Dodaj do ulubionych

Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezesa

25.07.06, 15:18
B.Wildsteina i zgodzi sie na ostatecznie zaproponowany prtzez niego czas dla
ej audycji autorskiej "Prosto w oczy" ??
Otóż B.Wildstei zaproponował jej jako ostateczny czas dla tej audycji na
23:15 jako program , który będzie wieńczył wieczorne pasmo publicystyczne.
Monika ostro oponowała na taie dictum prezesa.Bronek mial ponoć
skonstatować , że nie chce absolutnie Moniki Olejnik zwalniać ale jesli jej
jego propozycja nie satysfakcjonuje - droga wolna ;)))
Nadmienił , ze jest sporo dziennikarzy , którzy mogą bez problemu taką
autorska audycje prowadzić o tej godzinie i absolutnie ma według mnie 100%
racji...
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 15:21
      Z jednej strony lubię p. Monikę (mimo wszystko), z drugiej - Wildstein bardzo
      dobrze stawia sprawę. TVP bez Olejnik się nie zawali, a jak ona nie chce, to
      program poprowadzi ktoś inny.
    • kacza.republika.bananowa Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 15:22
      camille_pissarro napisał:

> Nadmienił , ze jest sporo dziennikarzy , którzy mogą bez problemu taką
      > autorska audycje prowadzić o tej godzinie i absolutnie ma według mnie 100%
      > racji...

a cóż po takiej racji?

wydaje się, że powinien raczej pomyśleć o tym czy znajdą się widzowie, żeby to
      oglądać

• haen1950 Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 15:30
        Co to znaczy, wywali, nie wywali? Czy umowy i kontrakty przestały w tym
        panstwie obowiązywać? Monika ma w garści kontrakt i jego warunki trzeba
        wypowiedzieć za solidnym odszkodowaniem. Jakby Bronek miał za to zapłacić z
        własnej kieszeni to sprawy by nie było.
        Dlatego ciagle proponuję, by oddać TVP naszej trójcy od stuprocentowej władzy
        personalnie za złotówkę i niech sie podzielą proporcjonalnie do ilości kresek.
        Ludzie zaoszczędzą na tych przymusowych podatkach.
    • swiadek3 Towarzyszka Olejnik jest córką milicjanta. 25.07.06, 15:26
      i taka decyzja Wildsteina mogłaby spowodować niezadowolenie "w kręgach", a
      towarzysz Geremek gotów byłby nadać jej nadać wymiar europejski.
    • jaa_ga Monika ma asa w rękawie (w kontrakcie) 25.07.06, 15:27

Problemem jest też to, że w kontrakcie z telewizją publiczną dziennikarka
      zastrzegła sobie emisję swojego programu w paśmie od 17 do 23" - pisze Dziennik.

Bronisław Wildstein nie złożył Monice Olejnik żadnych obietnic co do zmiany
      godziny, a jedynie zapewnił, że rozpatrzy sprawę jeszcze raz.

news.mediarun.pl/news/id/16459
      • camille_pissarro Re: Monika ma asa w rękawie (w kontrakcie) 25.07.06, 15:38
        To kiepski as , treflowy i na dodatek nie atu ;-))
        Ad rem, kontrakt mozna zawsze zmienić, podobnie jak u Ciebie w pracy dajmny na
        to mozna zmienić Ci warunki pracy poprzez zaakceptowanie lub nie nowej umowy o
        świadczeniu pracy, wszystko jest zgodne z kodeksem pracy.
        Myslałem , że chodzi Ci o innego asa, jakim ewentualnie jest kontrakt z TVP
        Moniki Olejnik, to juz inna kwestia.Tak jak napisałem wyzej może ja oddelegowac
        na inny "odcinek" - nomenklatura rodem z PRL ale podejrzewam , ze na Woronicza
        jeszcze taki styl funkcjonuje i Bronek jeszcze nie zmienił a co gorsza cieżko
        będzie mu zmienic mentalnośc pracowników tej publicznej instytucji...
        • camille_pissarro errata 25.07.06, 15:43
          Myslałem , że chodzi Ci o innego asa, jakim ewentualnie jest kontrakt z TVP

chodziło mi o zapisanie w kontrakcie warunków jej ewentualnego zwolnienia.To
          jest z całą pewnościa respektowane .
          • jaa_ga Kontrakt to kontrakt. 25.07.06, 15:47
            A w nim jak byk stoi -
            emisja pomiędzy 17.00 - 23.00.
            Piłeczka po stronie Wildsteina
            • camille_pissarro Re: Kontrakt to kontrakt. 25.07.06, 15:49
              No to zobaczymy byc może , Monikę ale o 23:15 ;-)))
              • jaa_ga Re: Kontrakt to kontrakt. 25.07.06, 16:14
                Jeśli zobaczymy, to z pewnością PRZED 23.00
                PS. Uparty jesteś:-)
      • dr.szfajcner Camille Pissarro jak zwykle klamie. 25.07.06, 18:11
        jaa_ga napisała:

> Bronisław Wildstein nie złożył Monice Olejnik żadnych obietnic co do zmiany
        > godziny, a jedynie zapewnił, że rozpatrzy sprawę jeszcze raz.
    • elfhelm niech program poprowadzi Semka 25.07.06, 15:48
      będzie szerzył swoją niezależność (od rozumu), a oglądalność stopniowo zaniknie,
      jak inne pamperskie przedsięwzięcia
      • camille_pissarro Re: niech program poprowadzi Semka 25.07.06, 15:52
        zdecydowanie wolę bufoniastowego P.Semke niż np.Sierakowskiego czy Wrońskiego ;-
        )))
        • jaa_ga Błeee... 25.07.06, 16:15
          Tłusty, abominacyjny abnegat...:-)
          • camille_pissarro Re: Błeee... 25.07.06, 16:21
            To , że przy tuszy O.K, z abominacją ju z bym nie przesadzał, co sie zas tyczy
            jego erudycji do pięt mu nie dosięgasz...
            • dr.szfajcner Re: Błeee... 25.07.06, 18:14

> co sie zas tyczy
              > jego erudycji do pięt mu nie dosięgasz...

Musze przyznaz ze w chamstwie mu dorownujesz.
            • jaa_ga Re: Błeee... 25.07.06, 19:31
              Moje poczucie estyki i zachwyty, tudzież abominację z tym pojęciem
              nierozerwalnie związaną, pozostaw mnie, ok?
              A co do erudycji - nie pcham się na afisz,
              a osobę publiczną oceniać, to moje zbójeckie prawo odbiorcy i Obywatela.
              Czyżbyście kombinowali nad kolejnymi zakazami?
        • dr.szfajcner Re: niech program poprowadzi Semka 25.07.06, 18:13

> zdecydowanie wolę bufoniastowego P.Semke niż np.Sierakowskiego czy
          Wrońskiego ;

Skoro wolisz bufoniastych od normalnych....
      • haen1950 Re: niech program poprowadzi Semka 25.07.06, 15:54
        Jakby mózgi pisiorkom wytarto mokrą scierką. Za jakie medium by się nie wzięli,
        kazde wykończyli. Sprywatyzować to g... jak najszybciej.
      • dr.szfajcner Re: niech program poprowadzi Semka 25.07.06, 18:16
        elfhelm napisał:

> będzie szerzył swoją niezależność (od rozumu), a oglądalność stopniowo
        zaniknie jak inne pamperskie przedsięwzięcia

Pondato TVW(Wildsteina) zaoszczedzi, bo przy Semce
        nie jest potrzeby adwresarz.
        I tak nie daje mu dojsc do glosu.
      • kacza.republika.bananowa albo Gargas - ten sam wymiar 25.07.06, 18:16
        intelektualny i w ogóle
    • eric_theodore_cartman Przyjmie, przyjmie 25.07.06, 15:56
      o pieniądze przecież w tym wszystkim chodzi.
    • kataryna.kataryna Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:08

> B.Wildsteina i zgodzi sie na ostatecznie zaproponowany prtzez niego czas dla
      > ej audycji autorskiej "Prosto w oczy" ??

A czy spełni drugi warunek prezesa i przyniesie papier z IPN?
      • elfhelm za jakieś 5 lat przyniesie 25.07.06, 18:12
        osób objętych obowiązkiem jest od 100 do 400 tys. IPN deklaruje przerób roczny
        na 40 tys.
        Więc kiedyś przyniesie.
      • haen1950 Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:16
        A to się zafascynowałem. Czy taki nieciekawy papier z IPN unieważnia z automatu
        wszelkie podpisane umowy? Nie tylko te o pracę, ale nawet umowy o dzieło?
        Czy można spokojnie nie zapłacić kontrahentowi z takim IPN za wykonaną pracę?
        • kataryna.kataryna Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:21
          haen1950 napisał:

> A to się zafascynowałem. Czy taki nieciekawy papier z IPN unieważnia z automatu
          >
          > wszelkie podpisane umowy? Nie tylko te o pracę, ale nawet umowy o dzieło?
          > Czy można spokojnie nie zapłacić kontrahentowi z takim IPN za wykonaną pracę?

A ktoś tak twierdzi?
      • dr.szfajcner Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:24
        kataryna.kataryna napisała:

>
        > A czy spełni drugi warunek prezesa i przyniesie papier z IPN?

Czy w TVW ( Wildsteina) moga pracowac
        tylko Ci co kiedys, tak jak Prezes Wildstein, na kogos doniesli?
    • haniawalec Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:10
      Zgodzi sie, Monisia w gruncie rzeczy jest oportunistka :)))
      • dr.szfajcner Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:19
        haniawalec napisała:

> Zgodzi sie, Monisia w gruncie rzeczy jest oportunistka :)))

Jestes klamczucha, albo jestes PiSda, (co na jedno wychodzi).
        Monika juz nie raz olala Prezesow TV.
        • haniawalec Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 18:27
          No to zobaczymy :)))))

Pamietaj, ona nie jest juz dziewica na wydaniu :)))))
          • dr.szfajcner Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 20:20
            haniawalec napisała:

> No to zobaczymy :)))))
            >
            > Pamietaj, ona nie jest juz dziewica na wydaniu :)))))

Wildstein dobrze wie ze Semka, Sakiewicz, Ziemkiwicz,
            Wolski, Lysiak, Gargasm, Łęski i jeszcze kilku w ich stylu,
            doprowadzilo do ruiny Gazete Polska.

• haniawalec Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 22:59
              Nie mówimy o nich, tylko ździebko zdartej analogowej płycie :)))
              • dr.szfajcner Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 26.07.06, 17:30
                haniawalec napisała:

> Nie mówimy o nich, tylko ździebko zdartej analogowej płycie :)))

Gdyby byla zdarta, nie byloby tele wargowania na jej temat.

Pisory sie boja Olejnikowej, jak niegdys komuchy Michnika czy Kuronia.
            • tatarstan1 Do czego? 27.07.06, 15:52
              Doktorku, juź nie moge cię czytać :P
              Rozumiem że przez słowo "ruina" rozumiesz "odejście od linii ideologicznej
              Gazety Wyborczej" :PPPP
    • leszek.sopot mam nadzieję, że nie 25.07.06, 18:27
      Niech ten komuch sam psuje telewizję i niech znane twarze nie służą mu za
      alibii. Powinien zostać ogłoszony bojkot tej komuszej TVP.
      • haen1950 Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 18:36
        I tak sobie myślę, panie Leszku, że tej sprawy platforma nie odpuści. Że
        przeprowadzi stosowne badania i jeżeli uzyska pozytywne wyniki to sprawa
        abonamentu może być pierwszym gwoździem do pisowskiej trumny. Jeżeli do
        publicznego sracza ma się wstęp tylko okazując stosowną legitymację, to sracz
        przestaje być instytucją publiczną.
        • leszek.sopot Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 18:41
          Mnie zdenerwowała, a po prawdzie wkurzyła, informacja o likwidacji programu
          regionalnego. Czyli wraca to, co było za komuny - pełna władza nad TV i
          informacją w rękach centrali, która jest w rękach nacjonalistów, neofaszystów i
          pseudoludowców.
      • camille_pissarro Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 18:48
        Czy Ci się aby cos nie pomerdało określajac B.Wildsteina komuchem ?? No chyba ,
        ze pijesz do młodzieńczych lat Bonka gdy był zafascynowany Che Gevarą i innymi
        lewicujacymi ruchami , z tego co pamieta zakładal też komuny, zatem pewnie o to
        chodzi.
        Jednak takie porównania poza faktem , ze obrażają to sa w pełni nie uzasadnione
        z racji chociazby faktu , ze kazdy młody z reguły przyłącza sie do ruchów
        kontestatorskich , wówczas lewicowych.A co Ty soba reprezentujesz , że mozesz
        bezkarnie obrażać innych, a dokładniej osobę , która pełni funkcję publiczną ??
        To juz nie pierwszy raz gdy nie umiesz pohamować swych emocji.....
        • leszek.sopot Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 19:08
          Bronek zachowuje się i podejmuje decyzje jak rasowy komuch z głębokiego PRL.
          Jeśli tego nie widzisz, to masz wyłączone perceptory rzeczywistości.
          Nie interesują mnie żadne ruchy kontetstatorskie ale mania centralistycznego
          zarządzania, kontrolowania wszystkiegi i decydowania o wszystkim.
          Zresztą Bronek nie zachowuje się inaczej niż cały PiS - tworzy model
          społeczeństwa zamkniętego.
          • camille_pissarro Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 19:23
            Spójrz na funkcjonowanie innych telewizji , ja mam co prawda doświadczenia
            angielskie i amerykańskie.Tam nie ma regionalizacji.wszystko zalezy od
            przyjetej koncepcji funkcjonowania tego medium.Regiony to powstawały u nas za
            czasów komuny - silny osrodek w Katowicach, potem były następne Poznań, Łódź ,
            Wrocław, Gdańsk mam Ci przypominać jeszcze odpowiednie loga i sygnały dźwiekowe.
            Więc nie opowiadaj bajek, że regionale oddziały w TVP powstały za czasów
            ostatnich 17 lat przemian.
            Po wtóre takie sa wymogi chwili, powstaje jeko konkurencja dla TVN24 drugi
            całodobowy program informacyjny i ja tu nie widze w tym nic złego .
            No chyba , ze dotyka Cie to bezposrednio lub posrednio ( np. jako producenta
            dla TV regionalnej w Gdańsku) to już zupełnie odmienna kwestia ....
            • leszek.sopot Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 19:33
              Co za głupi zwyczaj wpychania komuś słów, których nikt nie wypowiedział. Co za
              bzdury piszesz, że ja pisałem, że ośrodki regionalne powstały w ostatnich 17
              latach? Umiesz czytać czy jedynie zmyślać?
              Napisałeś farmazony. W jakim kraju demokracji zachodniej na ma regionalnej TV?
              Wskaż choć jeden przykład. Telewizja regionalna służy regionalnej demokracji.
              Przejedź się choćby za Odrę. Ktoś kto ma demokrację w w takim poważaniu jak
              komuch, to przeciwko tej demokracji będzie działał i likwidował, to co mogło
              być siłą lokalnej społeczności w rozliczaniu lokalnych kacyków z wyborczychj
              objetnic. Teraz ośrodki regionalne będą służyć tylko dostarczaniu newsów do
              centrali ku zadowoleniu wypasionych prezesów z warszawki. Jako Warszawiak
              pewnie nie czujesz potrzeby demokracji lokalnej ani lokalnej TVP. W tej przez
              Warszawiaków tak pogardzanej Polsce B podchodzi się do tego zupełnie inaczej.
              Ludzie chcą po prostu oglądać programy o swoim terenie.
              TVP Regionalna jako jedyny progrma jako tako realizowała misję telewizji
              publicznej. Komuch Bronek jeśli chce rywalizować z TVN24 to w program
              informacyjny może zmienić dwójkę. Po co TVP dwa programy pierwsze? Zresztą mam
              nadzieję, że ta decyzja Zarządu nie zostanie przyklepana przez radę nadzorczą,
              a jeśli tak, to zostanie zaskarżona do sądu jako decyzja sprzeczna z ustawą, w
              której zapisano, że tylko dwa programy mają mieć charakter ogólnopolski.
              • camille_pissarro Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 19:51
                A kto zatem pisał o centralnie sterowanej TV za czasów komuny.Tam były juz
                rózne ośrodki , były wszak silne Katowice w epoce Gierka.Never mind , jeśli Cie
                taym stwierdzeniem uraziłem to niniejszym przepraszam.
                Co do ogladania w zglobalizowanym świecie , telewizji lokalnych moge sie
                faktycznie mylić, skoro tak autorytarnie twierdzisz , ze jest takie
                zapotrzebowanie, to nie widze przeszkó aby wyszły naprzeciw temu stacje
                komercyjne , ogladalność jes dla nich bowiem istotna.Nie jestem specem od
                massmediów , zatem załóżmy , ze masz racje i istnieje duże zapotzrebowanie na
                stacje lokalne jako jedna z misji TVP.Moze zatem rada nadzorcza czy Zarząd jak
                piszesz pzrywróci lokalnym stacjom prawo bytu.Ja chciałbym tylko zauwazyc , że
                od kiedy nmam TVN24 to Kuriera Warszawskiego nie ogladam w ogóle , ale to tak
                na marginesie - gustibus est non disputandum ....
              • dr.szfajcner Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 20:21
                leszek.sopot napisał:

> Co za głupi zwyczaj wpychania komuś słów, których nikt nie wypowiedział. Co
                za
                > bzdury piszesz, że ja pisałem, że ośrodki regionalne powstały w ostatnich 17
                > latach? Umiesz czytać czy jedynie zmyślać?

Obawam sie ze zmyslac, a wlasciwie klamac.
              • haen1950 Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 20:57
                leszek.sopot napisał:

> TVP Regionalna jako jedyny progrma jako tako realizowała misję telewizji
                > publicznej. Komuch Bronek jeśli chce rywalizować z TVN24 to w program
                > informacyjny może zmienić dwójkę. Po co TVP dwa programy pierwsze? Zresztą
                mam nadzieję, że ta decyzja Zarządu nie zostanie przyklepana przez radę
                nadzorczą, a jeśli tak, to zostanie zaskarżona do sądu jako decyzja sprzeczna
                z ustawą, w której zapisano, że tylko dwa programy mają mieć charakter
                ogólnopolski.

Próżne żale. PiS czuje się słaby poza centralą i myślę, że Bronek wczuwa się w
                sposób myślenia naszego premierka. Zresztą jego doradcy nie szczędzą mu swoich
                krytycznych uwag. Pewnie Gosiewski z Kuchcińskim.
                Poza tym Bronek już normalnie walczy o przeżycie, premierek dobitnie powiedział
                u Rydzyka, że te moherowe żale zostaną uwzględnione. Musisz zdać sobie sprawę,
                że nie spotkasz racjonalizmu w pisowskiej polityce, tam będzie zawsze walka
                pitbulli pod dywanem. Oni już znaleźli słabą stronę kaczorków - pochlebstwem
                zaprowadzisz tych kieszonkowych dyktatorków wszędzie.
          • kataryna.kataryna Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 21:48
            leszek.sopot napisał:

> Bronek zachowuje się i podejmuje decyzje jak rasowy komuch z głębokiego PRL.
            > Jeśli tego nie widzisz, to masz wyłączone perceptory rzeczywistości.
            > Nie interesują mnie żadne ruchy kontetstatorskie ale mania centralistycznego
            > zarządzania, kontrolowania wszystkiegi i decydowania o wszystkim.
            > Zresztą Bronek nie zachowuje się inaczej niż cały PiS - tworzy model
            > społeczeństwa zamkniętego.

Też się boję, że w TVP Bronka komucha nie będzie miejsca dla bezpartyjnych
            fachowców, jak ta pani dziennikarka:

www.youtube.com/watch?v=wuHHmIKkal0&search=tvp
            • leszek.sopot Re: mam nadzieję, że nie 25.07.06, 22:05
              A co ma do rzeczy zastępowanie jednych osób przez innych? Nic. Zmienia się
              twarz, a pozostaje taki sam sposób, albo i gorszy centralnego sterowania. Nie
              dość, że promuje się nonkonformizm i uległość dziennikarzy wobec politycznego
              bicza, to jeszcze zabija się to, co po 1990 r. wydawało się, że w końcu pójdzie
              w dobrą stronę - w stronę rozwoju demokracji lokalnej i poczucia
              odpowiedzialności za swój region. Politycy samorządowi to rozumieją, zapyziali
              Warszawiacy mają to w dupie. Twój ukochny Bronek to taka sama dupa wołowa jak
              jego poprzednik mianowany przez Kwacha. Czym się różni Bronek od
              Kwiatkowskiego? Niczym. Te same zwyczaje, to samo trzymanie kasy w warszawce by
              bonzowie z Woronicza nabijali sobie kieszenie. Gdzie tam komu myśleć o
              zadaniach telewizji w dziedzinie rozwoju regionów i wypełaniania obowiązków
              nałożonych przez ustawę. Komuś się w stolicy wymyśli, że w Polsce B są same
              osły, że sami są najlepsi na świecie i dlatego muszą najwięcej zarabiać i o
              wszystkim decydować. Tak samo zachowywały się komuchy jak pisowcy. Nic dla
              ludzi, wszystko ku sobie. Ludzie są źli i niedobry bo jeszcze mogą władzy
              podskoczyć.
              Całuj swego Bronka w stopki i ciesz się, że jakiejś panienki nie będzie. Też mi
              przykład znalazłaś...
            • pandada upał i jeszcze ci partyni funkcjonariusze 26.07.06, 19:37
              jak kataryna

uffffff
    • kaczy_mozdzek Pewnie Wildstein zrobi w końcu na złość Monice, 25.07.06, 19:04
      ale bardziej zrobi na złość telewidzom. Ludzie chcą oglądać "Prosto w oczy", a
      niezależny prezes, powinien sie właśnie z tym liczyć.

Chyba, że on jest niezależny wyłącznie od widzów, a z władzą lubi się jednak
      zgadzać, bo to korzystne.
      Lepperowi też ustąpi, chociaż trochę szumu i dymu dla zasłonki już zrobił.
    • leszek.sopot Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 20:14
      Centralnie zarządzane ośrodki regionalne były za komuny i realizowały wyłącznie
      newsy dla Warszawy, a to co tam nie poszło znajdowało się na antenie
      regionalnej. Komuch Wildstein wraca do tego modelu.
      Mam nadzieję, że Monika oleje tę komuszą TV.
      • camille_pissarro Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 21:59
        Oleje , Olejnik ?? , nie sądzę, ona na same buty musi wydawać circa 1000 PLN ,
        gdyby zrezygnowała z tego kontraktu , gaża z Zetki na takie ekstrawagancje nie
        wystarczy ...
        • haniawalec Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 25.07.06, 23:00
          Otóz to :)))

"Pieniądż nie smierdzi", zwłaszcza publiczny :)
          • camille_pissarro Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 26.07.06, 15:53
            We wczorajszym programied z A.Lepperem w tle widać bylo jak jej bardzo zalezy
            na dobrych stosunkach z aktualnym prezesem ;-))))
            • haen1950 To o Leppera ta awantura? 26.07.06, 16:24
              W Zetce to Monika jest jakby u siebie i tam Lepper pewnie nie trafi. W tym niby
              publicznym medium nie może się tak stawiać. Zwłaszcza, że Jędruś jest jakby
              jego współwłascicielem. Szkoda, nie oglądałem. Czy nie odbyło się to jak
              odrabianie pańszczyzny partyjnej?
              • camille_pissarro Re: To o Leppera ta awantura? 26.07.06, 16:56
                W sumie audycja bez zadnych spięć , Monisia była wyważona a i A.Lepper
                stonowany poza jednym faktem, któy cały czas podkreślał , że niech B>Wildstein
                nie opowiada bajek , ze jest w pełni niezależnym szefem TVP.
                No i nie wiem czy aby nie ma troche racji.Jedno jest pewne B.Wildstein nie
                będzie podatny na ingerencje polityków w swoje przedsięwzięcia w TVP, co widać
                juz po tym , ze doszło do ugody i zarząd zgodził sie na jego proponowane
                zmiany, a postulaty A.Leppera zostały zignorowane....
                • haen1950 Re: To o Leppera ta awantura? 26.07.06, 18:29
                  Mimo wszystko do mnie przemawia teza, że Lepper ma pretensje, że jego wysiłek
                  transformacji z chama na pana przez Monikę nie został doceniony. Już dzisiaj w
                  TVN był wobec Wildsteina bardo spolegliwy. Na mój nos to jego pretensje były
                  głównym powodem awantury. Niedoszacowane chamy tak mają.
                  • camille_pissarro Re: To o Leppera ta awantura? 26.07.06, 18:55
                    Jak B.Wildstein mógłby pozwolic aby kuchennymi drzwiami A.Lepper wprowadzał mu
                    skompromitowaych w telewizji ludzi typu Andrzej Kwiatkowski ...
    • bolek-i-lolek Olejnik sie uczy. 26.07.06, 00:22
      Już nie przybiera na wizji postawy do dojenia krów, której sie nauczyła na studiach (dyplomowana chłopka).

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=40307458&a=40380253
      • krojcok A Janke dostanie nowe stanowisko w TVP 26.07.06, 17:12
        chyba się ucieszycie?:-)))
        • camille_pissarro Re: A Janke dostanie nowe stanowisko w TVP 26.07.06, 17:37
          Janke jest w porządku, nic dziwnego, ze go Bronek ściągnął ;-)))
        • dr.szfajcner Doczekal bidula! Jeno Ziemkiewicz merda ogonkiem 26.07.06, 18:32
          aczkolwiek ostatnio jakby
          z mniejszym zacieciem.
          ( czyzby juz wiedzial?)
    • homosovieticus Monika Olejnik nie zasługuje na to żeby się nią 26.07.06, 17:22
      zajmować na forum. Nie jest dziennikarkąa a jej specyficzny sposób prowadzenia
      rozmów z politycznymi przyjaciółmi i nieprzyjaciółmi jest wynikiem bardzo
      specyficznego światopoglądu.
      Podobny światopglad ma Wroński jeden z łże dziennikarzy GW.
      Są znacznie ważniejsze sprawy, dziejące się w Kraju, o których nie mówi się w
      TWN-ie, nie pisze prasa ani nie powtarza forumowa gawiedż.
    • homosovieticus Monika Olejnik nie zasługuje na to żeby się nią 26.07.06, 17:22
      zajmować na forum. Nie jest dziennikarkąa a jej specyficzny sposób prowadzenia
      rozmów z politycznymi przyjaciółmi i nieprzyjaciółmi jest wynikiem bardzo
      specyficznego światopoglądu.
      Podobny światopglad ma Wroński jeden z łże dziennikarzy GW.
      Są znacznie ważniejsze sprawy, dziejące się w Kraju, o których nie mówi się w
      TWN-ie, nie pisze prasa ani nie powtarza forumowa gawiedż.
    • maureen2 Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 26.07.06, 17:22
      powinna przyjąć,poświęce się i będę siedział przed tv do północy.
      • adam228 Re: Ciekawe czy M.Olejnik przyjmie warunki prezes 26.07.06, 18:50
        Powinni jej postawić warunki zaporowe albo 3 45 albo etat w portierni.
        Swietnie by się nadawała...taka odważna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka