friedrich.engels 08.10.06, 11:58 Fajny dobór komentatorów Loży Prasowej: Piotr Stasiński Janusz Majcherek Krzysztof Teodor Toeplitz i na doczepkę Cezary Michalski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura56 Re: Pluralizm TWN24 :) 08.10.06, 12:00 Bo WSI 24 pluralizm się z pluciem kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: Pluralizm TWN24 :) 08.10.06, 12:01 WSI 24 - godnym następcą Trybuny Ludu Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: po co wy to ogladacie? 08.10.06, 12:02 smok62 napisała: > wy jacyś sado maso jestescie? Ja oglądam ten program tak, jak się ogląda muzealne eksponaty w museum soc- realizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: po co wy to ogladacie? 08.10.06, 12:06 A ja miszkam niedaleko od Kozłówki i mnie się socreal juz przejadł.Poza tym po co im telemetry podbijać? Smoczyca ma rację. Ja nawet TVN przestałam oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
petroniusz0015 Re: po co wy to ogladacie? 08.10.06, 12:09 kura56 napisała: > A ja miszkam niedaleko od Kozłówki i mnie się socreal juz przejadł.Poza tym po > co im telemetry podbijać? Smoczyca ma rację. Ja nawet TVN przestałam oglądać. Ok, macie rację. W takim razie ja od dziś także rozpoczynam bojkot TVN. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax nie ogładaj Trwam, nie słuchaj RM, nie czytaj NDz 08.10.06, 12:09 i w zwiazku z tym nie wypowiadaj sie na temat tego, o czym mowia, pisza owe media, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: nie ogładaj Trwam, nie słuchaj RM, nie czytaj 08.10.06, 12:17 jeśli Gie Wu w ciągu ubiegłego roku cytowała Radio Rydzyk 340 razy, to twój postulat jest chyba jednak nieuprawniony. > i w zwiazku z tym nie wypowiadaj sie na temat tego, o czym mowia, pisza owe > media, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
msygula Taśmy prawdy 08.10.06, 12:10 chyba realizator tego programiku długo nie popracuje na ekranie pojawił się napis SPRAWA "TAŚM" przecież cała Polska wie że powinno być SPRAWA TAŚM PRAWDY. Jak Milan nie przypilnuje to taka amatorszczyzna wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pluralizm 08.10.06, 12:10 Nie pasuje taki dobór można przestawić na TRWAM. I to jest właśnie pluralizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
friedrich.engels Re: Pluralizm 08.10.06, 12:11 Mam prywatną skalę głupoty. Od 0 do 10. Numer 8 osiągają debile, którzy uważają, że jeśli ktoś krytykuje TWN24, to musi oglądać Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pluralizm 08.10.06, 12:21 A czy ja piszę, że musi? Jest wybór tyle i TYLKO tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Niestety 08.10.06, 12:12 PiS ogłosił bojkot stacji a w ślad za nim niezależni publicyści. Do redaktora Michalskiego informacje o bojkocie nie dotarły na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: TVN to scenariusz pozytywy dla PO i SLD. 08.10.06, 13:23 Niech się łudzą,co im w końcu innego zostało? Rewolucja mimo zaangażowania manipulatora-pedofila Tymochowicza, Mietka Wachowskiego Bolesława Wałęsy, Kulczyka, Prezia oraz Wejcherta z Walterem, nie wyszła. A teraz jeszcze przyjdzie dostać w doopę od wkurzonego ptaka z KRRiT, z komisji giełdowej za ten bezprawnie ściągnięty poprzez giełdę miliard z odsetkami no i pożegnać się z innymi filarami stacji po odtajnieniu raportu Macierewicza. No chyba, że PO, SO, SLD i PSL zagłosują przeciwko odtajnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
friedrich.engels Re: TVN to scenariusz pozytywy dla PO i SLD. 08.10.06, 13:25 Rozjaśnij o co chodzi z Tymochowiczem. Bo dawno mnie w kraju nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: Pluralizm TWN24 :) 08.10.06, 13:26 > Fajny dobór komentatorów Loży Prasowej: > Piotr Stasiński > Janusz Majcherek > Krzysztof Teodor Toeplitz > i na doczepkę Cezary Michalski Też nie wiem, po co ten Michalski. Odpowiedz Link Zgłoś
friedrich.engels Re: Pluralizm TWN24 :) 08.10.06, 13:28 No właśnie, wsadzić w jego miejsce Sierakowskiego Juniora, Walenciaka albo Urbana i już wszyscy mogliby sobie śmietankę z dzióbków zlizywać. Odpowiedz Link Zgłoś