ossey 05.10.06, 00:24 utwierdzila mnie w tym Paradowska...Listkiewiczowi tez wierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Dziennikarze sa czysci jak PZPN 05.10.06, 00:26 ossey napisał: > utwierdzila mnie w tym Paradowska...Listkiewiczowi tez wierze. Musisz czytać to piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
grzechuuu3 Re: Dziennikarze sa czysci jak PZPN 05.10.06, 00:29 a cały Pis jest tak zaradny jak Tomasz Lipiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Swiatło w tunelu 05.10.06, 10:32 I to jest jakieś swiatło w tunelu... Własnie dziennikarze. Bez TVN i Polsatu ciemnota by triumfowała i ogłupiała ten naród doszczętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Wszyscy dziennikarze? 05.10.06, 10:44 Nie wiem, jaki jest Twój zawód, ale czy zgodziłbyś się, żeby o wszystkich ludziach tego zawodu powiedzieć, że są np. agentami? Albo naodwrót, wszyscy są czyści jak łza? Można mieć wątpliwości do poszczególnych ludzi w każdej grupie zawodowej (nawet wśród księży i biskupów), ale jak można wyrażać się hurtem o dziennikarzach? Odpowiedz Link Zgłoś