elfhelm 19.07.06, 23:42 orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&22&6 Nie było go na głosowaniu w Sejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 19.07.06, 23:44 elfhelm napisał: > orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&22&6 > Nie było go na głosowaniu w Sejmie :) Podobno się spóźnił. Nie wierzę, żeby robił takie głupie demonstracje, to chyba nie w jego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa może się zaciął zamek w toalecie 19.07.06, 23:45 kataryna.kataryna napisała: > elfhelm napisał: > > > orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&22&6 > > Nie było go na głosowaniu w Sejmie :) > > > > Podobno się spóźnił. Nie wierzę, żeby robił takie głupie demonstracje, to chyba > nie w jego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 19.07.06, 23:45 > Podobno się spóźnił. :) Może zaciął się w toalecie, jak poseł Dyka z ZChN, który tym samym przyczynił się (choć w mniejszym stopniu niż Kaczyńscy) w 1993 r. do upadku rządu Suchockiej i powrotu postkomunistów do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 19.07.06, 23:49 Nieładnie Kaziu. Weźmie się pod uwagę przy listach wyborczych. Ciaaach! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Względnie 19.07.06, 23:51 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3495673.html Ale wydaje się, że powinien najpierw zagłosować "za", a potem złożyć. Obowiązku ludowego komisarza obejmie dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Względnie 19.07.06, 23:55 Nie jestem pewien czy Marcienkiewicz będzie kandydował w Warszawie.Teraz to Kaczor juz całkiem może go olać. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Re: Względnie 19.07.06, 23:57 No zaraz... A jak kaczor ma zamiar wygrwać warszawę?! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Względnie 20.07.06, 01:05 lewa_piers napisał: > No zaraz... > A jak kaczor ma zamiar wygrwać warszawę?! ================================================ Moim zdaniem znajdzie innego kandydata,Kazio jest zbyt popularny by powierzać mu taką misję,a nuz mu sie uda i go wybiorą?A potem co?Przy przedterminowych (ewentualnie)wyborach taki Kazio który może sie wypiąć robi sie niebezpieczny.Wiem że to karkołomne,ale znając Kaczorów mozliwe.Chyba że maja na niego jakiegoś haka. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Względnie 20.07.06, 11:28 alistair-p napisał: > lewa_piers napisał: > > > No zaraz... > > A jak kaczor ma zamiar wygrwać warszawę?! > ================================================ > Moim zdaniem znajdzie innego kandydata,Kazio jest zbyt popularny by powierzać m > u > taką misję,a nuz mu sie uda i go wybiorą? Nastepny logik:) Kandydata ktory ciagnie wszystkie sondaze wysyla sie na zielona trawke. Po co? Bo lepiej przegrac niz wygrac. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Względnie 20.07.06, 16:08 nurni napisał: > alistair-p napisał: > > > lewa_piers napisał: > > > > > No zaraz... > > > A jak kaczor ma zamiar wygrwać warszawę?! > > ================================================ > > Moim zdaniem znajdzie innego kandydata,Kazio jest zbyt popularny by powie > rzać > m > > u > > taką misję,a nuz mu sie uda i go wybiorą? > > > Nastepny logik:) > Kandydata ktory ciagnie wszystkie sondaze wysyla sie na zielona trawke. > Po co? Bo lepiej przegrac niz wygrac. ============================================= Zamysły Kaczorów są niezbadane i nie zawsze logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Względnie 20.07.06, 17:22 alistair-p napisał: > nurni napisał: > > > alistair-p napisał: > > > > > lewa_piers napisał: > > > > > > > No zaraz... > > > > A jak kaczor ma zamiar wygrwać warszawę?! > > > ================================================ > > > Moim zdaniem znajdzie innego kandydata,Kazio jest zbyt popularny by > powie > > rzać > > m > > > u > > > taką misję,a nuz mu sie uda i go wybiorą? > > > > > > Nastepny logik:) > > Kandydata ktory ciagnie wszystkie sondaze wysyla sie na zielona trawke. > > Po co? Bo lepiej przegrac niz wygrac. > ============================================= > Zamysły Kaczorów są niezbadane i nie zawsze logiczne. Uhmm... takie buty ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Względnie 20.07.06, 00:27 elfhelm napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3495673.html > Ale wydaje się, że powinien najpierw zagłosować "za", a potem złożyć. Obowiązku > ludowego komisarza obejmie dopiero jutro. :) Biedactwo - gdyby zrobil tak jak piszesz, to gegalbys ze przeciez Marcinkiewicz mial zlozyc mandat a tak to specjalnie przeczekal.... Slowem tak czy siak to Marcinkiewicz jest winny temu ze wypisujesz w tym watku glupstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Względnie 20.07.06, 00:32 nurni napisał: > Biedactwo - gdyby zrobil tak jak piszesz, to gegalbys ze przeciez > Marcinkiewicz mial zlozyc mandat a tak to specjalnie przeczekal.... ``````````````````````````````````````````` Ten typ tak już ma. Podnieca się przed faktem. I po fakcie. Tylko 'w trakcie' jakiś słabeńki... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Względnie 20.07.06, 00:38 Widzisz Kochanie. Na insynuacje durniego nie zwykłem odpisywać. > Ten typ tak już ma. Gdzie twoje wątpliwości? > Podnieca się przed faktem. Pierdoły polskiej polityki mnie nie podniecają. Podnieca mnie zupełnie co innego. Nie wiem, jak u ciebie :) > I po fakcie. > Tylko 'w trakcie' jakiś słabeńki... Wróć lepiej do poezji - trzeba by się podszkolić. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni biedactwo.... 20.07.06, 00:47 elfhelm napisał: > Widzisz Kochanie. Na insynuacje durniego nie zwykłem odpisywać. A ten watek twego ciapcius autorstwa to aby nie insynuacja? Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P Autor: elfhelm ☺ Data: 19.07.06, 23:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&22&6 Nie było go na głosowaniu w Sejmie :) Coraz trudniej klamac - a bedzie jeszcze trudniej, biedactwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: biedactwo.... 20.07.06, 00:49 > A ten watek twego ciapcius autorstwa to aby nie insynuacja? Oczywiście że insynuacja. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: biedactwo.... 20.07.06, 00:59 elfhelm napisał: > > A ten watek twego ciapcius autorstwa to aby nie insynuacja? > > Oczywiście że insynuacja. > I co z tego? "Widzisz Kochanie. Na insynuacje durniego nie zwykłem odpisywać". To z tego nieudolna sierotko po Widackim, ze jestes rownie zdolny na polu logiki jak w obszarach na ktorych chcesz skompensowac sobie zbyt maly..... rozumek. Szerzej opisala to Echo - fajtlapo :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: biedactwo.... 20.07.06, 01:07 ale cz z tego, że nie odpisuję na insynuacje durniego ma być wywiedziony wniosek, że sam nie mogę insynuować? to jakaś nowa logika? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: biedactwo.... 20.07.06, 14:30 elfhelm napisał: > ale cz z tego, że nie odpisuję na insynuacje durniego ma być wywiedziony > wniosek, że sam nie mogę insynuować? > > to jakaś nowa logika? Usłuzny admin wycial moja nocna odpowiedz na te szeleszczace wywody. Co wy sieroty po Widackimi poczniecie kiedy zabraknie wam wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Marcinkiewicz pracuje na własny rachunek 20.07.06, 12:01 kataryna.kataryna napisała: > > > Podobno się spóźnił. Nie wierzę, żeby robił takie głupie demonstracje, to chyba > nie w jego stylu. Jestem odmiennego zdania. Kaczyński upokorzył Marcinkiewicza na oczach całej Polski i on jeszcze nie raz zagra mu na nosie. Mógł sobie pozwolić na nieprzyjście do sejmu, bo w tej chwili jest już całkowicie suwerennym politykiem. Pracuje na własny rachunek i może sobie pozwolić na dużo, dużo więcej. Taka demonstracja niezależności może nawet poprawić jego notowania przed wyborami na prezydenta Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Kombinujecie, jak Tusk pod górę. 20.07.06, 12:20 per "wy"? czy to mentalność zeszłosystemowa pozostała? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Kombinujecie, jak Tusk pod górę. 20.07.06, 12:23 elfhelm napisał: > per "wy"? > czy to mentalność zeszłosystemowa pozostała? To był język towarzyszy z UB, a czym skorupka za młodu nasiąknie... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Mając na myśli nieudaczne intrygi twoje i Tuska 20.07.06, 12:39 mam już prawo mówić "wy". Ty i żałosne PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lewa_piers Kto jest żałosny??? 20.07.06, 13:32 Niestety żałosny to jest PiS. Cała Europa ma ubaw! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 20.07.06, 12:24 E tam, odgryzł się. Jarek ustalił listę gości - i Kazia tam nie było, Lecha zresztą też nie. Medialnemu wizerunkowi premiera by to zaszkodziło. Paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 20.07.06, 12:39 cyklista napisała: > E tam, odgryzł się. Jarek ustalił listę gości - i Kazia tam nie było, Lecha > zresztą też nie. Medialnemu wizerunkowi premiera by to zaszkodziło. Paranoja :))) tego też nie można wykluczyć Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Show Must Go On 20.07.06, 13:36 Sraczka Kazia została zainscenizowana dla maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Marcinkiewicz się odgryzł na Kaczyńskim :P 20.07.06, 15:24 elfhelm napisał: > orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glosowania?OpenAgent&5&22&6 > Nie było go na głosowaniu w Sejmie :) A po co miał być? Przecież chyba już nie jest posłem. Przynajmniej nie powinien nim być. Marszałek Żorżyk twierdził 11 lipca, że Premierkiewicz zapowiadał złożenie mandatu "jeszcze w tym tygodniu". A "ten tydzień" już minął, niestety :-( www.polskieradio.pl/jedynka/news.aspx?iID=6492&c=2 Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm dzisiaj złożył (nie ma go na stronach sejmowych) 20.07.06, 17:38 ale wczoraj w czasie głosowania był jeszcze posłem Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: dzisiaj złożył (nie ma go na stronach sejmowy 20.07.06, 20:08 No, to znowu nie dotrzymał słowa. 11 lipca obiecywał Żorzykowi, że złoży do końca tygodnia. To był Baaaardzo Wielki Tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: dzisiaj złożył (nie ma go na stronach sejmowy 20.07.06, 20:43 witek.bis napisał: > No, to znowu nie dotrzymał słowa. 11 lipca obiecywał Żorzykowi, że złoży do > końca tygodnia. To był Baaaardzo Wielki Tydzień... Marcinkiewicz to jednak kiepski schowman. Widziałem go dzisiaj w TV. Twarz uśmiechnięta od ucha do ucha i przy tym jednak smutna. Wyglądał jak zbity pies. On tej dymisji chyba jeszcze nie przetrawił. Odpowiedz Link Zgłoś