pastoris 23.07.06, 12:08 Dziś: Policjant do psa: Ira, siad! Piesek siadł, ale trochę się wierci. Kaczyński, głaszcząc psa: No tak, Irasiad jest bardzo zdenerwowany. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:09 to było boskie! sonda - czy prezydent był dziś 1. głuchy 2. zdenerwowany 3. nie zna łaciny i popularnych psich imion Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:18 Prezydent jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
waletv Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:01 Na pocieszenie Prezydentowi:Kaczuszko, WIESZMAKI to pętaki a nie róże, kaczuszki są nieduże i tak już w życiu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.deszczowcow Irasiad - nowy Zwierz Alpuhary ;-) 23.07.06, 19:23 . Odpowiedz Link Zgłoś
ira22 Re: Irasiad - nowy Zwierz Alpuhary ;-) 23.07.06, 19:44 Nieee! Nigdy! Dalej - jak w sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:35 4. Świadczy o jego IQ Nieumiejętność skojarzenia nawet szybkiej komendy do psa - "Irasiad" - z Ira, siad! ewidentnie świadczy o poziomie IQ osobnika... t.j. pRezydenta, nie psa, ten zrozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:41 - czy prezydent był dziś > 1. głuchy > 2. zdenerwowany > 3. nie zna łaciny i popularnych psich imion > Był po prostu jak zawsze "rozbrajający" Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: jak zawsze "rozbrajający" 23.07.06, 17:46 Tak, LechKacz to nasza wunderwaffe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Zdolnoś rozumienia prostych słów u owczarka ... 23.07.06, 12:18 ... niemieckiego jest znacznie większa niż u kaczego drobiu. To przecież ogólnie znana prawda. To wyjaśnia wiele dziwnych zachowań prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:24 Następny przebój do www.youtube.com ? :-)))))))))))) aluzju paniał :-)))))))))))) ps ..dopiero po pańskim poście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: "Irasiad" prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:29 Przebój murowany :-))) TVN24 już go ma. Puścili na zakończenie Loży Reporterów Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "Irasiad" prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:35 jaa_ga napisała: > Przebój murowany :-))) > TVN24 już go ma. Puścili na zakończenie Loży Reporterów :-) nieuważnie oglądałem i stąd moje "aluzju paniał" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pastoris Re: "Irasiad" prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:39 mea culpa! nie byłem, oczywiście, świadkiem wydarzenie a przytoczyłem za TVN 24 i powinienem źródło podać. :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: "Irasiad" prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:44 Szukajcie w sieci i natychmiast udostępnijcie, proszę...:-) To było...urocze :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:42 a oto linka: www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM :D Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:43 On coś wypił! Jak Kwacho! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:47 adam_west napisał: > a oto linka: > > www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM > :D > Cuuuudo i jak szybko na www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM :-))))))))) ..polska język trudna język.. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 12:53 Mniam, mniam, jak myslicie, Łobraza majestatu bYndzie, czy bYndzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Dobrze, ze kasku Mu nie załozyli 23.07.06, 12:54 Bo wtedy wyborcy by nie wytrzymali Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Zostawcie prezia w spokoju, wredni prowokatorzy! 23.07.06, 12:57 To była prowokacja w wykonaniu postSBckiego układu w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Zostawcie prezia w spokoju, wredni prowokator 23.07.06, 13:14 goniacy.pielegniarz napisał: > To była prowokacja w wykonaniu postSBckiego układu w policji. Myślisz p. g.p., że TW Irasiad to wtyka Lesiaka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zostawcie prezia w spokoju, wredni prowokator 23.07.06, 13:21 henryk.log napisał: > Myślisz p. g.p., że TW Irasiad to wtyka Lesiaka ? :) Nie da się ukryć, że ten pies wyglądał, jakby go prosto z szafy wyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Irasiad był z Niemiena 23.07.06, 13:24 i nie bardo po polsku rozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ira to potomek Szarika, znanego SBeka 23.07.06, 14:03 wśród psów. Wasserman powinien uruchomić specsłużby, żeby kota Kaczorom nie zjadł! M. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-z-ukladu Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:01 ... bo oni się na kotach znają. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ale przecież mają psa? 23.07.06, 13:09 elfhelm napisał: > bulterriera! Tresura bulteriera raczej nie obejmowała komendy "siad". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ale przecież mają psa? 23.07.06, 13:19 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Lech_Kaczynski_jego_pies_795731.jpg Sznaucerrr!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ale przecież mają psa? 23.07.06, 16:10 wanda43 napisała: > A ten za psem,to kto? Tam ktoś jest?! Widzę tylko psa! :P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Ale przecież mają psa? 23.07.06, 13:19 jaki bulterier... toż to zwykły, skur**ski burek... Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:03 O Mamo! Nie wierzę :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:26 wiewiorzasta napisała: > O Mamo! Nie wierzę :)))))))))))))))))))))))))) > > > Przyzwyczaj się ,to dopiero poczatek prezydentury.Strach pomysleć co będzie jak będzie starszy Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:29 zapijaczonyryj napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > O Mamo! Nie wierzę :)))))))))))))))))))))))))) > > > > > > > Przyzwyczaj się ,to dopiero poczatek prezydentury.Strach pomysleć co będzie jak > > będzie starszy Irasiad czy Lech? ??? ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:33 > > > > > Przyzwyczaj się ,to dopiero poczatek prezydentury.Strach pomysleć co będz > ie jak > > > > będzie starszy > > > Irasiad czy Lech? > Oczywiscie On nie ona Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego :((( 23.07.06, 14:25 jurek_siurek napisał: > > > > > > > Przyzwyczaj się ,to dopiero poczatek prezydentury.Strach pomysleć c > o będz > > ie jak > > > > > > będzie starszy > > > > > > Irasiad czy Lech? > > > Oczywiscie On nie ona Tak myślałam, niestety! Zmienią Konstytucję, wzmocnia wAAAdze "głowy", przedłużą kadencję... Lech się szykuje na drugą, potem Jaruś na dwie i... ćwierć wieku +/- ze łba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego :((( 23.07.06, 15:41 > Tak myślałam, niestety! Zmienią Konstytucję, wzmocnia wAAAdze "głowy", przedłuż > ą > kadencję... > Lech się szykuje na drugą, potem Jaruś na dwie i... > ćwierć wieku +/- ze łba... > Na szczęście jest podobno lichego zdrowia. Tak mówią. O sraczce nie wspomnę, bo zaleczona Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego :((( 23.07.06, 16:11 zapijaczonyryj napisał: > > Na szczęście jest podobno lichego zdrowia. Tak mówią. > O sraczce nie wspomnę, bo zaleczona A jak to jacyś ŁGAlekarze?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Irasiad czy Kaczyński na Dzień Dobry ? 23.07.06, 13:34 > będzie starszy > Irasiad czy Lech? > ??? P. ave.duce napisała: :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Irasiad na Dzień Dobry !!! 23.07.06, 13:50 Irasiad mi się bardzo podoba, to moja ulubiona rasa. Lech K. mi się wcale nie podoba, nie jest rasowy! Żeby nie było niedomówień: uważam, że kundle są najmądrzejszymi psami, ale LK do nich nie należy: ni to człek, ni to kaczka (to cytat! z NW, które niebawem pójdą w świat)... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Mój Szaruś nie kundel i też na wszystkich polach 23.07.06, 13:57 LK bije..a co ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mój Szaruś nie kundel i też na wszystkich pol 23.07.06, 14:00 henryk.log napisał: > LK bije..a co ? :-) Panie Henryku! Szaruś to NASZ człowiek! A LK - ani to, ani sio, a na pewno nie NASZ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mój Szaruś nie kundel i też na wszystkich pol 23.07.06, 14:07 kuferek priv. RSVP :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mój Szaruś nie kundel i też na wszystkich pol 23.07.06, 15:55 ave.duce napisała: > kuferek priv. > RSVP > > :P :))) Za sekundkę.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Mój Szaruś nie kundel i też na wszystkich pol 23.07.06, 16:51 henryk.log napisał: > ave.duce napisała: > > > kuferek priv. > > RSVP > > > > :P :))) > > Za sekundkę.. :-)) Juuż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia wiecie co? 23.07.06, 13:10 o nich juz nawet nie warto kawałów ukladac rzeczywistość przerasta fikcję codziennie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: wiecie co?..wiemy, wiemy Pani żabko 23.07.06, 13:16 i szczęki ze śmiechu opadają ;( Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Tu wcześniej był filmik :o)))) :-)))) 23.07.06, 13:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45703925&a=45705000 :-) pies_na_czarnych napisała: > www.spieprzajdziadu.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
rollex Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 13:29 A ten Irasiad to też podobno strasznie głupi pies. Przegrał 5-4 w szachy z komendantem. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia reasumując... 23.07.06, 13:43 pan premier stwierdzil, ze moze wyslac pana prezydenta na jakies drugorzedne, spotkanie w ramach testu, czy ten juz sie nadaje do sprawowania funkcji a tu znowu śmiech i wstyd na cała Polskę... * droga policjo, bez urazy drugorzedne czyli w Polsce, po polsku a nie np. w USA i z Bushem Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: reasumując... 23.07.06, 13:52 pan prezes_premier już po raz drugi wypchł przed szereg Pana Prezydenta, poprzednio zmuszony był ze wzgl. na udział w głosowaniach w Izbie.. :-) zaba_pelagia napisała: > pan premier stwierdzil, ze moze wyslac pana prezydenta na jakies drugorzedne, > spotkanie w ramach testu, czy ten juz sie nadaje do sprawowania funkcji > a tu znowu śmiech i wstyd na cała Polskę... > > * droga policjo, bez urazy > drugorzedne czyli w Polsce, po polsku a nie np. w USA i z Bushem > > Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: reasumując... 23.07.06, 13:56 henryk.log napisał: > pan prezes_premier już po raz drugi wypchł przed szereg Pana Prezydenta, Taaa, a co go wypcha, to wpadka i śmiechy w narodzie. Może lepiej go zamknąć w pałacu do końca kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... Śmiech to zdrowie !!! b/t 23.07.06, 14:01 etta2 napisała: > henryk.log napisał: > > > pan prezes_premier już po raz drugi wypchł przed szereg Pana Prezydenta, > > Taaa, a co go wypcha, to wpadka i śmiechy w narodzie. Może lepiej go zamknąć w > pałacu do końca kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... obok... 23.07.06, 14:19 Może wstrzymamy się z tym dywanem? To się rypnie, a my co potem z rodziną zrobimy? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: reasumując... obok... 23.07.06, 14:40 póki co, trezba sobie sprawić owczarka i nazwać jedynym obowiązującym od dziś imieniem Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: reasumując... obok... 23.07.06, 16:12 Właśnie sobie sprawiłam,ma 7 tygodni i narazie imię po Wielkim Poprzedniku, ale jestem otwarta na propozycje.Byle imie nie urażało godności mojego psa i mojej. Mozemy robic chrzciny. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 16:14 wanda43 napisała: > Właśnie sobie sprawiłam,ma 7 tygodni i narazie imię po Wielkim Poprzedniku, ale > jestem otwarta na propozycje.Byle imie nie urażało godności mojego psa i mojej. > Mozemy robic chrzciny. Ale mam wątpliwości... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 16:27 ???? = tinyurl.com/gveny Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 16:40 wanda43 napisała: > ???? > = > tinyurl.com/gveny Nie podoba się imię "IRASIAD"? W innych postach - więcej propozycji: Iraaport, Irawaruj, Ira... :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 17:28 Zbyt by mi sie kojarzylo,wole inne. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 17:31 No!!!teraz mi się wkleiło.Taki śliczny nie moze sie kojarzyc z takim brzydkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... obok... IRAsiad !? 23.07.06, 17:57 wanda43 napisała: > No!!!teraz mi się wkleiło.Taki śliczny nie moze sie kojarzyc z takim brzydkim. Nie można psu tego zrobić! Żeby się z kaczką kojarzył i to taką... fuj! :P b/o Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: reasumując...:-)))))) 23.07.06, 17:42 ale Pani img128.imageshack.us/img128/4701/obraz0161gn0.jpg podobny do mojego img145.imageshack.us/img145/5682/szarustv9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: reasumując...:-)))))) 23.07.06, 18:08 O kurka wodna!!!Panie Heniu,coz za uderzajace podobienstwo!!!Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: reasumując... obok... 23.07.06, 16:13 zaba_pelagia napisała: > póki co, trezba sobie sprawić owczarka i nazwać jedynym obowiązującym od dziś > imieniem > Ale ja nie chcę, żeby MÓJ owczarek wciąż siadał! Boszszszeee... :P Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 14:05 Gdy w 1995 roku na prezydenta kandydował Jan Pietrzak, jego hasłem wyborczym było mniej więcej: "Lepiej nie będzie, ale napewno będzie śmieszniej". To hasło jest teraz bardzo aktualne, ale dotyczy innej osoby, która prezydentem została. Odpowiedz Link Zgłoś
halo-leute Rosja ma Zyrinowskiego.Tyle ze on NIE zostal 23.07.06, 14:16 prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Irasiad - pies na prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 15:35 W policji służy też inny owczarek. Wabi się "Iradonogi!". Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Irasiad - pies na prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 15:40 z tego samego miotu jest tez Iraaport oraz Irależeć Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Irasiad - pies na prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 16:16 Irawaruj - to siostra! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 15:43 bu2m napisał: > Gdy w 1995 roku na prezydenta kandydował Jan Pietrzak, jego hasłem wyborczym > było mniej więcej: "Lepiej nie będzie, ale napewno będzie śmieszniej". To hasło > jest teraz bardzo aktualne, ale dotyczy innej osoby, która prezydentem została. tego nie było wprogramie wyborczym. Czyli miła niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj czyli życie przerosło kabaret 23.07.06, 19:15 bu2m napisał: > Gdy w 1995 roku na prezydenta kandydował Jan Pietrzak, jego hasłem wyborczym > było mniej więcej: "Lepiej nie będzie, ale napewno będzie śmieszniej". To hasło > jest teraz bardzo aktualne, ale dotyczy innej osoby, która prezydentem została. jak mawiał wujek Pietrzak Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm A gdzie dyżurni, nie śmieszy to ich? 23.07.06, 15:52 ani nie bulwersuje? Mnie śmieszy i to bardzo. Podobnie jak śmieszył mnie odlatujące logo PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Już wiem skąd się to wzięło! 23.07.06, 16:01 Prezydent bardzo cząesto słyszał jak brat do Kurskiego wołał "Jacek siad!". A organizmy nieskomplikowane maja proste skojarzenia......... M. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek I tak dobrze, że to nie on usiadł na komendę. 23.07.06, 16:18 Jakby to prezes wydał komendę, siedziałby na ziemi razem z psem i też się nerwowo wiercił niepewny, czy właściwie wykonał zadanie i już może to prezesowi zameldować. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 16:20 Pośmiejcie się trochę frustraci, to rozładuje stres przed lustracją. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 16:34 PiSdusiu, biedactwo, to mulat ze swoja bandą powinien gaciami trząść. Kogo ty straszysz i CZYM? Lustracją? Ja się BARDZO CIESZĘ Z LUSTRACJI, mam zamiar wystąpić do IPN - może dowiem się jaka to swołocz spowodowała, że przyszło mi po 15 latach pracy zawód zmienić w czasie wojny polsko-jaruzelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 23.07.06, 16:37 o tak, lustracja w wykonaniu takich tuzów intelektu, to dopiero będzie worek śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Śmiać się będę do rozpuku z tej lustracji !!! ;))) 23.07.06, 16:42 kika113 napisała: > Pośmiejcie się trochę frustraci, to rozładuje stres przed lustracją. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Kaczorsiad 23.07.06, 17:59 Kaczprsiad był w ogromnym stresie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 18:05 Nie denerwujcie głowy. bo jeszcze jaki konflikt spowodujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 20:07 To się ma 'nijak' do zapijaczonego Kwacha w Charkowie który zataczał się taki blady i jąkał i..i..i..ii..ii..ii..i...ii Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 20:11 taaa, a innych przykladów nie pamiętasz? Kwach miał jeden wyskok na rok Kaczka ma codziennie nowy a mnożąc przez dwa, to nawet mamy 2 kompromitacje/dzień Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 20:37 adam228 napisał: > To się ma 'nijak' do zapijaczonego Kwacha w Charkowie który zataczał się taki > blady i jąkał i..i..i..ii..ii..ii..i...ii Nachlał się to się zataczał, ale zeby po trzeżwemu taki lapsus? To co by było jak by sie nachlł jak kwach. Chyba by ira Siad pod ogon była całowana. ps. Wymyśl sobie 228 oryginalniejszego nicka. Stać cię na to.Jestes inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
ukos A w Ameryce biją Murzynów 23.07.06, 20:42 adam228 napisał: > To się ma 'nijak' do zapijaczonego Kwacha w Charkowie(...) To jak się Kwachowi pogorszy, to się Kaczorowi polepszy? "Logika" PiSuara... Co za pacany. Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: A w Ameryce biją Murzynów 23.07.06, 20:49 Irasiad jak by nie patrzyć obnaża wasz POwski intelekt. Nie macie coś mądrzejszego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lesio... 23.07.06, 20:53 adam228 napisał: > Irasiad jak by nie patrzyć obnaża wasz POwski intelekt. > Nie macie coś mądrzejszego ? Ucz, ucz, ucz się polskiego, PATRIOTO P(i)Sujski... ;) img53.imageshack.us/img53/4064/artkask9fn.jpg ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: A w Ameryce biją Murzynów 23.07.06, 20:59 adam228 napisał: > Irasiad jak by nie patrzyć obnaża wasz POwski intelekt. > Nie macie coś mądrzejszego ? Patrzyć , kupywać , prosze panią to wasz pi..wski "intelekt", bo my POwscy (niekoniecznie inteligenci ) mówimy patrzeć, kupować, proszę Pani i Ira, a nie IraSiad. I mamy nicki bez czterocyfrowych liczb. Ale ciebie tez stać na więcej, tylko wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lesio... 23.07.06, 20:48 adam228 napisał: > To się ma 'nijak' do zapijaczonego Kwacha w Charkowie który zataczał się taki > blady i jąkał i..i..i..ii..ii..ii..i...ii Faktycznie - Kaczka na trzeźwo robi takie irasiad rzeczy! I takie: szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3019396 ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Re: Kwach to kanalia, ale 23.07.06, 21:02 mariner4 napisał: > Kaczor to idiota! > M. Stanowczo protestuję. Pan Prezydent przechodzi jakiś kryzys. Jka wypocznie, to nie będzie sie osmieszał Odpowiedz Link Zgłoś
pomrocznosc.jasna Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 21:00 p.smerf napisał: > Nie denerwujcie głowy. bo jeszcze jaki konflikt spowodujecie. Masz na myśli sraczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj a miało to być poważne forum., ale czy moze być ? 23.07.06, 21:06 pomrocznosc.jasna napisał: > p.smerf napisał: > > > Nie denerwujcie głowy. bo jeszcze jaki konflikt spowodujecie. > > Masz na myśli sraczkę ? Takim wobec sraczki prezydenta , któr sama w sobie zawsze rozśmieszała bez względu na osobę srającą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: czy w kolumnie prezydenckich "wózków" 23.07.06, 21:08 jest jakieś bmw przerobione na tojtojke? Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 21:07 POwiacy zrobcie sobie dobrze i ogłoście jakieś sondaże ,byle kogo,np: PO57% PIS17% LPR8%...i podniecajcie się na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Zamknijcie wy się wreszcie. 23.07.06, 21:09 a po co kartofel za nas robi sondaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Po raz kolejny pytam: czy te numerki 02.08.06, 08:34 przy nickach to losujecie, czy z jakiegoś kaczego klucza dostajecie? ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Atomowy? 23.07.06, 21:09 Ja bym zaryzykował. To zbyt duża amunicja na Kaczorów, ale może to mniejsze zło? M. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 25.07.06, 13:23 Czegoz wiecej oczekiwac od przedstawiciela "ciemnego ludu". Odpowiedz Link Zgłoś
zuz15 Irasiad 26.07.06, 09:37 Największa z armat przeciwko Napoleonom. "Irasiad." - "Po pierwsze, nie miesliśmy armat, a po drugie..." - "Po pierwsze" wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Irasiad prezydenta Kaczyńskiego na topie dziś 30.07.06, 14:44 p.pastoris i jak twórczo przez p. kasię reaktywowany:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46083422 pastoris napisał: > Dziś: Jeszcze Polska nie zginęła.. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:O czym świadczy Irasiad kasi.kasi ? 30.07.06, 16:03 O beznadziejnej próbie zagłuszenia Ogólnonarodowego Rechotu nad podRezydentem przez k.k. i resztki jej przyboczniaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:O czym świadczy Irasiad kasi.kasi ? 01.08.06, 02:11 O powstaniu następnego cooltowega wątku z cyklu - "Lesio powiedział" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:O czym świadczy Irasiad kasi.kasi ? 01.08.06, 06:47 henryk.log napisał: > O powstaniu następnego cooltowega wątku z cyklu > - "Lesio powiedział" ? Ten Niepociumany Lesio? Ten od Jarusi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re:O czym świadczy Irasiad kasi.kasi ? 01.08.06, 06:46 henryk.log napisał: > O beznadziejnej próbie zagłuszenia Ogólnonarodowego Rechotu nad podRezydentem > przez k.k. i resztki jej przyboczniaków :) > I to nie jest, bynajmniej, śmiech przez łzy, jak mniemam! Choć ze śmiechu niejdene się przy okazji "siadu" popłacze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hochsztapler-przestepca Co wam z ta Irasiad odbilo? Czemu ta niewinna suka 30.07.06, 16:46 Ira winna, ze na doopka Prezydenta trafila?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Irasiad prezydenta Kaczyńskiego 30.07.06, 18:03 I znowu afera w PiS! Kiedy to się wreszcie skończy? Odpowiedz Link Zgłoś