artsg 10.11.06, 22:05 Czy wszyscy pamiętali wywiesić flagę w dniu 11 XI. www.artsg.republika.pl/foto/flaga.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
travel_wawa Re: Moja biało-czerwona. 10.11.06, 22:05 Tak, razem z flagą Unii Europejskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:09 Kiedyś wieszałem ale teraz nie wywieszę. Jeszcze sąsiedzi pomyślą, że PiSu jestem. Ze wstydu bym się chyba pod ziemię zapadł Odpowiedz Link Zgłoś
patryot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:10 z kolorem niebieskim ci bardziej do twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:13 Nic nie wywieszę. Jak takie obszczymury jak Giertych są esencją patriotyzmu to ja w takim razie wolę być kosmopolitą Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:17 belkot_belkot_belkot napisał: > Nic nie wywieszę. > Jak takie obszczymury jak Giertych są esencją patriotyzmu to ja w takim razie > wolę być kosmopolitą Europa się szowinizuje i kto cię będzie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:19 > Europa się szowinizuje i kto cię będzie chciał? Gdzie?? Co?? Ja się nigdzie nie wybieram. Poczekam aż Kaczory odejdą w nicość i zapomnienie jak Olszewik Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:11 belkot_belkot_belkot napisał: > Kiedyś wieszałem ale teraz nie wywieszę. Jeszcze sąsiedzi pomyślą, że PiSu > jestem. Ze wstydu bym się chyba pod ziemię zapadł Tęczową sobie wywieś Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:14 Tęczową zostawiam tobie. Wieszaj sobie co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:14 Najlepiej tęczę z kaczką w bajorze Odpowiedz Link Zgłoś
patryot Re: Tym razem nie wywieszę 10.11.06, 22:14 ze wstydu? a poniedziałek będziesz największym zwolennikiem PiS-u we wszystkich swoich rozmowach pacanie.hahahhaah Odpowiedz Link Zgłoś
eheheh Twoja czerwono-biała na wzór pRezydenta ma być! 10.11.06, 22:09 artsg napisał: > Czy wszyscy pamiętali wywiesić JEGO flagę w dniu 11 XI. Odpowiedz Link Zgłoś
eheheh Moja czerwono-biało... czarna. 10.11.06, 22:18 www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif artsg napisał: > Czy wszyscy pamiętali wywiesić flagę w dniu 11 XI. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Moja czerwono-biało... czarna. 10.11.06, 22:54 eheheh napisała: > www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif > artsg napisał: > > > Czy wszyscy pamiętali wywiesić flagę w dniu 11 XI. Każdy wiesza co chce. WSZA k JESTEŚ my państwem demokratycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 Ba, ja tą obywatelką 10.11.06, 23:16 ... w latach 1939-41 byłam. Zresztą, co ty możesz wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tradycyjnie.... 10.11.06, 23:19 .. nie wywiesiłem. Nie lubię ostentacji. A ty rób jak chcesz. To wolny kraj (na razie, póki nie zamieni się całkowicie w kartoflandię). Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Tradycyjnie.... 10.11.06, 23:38 dr.krisk napisał: > .. nie wywiesiłem. Nie lubię ostentacji. > A ty rób jak chcesz. To wolny kraj (na razie, póki nie zamieni się całkowicie w > > kartoflandię). Powinieneś być konsekwentny i na złość PISowi nie jeść drobiu, ziemniaków, frytek, czipsów i nie kompać się w wannie bo to wszystko jednoznacznie sie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kompać w wannie? 10.11.06, 23:40 Co to znaczy "kompać"? A frytek, chipsów i ziemniorów nie jem od dawna. Potem wygladałbym jak twoi idole: Bulgotek z Mamrotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Kropka po dr, od kiedy? 10.11.06, 23:45 dr.krisk napisał: > Co to znaczy "kompać"? > A frytek, chipsów i ziemniorów nie jem od dawna. Potem wygladałbym jak twoi > idole: Bulgotek z Mamrotkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Od zawsze. 10.11.06, 23:46 To skrót od "dróżnik". Już to wielokrotnie tłumaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Jakas taka sztywna ta twoja bialo-czerwona:( 10.11.06, 23:25 Czym ja, ze tak sie zapytam, krochmalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Od łez zesztywniała! 10.11.06, 23:29 Bo nasz patriota płacze nad losem Ojczyzny miłej, ślozami ją obficie moczy, potem to wszystko wysycha i flaga sztywnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Czyli fleja z niego!! 10.11.06, 23:35 Zamiast dac zarobic przed Swietem jakiejs Prawdziwie Polskiej Pralni Chemicznej lubo naklonic malzonke do uzycia tarki po prababce wywiesza uswiniona bialo-czerwona!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jasne że fleja! 10.11.06, 23:38 Każdy Prawdziwy Polak to fleja. Po tym odróżniamy tych Prawdziwych od podróbek. A jak mamy wątpliwości, to zaglądamy w zęby. Wzór Polskiego Uzębienia ustalili Bulgotek z Mamrotkiem - marzenie dentystów. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Tuz po wyborach dentysci chcieli braciom... 10.11.06, 23:49 ...zasponsorowac uzebienie, jednakze bracia nie zdobyli sie na niezbedna w tym wypadku odwage cywilna:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Myślę, że było inaczej.... 10.11.06, 23:52 Otoż bracia walcza o zmianę kanonu męskiej urody: zamiast opalonego mięśniaka będzie obecnie wymiętolony grubasek o zepsutych zębach i gumowym uśmiechu. Podobno już część kobiet oszalała na ich punkcie (wszystkie słuchaczki Radia Maryja oraz jedna pielęgniarka ze Słupska)! Odpowiedz Link Zgłoś