nessuno 07.12.06, 19:17 Kartofel mniej ważny dziś cały w skowronkach, mając takie poparcie ojca derechtora i moherów może być spokojny o swoją przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: Radio Maryja - rosyjski głos w Twoim domu nt 07.12.06, 19:20 kaczka w niedalekiej przyszlosci moze liczyc tylko na ojca kacyka Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 07.12.06, 19:33 Dzis znow odnioslam wrazenie,ze Premier ma mnie za inteligientnom inaczej, mimo zem tyz z Zaliborza i o rzut moherem. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 07.12.06, 19:59 wanda43 napisała: > Dzis znow odnioslam wrazenie,ze Premier ma mnie za inteligientnom inaczej, mimo > zem tyz z Zaliborza i o rzut moherem. Witam więc sąsiadkę. Mnie nie rajcuje bliskość zamieszkiwania kartofla mniej ważnego. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Polska ale jaka? 08.12.06, 17:17 "To jest Polska" (Toruń,RM) wołał wczoraj Rydzyk na wiecu religijnym z okazji 15 rocznicy. "Polska,ale jaka?" - powtórzę za Słowackim. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 17:21 Witam!Mnie tez nie rajcuje,wręcz mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 17:26 Żenada i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Wręcz przeciwnie, czyste dobro w twoim domu. 08.12.06, 17:32 www.radiomaryja.pl.eu.org/nagrania/ Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Ten link po otwarciu mówi wzystko! 08.12.06, 18:56 Dziękuję, tego linku nie znałam. Kapitalne to! Przeciez nie trzeba lepszej ilustracji tego, czym jest Radio Maryja. To więcej niz V kolumna! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:12 no nesuno ?? gul skacze, nie ???? miedia maily byc michnikowskie a tu taaaaki numer hi hi hi poszczekac tylko mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:15 wesoly.elektron napisała: > no nesuno ?? > gul skacze, nie ???? > > miedia maily byc michnikowskie > a tu taaaaki numer > > hi hi hi > > poszczekac tylko mozesz Gul to Tobie będzie skakał, niedługo. Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:20 np wlasnie rydzyk jest ostatni bo wy sie przez 15 lat nasmiewali z moherow Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:25 wesoly.elektron napisała: > np wlasnie rydzyk jest ostatni > > bo wy sie przez 15 lat nasmiewali z moherow Jeszcze przyjdzie czas, że Twojego idola wezmą za dupę.Po latach tłustych przychodzą chude. I naucz się porządnie ojczystego języka moherowy matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:27 lata tluste jeszcze nie nadeszly ale dla was po 50-ciu latach tlustych sie juz wasze panowanie konczy bedziesz w kibucu ziemniaki sadzil Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.elektron Re: Radio Maryja - fanatyczny głos w Twoim domu 08.12.06, 20:14 a co do fanatyzmu to szukaj go na Czerskiej Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Nie w moim domu 08.12.06, 20:17 Nie jestem masochistą, żeby znosić takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie w moim domu 08.12.06, 20:20 nonno1 napisał: > Nie jestem masochistą, żeby znosić takie brednie. Jest na przyklad radio Jasna Gora, nadaje swoje i nikt sie nie czepia, tylko z ojcem bokserem problem od 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Nie w moim domu 08.12.06, 20:23 Okreslenie "bokser" to dla Rydzyka komplement! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie w moim domu 08.12.06, 20:25 joannabarska napisała: > Okreslenie "bokser" to dla Rydzyka komplement! No nie wiem, bardzo sie denerwuje na wspomnienie rundy w zakladach miesnych. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Nie w moim domu 08.12.06, 20:27 joannabarska napisała: > Okreslenie "bokser" to dla Rydzyka komplement! Hochsztapler, złodziej, krętacz i kombinator w czarnej kiecce.Zwykła łajza poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś