haen1950 21.09.06, 12:07 Nie będzie przeprosin za nazwanie SLD organizacją przestępczą. Bardzo ciekawe będzie uzasadnienie wyroku. Karkołomna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.szwajcner Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 12:10 haen1950 napisał: > Nie będzie przeprosin za nazwanie SLD organizacją przestępczą. Bardzo ciekawe > będzie uzasadnienie wyroku. Karkołomna sprawa. Czy mamy wolna reke by nazywac tak PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 12:18 Teraz to nawet Kościół Katolicki też jest przestępczą organizacją, nietrudno udowodnić Rydzykowi i innym rydzykopodobnym przekręty. Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.imprezio Doktorze! Mnie się wszystko z Rydzykiem kojarzy. 21.09.06, 12:22 Lewatywa i elektrowstrząsy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Doktorze! Mnie się wszystko z Rydzykiem kojar 21.09.06, 12:48 mgr.imprezio napisał: > Lewatywa i elektrowstrząsy!!! Nie lepiej byloby gdybys se dupnal? Moze ci to pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Doktorze! Mnie się wszystko z Rydzykiem kojar 21.09.06, 13:05 Niektórzy nie chcą już pamiętać, kto jest ojcem chrzestnym tej koalicji. Przecież te nieszczęście dla Polski to robota tego parszywego klechy. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Czy mamy wolna reke by nazywac tak PiS ? 21.09.06, 12:20 Hola, hola... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 12:24 no to jak jest organizacja przestepcza to moze ją rozwiazać Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Zamowienie 21.09.06, 12:25 Prosze o drzewo genealogiczne wszystkich czlonkow skladu sedziowskiego do czwartego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 13:11 Zioberko pilnuje (nie?)zawisłości polskiego sądownictwa, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 13:17 Ciekawe, czy za tym wyrokiem naprawdę PiS podejmie kroki w celu delegalizacji SLD? To byłaby naturalna konsekwencja tego wydarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 17:38 > Ciekawe, czy za tym wyrokiem naprawdę PiS podejmie kroki w celu delegalizacji > SLD? To byłaby naturalna konsekwencja tego wydarzenia. Nie mogę się doczekać tego manewru. Wprawdzie nigdy nie należałem do żadnej partii, ale do zdelegalizowanej wstąpię natychmiast. Też chciałbym być kombatantem. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 PiS, to organizacja przestępcza. 21.09.06, 13:32 Niech ktoś teraz powie, że za coś takiego można zostać skazanym. S. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 17:21 Wcale nie karkołomna. Niestety czasami nawet JK ma ma z prawnego punktu widzenia rację. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska NC! 21.09.06, 18:10 Teraz można bezkarnie mówić, ze PiS jest organizacją zbrodniczą. NC! Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: PiS - Sąd Najwyższy zdobyty! 21.09.06, 18:24 "SN uznał za "trudny do akceptacji" pogląd, że w przypadku dużych grup społecznych ogólny zarzut pod jej adresem dotyczy każdego jej członka." Jakiś kretynizm ! Czy już jest po demokracji ? Taki ciąg myślowy uzasadnia wygadywanie dowolnych bzdur ! PIS jest mafijną organizacją pedofilską ! . . . Zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę - premier Jarosław 8.09.06 do dziennikarzy w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś