aron2004 02.10.06, 14:47 Ciotka Komorowskiego uratowała życie ojcu Kaczorów w czasie wojny. Pomyśleć, że gdyby nie ten ludzki odruch przyzwoitej kobiety to Polska byłaby dziś krajem mlekiem i miodem płynącym... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Mam rozumiec, ze np. wtedy nie byloby socjalizmu 02.10.06, 14:50 realnego w Polsce, a po roku 1989 bylby prawdziwy a nie dekretowany kapitalizm i stad "Polska byłaby dziś krajem mlekiem i miodem płynącym..." ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Ciotka Komorowskiego 02.10.06, 14:51 He, he, to tak jak w dowcipie z czasów PRL-u, kiedy psioczono, że wszystko przez ten kler. No bo żeby nie ten Kordecki, to od dawna bylibyśmy Szwecją... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 Sugerujesz, że Kaczyński odpuścił Komorowskiemu 02.10.06, 14:51 przekręty przy przetargach wojskowych (vide sprawa Szeremietiewa) z wdzięczności? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada tworzysz legendę kaczorów 02.10.06, 14:51 gdyby nie oni, to na czele oszołomstwa stanęli by inni naśladowcy populizmu nazistów. Kaczory też miały szczęście - że Buzek wziął Lecha do rządu. Gdyby nie to, pewnie znowu miałby 2% poparcia w wyborach prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
marian.krzaklewski Re: tworzysz legendę kaczorów 02.10.06, 14:52 > Kaczory też miały szczęście - że Buzek wziął Lecha do rządu. Gdyby nie to, > pewnie znowu miałby 2% poparcia w wyborach prezydenckich. Chciałem za to bardzo przeprosić. To moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
hanna.gronkiewicz-waltz Re: tworzysz legendę kaczorów 02.10.06, 14:55 Cześć, Maniek! Słyszałam, że masz kandydować na prezia Wawy. Prawda li to??? Odpowiedz Link Zgłoś
marian.krzaklewski Re: tworzysz legendę kaczorów 02.10.06, 15:14 No co Ty, nie mam z Tobą szans. Powodzenia, Hanuś, w walce z tym wyleniałym plejbojem z Gorzowa. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: tworzysz legendę kaczorów 02.10.06, 14:56 pandada napisał: > gdyby nie oni, to na czele oszołomstwa stanęli by inni naśladowcy populizmu > nazistów. > Kaczory też miały szczęście - że Buzek wziął Lecha do rządu. Musiał go wziąć - bo jakby nie wziął to by go nazwali zomowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
differ1 Re: Ciotka Komorowskiego 02.10.06, 14:52 Ona uratowala go... ale on juz wtedy byl ojcem blizniakow... wiec troche zapozno... ale szkoda, moze byloby lepiej w kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
jul_jul Re: Ciotka Komorowskiego 02.10.06, 14:57 differ1 napisała: > Ona uratowala go... ale on juz wtedy byl ojcem blizniakow... wiec troche > zapozno... ale szkoda, moze byloby lepiej w kraju:) Jakim cudem? najdłuższa ciąża /słonia/ trwa 2 lata a blizniaki urodziły sie cztery lata po wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Ciotka Komorowskiego 02.10.06, 15:17 > Pomyśleć, że gdyby nie ten ludzki odruch przyzwoitej kobiety to Polska byłaby > dziś krajem mlekiem i miodem płynącym... Tak tak bo to kaczory rządziły Ubekistanem przez ostatnie 17 lat Odpowiedz Link Zgłoś