Gość: olomanolo IP: 134.76.132.* 31.01.03, 15:08 2 Miliardy????? Ejjjj redaktorzy!!! Olo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.bln.icn.siemens.de / 147.54.22.* 31.01.03, 15:39 ... to ciekawa matematyka z tymi 2,2 miliardami po odjeciu 5 mil od 30 mmilionow. Moze ktos zrobilby takie cuda z pieniedzmi na moim koncie? Ps. Byle nie Matrix, przy okazji, cuz za idiotyczny pseudonim... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniec Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.unused.zigzag.pl 31.01.03, 15:42 jedno zero w tą czy w tą, kto by to liczył :-) - i tak piękny wynik, a takich fajfusów jak ten Wierzbiński to powinni publicznie ośmieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.bln.icn.siemens.de / 147.54.22.* 31.01.03, 15:43 ojoj, tak sie przejalem ta kasa, ze az napisalem coz przez u otwarte. Przepraszam wszystkich purystow ortograficznych. Pozdrowienia, . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart GŁUPICH nie sieja..... IP: *.tele2.pl 31.01.03, 15:47 .... niestety sami sie rodzą. Szkoda tylko ze jak zwykle jakis duren musial narobić obciachu, a było tak pięknie, uczciwie i miło. Pozrdowienia dla najsłynniejszego obecnie debila - matrixa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: GŁUPICH nie sieja..... IP: *.bln.icn.siemens.de / 147.54.22.* 31.01.03, 15:58 Jakikolwiek by nie byl obrot tej sprawy to mam ogromny szacunek do Jurka Owsiaka. Nawet gdyby calej zebranej kasy byla tylko jedna dziesiata deklarowanej sumy to i tak chyle czola przed wszystkimi, ktorzy brali udzial w WOSP! Mysle ze na zlosc temu modzencowi Matrix-owi Media powinny przestac podawac jego nazwisko. Nie sadze aby bolalo go to, ze mowi sie o nim zle. Dla niego jest wazne ze sie o nim mowi i jak ktos to juz stwierdzil taki byl jego zamysl gdy chwytal za telefon... Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Wyrwac chwasta IP: 217.153.25.* 31.01.03, 15:54 niech robi w polu, popracuje pare lat i zaplaci za serduszko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnomijajkalisz Kłopot nr 1 z serduszkiem to maja klechy! IP: *.stenaline.com 31.01.03, 16:24 Tyle szmalu wyciekło z tacy. Owsiak na stos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bankowy Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.t19.ds.pwr.wroc.pl 31.01.03, 15:57 > 2 Miliardy????? Ejjjj redaktorzy!!! > redaktorzy spoko - podali dobra sume tylko informatyk dupa i O powstawial zamiast spacji pzdr Bankowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza To nie sa 0 tylko O IP: *.ccahs.health.nsw.gov.au / 10.76.165.* / 203.48.101.* 31.01.03, 16:32 Dopiero po chwili sie zorientowalem, ze to dwa O w srodku powinne byc spacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 16:32 <<Damian Wierzbiński ps. Matrix, który podczas ostatniego finału WOŚP wylicytował serduszko nr 1 na 5 mln zł, nie zapłaci pieniędzy. Twierdzi, że był to z jego strony wielki blef.>> Wcześniej twierdził, ze ma spadek bo babci i zapłaci. Za kilka tygodni gdy sprawa ucichnie zapewne powie, ze to nie on a kosmici z sekty Raelian. A tak na marginesie to został oszukany przez Lwa R. z Warszawy, który miał mu odpalić 7,5% od kontraktu stulecia. Na dodatek za dostawe opracowań na temat wpływu piasku na działanie zegarków pokojowych powinien dostać wynagrodzenie od dowódca sił sprzymierzonych które wysyłają wujka Saddam na tamten świat. Jednak gdyby to nie udało sie a wojna nie doszła do skotku to przedsiębiorczy Damian ma prawa wyłączności do Jerzego Dudka (FC Liverool) którego w każdej chwili może sprzedać do Barcelony za 100 mln euro. A tak poza wszystkim to Damian Wierzbiński jest spoko, wporzo, nara, zajebisty, kolo, spoko oraz pozdro. Tak jak najzdrowsza część naszej polskiej młodzieży. Ja wam jeszcze pokaże i usłyszycie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 16:34 w tym wyznaniu nie ma żadnych błędów językowych ponieważ jest to tajna informacja dla agentów sił specjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan. Re: ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 16:48 Manko w banku a Owsik już baluje na Bermudach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 17:19 nie ma żadnego manka to tylko kreatywna rachunkowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.proxy.aol.com 31.01.03, 18:25 Gość portalu: :) napisał(a): > nie ma żadnego manka to tylko kreatywna rachunkowość REALIANSKA KREATYWNOSC ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: ja wam jeszcze pokaże czyli IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 18:42 Gość portalu: noiki napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > nie ma żadnego manka to tylko kreatywna rachunkowość > > REALIANSKA KREATYWNOSC ;) Raeliańska jedna literka a znaczy bardzo wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Florydczyk Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.tnt34.mia5.da.uu.net 31.01.03, 16:50 Jaja, jak cala impreza... ale widac, ze ludzie wszystko kupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WOŚP - kłopot z serduszkiem nr 1 IP: *.acn.waw.pl 31.01.03, 17:20 szczególnie jak kupują zapewnienia o świetlanej przyszłości firmy Prochnik notowanej na GPW w Warszawie. Tam dopiero są jaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki NIECH SPRZEDA TE ROWERY KTORE UKRADL.... IP: *.proxy.aol.com 31.01.03, 18:17 ..MOZE UDA SIE JEMU ZEBRAC KASY....HEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka do Matrixa jesteś BEZNADZIEJNY!!! IP: *.acn.pl 31.01.03, 18:19 Gościu! - to nie jest zabawa w policjanatów i złodziei, tylko wielka sprawa, która ma pomagać innym! I nie chodzi o oto, że by ludzi sprawdzać, tylko o to, żeby pomagać innym. Jesteś bez- na-dziej-ny!!! Odpowiedz Link Zgłoś