wsi-man 18.10.06, 16:05 Dokładniej,byłem tajnym współpracownikiem wywiadu WSI w latach 1993 - 2006. Ale teraz,gdy mój oficer prowadzący został zwolniony z pracy, nie wiem,co robić. Wiem,że do majora X zgłaszali się już różni tacy ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: Byłem agentem WSI 18.10.06, 16:07 wsi-man napisał: > Dokładniej,byłem tajnym współpracownikiem wywiadu WSI w latach 1993 - 2006. > Ale teraz,gdy mój oficer prowadzący został zwolniony z pracy, > nie wiem,co robić. Zgłoś się do Macierewicza. Na pewno się przydasz. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony Nie wiesz co robić? Książkę pisz człowieku! 18.10.06, 16:09 a może Kuklińskim bis cię okrzykną! bo sytuacja, jak widzisz, zmienia się z minuty na minutę! Raz Lepper jest, a raz go nie ma... na przykład ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: Byłem agentem WSI 18.10.06, 16:12 Z tego co wiem Radek ma B. SILNY PLACET (he, he, he i J.K. nie ma NA TO wpływu) na budowę NOWYCH WSI. Jak byłeś dobry (a dobrzy to po GRU lub CIA) to masz szansę. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
europa_europ Re: Byłem agentem WSI 18.10.06, 16:45 piglowacki napisał: Jak byłeś dobry (a dobrzy to po GRU lub CIA) to masz szansę. Przecież to TW. Współpracownicy chyba nie kończyli szkół CIA i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal Re: Byłem agentem WSI 19.10.06, 05:21 > > Przecież to TW. Współpracownicy chyba nie kończyli szkół CIA i innych. też Odpowiedz Link Zgłoś
chiny.hegemon.jutra Re: Byłem agentem WSI 18.10.06, 20:53 aron2004 napisał: zgłoś się do Putina To żart ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxx12 Re: Byłem agentem WSI 19.10.06, 05:07 chiny.hegemon.jutra napisał: > aron2004 napisał: > > zgłoś się do > Putina > > > To żart ? Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Byłem agentem WSI 19.10.06, 07:24 nie ty jeden, taki Lepper czy Pawlak do dzisiaj są "agentami" wsi :P Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Byłem agentem WSI 19.10.06, 07:26 Agentem WSI był Waldek Pawlak i Jędrek Lepper. Z ciebie co to za agent! ========================================================================== ... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą! Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: Byłem agentem WSI 19.10.06, 07:28 Pawlak ma gorzej niż Lepper, bo jeszcze na dodatek publicznie pokazuje się w mundurze :) Odpowiedz Link Zgłoś