Dodaj do ulubionych

chcesz żeby PiS odszedł?

04.10.06, 14:08
Obserwuj wątek
    • ksenos Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:09
      i nigdy nie wrócił
    • inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:09
      zapraszam do dodania swojego wpisu każdego kto ma dość polityki
      praicowo-rydzykowo-paranoidalnej.
      pozdrawiam
      • minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:11
        inkaa5 napisała:

> zapraszam do dodania swojego wpisu każdego kto ma dość polityki
        > praicowo-rydzykowo-paranoidalnej.
        > pozdrawiam

hihi i tak sie robi sondaze wyborcze.

na kogo pan/pani zaglosuje? jesli jest pan/pani zwolennikiem/czkom partii
        prawicowych dziekujemy ale nie interesuja nas pana/pani sympatie. :)
    • minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:09
      nie :) lubie roznorodnosc i cieszy mnie ze na scenie pojawila sie alternatywa
      dla lewicy laickiej i liberalow spod znaku skretu w lewo.
      • lucyperek2 tak 04.10.06, 14:11
        > i liberalow spod znaku skretu w lewo.

Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić i żyć na coraz
        to wyższym poziomie ?
        • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:14
          chcę się bogacić i żyć na coraz wyżsym poziomie. zamierzam dojśc do tego cięzką
          pracą.
          • lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:19
            > chcę się bogacić i żyć na coraz wyżsym poziomie.

No to już jesteś wrogiem publicznym całego pisdactwa, osobo z zomo.
            • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:23
              no wiesz, pis stoi dzisiaj tam gdzie stał wtedy, a my... ;)
              • lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:28
                > no wiesz, pis stoi dzisiaj tam gdzie stał wtedy, a my... ;)

zaraz, zaraz.... a gdzie w zasadzie stał WTEDY pis ? Bo jakoś nie dostrzegam..
                • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:35
                  ponoć w stoczni;) pewnie kaczory robiły za cokół dla przemawiającego wałęsy ;)
            • 1normalnyczlowiek lucyperku-jak zwykle kłamiesz? 07.10.06, 00:57
              lucyperek2 napisał:
              > No to już jesteś wrogiem publicznym całego pisdactwa, osobo z zomo.
              ---> Znajdź choć jedno czyjeś powiedzenie potwierdzające Twoje konfabulacje i
              kłamstwa.
        • losiu4 Re: tak 04.10.06, 14:23
          lucyperek2 napisał:

> Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić

jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i
          złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam

Pozdrawiam

Losiu
          • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:25
            myślę że bezkarnie było w cudzysłowie - i z tym się zgadzam
            • losiu4 Re: tak 06.10.06, 14:25
              inkaa5 napisała:

> myślę że bezkarnie było w cudzysłowie - i z tym się zgadzam

jeżeli tak, to nie ma sprawy. Na razie mam w pamięci paru urzędnikow skarbówki
              w obrączkach wyprowadzonych przez policje, którym dziwnym trafem do tej pory
              udawało się szwindle kręcić (urzędasom, znaczy)

Pozdrawiam

Losiu
          • lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:26
            > jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i
            > złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam

nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ? Użyłem
            tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność
            oszustw". W końcu są równe żołądki, no nie ?
            • minimal Re: tak 04.10.06, 14:29
              lucyperek2 napisał:

> > jeśli bezkarność bogacenia sie oznacza dla Ciebie bezkarność oszustw i
              > > złodziejstwa to raczej z tym sie nie zgadzam
              >
              > nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ?
              Użyłem
              > tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność
              > oszustw". W końcu są równe żołądki, no nie ?

"polaczka" powiadasz? wybacz ale nie podejmuje sie dalszej dyskusji. jakos nie
              moj poziom, a nie mam sily sie wspinac by ci dorownac.

ps. elektorat PO. wyksztalceni, z duzych miast, ze słomą w butach.
              • lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:36
                Wię Ci wyjaśniam. "Polaczek" to największa gangrena w naszym społeczeństwie jaka
                została po komunie. To tępy, sztucznie wyhododowany, zawistny idiota, który
                uwierzył w tzw. "sprawiedliwość społeczną" czyli rabowanie wszystkiego
                wszystkim, którzy cokolwiek osiągnęli więcej od niego samego. On sam może sobie
                wegetować z półlitrem i michą kartofli ale dostaje owrzodzenia dwunastnicy na
                widok kogoś w lepszym aucie. Na szczęście zawartość polaczka w polskim
                społeczeństwie wszak powoli, ale spada. Jest nadzieja.
                • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:38
                  diabeł, zaczynam cię lubić. podpisuję się każdą z 4 kończyn.
                  p/s jedna uwaga
                  zawartość polaczka spada naprawdę powoli
                • 1normalnyczlowiek Znowu kłamiesz i konfabulujesz 07.10.06, 01:07
                  lucyperek2 napisał:
                  > Wię Ci wyjaśniam. "Polaczek" to największa gangrena w naszym społeczeństwie
                  >jaka została po komunie. To tępy, sztucznie wyhododowany, zawistny idiota,
                  >który uwierzył w tzw. "sprawiedliwość społeczną" czyli rabowanie wszystkiego
                  > wszystkim, którzy cokolwiek osiągnęli więcej od niego samego.
                  ---> To Ty chcesz wmówić, że taki jest prawdziwy obraz Polaka. A tymczasem jest
                  zupełnie odwrotnie. To złodzieje i ci co złodziei popierają wmawiają, że wszyscy
                  kradną i wszyscy im zazdroszczą majątków, które oni wyłudzili. Sprawa jest
                  prostsza niż Ci sie wydaje: Złodziejom należy odebrać to co ukradli - i nie jest
                  to przejaw zawiści lub nienawiści. Natomiast ci, którzy dorobili się dzięki
                  własnym zdolnościom w uczciwy sposób mozna tylko przyklasnąć.

> On sam może sobie wegetować z półlitrem i michą kartofli ale dostaje
                  >owrzodzenia dwunastnicy na widok kogoś w lepszym aucie.
                  ---> Usiłujesz powielać stereotyp popularny w Twoich kręgach - to nie dotyczy
                  Polaków.
                  > Na szczęście zawartość polaczka w polskim społeczeństwie wszak powoli, ale
                  >spada. Jest nadzieja.
                  ---> Polaczka złodzieja na pewno.
              • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:44
                lubię swoją słomę w butach, taka jakaś...wykształcona?
            • losiu4 Re: tak 06.10.06, 14:35
              lucyperek2 napisał:

> nie zwróciłeś uwagi na sarkazm ? Miałem napisać trywialnie "bezkarnie" ?

widzisz, takich niedomówień było pełno i do tej pory cwaniaczkowie
              mający "dojścia" dzięki temu żyli sobie całkiem dobrze. Aż w końcu ktoś się za
              tych kombinatorów chce wziąć (vide afera w skarbówce, która kwitła se spokojnie
              od wczesnego Balcerka). I szok... zamiast popierać, wszelkie ałtorytety,
              wyksztalcenmi i inni są temu... przeciw. Więc nie wiem jak to w końcu jest
              jest...

> Użyłem tej formy albowiem dla polaczka KAŻDE bogacenie się oznacza "bezkarność
              > oszustw".

mylisz się. A to dlatego, że dałeś się wmanipulować w znaną już sztuczkę
              wybiórczej i innych ałtorytetuff... wmówili wszystkim, że kazdy kto śmiałby się
              przyjrzeć dokładniej sposobowi powstawania fortun okrzyknięty został właśnie
              tak jak piszesz: "polaczkiem, dla którego każde bogacenie się oznacza
              bezkarność oszustw".

> W końcu są równe żołądki, no nie ?

nie :) i z tym się zgadzam :)

Pozdrawiam

Losiu
        • minimal Re: tak 04.10.06, 14:23
          lucyperek2 napisał:

> > i liberalow spod znaku skretu w lewo.
          >
          > Przeraża cię wizja państwa, w którym można się bezkarnie bogacić i żyć na
          coraz to wyższym poziomie ?

wrecz przeciwnie :) jestem za takim panstwem jakie opisales. problemw tym ze w
          przypadku PO stwierdzenie "bezkarne bogacenie" oddaje w dwoch slowach cala ta
          partie :)

ps. :) zabawne polaczenie :) lewicowy liberalizm :) i on ma zapewnic bogacenie
          sie? :) blagam :)
          • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:24
            jeśli nie PO to kto?
            • minimal Re: tak 04.10.06, 14:26
              inkaa5 napisała:

> jeśli nie PO to kto?

jesli nie dzuma to co?
              • lucyperek2 Re: tak 04.10.06, 14:30
                > jesli nie dzuma to co?

a możesz mi bliżej objaśnić co z ta dżumą ? Bo jak na razie to widze aids dookoła.
                • inkaa5 Re: tak 04.10.06, 14:37
                  a ja pis. ku.., tv nie można oglądać :)
                • reakcjonista1 PO to POpulisci 04.10.06, 15:28
                  tacy jak PiS, tyle ze przebrani w łachmany demoliberalne.
                  • inkaa5 Re: PO to POpulisci 04.10.06, 15:52
                    jeżeli nazywanie rzeczy po imieniu i domaganie się elementarnych zasad
                    poszanowania jest populizmem, to masz rację.
                    p/s
                    oczywiscie jej nie masz - tak na wszelki wypadek piszę
                    • reakcjonista1 Re: PO to POpulisci 04.10.06, 20:03
                      Wiem co widzę - PO to partia demoliberalna i z mojego punktu widzenia
                      centrolewicowa.
                    • 1normalnyczlowiek Poszanowania - czego? 07.10.06, 01:16
                      inkaa5 napisała:
                      > jeżeli nazywanie rzeczy po imieniu i domaganie się elementarnych zasad
                      > poszanowania jest populizmem, to masz rację.
                      ---> Może wskażesz choć jedną rzecz, za którą można POpulistów szanować. Może za
                      to, że ich przywódca wyszedł odmieniony po rozmowie w cztery oczy z byłym
                      Prezydentem - na krótko przed wyborami prezydenckimi? A może za to, że chcieli
                      łapę położyć i zablokować nie tylko lustrację i dekomunizację ale przede
                      wszystkim wyjaśnienie sprawek WSI - żądając wtedy dla siebie ministerstw
                      siłowych? A może za próby wyprowadzania polityki na ulicę? A może za współpracę
                      z SLD i resztą...?
    • pink.freud Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:14
      A komu wg Ciebie należy się władza?:)
      Jakiś mały typ, bo chyba nie chcesz, żeby odszedł na złość mamie?
      • lucyperek2 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:21
        Emilii Plater
      • inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:28
        Platformie, nie wierzę w to, że tusk, rokita czy komorowski zamierzają cokolwiek
        i komukolwiek ukraść.
        tyle, że w tym naszym pięknym kraju nad Wisłą ludzie, którzy chcą coś zrobić, są
        mieszani z błotem przez tych, którym na rękę jest rządzenie w taki sposób jaki
        właśnie oglądamy. apropos złodziejstwa właśnie, to o ile mnie pamięć nie myli
        rządzi nami na zmianę pis(bo i solidarność, aws) i sld pod róznymi postaciami.
        to chyba cały komentarz/
        • minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:34
          inkaa5 napisała:

> > tyle, że w tym naszym pięknym kraju nad Wisłą ludzie, którzy chcą coś
          zrobić, są mieszani z błotem przez tych, którym na rękę jest rządzenie w taki
          sposób jaki właśnie oglądamy.

no to co powesz na takie sytuacje:

portal o2.pl dwa lata temu wyprzedzil gazete.pl w wynikach ogladalnosci. agora
          zaczela wtedy nagonke na tworcow o2 publikujac szkalujace ich informacje.

pare lat temu jacys starci panstwo kupili podupadajaca fabryke w ktorej - za
          kredyty - rozpoczeli produkcje ceramiki. kiedy zaczeli wychodzic na swoje
          pojawil sie magik ktory chcial kupic te fabryke. starci panstwo nie zgodzili
          sie. pare tygodni pozniej bank wycofal im kredyt, przyszedl komornik i sprzedal
          za bezcen fabryczke panu ktory przyszedl wczesniej z oferta kupna. starci
          panstwo po paru latach wygrali proces i dostali odskzodowanie w postaci paru
          tysiecy zlotych. do dzis splacaja kretydy.

przykladow mozna by podawac wiele. to jest niby ten wasz wolny rynek ktory jest
          obecne niszczony?
          • lucyperek2 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:44
            To co opisujesz to przykład państwa oplątanego bolszewicką mafią. Z bandyckimi
            zasadami twórczo teraz wcielanymi w życie przez pisdactwo. To nie jest ani
            liberalizm, ani wolny rynek. W kraju gdzie sądy są sprawne i nie działają na
            rozkaz Jareczka, tacy ludzie wygraliby w miesiąc proces z bankiem (jeśli bank
            złamał umowę kredytową, a to inna bajka) i dostali ciężkie odszkodowanie. Ale w
            odbiorze społecznym to oni są mafią chcącą się wzbogacić, którą na szczęście
            zniszczono. Mam firmę od 20 lat i dobrze wiem co znaczy nienawiść rodaczków w
            tej materii.
            • minimal Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:46
              lucyperek2 napisał:

> W kraju gdzie sądy są sprawne i nie działają na
              > rozkaz Jareczka, tacy ludzie wygraliby w miesiąc proces z bankiem

problem w tym ze to sa sprawy z okresu na dlugo przed "Jareczkiem".
              • lucyperek2 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 15:42
                > problem w tym ze to sa sprawy z okresu na dlugo przed "Jareczkiem".

cóż, zawistny ludek, obecny pisdacki elektorat chciał czerwonego, to tak było.
                Czerwony nie sprawdził się w realizacji "sprawiedliwości społecznej" więc
                motłoszek poknął w stronę pisdackich bolszewików z gębami pełnymi antyrynkowych
                i antyliberalnych (dla tłumoczka społecznosprawiedliwościowych) pohukiwań.
          • inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 16:49
            a te historie to z uwagi? a moze z jakiś kronik obyczajowych?
        • pink.freud Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:35
          Dobry wybór:)))
          "Dużo wódki, wulgarny język. Brak skrupułów. Załatwianie miejsc na listach i funkcji w partii w zamian za lojalność. Karne wojsko trzymane na krótkim sznurku – tak charakteryzuje metody Grzegorza Schetyny, sekretarza generalnego, polityk PO."
          wiadomosci.wp.pl/kat,9932,wid,8074259,wiadomosc.html?ticaid=1270e
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36186696&a=36186696
    • zdr1 NIE! 04.10.06, 14:20
      • alistair-p Re: NIE! 04.10.06, 14:27
        PiSu to w zasadzie juz nie ma.Została banda zionących chęcią zemsty kolesiów
        którym sie nie udało
        • inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 14:31
          niestety z zapelczem wyborców snujacych spiskową teorię dziejów.
          bo wrodzy Boga(czyt. rydzyka) i pis(ręki sparwiedliwości na ogólnokajową
          niegodziwość) to wrodzy Państwa, ludzie z układu. i tak z dnia na dzień,
          zostałem zdrajcą narodu i obarczono mnie spuścizną zomo.
          • alistair-p Re: NIE! 04.10.06, 14:36
            inkaa5 napisała:

> niestety z zapelczem wyborców snujacych spiskową teorię dziejów.
            > bo wrodzy Boga(czyt. rydzyka) i pis(ręki sparwiedliwości na ogólnokajową
            > niegodziwość) to wrodzy Państwa, ludzie z układu. i tak z dnia na dzień,
            > zostałem zdrajcą narodu i obarczono mnie spuścizną zomo.
            Nie martw się.Witamy w klubie !!!
            • inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 14:46
              a która grupa uderzeniowa? ;)
      • ksenos Re: NIE! 04.10.06, 14:29
        agent kloss-byłby niezły.zna niemiecki,zna rosyjski,powodzenie u kobiet,dobre
        kontakty z rosją i niemcami.
        wszystko odwrotnie niz u jarka z organizacji przestępczej t.z. pisu
        • zdr1 [...] 04.10.06, 14:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 14:32
            tak! komuch twój wróg! zdr 1 co ty w ogóe piszesz?
            • zdr1 Re: NIE! 04.10.06, 14:36
              inkaa5 napisała:

> tak! komuch twój wróg! zdr 1 co ty w ogóe piszesz?

A co on w ogole pisze?
        • alistair-p Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! n/t 04.10.06, 14:31

• inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:33
            o cholera! a tvn to nakręcił? i gdzie był wtedy walter ;)
            hhahhahahahaha
            • kika113 mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:34
              Precz postkomuchy
              • alistair-p Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:39
                kika113 napisała:

> Precz postkomuchy
                Wykup 51% akcji TVN i zrób z tym porządek.Najlepiej jak prezesem zostanie Rydzyk
                a vice Michałkiewicz.
              • inkaa5 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:39
                hej kika, jak zwykle na moim forum, jak zwykle niereformowalna:)
                ale przez nicka mam do ciebie słabość. chociaż straszny ze mnie postkomuch, hah
                • kika113 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:46
                  Niunio jesteś strasznie egzaltowana i bierzesz gadki PO typu "kto głosuje na
                  nas jest inteligentny" za prawdę, więc szkoda mi was pożyteczni.
                  • inkaa5 Re: mam dosyć histerii TVN 04.10.06, 14:51
                    no wiesz, ty opowiadasz sie za ludźmi, których interesy bezlitośnie obnaża tv od
                    ponad roku, począwszy od kurskiego, przez libacje lpr, pomysły giertycha,
                    prezmowy premiera, wieczną sraczkę prezydenta i kupowanie głosów w sejmie. ach
                    egzaltacja mnie rozpiera
            • alistair-p Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:37
              inkaa5 napisała:

> o cholera! a tvn to nakręcił? i gdzie był wtedy walter ;)
              > hhahhahahahaha
              Materiały są u określonych ludzi,będa może ujawnione,ale to bardzo
              niebezpieczne.Na tym filmie podobno Jarek całuje go w reke.
              • inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:41
                myślisz, że to prowakacja zachodnich służb na usługach gejów i masonerii>?
                • alistair-p Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 14:43
                  Pewnie.Teraz Macierewicz czeka na 18 mgnienie wiosny by to wyjaśnić.
                  • inkaa5 Re: Przy okrągłym stole widziano Stierlitza !!!!! 04.10.06, 15:55
                    marcienkiewicza zdymisjonowali..przypadek? ;)
    • idiotyzmy-kacze TAK - do więzienia 04.10.06, 14:38
      Wierchuszka PiSu powinna zostać osądzona za udział w korupcji
      • inkaa5 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 14:42
        co ty? to były negocjacje.;)
        niedobra beger, niedobry tvn. nagrali to w sejmowym hotelu. jezu, czy za
        jarzyniówką w moim kiblu nie widziałem ostatnio kamery?
      • reakcjonista1 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 15:25
        Napisałes sobie to nad pryczą ze ci tak w łebku sie utrwaliło? :-)
        • inkaa5 Re: TAK - do więzienia 04.10.06, 16:05
          nie, ja w domu mam łóżko. pozdrawiam właściciela pryczy.
        • idiotyzmy-kacze Re: TAK - do więzienia 05.10.06, 14:57
          jak myślisz - czy gdy PiS zostanie uznany za organizację przestępczą to tacy jak ty też poniosą odpowiedzialność ?
    • wanda43 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:45
      Oooo TAK!!!I to jak najszybciej w calkowity niebyt.Razem z LPR i jej wszepolakami itp.
      • 9111951u Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:46
        jak wyczyści z agentów zlikwiduje mafię to może odejść.
        • kika113 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:49
          9111951u napisała:

> jak wyczyści z agentów zlikwiduje mafię to może odejść.

Dokładnie, myślę to samo.
          • 9111951u Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:51
            zgadzam się.
          • inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 14:55
            wiesz, a tak już na poważnie, to jedyną rzecz jaką wg mnie może skutecznie
            przeprowadzić pis to pielgrzymka w jedną stronę do watykanu.
            likwidację agentów i czarnych interesów, jeśli takie isnieją, powinni
            przeprowadzić ludzie, którzy wiedzą z czym mają do czynienia, a nie idota
            macierewicz, na sługach partii krytycznie potzrebującej jakiegoś sukcesu. jeśli
            uważasz, że podziękowanie agentom, pracującym i zbierającym informację po całym
            świecie, z dnia na dzień, jest słuszne, to cóż, polemika jest zbędna
    • create [...] 04.10.06, 14:48
      • kika113 Odejdzie kiedy po jego kadencji wyborcy 04.10.06, 14:53
        tak zdecydują. A wy nie mąćcie antydemokraci.
        • lucyperek2 Nie będziemy czekać 3 lata, aż nam kraj 04.10.06, 15:46
          rozpieprzą do ostatka. Wówczas koszty sprzątania po tym bolszewickim łajnie będą
          jeszcze wyższe niz koszty sprzątania po ich kolesiach w '89
          • inkaa5 Re: Nie będziemy czekać 3 lata, aż nam kraj 04.10.06, 15:48
            powiedz to psl-owi i 'patriotą' z samoobrony, którzy przechodzą do pis
        • create [...] 04.10.06, 18:21
    • zomowiec1 Na smietnik historii! 04.10.06, 15:15
      • inkaa5 Re: Na smietnik historii! 04.10.06, 15:49
        to dezinformacja. rozmawiałem z sąsiadami i bliskimi, zomo stało gdzie indziej,
        ahahahhahaahhahahahahaha
    • mmikki [...] 04.10.06, 15:18
    • naczelny_belzebub Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 15:53
      • kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 15:55
        Rozpieprzali 17 lat to nie widziałeś tego belzebubie, a teraz histerię w stylu
        TVN urządzasz. Gdzie te super autostrady, gdzie najwyższe bezrobocie bezmózgowi
        oglądacze TV, co jeszcze tobie wmówi banda poprzebieranych komuchów, twoje IQ
        poniżej zera. Jeszcze raz powtarzam to co wy wyrabiacie nie ma nic współnego z
        demokracja a raczej walką z nią.
        • lucyperek2 [...] 04.10.06, 15:57
        • naczelny_belzebub Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 15:58
          No wiesz,
          w odróżnieniu od Ciebie od siedmiu lat jestem członkiem MEBNSY. :)))
          To po pierwsze.
          Po drugie,
          patrz pierwsze.
          Pozdr... :)))
          • kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:01
            Możesz być nawet członkem BENBSY i tak jesteś bezkrytycznym połykaczem
            medialnej papki przygotowanej pod wasz mały rozumek.
            • naczelny_belzebub Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:13
              Wyobraź sobie, że żadna medialna papka mnie nie interesuje.
              Mam złe zdanie na temat Twojego ugrupowania i w najbliższym czasie nie
              zamierzam go zmieniać.
              Amen

• inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:00
          demokracja polega na: wolności każdego człowieka, możliwości swobodnego
          mówienia, kształtowania i wyrażania poglądów. rzeczywiście walczymy z demokracją
          niezgadzając się z tymi, którzy stawiają nas z jednej lini z zomo. ale czego się
          spodziewać po bezmózgich oglądaczy tvn.
          pyt1. czym dla ciebie jest demokracja?
          pyt2. jakie prawa przysługują ludziom w takim ustroju politycznym?
          pyt3. jak wg ciebie wyglądają zalążki państwa totalitarnego?
          pyt4. która tv wg ciebie jest niezalezna i obiektywnie przedstawia fakty?

chętnie przeczytam, tylko się ustosunkuj
          • kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:10
            Demokracja to poszanowanie woli wyborców a nie twierdzenie że właściwie jak
            policzyć to większość jest przeciw, takie słyszałam argumenty.
            Wyolbrzymianie wszystkiego i robienie histerii z każdej rzeczy. Typu dolar
            zdrozeje, giełda upadnie, benzyna zdrozeje, biznes ucieknie, to wszystko
            okazało sie nieprawdą ale ile kosztowało nerwów wszystkich, i jakie wrazenie
            zostawiło? To co robiło TVN od rana do wieczora to propaganda w komunistycznym
            stylu, od naśmiewania się z kalectwa innych, wywyzszania, czy obgadywania do
            wieczora może naiwnym ludziom skrzywić obraz rzeczywistości. Szczególnie młodym
            silnie reagujacym na swiat w TV i mylącym go z rzeczywistościa.
            • inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:16
              nie odpowiedziałaś na moje pytania, może ogólnikowo na pierwsze. czy twoim
              zdaniem pis zachowuję się demokratycznie? kto tu wszystko wyolbrzymia i szuka
              wszędzie wrogów? jeżeli chodzi o nerwy, tomnie więcej nerwów kosztowało to co
              pokazywały telewizje, a nie fakt, że to pokazywały. jeżeli tvn to propaganda w
              komunistycznym stylu to co robi pis? i na koniec: kto w tym kraju krzywi obraz
              rzeczywistości?
              • kika113 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:20
                Przykłady koleżanko!
                • inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:27
                  skoro już ustaliliśmy, że jestem kolegą, a nie koleżanką, to polecam: tępe
                  czytanie codziennej prasy lub wpisanie pis w google lub tępe oglądanie tv.
                  najlepiej wszystko naraz. acha, dobre są też obrady sejmu - na którymkolwiek
                  programie. pozdrawiam!
            • naczelny_belzebub [...] 04.10.06, 16:20
              • inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:24
                słuchaj zgadzam się z tobą co do polityki i to bez dwóch zdań. podpisuję się
                każdą kończyną. ale daj spokój kice - taka retoryka to domena pisu, nie nasza.
                my mamy słomę w butach i śpimy na pryczach - jak możesz przeczytać wyżej ;)

acha-kika, to już kolejne moje forum, na którym kolejny raz zabierasz głos, więc
                kolejny raz ci powiem, że: inkaa5 to login mojej narzeczonej, a ja mam na imię
                dominik i jestem facetem. pozdrawiam
              • kika113 [...] 04.10.06, 16:27
                • inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:28
                  chyba przesadzasz koleżnako.
                  • kika113 [...] 04.10.06, 16:30
                    • inkaa5 Re: Kotły z roztopionym ołowiem już się gotują 04.10.06, 16:35
                      rozumiem, ale nie uważam ani jego ani siebie za ćwierćinteligenta, bo mam inne
                      niz ty poglądy. ciebie też nie uważam za chorą na głowę. a znim się nie
                      zgodziłem co do sposobu odzywania się do ciebie.
                    • em_kr Skoro nie masz tej świadonmości to powinnaś 04.10.06, 18:16
                      wiedzieć, że Naczelny Belzebub jest O.K.
                      Nie dziwię się też,
                      że jeszcze nie dostrzegłaś stopnia swojej nikłej wydolności umysłowej,
                      ponieważ intelekt ogranicza ci niestety dość znacznie pole widzenia otaczającej
                      rzeczywistości.
                      To by było na tyle.
              • inkaa5 :) 05.10.06, 11:40
                :)
    • belkot_belkot_belkot Na śmietnik historii 04.10.06, 16:18

• inkaa5 Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 16:21
        w pewien określony sposób, mający na celu konkretny wynik.
        mam nadzieję, że bedą to szybkie wybory i koniec Popapranych i Spaczonych
        • belkot_belkot_belkot Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 18:05
          W każdy razie byłoby ładnie ze strony pisu gdyby już spadał w niebyt
          • inkaa5 Re: Na śmietnik historii 04.10.06, 18:10
            pomóżmy im w sobotę:)
            mi się tam spodobała moja nowa, zomo-wska tozsamość ;)
    • alex.4 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 16:28
      tak
      • kika113 Nie chcę i nie odejdzie :)) 04.10.06, 16:31
        • inkaa5 Re: Nie chcę i nie odejdzie :)) 04.10.06, 16:36
          to chyba taka chińska wrózba?: uważaj na to, czego sobie życzysz, bo może się
          spelnić.
        • p_fotek To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 17:46
          PiS i tak jest juz skończony,
          tak jak kika na tym forum.
          • inkaa5 Re: To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 17:48
            też myślę, że czas wszystkich dzieci politycznych rydzyka się skończył. zacznam
            się zastanwiać co potem?
            • em_kr Re: To nie jest istotne czego ja chce choć 04.10.06, 18:17
              Słusznie - popieram.
    • wan4 Jasne... w PiSdu 04.10.06, 18:09

• inkaa5 Re: Jasne... w PiSdu 04.10.06, 18:10
        własciwie, czemu nie? :)
    • zapijaczonyryj Tak. na zawsze 04.10.06, 18:17
      W niebyt. Albo przynajmniej jednojajowi na poczatek

„każdy ch.. ma swój strój”-Marek Nowakowski
    • kowianeczka Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 18:20
      Przeciez i tak nie odejda, nawet sila. Niech tkwia i beda pozywka dla innych.
      Dobry nawoz nie jest zly.
      k.
    • belkot_belkot_belkot Boję się że czeka nas długie dogorywanie PiSu... 04.10.06, 18:40

• inkaa5 Re: Boję się że czeka nas długie dogorywanie PiSu 04.10.06, 19:40
        niestety możesz mieć rację. wcześniej wprowadzą nam godzinę policyjną i zakaz
        zbierania się niż oddadzą władzę.
    • nikita.nika Re: chcesz żeby PiS odszedł? 04.10.06, 20:06
      To pytanie retoryczne?;))))
      Już czuje ten smród po nich;))))
    • mr_perfekt_2 NIE! 04.10.06, 20:07
      Nawet choćby wchodziły w grę rządy autorytarne to nie...
      Nie ma co bronić demokracji kolesiów SLD-PO-SO
      • inkaa5 Re: NIE! 04.10.06, 20:08
        spoko, lepsze są rządy pis-u
    • henryk.kowalski Re: chcesz żeby PiS odszedł? 05.10.06, 08:09
      Każdy chce.
      • inkaa5 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 05.10.06, 14:56
        oprócz jajogłowych owiec, które bezkrytycznie i bezrefleksyjnie dają sobą
        pomiatać i się ogłupiać przez swoją pis-uczkę
    • ave.duce Re: Nie !!! 05.10.06, 08:14
      Chcę, żeby P(i)Suje spoczęli w spokoju:

www.phys.uni.torun.pl/~jacek/tolkien/prv/mbagn-pr.jpg
      na dnie albo i pod.

Precz z kaczyzmem-faszyzmem!

;)
      • inkaa5 Re: Nie !!! 05.10.06, 10:37
        i to jak najszybciej
        • ave.duce Re: Nie !!! Niech się taplają, byle bez POLSKI! 05.10.06, 14:57
          inkaa5 napisała:

> i to jak najszybciej
    • feretron Re: chcesz żeby PiS odszedł? 05.10.06, 14:57
      Oczywiście że chcę! I to jak najszybciej. I jak najdalej.
    • lika78 Re: chcesz żeby PiS odszedł? 06.10.06, 14:26

Koniecznie, nieodwołalnie i na wieki wieków amen/
    • s.k.i.n Re: chcesz żeby PiS odszedł? 06.10.06, 14:27
      TAK ALE W JEGO MIEJSCE POWINNA WEJŚĆ SAMOOBRONA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka