alistair-p 23.07.06, 12:37 To za co siedzi Rutkowski działo sie od pewnego czasu,pewnie był jeszcze w Samoobronie,nic dodac nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaa_ga Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 12:41 Powoływał się wręcz na układy w Sejmie, jako poseł Samoobrony. przyjął 2500000 PLN łapówki za "ochronę" Henryka M. Dla siebie, czy nie tylko dla siebie?... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 12:56 Czytałam na którymś z wątkow Twoje proroctwo odnośnie Leppera. Ciekawe, czyżby "godzina zero..." nastąpiła? Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 12:57 raczej zemsta krwawego Andrzeja nie zaden hak. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 13:02 forresty napisał: > raczej zemsta krwawego Andrzeja nie zaden hak. ================================ Teraz jestem gotów uwierzyć prawie we wszystko.Dziwi mnie tylko że spotkanie Jareczka z Andriuszka skończyło się tak łagodnie.A kilka godzin wcześniej Andriuszka był bardzo bojowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 13:02 etta2 napisała: > Czytałam na którymś z wątkow Twoje proroctwo odnośnie Leppera. Ciekawe, > czyżby "godzina zero..." nastąpiła? Nooo bardzo ciekawe. Lepper nie wygląda dobrze. A w godzinach przesilenia rządowego zachowywał sie jak ktoś kogo poraził piorun. Raz groził a raz się przymilał. Dał pokaz politycznej schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
rollex Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 13:07 a skąd u Was takie spiskowe zapędy? Przecież Rutkowski "otwierac_tu_posel_detektyw" całokowicie bez podtekstów politycznych kroił naiwnego dzianego przekręciarza. Jakieś zamachy mu wmawiał, jakieś BMW terenowe za to dostał ..a haka na niego to pewnie mają , ale raczej z Łodzi znajomi pana Jędrzeja, takiego haka zaostrzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 13:43 rollex napisał: > a skąd u Was takie spiskowe zapędy? Przecież Rutkowski > "otwierac_tu_posel_detektyw" całokowicie bez podtekstów politycznych kroił > naiwnego dzianego przekręciarza. Jakieś zamachy mu wmawiał, jakieś BMW terenowe > za to dostał ..a haka na niego to pewnie mają , ale raczej z Łodzi znajomi pana > Jędrzeja, takiego haka zaostrzonego. Ale przyznasz, że Lepper w czasie przesilenia rządowego zachowywał sie dziwnie. Raz wymachiwał pięścią a raz był pokorny jak baranek... a po rozmowie z Kaczyńskim zmienił sie na twarzy. Spójrz co sie dzieje wokól jego oczu. Otoczone sa siatka zmartwionych zmarszczek. A twarz jego jakby go kto oblał wrzątkiem. Chłopina marnieje w oczach:((( Podejrzane jest też to domaganie się resortów siłowych. Po co chłopom kntrwywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
rollex Re: Następny w kolejce Dziewulski 23.07.06, 14:09 sawa.com napisała: > Ale przyznasz, że Lepper w czasie przesilenia rządowego zachowywał sie dziwnie. > > Raz wymachiwał pięścią a raz był pokorny jak baranek... a po rozmowie z > Kaczyńskim zmienił sie na twarzy. Spójrz co sie dzieje wokól jego oczu. > Otoczone sa siatka zmartwionych zmarszczek. A twarz jego jakby go kto oblał > wrzątkiem. Chłopina marnieje w oczach:((( Przyznaję Ci racje co do Leppera i stanu w jakim ostatnio sie znajduje, ale to temat na inny wątek. Natomist doszukiwanie sie powiązań hakowych Rutkowskiego na Leppera to pewnie tylko o kwotę jaką dał na boku za miejsce na liście. No chyba..,że wygrzebał mu coś kariery kierowniczej w PGR. > > Podejrzane jest też to domaganie się resortów siłowych. Po co chłopom > kntrwywiad? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 mania prześladowcza 23.07.06, 15:35 sawa.com napisała: Spójrz co sie dzieje wokól jego oczu. > Otoczone sa siatka zmartwionych zmarszczek. A twarz jego jakby go kto oblał > wrzątkiem. Chłopina marnieje w oczach:((( > > Podejrzane jest też to domaganie się resortów siłowych. Po co chłopom > kntrwywiad? Paranoja, czyli mania prześladowcza, jest wśród mieszkańców wsi szczególnie częstym schorzeniem. W mieście przeważają choroby cywilizacyjne, chłopi są natomiast często psycholami. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 13:46 2do 3 lata temu ktoras z gazet opisala jego kariere w MO.Maly cwaniaczek potrafiacy skubnac kazdego, bez skrupulow, wywiezc do lasu i zostawic na pastwe losu,za co oczywiscie zostal zwolniony.Tym wszystkim ktorzy zachwycali sie jego sukcesami. Mamy cos takiego jak geny. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 13:48 sanitarny napisał: > 2do 3 lata temu ktoras z gazet opisala jego kariere w MO.Maly cwaniaczek > potrafiacy skubnac kazdego, bez skrupulow, wywiezc do lasu i zostawic na pastwe > > losu,za co oczywiscie zostal zwolniony.Tym wszystkim ktorzy zachwycali sie jego > > sukcesami. Mamy cos takiego jak geny. A TVN będzie dalej emitowała jego pseudowyczyny. Nie ogladałam tego. Więc nie wiem czy to jeszcze jest w ramówce. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 14:00 ni wiem co mial wspolnego z TVN,ale moim zdaniem TVN skur..il sie prztyznajac sie do znajomosci, i robiac reklame temu(schurke)czlowiekowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 14:54 Oto jaka menażeria zasiadała (i chyba w duzym stopniu nadal zasiada)w naszym sejmie! Są to efekty markietingu politycznego. Jednym z głównych grzechów Leppera jest to, ze handlował miejscami na listach samoobrony. I mamy takich Misztali, Bystrych, Rutkowskich... kto tam jeszcze. Dziewulski to z innej "stajni". Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Rutkowski siedzi-czyżby hak na Leppera ? 23.07.06, 15:08 Rutkowski bardzo ładnie leżał na glebie,potraktowany tak,jak bezprawnie traktował innych.Fakt że był w samoobronie niczego nie dowodzi,ale jego aresztowanie przygotowywano od dawna.Wnioskuje to z dosyć dokładnych informacji podanych przez prokuraturę,takich danych nie zbiera sie w dwa dni.Ciekawe kto jeszcze z samoobrony jest w to umoczony?Może stąd taka uległość Lepcia.Ponoć niedawno jeżdżił do Wiednia i to kilka razy,ponoć na konsultacje medyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Mnie zatkalo jak zobaczyłam Leppera buńczucznego 23.07.06, 15:21 i odgrażającego się, ze musi byc renegocjowanie umowy koalicyjnej. Taki był Lepper przed rozmowami z Kaczyńskim... I potem jak wychodził po rozmowowie. Potulny i zgadzający sie na wszystko. Przemiana szokująca. Zupełnie niepodobne do leperiady. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Ciekawe czy wyjdzie za poręczeniem? 24.07.06, 13:30 A jeżeli tak,to jaka będzie wysokość tego poręczenia,no i oczywiśćie czy śledztwo obejmie austriackie kontakty Rutkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś