inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:09 zapraszam do dodania swojego wpisu każdego kto ma dość polityki praicowo-rydzykowo-paranoidalnej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:11 inkaa5 napisała: > zapraszam do dodania swojego wpisu każdego kto ma dość polityki > praicowo-rydzykowo-paranoidalnej. > pozdrawiam hihi i tak sie robi sondaze wyborcze. na kogo pan/pani zaglosuje? jesli jest pan/pani zwolennikiem/czkom partii prawicowych dziekujemy ale nie interesuja nas pana/pani sympatie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:09 nie :) lubie roznorodnosc i cieszy mnie ze na scenie pojawila sie alternatywa dla lewicy laickiej i liberalow spod znaku skretu w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 tak 04.10.06, 14:11 > i liberalow spod znaku skretu w lewo. Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić i żyć na coraz to wyższym poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:14 chcę się bogacić i żyć na coraz wyżsym poziomie. zamierzam dojśc do tego cięzką pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:19 > chcę się bogacić i żyć na coraz wyżsym poziomie. No to już jesteś wrogiem publicznym całego pisdactwa, osobo z zomo. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:23 no wiesz, pis stoi dzisiaj tam gdzie stał wtedy, a my... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:28 > no wiesz, pis stoi dzisiaj tam gdzie stał wtedy, a my... ;) zaraz, zaraz.... a gdzie w zasadzie stał WTEDY pis ? Bo jakoś nie dostrzegam.. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:35 ponoć w stoczni;) pewnie kaczory robiły za cokół dla przemawiającego wałęsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek lucyperku-jak zwykle kłamiesz? 07.10.06, 00:57 lucyperek2 napisał: > No to już jesteś wrogiem publicznym całego pisdactwa, osobo z zomo. ---> Znajdź choć jedno czyjeś powiedzenie potwierdzające Twoje konfabulacje i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: tak 04.10.06, 14:23 lucyperek2 napisał: > Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:25 myślę że bezkarnie było w cudzysłowie - i z tym się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: tak 06.10.06, 14:25 inkaa5 napisała: > myślę że bezkarnie było w cudzysłowie - i z tym się zgadzam jeżeli tak, to nie ma sprawy. Na razie mam w pamięci paru urzędnikow skarbówki w obrączkach wyprowadzonych przez policje, którym dziwnym trafem do tej pory udawało się szwindle kręcić (urzędasom, znaczy) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:26 > jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i > złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ? Użyłem tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność oszustw". W końcu są równe żołądki, no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: tak 04.10.06, 14:29 lucyperek2 napisał: > > jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i > > złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam > > nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ? Użyłem > tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność > oszustw". W końcu są równe żołądki, no nie ? "polaczka" powiadasz? wybacz ale nie podejmuje sie dalszej dyskusji. jakos nie moj poziom, a nie mam sily sie wspinac by ci dorownac. ps. elektorat PO. wyksztalceni, z duzych miast, ze słomą w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:36 Wię Ci wyjaśniam. "Polaczek" to największa gangrena w naszym społeczeństwie jaka została po komunie. To tępy, sztucznie wyhododowany, zawistny idiota, który uwierzył w tzw. "sprawiedliwość społeczną" czyli rabowanie wszystkiego wszystkim, którzy cokolwiek osiągnęli więcej od niego samego. On sam może sobie wegetować z półlitrem i michą kartofli ale dostaje owrzodzenia dwunastnicy na widok kogoś w lepszym aucie. Na szczęście zawartość polaczka w polskim społeczeństwie wszak powoli, ale spada. Jest nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:38 diabeł, zaczynam cię lubić. podpisuję się każdą z 4 kończyn. p/s jedna uwaga zawartość polaczka spada naprawdę powoli Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Znowu kłamiesz i konfabulujesz 07.10.06, 01:07 lucyperek2 napisał: > Wię Ci wyjaśniam. "Polaczek" to największa gangrena w naszym społeczeństwie >jaka została po komunie. To tępy, sztucznie wyhododowany, zawistny idiota, >który uwierzył w tzw. "sprawiedliwość społeczną" czyli rabowanie wszystkiego > wszystkim, którzy cokolwiek osiągnęli więcej od niego samego. ---> To Ty chcesz wmówić, że taki jest prawdziwy obraz Polaka. A tymczasem jest zupełnie odwrotnie. To złodzieje i ci co złodziei popierają wmawiają, że wszyscy kradną i wszyscy im zazdroszczą majątków, które oni wyłudzili. Sprawa jest prostsza niż Ci sie wydaje: Złodziejom należy odebrać to co ukradli - i nie jest to przejaw zawiści lub nienawiści. Natomiast ci, którzy dorobili się dzięki własnym zdolnościom w uczciwy sposób mozna tylko przyklasnąć. > On sam może sobie wegetować z półlitrem i michą kartofli ale dostaje >owrzodzenia dwunastnicy na widok kogoś w lepszym aucie. ---> Usiłujesz powielać stereotyp popularny w Twoich kręgach - to nie dotyczy Polaków. > Na szczęście zawartość polaczka w polskim społeczeństwie wszak powoli, ale >spada. Jest nadzieja. ---> Polaczka złodzieja na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:44 lubię swoją słomę w butach, taka jakaś...wykształcona? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: tak 06.10.06, 14:35 lucyperek2 napisał: > nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ? widzisz, takich niedomówień było pełno i do tej pory cwaniaczkowie mający "dojścia" dzięki temu żyli sobie całkiem dobrze. Aż w końcu ktoś się za tych kombinatorów chce wziąć (vide afera w skarbówce, która kwitła se spokojnie od wczesnego Balcerka). I szok... zamiast popierać, wszelkie ałtorytety, wyksztalcenmi i inni są temu... przeciw. Więc nie wiem jak to w końcu jest jest... > Użyłem tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność > oszustw". mylisz się. A to dlatego, że dałeś się wmanipulować w znaną już sztuczkę wybiórczej i innych ałtorytetuff... wmówili wszystkim, że kazdy kto śmiałby się przyjrzeć dokładniej sposobowi powstawania fortun okrzyknięty został właśnie tak jak piszesz: "polaczkiem, dla którego każde bogacenie się oznacza bezkarność oszustw". > W końcu są równe żołądki, no nie ? nie :) i z tym się zgadzam :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: tak 04.10.06, 14:23 lucyperek2 napisał: > > i liberalow spod znaku skretu w lewo. > > Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić i żyć na coraz to wyższym poziomie ? wrecz przeciwnie :) jestem za takim panstwem jakie opisales. problemw tym ze w przypadku PO stwierdzenie "bezkarne bogacenie" oddaje w dwoch slowach cala ta partie :) ps. :) zabawne polaczenie :) lewicowy liberalizm :) i on ma zapewnic bogacenie sie? :) blagam :) Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: tak 04.10.06, 14:26 inkaa5 napisała: > jeśli nie PO to kto? jesli nie dzuma to co? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:30 > jesli nie dzuma to co? a możesz mi bliżej objaśnić co z ta dżumą ? Bo jak na razie to widze aids dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 PO to POpulisci 04.10.06, 15:28 tacy jak PiS, tyle ze przebrani w łachmany demoliberalne. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: PO to POpulisci 04.10.06, 15:52 jeżeli nazywanie rzeczy po imieniu i domaganie się elementarnych zasad poszanowania jest populizmem, to masz rację. p/s oczywiscie jej nie masz - tak na wszelki wypadek piszę Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: PO to POpulisci 04.10.06, 20:03 Wiem co widzę - PO to partia demoliberalna i z mojego punktu widzenia centrolewicowa. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Poszanowania - czego? 07.10.06, 01:16 inkaa5 napisała: > jeżeli nazywanie rzeczy po imieniu i domaganie się elementarnych zasad > poszanowania jest populizmem, to masz rację. ---> Może wskażesz choć jedną rzecz, za którą można POpulistów szanować. Może za to, że ich przywódca wyszedł odmieniony po rozmowie w cztery oczy z byłym Prezydentem - na krótko przed wyborami prezydenckimi? A może za to, że chcieli łapę położyć i zablokować nie tylko lustrację i dekomunizację ale przede wszystkim wyjaśnienie sprawek WSI - żądając wtedy dla siebie ministerstw siłowych? A może za próby wyprowadzania polityki na ulicę? A może za współpracę z SLD i resztą...? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:14 A komu wg Ciebie należy się władza?:) Jakiś mały typ, bo chyba nie chcesz, żeby odszedł na złość mamie? Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:28 Platformie, nie wierzę w to, że tusk, rokita czy komorowski zamierzają cokolwiek i komukolwiek ukraść. tyle, że w tym naszym pięknym kraju nad Wisłą ludzie, którzy chcą coś zrobić, są mieszani z błotem przez tych, którym na rękę jest rządzenie w taki sposób jaki właśnie oglądamy. apropos złodziejstwa właśnie, to o ile mnie pamięć nie myli rządzi nami na zmianę pis(bo i solidarność, aws) i sld pod róznymi postaciami. to chyba cały komentarz/ Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:34 inkaa5 napisała: > > tyle, że w tym naszym pięknym kraju nad Wisłą ludzie, którzy chcą coś zrobić, są mieszani z błotem przez tych, którym na rękę jest rządzenie w taki sposób jaki właśnie oglądamy. no to co powesz na takie sytuacje: portal o2.pl dwa lata temu wyprzedzil gazete.pl w wynikach ogladalnosci. agora zaczela wtedy nagonke na tworcow o2 publikujac szkalujace ich informacje. pare lat temu jacys starci panstwo kupili podupadajaca fabryke w ktorej - za kredyty - rozpoczeli produkcje ceramiki. kiedy zaczeli wychodzic na swoje pojawil sie magik ktory chcial kupic te fabryke. starci panstwo nie zgodzili sie. pare tygodni pozniej bank wycofal im kredyt, przyszedl komornik i sprzedal za bezcen fabryczke panu ktory przyszedl wczesniej z oferta kupna. starci panstwo po paru latach wygrali proces i dostali odskzodowanie w postaci paru tysiecy zlotych. do dzis splacaja kretydy. przykladow mozna by podawac wiele. to jest niby ten wasz wolny rynek ktory jest obecne niszczony? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:44 To co opisujesz to przykład państwa oplątanego bolszewicką mafią. Z bandyckimi zasadami twórczo teraz wcielanymi w życie przez pisdactwo. To nie jest ani liberalizm, ani wolny rynek. W kraju gdzie sądy są sprawne i nie działają na rozkaz Jareczka, tacy ludzie wygraliby w miesiąc proces z bankiem (jeśli bank złamał umowę kredytową, a to inna bajka) i dostali ciężkie odszkodowanie. Ale w odbiorze społecznym to oni są mafią chcącą się wzbogacić, którą na szczęście zniszczono. Mam firmę od 20 lat i dobrze wiem co znaczy nienawiść rodaczków w tej materii. Odpowiedz Link Zgłoś
minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:46 lucyperek2 napisał: > W kraju gdzie sądy są sprawne i nie działają na > rozkaz Jareczka, tacy ludzie wygraliby w miesiąc proces z bankiem problem w tym ze to sa sprawy z okresu na dlugo przed "Jareczkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 15:42 > problem w tym ze to sa sprawy z okresu na dlugo przed "Jareczkiem". cóż, zawistny ludek, obecny pisdacki elektorat chciał czerwonego, to tak było. Czerwony nie sprawdził się w realizacji "sprawiedliwości społecznej" więc motłoszek poknął w stronę pisdackich bolszewików z gębami pełnymi antyrynkowych i antyliberalnych (dla tłumoczka społecznosprawiedliwościowych) pohukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 16:49 a te historie to z uwagi? a moze z jakiś kronik obyczajowych? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:35 Dobry wybór:))) "Dużo wódki, wulgarny język. Brak skrupułów. Załatwianie miejsc na listach i funkcji w partii w zamian za lojalność. Karne wojsko trzymane na krótkim sznurku – tak charakteryzuje metody Grzegorza Schetyny, sekretarza generalnego, polityk PO." wiadomosci.wp.pl/kat,9932,wid,8074259,wiadomosc.html?ticaid=1270e forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36186696&a=36186696 Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: NIE! 04.10.06, 14:27 PiSu to w zasadzie juz nie ma.Została banda zionących chęcią zemsty kolesiów którym sie nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 14:31 niestety z zapelczem wyborców snujacych spiskową teorię dziejów. bo wrodzy Boga(czyt. rydzyka) i pis(ręki sparwiedliwości na ogólnokajową niegodziwość) to wrodzy Państwa, ludzie z układu. i tak z dnia na dzień, zostałem zdrajcą narodu i obarczono mnie spuścizną zomo. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: NIE! 04.10.06, 14:36 inkaa5 napisała: > niestety z zapelczem wyborców snujacych spiskową teorię dziejów. > bo wrodzy Boga(czyt. rydzyka) i pis(ręki sparwiedliwości na ogólnokajową > niegodziwość) to wrodzy Państwa, ludzie z układu. i tak z dnia na dzień, > zostałem zdrajcą narodu i obarczono mnie spuścizną zomo. *************************** Nie martw się.Witamy w klubie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: NIE! 04.10.06, 14:29 agent kloss-byłby niezły.zna niemiecki,zna rosyjski,powodzenie u kobiet,dobre kontakty z rosją i niemcami. wszystko odwrotnie niz u jarka z organizacji przestępczej t.z. pisu Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 [...] 04.10.06, 14:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 14:32 tak! komuch twój wróg! zdr 1 co ty w ogóe piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Re: NIE! 04.10.06, 14:36 inkaa5 napisała: > tak! komuch twój wróg! zdr 1 co ty w ogóe piszesz? A co on w ogole pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:33 o cholera! a tvn to nakręcił? i gdzie był wtedy walter ;) hhahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:39 kika113 napisała: > Precz postkomuchy ************************* Wykup 51% akcji TVN i zrób z tym porządek.Najlepiej jak prezesem zostanie Rydzyk a vice Michałkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:39 hej kika, jak zwykle na moim forum, jak zwykle niereformowalna:) ale przez nicka mam do ciebie słabość. chociaż straszny ze mnie postkomuch, hah Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:46 Niunio jesteś strasznie egzaltowana i bierzesz gadki PO typu "kto głosuje na nas jest inteligentny" za prawdę, więc szkoda mi was pożyteczni. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:51 no wiesz, ty opowiadasz sie za ludźmi, których interesy bezlitośnie obnaża tv od ponad roku, począwszy od kurskiego, przez libacje lpr, pomysły giertycha, prezmowy premiera, wieczną sraczkę prezydenta i kupowanie głosów w sejmie. ach egzaltacja mnie rozpiera Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:37 inkaa5 napisała: > o cholera! a tvn to nakręcił? i gdzie był wtedy walter ;) > hhahhahahahaha ************************ Materiały są u określonych ludzi,będa może ujawnione,ale to bardzo niebezpieczne.Na tym filmie podobno Jarek całuje go w reke. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:41 myślisz, że to prowakacja zachodnich służb na usługach gejów i masonerii>? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:43 Pewnie.Teraz Macierewicz czeka na 18 mgnienie wiosny by to wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 15:55 marcienkiewicza zdymisjonowali..przypadek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze TAK - do więzienia 04.10.06, 14:38 Wierchuszka PiSu powinna zostać osądzona za udział w korupcji Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 14:42 co ty? to były negocjacje.;) niedobra beger, niedobry tvn. nagrali to w sejmowym hotelu. jezu, czy za jarzyniówką w moim kiblu nie widziałem ostatnio kamery? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 15:25 Napisałes sobie to nad pryczą ze ci tak w łebku sie utrwaliło? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 16:05 nie, ja w domu mam łóżko. pozdrawiam właściciela pryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: TAK - do więzienia 05.10.06, 14:57 jak myślisz - czy gdy PiS zostanie uznany za organizację przestępczą to tacy jak ty też poniosą odpowiedzialność ? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:45 Oooo TAK!!!I to jak najszybciej w calkowity niebyt.Razem z LPR i jej wszepolakami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:46 jak wyczyści z agentów zlikwiduje mafię to może odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:49 9111951u napisała: > jak wyczyści z agentów zlikwiduje mafię to może odejść. Dokładnie, myślę to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:55 wiesz, a tak już na poważnie, to jedyną rzecz jaką wg mnie może skutecznie przeprowadzić pis to pielgrzymka w jedną stronę do watykanu. likwidację agentów i czarnych interesów, jeśli takie isnieją, powinni przeprowadzić ludzie, którzy wiedzą z czym mają do czynienia, a nie idota macierewicz, na sługach partii krytycznie potzrebującej jakiegoś sukcesu. jeśli uważasz, że podziękowanie agentom, pracującym i zbierającym informację po całym świecie, z dnia na dzień, jest słuszne, to cóż, polemika jest zbędna Odpowiedz Link Zgłoś
create [...] 04.10.06, 14:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Odejdzie kiedy po jego kadencji wyborcy 04.10.06, 14:53 tak zdecydują. A wy nie mąćcie antydemokraci. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Nie będziemy czekać 3 lata, aż nam kraj 04.10.06, 15:46 rozpieprzą do ostatka. Wówczas koszty sprzątania po tym bolszewickim łajnie będą jeszcze wyższe niz koszty sprzątania po ich kolesiach w '89 Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Nie będziemy czekać 3 lata, aż nam kraj 04.10.06, 15:48 powiedz to psl-owi i 'patriotą' z samoobrony, którzy przechodzą do pis Odpowiedz Link Zgłoś
create [...] 04.10.06, 18:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Na smietnik historii! 04.10.06, 15:49 to dezinformacja. rozmawiałem z sąsiadami i bliskimi, zomo stało gdzie indziej, ahahahhahaahhahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki [...] 04.10.06, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 15:55 Rozpieprzali 17 lat to nie widziałeś tego belzebubie, a teraz histerię w stylu TVN urządzasz. Gdzie te super autostrady, gdzie najwyższe bezrobocie bezmózgowi oglądacze TV, co jeszcze tobie wmówi banda poprzebieranych komuchów, twoje IQ poniżej zera. Jeszcze raz powtarzam to co wy wyrabiacie nie ma nic współnego z demokracja a raczej walką z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 [...] 04.10.06, 15:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_belzebub Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 15:58 No wiesz, w odróżnieniu od Ciebie od siedmiu lat jestem członkiem MEBNSY. :))) To po pierwsze. Po drugie, patrz pierwsze. Pozdr... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:01 Możesz być nawet członkem BENBSY i tak jesteś bezkrytycznym połykaczem medialnej papki przygotowanej pod wasz mały rozumek. Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_belzebub Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:13 Wyobraź sobie, że żadna medialna papka mnie nie interesuje. Mam złe zdanie na temat Twojego ugrupowania i w najbliższym czasie nie zamierzam go zmieniać. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:00 demokracja polega na: wolności każdego człowieka, możliwości swobodnego mówienia, kształtowania i wyrażania poglądów. rzeczywiście walczymy z demokracją niezgadzając się z tymi, którzy stawiają nas z jednej lini z zomo. ale czego się spodziewać po bezmózgich oglądaczy tvn. pyt1. czym dla ciebie jest demokracja? pyt2. jakie prawa przysługują ludziom w takim ustroju politycznym? pyt3. jak wg ciebie wyglądają zalążki państwa totalitarnego? pyt4. która tv wg ciebie jest niezalezna i obiektywnie przedstawia fakty? chętnie przeczytam, tylko się ustosunkuj Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:10 Demokracja to poszanowanie woli wyborców a nie twierdzenie że właściwie jak policzyć to większość jest przeciw, takie słyszałam argumenty. Wyolbrzymianie wszystkiego i robienie histerii z każdej rzeczy. Typu dolar zdrozeje, giełda upadnie, benzyna zdrozeje, biznes ucieknie, to wszystko okazało sie nieprawdą ale ile kosztowało nerwów wszystkich, i jakie wrazenie zostawiło? To co robiło TVN od rana do wieczora to propaganda w komunistycznym stylu, od naśmiewania się z kalectwa innych, wywyzszania, czy obgadywania do wieczora może naiwnym ludziom skrzywić obraz rzeczywistości. Szczególnie młodym silnie reagujacym na swiat w TV i mylącym go z rzeczywistościa. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:16 nie odpowiedziałaś na moje pytania, może ogólnikowo na pierwsze. czy twoim zdaniem pis zachowuję się demokratycznie? kto tu wszystko wyolbrzymia i szuka wszędzie wrogów? jeżeli chodzi o nerwy, tomnie więcej nerwów kosztowało to co pokazywały telewizje, a nie fakt, że to pokazywały. jeżeli tvn to propaganda w komunistycznym stylu to co robi pis? i na koniec: kto w tym kraju krzywi obraz rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:20 Przykłady koleżanko! Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:27 skoro już ustaliliśmy, że jestem kolegą, a nie koleżanką, to polecam: tępe czytanie codziennej prasy lub wpisanie pis w google lub tępe oglądanie tv. najlepiej wszystko naraz. acha, dobre są też obrady sejmu - na którymkolwiek programie. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
naczelny_belzebub [...] 04.10.06, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:24 słuchaj zgadzam się z tobą co do polityki i to bez dwóch zdań. podpisuję się każdą kończyną. ale daj spokój kice - taka retoryka to domena pisu, nie nasza. my mamy słomę w butach i śpimy na pryczach - jak możesz przeczytać wyżej ;) acha-kika, to już kolejne moje forum, na którym kolejny raz zabierasz głos, więc kolejny raz ci powiem, że: inkaa5 to login mojej narzeczonej, a ja mam na imię dominik i jestem facetem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 [...] 04.10.06, 16:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:28 chyba przesadzasz koleżnako. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 [...] 04.10.06, 16:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:35 rozumiem, ale nie uważam ani jego ani siebie za ćwierćinteligenta, bo mam inne niz ty poglądy. ciebie też nie uważam za chorą na głowę. a znim się nie zgodziłem co do sposobu odzywania się do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
em_kr Skoro nie masz tej świadonmości to powinnaś 04.10.06, 18:16 wiedzieć, że Naczelny Belzebub jest O.K. Nie dziwię się też, że jeszcze nie dostrzegłaś stopnia swojej nikłej wydolności umysłowej, ponieważ intelekt ogranicza ci niestety dość znacznie pole widzenia otaczającej rzeczywistości. To by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 16:21 w pewien określony sposób, mający na celu konkretny wynik. mam nadzieję, że bedą to szybkie wybory i koniec Popapranych i Spaczonych Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 18:05 W każdy razie byłoby ładnie ze strony pisu gdyby już spadał w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 18:10 pomóżmy im w sobotę:) mi się tam spodobała moja nowa, zomo-wska tozsamość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Nie chcę i nie odejdzie :)) 04.10.06, 16:36 to chyba taka chińska wrózba?: uważaj na to, czego sobie życzysz, bo może się spelnić. Odpowiedz Link Zgłoś
p_fotek To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 17:46 PiS i tak jest juz skończony, tak jak kika na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 17:48 też myślę, że czas wszystkich dzieci politycznych rydzyka się skończył. zacznam się zastanwiać co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
em_kr Re: To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 18:17 Słusznie - popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj Tak. na zawsze 04.10.06, 18:17 W niebyt. Albo przynajmniej jednojajowi na poczatek „każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 18:20 Przeciez i tak nie odejda, nawet sila. Niech tkwia i beda pozywka dla innych. Dobry nawoz nie jest zly. k. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Boję się że czeka nas długie dogorywanie PiSu... 04.10.06, 18:40 Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: Boję się że czeka nas długie dogorywanie PiSu 04.10.06, 19:40 niestety możesz mieć rację. wcześniej wprowadzą nam godzinę policyjną i zakaz zbierania się niż oddadzą władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 20:06 To pytanie retoryczne?;)))) Już czuje ten smród po nich;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 NIE! 04.10.06, 20:07 Nawet choćby wchodziły w grę rządy autorytarne to nie... Nie ma co bronić demokracji kolesiów SLD-PO-SO Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 05.10.06, 14:56 oprócz jajogłowych owiec, które bezkrytycznie i bezrefleksyjnie dają sobą pomiatać i się ogłupiać przez swoją pis-uczkę Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie !!! 05.10.06, 08:14 Chcę, żeby P(i)Suje spoczęli w spokoju: www.phys.uni.torun.pl/~jacek/tolkien/prv/mbagn-pr.jpg na dnie albo i pod. Precz z kaczyzmem-faszyzmem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie !!! Niech się taplają, byle bez POLSKI! 05.10.06, 14:57 inkaa5 napisała: > i to jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
feretron Re: chcesz żeby PiS odszedł? 05.10.06, 14:57 Oczywiście że chcę! I to jak najszybciej. I jak najdalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 06.10.06, 14:26 Koniecznie, nieodwołalnie i na wieki wieków amen/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: chcesz żeby PiS odszedł? 06.10.06, 14:27 TAK ALE W JEGO MIEJSCE POWINNA WEJŚĆ SAMOOBRONA Odpowiedz Link Zgłoś