Dodaj do ulubionych

Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 22:06
i będę to robił dooki mi sił starczy ,wy czerwone chuje!!!!!!
Pilnujcie się bo wasze dni są policzone,Teraz za każdy wpis adasia albo jajcka
wylatuje ode mnie jeden lolo co ma lewicowe obsesje,Na początek dwójeczka
czerwońców .którym się nie chciało wyjechać z bazy!Won -czerwońce!!!!!
Mówiłem -Adasiu!!!!!!!Przyjmiesz ich do pracy!!!?????
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.chello.pl 30.10.01, 00:13
      Gość portalu: KAT napisał(a):

> i będę to robił dooki mi sił starczy ,wy czerwone chuje!!!!!!
      > Pilnujcie się bo wasze dni są policzone,Teraz za każdy wpis adasia albo jajcka
      > wylatuje ode mnie jeden lolo co ma lewicowe obsesje,Na początek dwójeczka
      > czerwońców .którym się nie chciało wyjechać z bazy!Won -czerwońce!!!!!
      > Mówiłem -Adasiu!!!!!!!Przyjmiesz ich do pracy!!!?????

Dupek!!!
      • Gość: komodor Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.10.01, 07:27
        Dupek jak dupek ale psychol wymagający opieki lekarskiej w zamkniętym
        pomieszczeniu.
        KAT, pisz co chcesz, olewam cie ciepłym moczem. To jest przecież twoje
        naturalne środowisko.
        • Gość: Ratatya Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 20:30
          Naturalnym srodowiskiem tej szmaty Kata jest kal, a nie mocz.
          Ale, temu chujowi wsio jedno...
    • Gość: Życzliwy Re: To tylko kolejny przejaw choroby IP: 212.244.106.* 30.10.01, 10:22
      No właśnie. Trzeba było już dawno posłuchać ostatnich życzliwych Ci ludzi i
      poszukać sobie psychiatry i to nie koniecznie najlepszego, sprawa przecież
      oczywista, nawet byle początkujący lekarz Twoją dolegliwość rozpozna.
    • Gość: BW Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.acn.waw.pl 30.10.01, 12:06

> Pilnujcie się bo wasze dni są policzone,Teraz za każdy wpis adasia albo jajcka

KAT - a ktoś ty? dyspozytor w WPK? Może się ujawnisz?

• Gość: ar Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.10.01, 12:25
        Jaki pan taki kram. Przykład idzie z góry. Gdybyś nie był leniwy to żadnemu
        pracownikowi nie przyszłaby na myśl odmowa wyjazdu. Chyba, że tabor, którym
        dysponujesz to jeżdżące trumny i ludzie boją się to coś prowadzić.
    • Gość: Ryszard Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.abo.wanadoo.fr 30.10.01, 12:41
      Kutafonie, jak masz baze to woz ekipe Buzka, potracili lancie, merce i beemy to
      w sam raz taki debil jak ty im sie przyda. Tylko dobrze oznacz swoj tabor by
      ludzie nie podpalali innych. Co za popapraniec! No jest wesolo! R.
    • Gość: GA Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.01, 12:48
      KAT twoja firma musi byc tak dziadowska jak i twój umysł.
      Prawdziwy biznesmen patrzy na to co kto potrafi a nie w legitymacje.
      Może jesteś obrzezany i się wyżywasz?
      • Gość: KAT Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:08
        Piszcie wy i adaś ijajcek.Możecie mnie w dupę pocałować,od wczoraj w CV
        wprowadziłem poglądy polityczne i żaden chuj komunista nie będzie u mnie
        pracował.
        Żle wam chuje było w demokracjii to na bruk!!!!!Każdy wpis won!!!!
        A mam was troszkę na hali! Wypierdolę wszystkich i do Millerka!
        Piszcie na chwałę Bieruta!
        Do psychiatry? Piszcie sobie ale to ja zwalniam a nie WY!!!!! Chuje czerwone!
        Ostrzegam ,Kazdy wpis leci dupek który liże wam wora!!!!
        • Gość: Walek Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: 213.98.114.* 01.11.01, 00:44

> Piszcie wy i adaś ijajcek.Możecie mnie w dupę pocałować,od wczoraj w CV
          > wprowadziłem poglądy polityczne i żaden chuj komunista nie będzie u mnie
          > pracował.
          > Żle wam chuje było w demokracjii to na bruk!!!!!Każdy wpis won!!!!
          > A mam was troszkę na hali! Wypierdolę wszystkich i do Millerka!
          > Piszcie na chwałę Bieruta!
          > Do psychiatry? Piszcie sobie ale to ja zwalniam a nie WY!!!!! Chuje czerwone!
          > Ostrzegam ,Kazdy wpis leci dupek który liże wam wora!!!!

Stary Ty chyba majaczysz? Jestes idiota .Marzysz o wywalaniu? Kretynie nikt
          normalny nie da sie z pracy wyrzucic bez podstawy prawnej!Z sadu bys nie
          wychodzil -bezrobotny psycholu.
          • Gość: olek Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.ltk.com.pl 02.11.01, 14:55
            człowieku bierz miotłę i sprzątaj lepiej liście bo nawiało. Kogo ty mozesz
            wyrzucić cieciu ?! Pomarzyc ci sie zachciało ...
        • Gość: Kat Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 20:35
          Glupia pizda jestes, a nie pracodawca... Jelopie zasrany...
          Kurwa, z klockow lego zes se fabryke wybudowal, to i zwalniaj, chuju glupi na
          kaczych lapach...
    • Gość: Kagan KAT majaczy... IP: *.vic.bigpond.net.au 01.11.01, 01:40
      Ma on cos za duzo czasu jak na wlasciciela firmy. Jak ja pracowalem
      w prywatnych firmach, to zasuwalem od 9 rano do 6 wieczor z niecala
      godzinka przerwy na lunch, i nie mialem czasu na czytanie gazet czy
      korespondencje!
      A w zadnym rozwinietym kraju swiata nie wolno wyrzucic kogokolwiek
      za poglady polityczne! Nawet w USA to moze sie skonczyc sadem oraz
      bardzo wysokim odszkodowaniem. Jakby mi KAT taki numer zrobil, to
      bym go finansowo wykonczyl, ze chodzilby na zebry, aby mi wszystko
      splacic co do centa i to z wyskomi odsetkami za opoznienia!
      Kaganovsky
    • Gość: Piotr C. Trudno wyrzucać będąc w psychiatryku IP: *.warszawa-zoliborz.sdi.tpnet.pl 01.11.01, 01:45
      • Gość: DIXI Re: Trudno wyrzucać będąc w psychiatryku IP: *.unicity.pl 01.11.01, 02:22
        Jak już wszystkich wyżuci to zacznie zatrudniać tych z AWS. Dużo ich teraz bez
        pracy
        • Gość: KAT Re: Trudno wyrzucać będąc w psychiatryku IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.01, 10:07
          dixi- do szkoły nieuku!!!"WYŻUĆ"
          A wypierdalam z pracy za spóżnienie o jedną minutę,za opuszczenie stanowiska
          pracy itd.itp.Komuszki potrafią na prawdę dać wiele powodów żeby ich wyrzucić.
          Ostatniemu nawet powiedziałem ,że wyleciał przez jednego dupka czerwonego o
          xywie adam.
          Jacy wy jesteście dobrzy prawnicy.Cha!Cha! Cha!
          Możecie sobie pisać co wam ślina na język przyniesie ale to ja zwalniam i mam w
          dupie wasze czerwone poglądy!
          Możecie się pomodlić do stalina albo iść na skargę do millerka,może wam coś
          odpali z kradzionych moskiewskich,co?
          Czerwone bydełko,piszcie, piszcie,piszcie,piszcie.
          a to co ? czerwony?Zadeptać gnoja!!!! O już śmiedzi! A nie mówiłem!
          • Gość: Kagan Re: Trudno wyrzucać będąc w psychiatryku IP: *.arts.monash.edu.au 02.11.01, 05:11

> dixi- do szkoły nieuku!!!"WYŻUĆ"
            > A wypierdalam z pracy za spóżnienie o jedną minutę,za opuszczenie stanowiska
            > pracy itd.itp.Komuszki potrafią na prawdę dać wiele powodów żeby ich wyrzucić.
            > Ostatniemu nawet powiedziałem ,że wyleciał przez jednego dupka czerwonego o
            > xywie adam.
            > Jacy wy jesteście dobrzy prawnicy.Cha!Cha! Cha!
            > Możecie sobie pisać co wam ślina na język przyniesie ale to ja zwalniam i mam w
            >
            > dupie wasze czerwone poglądy!
            > Możecie się pomodlić do stalina albo iść na skargę do millerka,może wam coś
            > odpali z kradzionych moskiewskich,co?
            > Czerwone bydełko,piszcie, piszcie,piszcie,piszcie.
            > a to co ? czerwony?Zadeptać gnoja!!!! O już śmiedzi! A nie mówiłem!
            LK: Kat musi zatrudniac jeszcze glupszych od siebie! Skad on takich bieze? Z Kazachstanu?
            Kaganowskij
            • Gość: hO;lksaj Re: Trudno wyrzucać będąc w psychiatryku IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 20:40
              Mysle, ze jeszcze glupszych od siebie znajdzie wsrod ksiezy.

Pojebany szczur kanalowy... He, he...
    • Gość: Antylewy Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.houston-08rh15rt.tx.dial-access.att.net 02.11.01, 06:53
      Kat zrobiles wspaniale. Jak lewus nie rozumie ze go karmisz i bedzie ciebie
      okradal marnowal energie na lewicowe poglady zamiast robic to do czego sie
      zobowiazal w zamian za swoja wyplate to jak najbardziej nalezy mu sie bruk
      uliczny, jeszcze powinnes go lub ich tak wywalic aby nie otrzymali zasilku
      bezrobotnego, czyli za niewywiazywanie sie ze swoich obowiazkow. Moze wtedy
      zaczna rozumiec te lewusy, ze zycie to nie bajka o socjalistycznych
      dobrodziejach.
    • Gość: bocian DO KAT'A - opamiętaj się IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.11.01, 12:52

Jak czytam co piszesz to mi sie oczy szeroko otwieraja, i reakcje mam podobne jak
      po ataku na WTC - moga byc takie potwory na swiecie????
      Czy ty rozumiesz co piszesz? Twoj Bóg uczy cię tej nienawiści, pogardy, stosunku
      do ludzi? Masz zamiar zbawiać świat? Masz sztuczne serce i rozum? Sztuczną
      intelligencję?
      Nienawiści moglo cię nauczyć Radio Maryja - sam slyszalem jak strasznie
      nietolerancyjne teksty byly tam puszaczane o żydach i masonach! Wylącz to radio i
      obudź się. Jesli wierzysz w Boga Jedynego to przyppomnij sobie co mówi
      Pismo: "Coście uczynili jednemu z tych najmniejszych - mnieście uczynili"!!! I
      bóg nie warunkuje że ten najmniejszy ma być święty - po prostu jest! To jego
      dziecko i zrozum to (tak jak my wszyscy!)! A twoja nienawiść świadczy jak mały
      jesteś, jak niskie masz uczucia i charakter.
      Zastanów się nad sobą - mniej zacietrzewienia - wiecej milości i rozumu!!!
      Pozdrawiam (choć z bolem)
      bocian
    • Gość: binderos Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: 192.168.0.* 02.11.01, 14:04
      ty pojebany jesteś i tyle
      • Gość: kat Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:26
        cha! cha! cha!
        Ja naprawiam to co spierdolił Mazowiecki w "89.
        Przynajmniej na swoim podwórku.
        I robię to tylko z powodu ataków na moją Katowską osobę.
        Jak już pisałem kiedyś xywa KAT nie pochodzi od słowa Katolik.
        Bocian z czerwonym dziobem mógłbyś u mnie robić za kasę zapomogowo porzyczkową
        z Twoim miłosierdziem oddawałbym wszystkim lewakom twoją pensję do podziału.A
        potem za nierobolstwo do millerka po zasiłek.
        On wam pomoże -On Towarzysz miller zbawi Polskę.
        Wierzcie w millera,potem w leppera potem trafi was już tylko cholera!
        A i jeszcze nie zapomnijcie zginąć za amerykę.
        • Gość: komodor Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.11.01, 08:31
          głupi nieuku - pisze się "pożyczka" a nie "porzyczka".
          jeszcze raz udowodniłeś,że głupota i ciemnota nie rodzi się w bólach - tobie
          poszło to łatwo.
          • Gość: KAT Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 09:28
            Komodor vel Commodore.Nikt nie jest idealny -Łosiu.
            Mam nadzieję ,że przekonasz się co to ból skoro o tym piszesz-Łosiu!
            Pa -Łosiu!!!
            Twoja rzmija -KAT!
            Twuj Kat -rzmija!
            Pa-czułko!
            Muka!!!!
            Jak tam nowy dzień czerwone bydełko spod znaku sld i uw?
            • Gość: komodor Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 07:28
              piłeś mocz ciężarnej kozy?
        • Gość: HHFFJ Re: Właśnie wyjebałem z pracy za Adasia ,jednego lewak IP: *.acn.waw.pl 03.11.01, 20:43
          Kiedys komus pisales, ze moglby zaczac sie uczyc ortografii... Przeczytaj swoj
          tekst, niedouczony chuju i zastanwo sie, czy sam nie powinienes jakichs lekcji
          wziac?
          Czy twoja matka chorowala na trad cipy w czasie ciazy z toba? Bo niechybnie
          rzucilo ci sie na mozg, o ile go masz, kurwo mento...
        • Gość: bocian KAT - szkoda ze wszystko to czysta prowokacja IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 04.11.01, 18:18
          Gość portalu: kat napisał(a):

> cha! cha! cha!
          > Ja naprawiam to co spierdolił Mazowiecki w "89.
          > Przynajmniej na swoim podwórku.
          > I robię to tylko z powodu ataków na moją Katowską osobę.
          > Jak już pisałem kiedyś xywa KAT nie pochodzi od słowa Katolik.
          > Bocian z czerwonym dziobem mógłbyś u mnie robić za kasę zapomogowo porzyczkową
          > z Twoim miłosierdziem oddawałbym wszystkim lewakom twoją pensję do podziału.A
          > potem za nierobolstwo do millerka po zasiłek.
          > On wam pomoże -On Towarzysz miller zbawi Polskę.
          > Wierzcie w millera,potem w leppera potem trafi was już tylko cholera!
          > A i jeszcze nie zapomnijcie zginąć za amerykę.

Ty niczego nie rozumiesz. MAsz klapki na oczach jak kon i walisz tylko z wlasnego
          punktu widzenia - zero obiektywizmu. Gratuluje mozliwości intelektualnych! Nie
          wiem gdzie pracujesz, ale juz nie wierze w to że ty mozesz kogokolwiek zwolnic.
    • Gość: Adam Kat kurwo czym się chwalisz jak ciebie wyjebali .. IP: *.chello.pl 03.11.01, 20:21

sprzątaczu katowickich szaletów

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka