hummer 12.12.06, 17:42 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3787112.html UE: Obwodnica Augustowa niezgodna z prawem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37342&w=52789812 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52789052 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 A mówiłam, ze chodzi o szmal i lobbystów? 12.12.06, 17:50 Kto wydał zgodę na budowę obwodnicy w ostatnich dniach urzędowania? Ano ten pan: www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/359.htm www.bialystok.uw.gov.pl/PUWMCMS/Aktualnosci/Kalendarz+wydarzen/Relacje/Wojewoda+Podlaski+podpisal+zezwolenie+na+realizacje+budowy+obwodnicy+w+Augustowie+ polozonej+na+obsza.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Mnie ciekawi co zrobiły Kaczory w ramach sanacji 12.12.06, 17:54 Jak UE nie da im po łbie i nie sprowadzi na ziemię to zachowują się jak dzikie świnie. Dużo kwiku, a zagrożenia nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Mnie ciekawi co zrobiły Kaczory w ramach sana 12.12.06, 17:56 hummer napisał: > Jak UE nie da im po łbie i nie sprowadzi na ziemię to zachowują się jak dzikie > świnie. Dużo kwiku, a zagrożenia nie widać. Zupełnie jak Gieremek. Wielka radośc, bo dostaniemy od Unii po dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Właśnie otworzyłem szampna za dolinę :) 12.12.06, 18:03 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > Jak UE nie da im po łbie i nie sprowadzi na ziemię to zachowują się jak d > zikie > > świnie. Dużo kwiku, a zagrożenia nie widać. > > Zupełnie jak Gieremek. Wielka radośc, bo dostaniemy od Unii po dupie. A Kaczory może zaczną w PKP dorabiać na emeryturze? Ot i sukces na miarę IV RP forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=53636673 serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3781463.html PS Nie sądziłem, że będziesz bornić jakieś opentańca z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Właśnie otworzyłem szampna za dolinę :) 12.12.06, 18:05 hummer napisał: > A Kaczory może zaczną w PKP dorabiać na emeryturze? > Ot i sukces na miarę IV RP > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=53636673 > serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3781463.html > PS > Nie sądziłem, że będziesz bornić jakieś opentańca z PO. > > > A co ja teraz bronię: obwodnicę czy jej alternatywną trase? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A co zrobiłas dla Rospudy 12.12.06, 18:15 asienka32 napisała: Wysłałaś protest do POwoca? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52789052 Główna różnica między nami jest jedna. Pojmuję Polskę obywatelsko. Płacę politykowi to rządam by się troszczył o kraj. Ty niby chcesz tępić "układy", a sama w nich siedzisz. Ważne dla Ciebie jest teraz i kilkadziesiąt lat nazad. Co będzie jutro wcale Cię nie obchodzi. Do czasu. Pomyślałaś co zostawi IV RP Twoim dzieciom? Jesteś chyba przykładną matką? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer 'żądam' 12.12.06, 18:25 Dopiero jak się pojawi widać co za zło czynię na języku polskim. Mea culpa, mea maxima culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: 'żądam' 12.12.06, 19:26 hummer napisał: > Dopiero jak się pojawi widać co za zło czynię na języku polskim. > > Mea culpa, mea maxima culpa. > Nie czepiam się, chyba, ze Ty się czepiasz literówek innych :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A co zrobiłas dla Rospudy 12.12.06, 19:22 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > Wysłałaś protest do POwoca? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52789052 Nie występuję w obronie czegoś lub przeciwko czemuś, jeśli nie znam dobrze sprawy. A tej nie znałam i nigdy nie opowiedziałam sie za ani przeciw. Obywatelski obowiązek? Znam je. Wspieranie lobbystów tylko dlatego, że głośniej krzyczą nie należy do obywatelskich obowiazków. A ci od obrony Rospudy krzyczeli zdecydowanie głosniej, prawdopdobnie skutecznie dotarli do urzędasów z Brukseli. Nie twierdzę, że nie ma w obronie obiektywnej racji. Ale jak na wstępie - nie zamierzam angażować sie w coś co do czego nie mam przekonania. > Główna różnica między nami jest jedna. Pojmuję Polskę obywatelsko. Płacę > politykowi to rządam by się troszczył o kraj. Ty niby chcesz tępić "układy", a > sama w nich siedzisz. Ważne dla Ciebie jest teraz i kilkadziesiąt lat nazad. Co > będzie jutro wcale Cię nie obchodzi. Do czasu. > Pomyślałaś co zostawi IV RP Twoim dzieciom? Jesteś chyba przykładną matką? > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Z całym szacunkiem 12.12.06, 19:24 Do czego ty masz przekonanie? Łatwiej będzie dyskutować. Inaczej szkoda czasu jeśli, się okaże, że tylko do Caritasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Z całym szacunkiem 12.12.06, 19:26 hummer napisał: > Do czego ty masz przekonanie? > Łatwiej będzie dyskutować. Inaczej szkoda czasu jeśli, się okaże, że tylko do > Caritasu :) Zapytaj komu daję pieniądze w czasie akcji charytatywnych? Zdziwisz się. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer WOŚP :) Od tej storony cię nie znałem 12.12.06, 19:28 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > Do czego ty masz przekonanie? > > Łatwiej będzie dyskutować. Inaczej szkoda czasu jeśli, się okaże, że tylk > o do > > Caritasu :) > > Zapytaj komu daję pieniądze w czasie akcji charytatywnych? Zdziwisz się. Człowiek uczy się przez całe życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: WOŚP :) Od tej storony cię nie znałem 12.12.06, 19:28 hummer napisał: > Człowiek uczy się przez całe życie :) Never :) Zgaduj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: WOŚP :) Od tej storony cię nie znałem 12.12.06, 19:31 asienka32 napisała: > hummer napisał: > > > Człowiek uczy się przez całe życie :) > > Never :) Zgaduj dalej. Nie chce mi się. Znikam "popodziwiać" w Wiadmościach naszego dzielnego pRezydenta. Ciekawe co wymamrocze. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: dostaniemy od Unii po dupie 12.12.06, 19:10 Dostaniemy ? Jacy "my" ? Jeśli ktokolwiek "dostanie po dupie" to najwyżej paru idiotów i łajdaków forsujących wbrew wszelkim racjonalnym argumentom tę bzdurną inwestycję. P.S. Oczywiście "bzdurną" ze względu na planowany przebieg obwodnicy, nie obwodnicy w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Mnie ciekawi co zrobiły Kaczory 12.12.06, 19:17 To: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3782157.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Kogo masz na myśli? 12.12.06, 18:28 Decyzję środowiskowa - mimo apeli - wydał minister pisowski Szyszko Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Kogo masz na myśli? 12.12.06, 19:37 Pierwszą decyzję wydał we wrześniu 2005 roku SLDowski wojewoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To już wiemy a dzięki Bogu 2007 za pasem 12.12.06, 19:49 asienka32 napisała: > Pierwszą decyzję wydał we wrześniu 2005 roku SLDowski wojewoda. I Prezydent we Wrocławiu się nam objawił nawet, a i tak w tej sprawie bez UE byłaby wtopa na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 A to chyba nie na temat. 12.12.06, 19:53 I co w Wiadomościach, kogo następnego posądzili o produkcję najsłynniejszych plemników IV RP ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Chyba prezydenta 12.12.06, 19:56 asienka32 napisała: > I co w Wiadomościach, kogo następnego posądzili o produkcję najsłynniejszych > plemników IV RP ? > :))) Za chwile ma dać orędzie, pod sfastyką :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba prezydenta 12.12.06, 20:05 hummer napisał: > asienka32 napisała: > > > I co w Wiadomościach, kogo następnego posądzili o produkcję najsłynniejs > zych > > plemników IV RP ? > > :))) > > Za chwile ma dać orędzie, pod sfastyką :) > > www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Chyba prezydenta 12.12.06, 20:07 ave.duce napisała: > > Za chwile ma dać orędzie, pod sfastyką :) Nie, tą prawdziwą z III RN :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Chyba prezydenta 12.12.06, 20:12 > www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Chyba prezydenta 12.12.06, 20:16 asienka32 napisała: > > www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif > > :)))))) > To dla uspokojenia atmosfery i na chwałę podpRezydenta. :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Chyba prezydenta 12.12.06, 20:21 ave.duce napisała: > asienka32 napisała: > > > > www.shqvarny.info/wp-content/kaczyzm1.gif > > > > :)))))) > > > > To dla uspokojenia atmosfery i na chwałę podpRezydenta. > > > :P > > ;) Jednym uspokajasz, innych podkręcasz ... ale równowaga jest zachowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bilans IVRPiSpolitej musi wyjść na ziobro! 12.12.06, 20:36 Byle nie mniej niż zero! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Będzie dobrze 12.12.06, 18:20 Czy jeśli do czegoś przyłożyliśmy łapę było źle? PS Zima pewnie Cię wykańcza :( Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Będzie dobrze 12.12.06, 18:26 Za dużo roboty,brrrrrrrr. Ale masz rację, jak przykładamy łapę to jest dobrze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Będzie dobrze 12.12.06, 18:30 Bo musi być dobrze. Trzeba żyć optymizmem nie żółcią czy jeszcze jakoś tak. Szkoda, dziewczyny: Ave, Wiewiór i Ty Mycho, że odpuściłyście sobie forum. Dziadostwo się panoszy a Wy oczy nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Już nie mam siły na dziadostwo;-( 12.12.06, 18:46 Ręce opadają. Jedyne co się kaczorom udało z przedwyborczych obietnic to rewolucja moralna. Trzeba przyznać,że takiej rewolucji moralnej jeszcze nikt nie przeprowadził. Niedobrze się robi.Chyba trzeba dekalog od nowa napisać. Teraz zbrodnia jest cnotą,chamstwo zasługą,Konstytucja śmieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:05 malaszaramysz napisała: > Ręce opadają. Jedyne co się kaczorom udało z przedwyborczych obietnic to > rewolucja moralna. Trzeba przyznać,że takiej rewolucji moralnej jeszcze nikt > nie przeprowadził. Niedobrze się robi.Chyba trzeba dekalog od nowa napisać. > Teraz zbrodnia jest cnotą,chamstwo zasługą,Konstytucja śmieciem. Nie wiem co jest takiego w naszym mieście ale faktycznie tak jest. I dlatego nawet teraz Kaczor Mniejszy przyjechał na obchody tutaj. Pouśmiecha się lecz dusz nie zdobędzie. Z zarazą należy walczyć inaczej zaatakuje wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:07 Kaczor przyjechał, "nasi" opozycjoniści pojechali do Warszawy:-)Obchodzić 25 rocznicę stanu wojennego we Wrocławiu bez Frasyniuka, Piniora i spółki może tylko kaczor.:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:10 malaszaramysz napisała: > Kaczor przyjechał, "nasi" opozycjoniści pojechali do Warszawy:-)Obchodzić 25 > rocznicę stanu wojennego we Wrocławiu bez Frasyniuka, Piniora i spółki może > tylko kaczor.:-)))))))))) Jeszcze raz się ośmieszył palant jeden. Zignorować drania. Jutro najlepiej jakby go sfilmowali samotnego pod pręgierzem, będzie wyższy :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:11 Bardzo dobre miejsce dla drania. Ciekawe jak będzie przy Dutkiewiczu wyglądał?:-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:13 malaszaramysz napisała: > Bardzo dobre miejsce dla drania. > > Ciekawe jak będzie przy Dutkiewiczu wyglądał?:-))))))))))))) A co zrobił takiego Dutkiewicz, że go chcesz na podeście pręgierza stawiać? Nawet jak będzie stał na ziemi i tak będzie wyższy i co ważne mądrzejszy od gościa z Żoliborza. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: "Festung" poddaje się ostatni 12.12.06, 19:16 Nic nie zrobił:-)))))))))))))))Nie jego chcę stawiać. Zastanawiam się jak on kaczorowi rękę poda? Kaczkę na podeście postawią czy na schodach? Za szybko napisałam i głupio wyszło.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A te korki 12.12.06, 19:20 malaszaramysz napisała: Te korki. Co Kaczka we Wrocławiu miasto zatkane. Aż tak ludzie od niego uciekają? PS Rządowej, zatwierdzonej obwodnicy AOW jak nie było tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jasne, 12.12.06, 19:29 Kto to widział kaczkę do Hali wpuszczać?Chyba,że do Hali Targowej. Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem. G.B. Shaw Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ze sfastygą mu do Twarzy :) 12.12.06, 19:34 malaszaramysz napisała: > Kto to widział kaczkę do Hali wpuszczać? Znowu media będą miały o czym pisać. :) PS Dla nie wtajemniczonych na sklepieniu HL jest olbrzymia sfastyga. Hitler pod nią też przemawiał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A Ave nie wierzyła :) JA??? 12.12.06, 19:48 hummer napisał: > serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3787112.html > UE: Obwodnica Augustowa niezgodna z prawem > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37342&w=52789812 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=52789052 Tu masz swoją niedowiarkę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45649321&a=45663141 ;) A tu sawa.com: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=45649321&a=45649321 I ja: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50586904&a=50586904 Walczyłyśmy! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ulżyło mi :) 12.12.06, 19:55 hummer napisał: > ave.duce napisała: > > > Walczyłyśmy! > > > > :P > > :))) :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A Ave małej wiary? :) 12.12.06, 20:50 Poczta razy 2! Niebawem zabraknie mi miejsca... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A Ave nie wierzyła :) 13.12.06, 00:49 bo Ave w niewiele rzeczy wierzy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A Ave nie wierzyła :) 13.12.06, 00:53 mroofka2 napisała: > bo Ave w niewiele rzeczy wierzy;) Zwłaszcza politykom! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: A Ave nie wierzyła :) 13.12.06, 01:42 no! i tak ma być;)) zasypiam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A Ave nie wierzyła :) 13.12.06, 07:08 mroofka2 napisała: > no! i tak ma być;)) > > zasypiam...;) gUd najt, mrOOFko & so on... ;) Odpowiedz Link Zgłoś