rekontra 17.07.06, 12:15 o 14.00 konferencja prasowa :)) mało kogo esbecja biła tak jak Dorna, zgadnijcie kto tak napisała? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45353280 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekontra Ludwikowi Dornowi po trzecim pobiciu KOR zabronił 17.07.06, 12:17 ponownie Jacek Kuroń Ludwikowi Dornowi po trzecim pobiciu KOR zabronił jeżdxić do Radomia, a Helka to na inny wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra skrzydło niepodległościowe 17.07.06, 12:20 acho napisał: > Czyli KOR wraca... tak, niepopdległościowe skrzydło, w niczym nie ujmując zasług lewicowemu, które jednakże, NA POCZĄTKU, jak pisze Kuroń o zarzutach Macierewicza - ociągała się, Lityński, Blumsztajn, Bogucka nie rwali się do pomagania robotnikom, woleli komunikaty prasowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: skrzydło niepodległościowe 17.07.06, 19:48 Nie rozumiem, jak o kimś kogo nie interesowała niepodległość Kraju a nawet zwalczał taki nurt polityczny, możesz napisac ,ze nic mu nie ujmujesz. Moim zdaniem cała jego działalność zasługuje wtedy na potępienie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra prawda nie będzie zawijana w bawełnę 17.07.06, 12:42 Macierewicz ma klasę, usłyszałem czyli decyzja zapadła, nie będzie prawda zawijana w bawełnę wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=5631&wid=8396100&rfbawp=1153132797.475&ticaid=11fa4 Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: prawda nie będzie zawijana w bawełnę 17.07.06, 14:25 Mówi się 'owijana', Kmiotku. Zawijasz to Ty w sreberka jak ten świstak z reklamy. ps. Po forum chodzą słuchy, że kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wslizg Re: prawda nie będzie zawijana w bawełnę 17.07.06, 14:31 Robotniku bezrobotny. Bezrobotny jestes dzięki tym co w TVN 24 live maja konferencje prasowa. Te nosy te nazwiska, ci bezinteresowni mecenasi . To obecni bohaterowie. I tak snuli swoje glupoty i snuli aż ciemnota przyjęła je za prawde. Zapytajcie tych biedaków ile dziś zarabiają. A gwiazda konferencji Macierewicz, obecna nowośc w PiS to cudo . Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: prawda nie będzie zawijana w bawełnę 17.07.06, 15:06 kozaki_wiesi napisała: > Mówi się 'owijana', Kmiotku. Zawijasz to Ty w sreberka jak ten świstak z > reklamy. > ps. Po forum chodzą słuchy, że kłamiesz? myślę wieśniaku, że lepiej dla ciebie byłoby, gdybym nie przejrzał twoich wpisów pod kątem prostackich wpisów o tobie nie wiem jakie chodzą słuchy, bo mam to wiesz gdzie, nie zauwazyłem byś jakąś myśl wyartykułował więc cóż mogę sądzić o k=ozakach, nic czyli zero. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Ale z Ciebie nerwus :-)) 17.07.06, 15:10 Łojezó, ale ci nerwy puszczają, kłamczuszku. Widzisz, mówiłbyś prawdę tak jak mamusia kazała to teraz nie musiałbyś się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner A co z Janem Parysem? 17.07.06, 17:04 rekontra napisał: > > o 14.00 konferencja prasowa :)) > > > mało kogo esbecja biła tak jak Dorna, zgadnijcie kto tak napisała? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45353280 > Odpowiedz Link Zgłoś
olek.komsomolec Nie wiem. 17.07.06, 17:09 Słyszałem, że Mazowiecki zdał na studia zaoczne w Białej Podlaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Nie wiem. 17.07.06, 17:21 olek.komsomolec napisał: > Słyszałem, że Mazowiecki zdał na studia zaoczne w Białej Podlaskiej. Dzielny staruszek ... Te dupki z komunistycznymi dyplomami, nawet nie potrafia kwiatkow porzadnie wreczec kobiecie, a maja ambicje poprawiania po Mazowieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A co z Janem Parysem? 17.07.06, 17:11 Parys poszukuje fundacji, najlepiej zajmujaca sie wyplata odszkodowan poszkodowanym przez III Rzesze, w ktorej moglby sie zatrudnic i wyplacic sobie niewyobrazalna premie. Odpowiedz Link Zgłoś