karol113 01.10.06, 20:20 Jak widac w kazdej jego wypowiedzi, niezaleznosc nalezy rozumiec jako popieranie i obrone PiS niezaleznie od okolicznosci. Jezeli okolicznosci sa przeciw PiS, tym gorzej dla okolicznosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idiotyzmy-kacze Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 20:23 Czy Semka ma gdzieś w sieci bloga ? Chętnie bym przekazał tej kreaturze moją opinię na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
devegas Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 21:24 Myślisz, że wziąłby pod uwagę twoje opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Możesz go spotykać na Pl.Zawiszy w Warszawie 01.10.06, 21:34 Grubas nie może przetoczyć się przez przejście dla pieszych i przez Niego tworzą się korki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Teraz to wystarczy nie krytykować PiS, żeby zostać 01.10.06, 21:28 nazwanym ich zwolennikiem. Nie raz krytykowałem PO i zawsze jakiś inteligent ze słomą w butach wyzywał mnie od pisiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner PiSiory wyzwaja od komuchow nawet tych co czytaja 01.10.06, 21:40 dodatek Praca z Gazety Wyborczej. > nazwanym ich zwolennikiem. Nie raz kr ytykowałem PO i zawsze jakiś inteligent ze > > słomą w butach wyzywał mnie od pisiorów. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Teraz to wystarczy nie krytykować PiS, żeby z 01.10.06, 21:43 widziałeś ostatnio jakiś program, w którym występował funkcjonariusz Semka ? Chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
vito_c Re: Teraz to wystarczy nie krytykować PiS, żeby z 01.10.06, 21:46 dzisaj "WIO":D Odpowiedz Link Zgłoś
vito_c Re: Teraz to wystarczy nie krytykować PiS, żeby z 01.10.06, 21:48 u funkcjonariusza Skowronskiego Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 21:32 karol113 napisał: > Jak widac w kazdej jego wypowiedzi, niezaleznosc nalezy rozumiec jako > popieranie i obrone PiS niezaleznie od okolicznosci. Jezeli okolicznosci sa > przeciw PiS, tym gorzej dla okolicznosci. Semka nie jest niezależny, tylko opasły Odpowiedz Link Zgłoś
vito_c i Skowronski 01.10.06, 21:33 widzielscie dzisiejsze "WiO"??? pierwsze pytanie Skowronskiego skierowane do Semki- "dzisiejszy dzien, jest pierwszym w historii swiata bez WSI, jak sie czujesz?" ze smiechu prawie z fotela spadlem, jednak po chwili namyslu uswiadomilem sobie co to znaczy "niezaleznosc" w IVRP... przykre Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 21:33 W moim rankingu dziennikarskich dziwek na pierwszym miejscu jest Karnowska. Dopero później Sakiewiczowa i Semkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vito_c Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 21:35 w czolowce Twojego rankingu dodalbym jeszcze Pospieszalskiego. co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 21:39 haen1950 napisał: > W moim rankingu dziennikarskich dziwek na pierwszym miejscu jest Karnowska. > Dopero później Sakiewiczowa i Semkowa. Moim zdaniem Semka przynajmniej nie udaje obiektywnego, tak ja Karnowski, Zaremba, Janke. Gdyby tylko pozwalal innym mowic, to nawet szlo by go sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Niezalezny Semka 01.10.06, 22:00 nie mówcie już o Semce, błagam! bo nie wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś