 informacje o tym i zauwaz, ze chodzi tylko o danie mozliwosci wyboru czy ktos chce miec flage eurokolchozu, czy polska na tablicy. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3453027.html p.smerf napisał: > A czy Ty kiedykolwiek ruszyłeś tyłek za granicę (oczywiście tę zachodnią)? > To Ty nie wiesz, że od lat marzeniem Polaków było posiadanie tablic nie > wyrózniających się? Są takie kraje, gdzie policja z lubością łapie polskich > kierowców. I kiedy wreszcie tablice ujednolicono, paru durni z zaścianka chce > znowu nas odznaczyć. Jak taki baran ma zamiar manifestować swoją przynależność, > to niech jeździ w kapeluszu kibica i w odpowiednim szaliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: LPR do końca ogłupiało: tablice im przeszkadz 30.06.06, 11:13 bardzo dobrze! to kolejny kamyczek do narodowego ogródka. takie pomysły wyślą ich w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Jak się pies nudzi, 30.06.06, 11:17 tyle, że w tego lizania są jakieś dla pieska korzyści. a ci gó..arze tylko nas kompromitują. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: ale o co chodzi?????????????? 30.06.06, 11:25 gwiazdki unii europejskiej im przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I czemu klamiesz ? Chca tylko zeby kazdy mial 30.06.06, 12:20 mozliwosc wyboru czy flaga Polski, czy eurosojuza. "Barwy do wyboru Domagamy się zmiany absurdalnego rozporządzenia ministerstwa transportu, którego autorzy wykazali się nadgorliwością wobec władz w Brukseli i wprowadzenia wzorem Wielkiej Brytanii zapisów, dzięki którym to właściciel pojazdu wybiera, jaką flagę umieścić na tablicach rejestracyjnych." capitalissimus napisał: > gwiazdki unii europejskiej im przeszkadzają. > Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: I czemu klamiesz ? Chca tylko zeby kazdy mial 30.06.06, 13:39 sądzisz, że im nie przeszkadzają, heretyku? sio do spowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: I czemu klamiesz ? Chca tylko zeby kazdy mial 30.06.06, 13:40 A może by tak przeczytał rozporządzenie ? Masz prawo wyboru. Nie używasz pojazdu w ruchu międzynarodowym nie musisz stosowac gwiazdek, używsz stosuj się do prawa międzynarodowego. www.mtib.gov.pl/rozporzadzenia/1335.html Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Zgodnie z tym co mówili na konferencji 30.06.06, 12:01 tablice rejestracyjne maja być też patriotyczne. M. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Widział ktos kiedyś w miarę mądrego eLPeeRaka ? 30.06.06, 13:31 To ...... . Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus a orzeł?! 30.06.06, 14:07 przecież te numerki (albo napis "Kocham Ewę") to nasz orzeł powinien w szponach trzymać Odpowiedz Link Zgłoś