jola_iza 07.07.06, 17:25 Może mi ktoś wytłumaczyć co to takiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3promile Re: Cywilizacja polska 07.07.06, 17:27 To jest polska wersja językowa dość popularnej strategii czasu rzeczywistego. Chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Kaczyńskiemu chyba chodziło o polską tradycję 07.07.06, 17:29 ale jak juz powiedzial o cywilizacji nie prostował :) A w kwestii formalnej - cywilizacja polska oczywiscie nie istnieje, tak samo jak niemiecka, rosyjska, buszmeńska. Jesli juz to cywilizacja łacińska w ktorą Polska jest od wieków wtopiona (nie licząc kilku dłuzszych i krotszych przerw). Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_klocek Re: Cywilizacja polska 07.07.06, 17:30 a widziałaś jaki opalony był kartofel? więc z tego można wywnioskować, że cywilizacja polska to taki zwyczaj, że jak cię męczy sraczka to siedzisz na tarasie na nocniczku i opalasz buźkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Cywilizacja polska - nie wiem. Ale tak w ogole 07.07.06, 17:36 Gdyby kiedys Pan Prezydent wybuchnął był świętym oburzeniem i określił jako „haniebny i łajdacki” tekst jakiegoś dowolnego pismaka, uderzający w dobre imię KOGOS INNEGO, to by było TO ! Okazji nie brakowalo... Prezydent broniący przed "łajdacką" prasą dobrego imienia jakiejkolwiek innej osoby niz wlasna, zaskarbiłby sobie wiele szacunku nawet u takich niedowiarków jak ja. I teraz moglby sie sobie oburzac i uzywac slow. Krytycy mieliby usta zamkniete, gdyby to byla Linia Generalna, a nie dzialanie pro domo suo. A cywilizacja - to zdac sobie z tego sprawe. Chyba troche tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Cywilizacja polska 07.07.06, 17:38 Cywilizacja smierci, wzglednie kleski, przybrana w biale, papieskie szaty.. ..na szatach kilka narodowych aplikacji. dla niepoznaki. Odpowiedz Link Zgłoś