bu2m 16.10.06, 19:43 Tak protestują mieszkańcy Sępopola na Mazurach. Uważają że im też należy się Inter City. A co? W czym są gorsi od mieszkańców Włoszczowej? img77.imageshack.us/img77/1441/935243po0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd InterCity w kazdej wsi 16.10.06, 19:47 Nowe haslo wyborcze PiSu. Ciemny, glupi narod uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: InterCity w kazdej wsi YES, YES, YES! :))))) 16.10.06, 19:57 douglasmclloyd napisał: > Nowe haslo wyborcze PiSu. Ciemny, glupi narod uwierzy. > Ja jestem ciemna baba ze WSI i juz uwierzyłam! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: InterCity w kazdej wsi YES, YES, YES! :))))) 22.10.06, 06:48 W każdej wsi WSI – mawiał pewien docent, który musiał dojeżdżać ze stolicy do filii żeby wyłożyć chemię techniczną. ===================================================== ... non cogito ergo sum???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kolejne wsie chcą mieć InterCity u siebie 16.10.06, 19:50 No i BARDZO SŁUSZNIE! Precz z niesprawiedliwością, na każdej wsi ma się zatrzymywać Inter City. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Brawo, etta !! U mnie wystarczy tylko tory 16.10.06, 19:58 zbudować i już! Będę z(a)wiadowczynią, o! :) etta2 napisała: > No i BARDZO SŁUSZNIE! Precz z niesprawiedliwością, na każdej wsi ma się > zatrzymywać Inter City. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Brawo, etta !! U mnie wystarczy tylko tory 16.10.06, 20:06 ave.duce napisała: > zbudować i już! Będę z(a)wiadowczynią, o! > I jak przyjedzie Czlonek PiS-u z okregu, to bedziesz pod specjalnym nadzorem mu pieczatki na anatomii przystawiac ? Slowo harcerza ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Brawo, etta !! U mnie wystarczy tylko tory 16.10.06, 20:59 gat45 napisała: > ave.duce napisała: > > > zbudować i już! Będę z(a)wiadowczynią, o! > > > I jak przyjedzie Czlonek PiS-u z okregu, to bedziesz pod specjalnym nadzorem mu > > pieczatki na anatomii przystawiac ? Slowo harcerza ? No wiesz?! Insynuujesz coś? Moja "WSI" spokojna, "WSI" wesoła, żaden P(i)Suj-kaczka się nie przedrze! Bakusia o to zadba jak nic. A pieczątkować sobie będę kajecik nabyty drogą kupna w hiper-super-makro-markecie. Tuszem wodnym. :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Re: Brawo, etta !! U mnie wystarczy tylko tory 22.10.06, 06:55 > > No i BARDZO SŁUSZNIE! Precz z niesprawiedliwością, na każdej wsi ma się > zatrzymywać Inter City. Bo sprawiedliwie to jest po równo. Wszyscy mamy takie same żołądki do jedzenia i buty do chodzenia. ===================================================== ... non cogito ergo sum???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: Kolejne wsie chcą mieć InterCity u siebie 16.10.06, 20:03 A co z Kaczymi Dolami ? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Kolejne wsie chcą mieć InterCity u siebie 16.10.06, 20:07 W Kaczych Dolach zrobi sie lotnisko. Trzeba jakos wyroznic te miejscowosc, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kolejne wsie chcą mieć InterCity u siebie 16.10.06, 21:01 I gUd! TANIE linie... img250.imageshack.us/img250/7021/kaczkasamolot8wg.jpg eu.airliners.net/photos/photos/2/5/0/1124052.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz W Kaczych Dołach to nawet już Dworzec Centralny 17.10.06, 06:12 budują. Maliniak projekt zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W Kaczych Dołach to nawet już Dworzec Central 17.10.06, 06:15 malaszaramysz napisała: > budują. Maliniak projekt zrobił. Chyba: zgubił... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: W Kaczych Dołach to nawet już Dworzec Central 17.10.06, 06:19 ave.duce napisała: > malaszaramysz napisała: > > > budują. Maliniak projekt zrobił. > > Chyba: zgubił... > > :))) W Kaczych Dołach wszystko jest możliwe... Projekt zrobiony czy zgubiony? Ktoś użył skótu myślowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: W Kaczych Dołach to nawet już Dworzec Central 17.10.06, 06:21 malaszaramysz napisała: > ave.duce napisała: > > > malaszaramysz napisała: > > > > > budują. Maliniak projekt zrobił. > > > > Chyba: zgubił... > > > > :))) > W Kaczych Dołach wszystko jest możliwe... Projekt zrobiony czy zgubiony? Ktoś > > użył skrótu myślowego. > > TO nadużycie semantyczne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kolejne wsie chcą mieć InterCity u siebie 17.10.06, 06:35 Oto potencjalni pasażerowie w całej krasie: bi.gazeta.pl/im/7/3687/z3687277X.jpg ;) Edgar powinien przepchnąć ustawę o "biletkowym". ;) Odpowiedz Link Zgłoś