acmilansubotic 26.11.06, 21:48 na jakie cuda mogę teraz liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Na takie 26.11.06, 21:49 acmilansubotic napisał: > na jakie cuda mogę teraz liczyć? www.artsg.republika.pl/metro.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
acmilansubotic Re: Na takie 26.11.06, 21:52 artsg napisał: > acmilansubotic napisał: > > > na jakie cuda mogę teraz liczyć? > > www.artsg.republika.pl/metro.jpg coś to mi tu wrzucił? to jest plan bufetowej na metro? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Na takie 26.11.06, 21:55 acmilansubotic napisał: > artsg napisał: > > > acmilansubotic napisał: > > > > > na jakie cuda mogę teraz liczyć? > > > > www.artsg.republika.pl/metro.jpg > > > > > coś to mi tu wrzucił? to jest plan bufetowej na metro? To jest ze strony Gronkowca Odpowiedz Link Zgłoś
acmilansubotic Re: Na takie 26.11.06, 22:06 artsg napisał: > acmilansubotic napisał: > > > artsg napisał: > > > > > acmilansubotic napisał: > > > > > > > na jakie cuda mogę teraz liczyć? > > > > > > www.artsg.republika.pl/metro.jpg > > > > > > > > > > coś to mi tu wrzucił? to jest plan bufetowej na metro? > > To jest ze strony Gronkowca extra! to plan na jedną kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Na takie 26.11.06, 23:31 > > > > www.artsg.republika.pl/metro.jpg > > > > > > > > > > > > > > > coś to mi tu wrzucił? to jest plan bufetowej na metro? > > > > To jest ze strony Gronkowca > > > > > extra! > > to plan na jedną kadencję? na jedna stulecie Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak calego PO odsunac PiS od wladzy co dalej nie 26.11.06, 21:51 za bardzo wiadomo. I to by bylo tyle nt. "merytorycznosci" PO .... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow jaki program wyborczy bufetowej? 26.11.06, 21:55 No, jaki? Czy odsunięcie PiS od władzy to program? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wedlug PO widac tak bo tylko o tym mowia ... 26.11.06, 21:55 pogromca_smokow napisał: > No, jaki? > Czy odsunięcie PiS od władzy to program? Odpowiedz Link Zgłoś
grzmucin Re: jaki program wyborczy bufetowej? 26.11.06, 22:00 > Czy odsunięcie PiS od władzy to program? Od czegoś trzeba zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: jaki był program wyborczy bufetowej? 26.11.06, 21:57 acmilansubotic napisał: > na jakie cuda mogę teraz liczyć? Że pisowsko-lprowsko-samoobronowe śmiecie znajdą sie na wysypisku wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Jaki był program wyborczy bufetowej? 26.11.06, 21:58 acmilansubotic napisał-A: > na jakie cuda mogę teraz liczyć? Szkoda, że taką samą amnezją wykazywał-AŚ się w przypadku programu wyborczego PiS. PS. Fajny nowy nick. Całkiem pomysłowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Np. odejście od maniackiej centralizacji Warszawy 26.11.06, 22:31 Kaczor ustanowił w dzielnicach Warszawy administrację równoległą do burmistrzów dzielnic - tylko dlatego, że wybierają ich rady dzielnic, a nie mianuje prezydent miasta. To chory pomysł zaprzysięgłego etatysty, jednego z najbardziej zajadłych wrogów samorządu w Polsce, człowieka skrajnie nieufnego wobec wszystkich. Żeby to przeprowadzić i utrzymać w mocy PiS przez CZTERY LATA nie dopuszczał do uchwalenia statutu Warszawy. Najwyższy czas skończyć z tą antywarszawską aberracją. Odpowiedz Link Zgłoś