wolnypolak 02.03.03, 15:32 Nowi czlonkowie UE z Polski..... hahahah.......... www1.gazeta.pl/im/1326/z1326110G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stan.borys Re: Nowi czlonkowie UE 02.03.03, 15:41 wolnypolak napisał: > Nowi czlonkowie UE z Polski..... hahahah.......... > > <a href="http://www1.gazeta.pl/im/1326/z1326110G.jpg"target="_blank">www1.gazet > a.pl/im/1326/z1326110G.jpg</a> Na zdjęciu : wolnypolak z mamusią i tatusiem. Wolnypolaku nie masz innych swoich zdjęć ? Pozdrawiam Cię małpko ! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Protestuje! 02.03.03, 15:46 (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w Kopenhadze...... Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Protestuje! IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 02.03.03, 15:56 lolo271 napisał: > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > Kopenhadze...... > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! To jest Portret Polskiej Rodziny w UE...hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sub0 a to portret Kagana (prawdziwy) IP: *.keyserver30.de 02.03.03, 15:57 tu<a href="http://mywebpage.netscape.com/ljkel2/images/leszek01.jpg">tu</a> Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 ....................p.s............... 02.03.03, 16:01 lolo271 napisał: > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > Kopenhadze...... > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! _________________________________________ (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ....................p.s............... IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 02.03.03, 16:11 lolo271 napisał: > lolo271 napisał: > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > > Kopenhadze...... > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > _________________________________________ > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak do UE....... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: ....................p.s............... 02.03.03, 16:23 Gość portalu: adam napisał(a): > lolo271 napisał: > > > lolo271 napisał: > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > > > Kopenhadze...... > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > _________________________________________ > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak do UE....... ______________________________ (...)Smieszny jestes.................. Jak mozna glosowac za nie?....... I stracic okazje na szybki rozwoj?........ Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: ....................p.s............... IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 02.03.03, 16:31 lolo271 napisał: > Gość portalu: adam napisał(a): > > > lolo271 napisał: > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > > > > Kopenhadze...... > > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > > _________________________________________ > > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak do > UE....... > ______________________________ > (...)Smieszny jestes.................. > Jak mozna glosowac za nie?....... > I stracic okazje na szybki rozwoj?........ > Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... To zapraszam na salceson.......do UE Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: ....................p.s............... 02.03.03, 16:36 Gość portalu: Adam napisał(a): > lolo271 napisał: > > > Gość portalu: adam napisał(a): > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po szczycie w > > > > > Kopenhadze...... > > > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > > > _________________________________________ > > > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > > > > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak do > > UE....... > > ______________________________ > > (...)Smieszny jestes.................. > > Jak mozna glosowac za nie?....... > > I stracic okazje na szybki rozwoj?........ > > Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... > To zapraszam na salceson.......do UE _____________________________________ (...)Zapraszac to ty mozesz.........ale mydlo....brudasie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: ....................p.s............... IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 02.03.03, 16:49 lolo271 napisał: > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > lolo271 napisał: > > > > > Gość portalu: adam napisał(a): > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po > szczycie w > > > > > > Kopenhadze...... > > > > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > > > > _________________________________________ > > > > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > > > > > > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak > do > > > UE....... > > > ______________________________ > > > (...)Smieszny jestes.................. > > > Jak mozna glosowac za nie?....... > > > I stracic okazje na szybki rozwoj?........ > > > Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... > > To zapraszam na salceson.......do UE > _____________________________________ > (...)Zapraszac to ty mozesz.........ale > mydlo....brudasie..... I jeszcze jeden arg...hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: ....................p.s............... 02.03.03, 16:56 Gość portalu: Adam napisał(a): > lolo271 napisał: > > > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > Gość portalu: adam napisał(a): > > > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po > > szczycie w > > > > > > > Kopenhadze...... > > > > > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > > > > > _________________________________________ > > > > > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > > > > > > > > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za tak > > do > > > > UE....... > > > > ______________________________ > > > > (...)Smieszny jestes.................. > > > > Jak mozna glosowac za nie?....... > > > > I stracic okazje na szybki rozwoj?........ > > > > Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... > > > To zapraszam na salceson.......do UE > > _____________________________________ > > (...)Zapraszac to ty mozesz.........ale > > mydlo....brudasie..... > > I jeszcze jeden arg...hahahah _____________________________________ (...)Ty cos masz z Milerka.......... Ten nerwowy usmieszek........ha ha ha........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ....................p.s............... IP: *.nanarb01.mi.comcast.net 02.03.03, 17:55 lolo271 napisał: > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > lolo271 napisał: > > > > > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: adam napisał(a): > > > > > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > > > > > lolo271 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > (...)To jest tylko zdjecie komisji po > > > szczycie w > > > > > > > > Kopenhadze...... > > > > > > > > Nie mylic z ludnoscia naszego kraju! > > > > > > > _________________________________________ > > > > > > > (...)Ta sama "komisja"kupila f-16...... > > > > > > > > > > > > To jestes ty Polaku........po glosowaniu za > tak > > > do > > > > > UE....... > > > > > ______________________________ > > > > > (...)Smieszny jestes.................. > > > > > Jak mozna glosowac za nie?....... > > > > > I stracic okazje na szybki rozwoj?........ > > > > > Wybacz,ale ja salcesonu nie lubie...... > > > > To zapraszam na salceson.......do UE > > > _____________________________________ > > > (...)Zapraszac to ty mozesz.........ale > > > mydlo....brudasie..... > > > > I jeszcze jeden arg...hahahah > _____________________________________ > (...)Ty cos masz z Milerka.......... > Ten nerwowy usmieszek........ha ha ha........ Tak to prawda....hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
wolnypolak Re: Nowi czlonkowie UE 02.03.03, 18:17 wolnypolak napisał: > Nowi czlonkowie UE z Polski..... hahahah.......... > > <a href="http://www1.gazeta.pl/im/1326/z1326110G.jpg"target="_blank">www1.gazet > a.pl/im/1326/z1326110G.jpg</a> No i co - jest tylko jedno wyjscie - NIE dla UE...hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narcys Re: Nowi czlonkowie UE IP: 207.72.2.* 04.03.03, 00:18 wolnypolak napisa?: > wolnypolak napisa?: > > > Nowi czlonkowie UE z Polski..... hahahah.......... > > > > <a > href="http://www1.gazeta.pl/im/1326/z1326110G.jpg"target="_blank">www 1.gazet > > a.pl/im/1326/z1326110G.jpg</a> > > No i co - jest tylko jedno wyjscie - NIE dla UE...hahahah Hahahah - ... dobre Odpowiedz Link Zgłoś