Dodaj do ulubionych

Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą

17.12.06, 13:47
Nie pisałbym na ten temat, gdyby potem powiedział: przepraszam.

Ale wygląda na to, że jego doradcy doradzają mu, że nie powinien przepraszać,
a dziennikarze na usługach PiSu bagatelizują sprawe i próbują ośmieszyć tych
dziennikarzy, którzy sprawę nagłośnili.

Dla katolika Kaczyńskiego, nazwanie kogoś małpą może być conajwyżej grzechem
powszednim, który wyznać można przed księdzem w konfesjonale, ale nie wobec
osoby, wobec której katolik zawinił. A potem jeszcze trzeba ptzyjąć hostię i
zapomnieć o problemie.

Czy taka ma być katolicka etyka IV RP?
Obserwuj wątek
    • sanitarny jaki szef,takie ministry,czy katolicy? 17.12.06, 14:03
      www.space.tami.pl/viewtopic.php?p=230969&sid=ed267e049f4e38b4b1affd4f3f61219b
      • wanda43 Re: jaki szef,takie ministry,czy katolicy? 17.12.06, 15:04
        Dzieki,ze to przypominasz.Wiekszosc pewnie nie czyta NIE albo juz zapomniala.
        Jaja,jak taborety.Hehe.
        • husyta Katolicy u władzy; kto nie z nimi ten małpa 17.12.06, 16:46
          wanda43 napisała:

> Dzieki,ze to przypominasz.Wiekszosc pewnie nie czyta NIE albo juz zapomniala.
          > Jaja,jak taborety.Hehe.

A co to jest to NIE?

A dyskusję zacząłęm po tym, jak w niedziele w południe na TVP1 jakiś PiSowski
          dziennikarz bagatelizował problem i szydził z GW, że rozdmuchała temat.

A to jest temat! Bo demonstruje w jakiej pogardzie ma katolik Kaczyński ludzi,
          którzy myślą inaczej niż on.
          I ten katolik jest prezydentem kraju!
          • wanda43 Re: Katolicy u władzy; kto nie z nimi ten małpa 17.12.06, 20:01
            Nie wiesz co to jest NIE?To tygodni wydawany przez spolke URMA. UR to od Urbana
            Jerzego.:)))
    • polska.europa.swiat Nie wycieraj mi tu katolicyzmem bolszewiku jeden 17.12.06, 14:07
      Katolik to grzesznik.

Od kiedy bolszewik wierzy w Boga?
      • husyta Re: Nie wycieraj mi tu katolicyzmem bolszewiku je 17.12.06, 14:59
        polska.europa.swiat napisał:

> Katolik to grzesznik.
        >
        > Od kiedy bolszewik wierzy w Boga?

A skoro grzesznik, to może obrażać wszystkich, pro publico bono.

A bolszewik może uwierzyć w Boga; ty jako katolik w to nie wierzysz, bo nie
        wierzysz w Boga Biblii.
        • polska.europa.swiat Re: Nie wycieraj mi tu katolicyzmem bolszewiku je 17.12.06, 15:10
          husyta napisał:

> polska.europa.swiat napisał:
          >
          > > Katolik to grzesznik.
          > >
          > > Od kiedy bolszewik wierzy w Boga?
          >
          > A skoro grzesznik, to może obrażać wszystkich, pro publico bono.

Grzesznikami są wszyscy ludzie , od Adama i Ewy , tylko ty jeden jesteś
          najczystszy , bluźnierca :-)
          >
          > A bolszewik może uwierzyć w Boga; ty jako katolik w to nie wierzysz, bo nie
          > wierzysz w Boga Biblii.

Jak już bolszewik uwierzy w Boga to już rydzykmoherowy ? Hypokryciu.

• husyta gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił? 17.12.06, 16:53

> > A skoro grzesznik, to może obrażać wszystkich, pro publico bono.
            >
            > Grzesznikami są wszyscy ludzie , od Adama i Ewy , tylko ty jeden jesteś
            > najczystszy , bluźnierca :-)

Uważasz, że zbluźniłem pisząc o katoliku Kaczyńskim obrażającym dziennikarkę?
            To że wszyscy są grzesznikami, nie oznacza, że grzech ma być chlebem
            powszednim, z którego się chlubimy! Przykazania zna?

> Jak już bolszewik uwierzy w Boga to już rydzykmoherowy ? Hypokryciu.

Zanim będziesz naśladował swego wodza, katolika Kaczyńskiego w obrażaniu ludzi,
            radziłbym zajrzeć do Biblii, czego uczy na temat mówienia o innych.

A gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił?
            • polska.europa.swiat Re: gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił 17.12.06, 18:27
              husyta napisał:

> polska.europa.swiat napisał:
              >
              > > > A skoro grzesznik, to może obrażać wszystkich, pro publico bono.
              > >
              > > Grzesznikami są wszyscy ludzie , od Adama i Ewy , tylko ty jeden jesteś
              > > najczystszy , bluźnierca :-)
              >
              > Uważasz, że zbluźniłem pisząc o katoliku Kaczyńskim obrażającym dziennikarkę?
              > To że wszyscy są grzesznikami, nie oznacza, że grzech ma być chlebem
              > powszednim, z którego się chlubimy! Przykazania zna?
              >
              > > Jak już bolszewik uwierzy w Boga to już rydzykmoherowy ? Hypokryciu.
              >
              > Zanim będziesz naśladował swego wodza, katolika Kaczyńskiego w obrażaniu
              ludzi,
              >
              > radziłbym zajrzeć do Biblii, czego uczy na temat mówienia o innych.
              >
              > A gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił?
              >

Katolik Kaczynski mowi malpa.
              Komunista Jaruzelski strzela do robotnika '70.

Po za tym wg teorii Darwina , ktorego kosciol tez uznaje : czlowiek pochodzi od
              malpy
              • husyta Re: gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił 17.12.06, 20:31

H: A gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił?
                > >

Katolik Kaczynski mowi malpa.
                > Komunista Jaruzelski strzela do robotnika '70.

Pan Bóg osądzi i Kaczyńskiego i Jaruzelskiego.

A jeśli próbujesz mnie wsadzisz do komunistycznego worka, to przyjacielu, za
                wiarę w Jezusa i nie podporządkowanie się systemowi w stanie wojennym groziła
                mi kara śmierci.

>
                > Po za tym wg teorii Darwina , ktorego kosciol tez uznaje : czlowiek pochodzi
                od malpy.

Może kościół katolicki sobie tak uważać, który nie traktuje poważnie Biblii.
                Skoro JP2 powiedział, że człowiek pochodzi od małpy, to jeszcze nie znaczy, że
                czciciel JP2, katolick Kaczyński, może obrażać ludzi nazywając ich małpami.
                • lauriane Re: gdyby ciebie ktoś nazwał małpą, co byś zrobił 17.12.06, 20:54

>
                  > Pan Bóg osądzi i Kaczyńskiego i Jaruzelskiego.
                  L. A Ciebie z kolei za wypisywanie podobnych dyrdymalow.....
                  Mala fides jest grzechem funkcjonalny......
                  J.C.
                  >
                  > A jeśli próbujesz mnie wsadzisz do komunistycznego worka, to przyjacielu, za
                  > wiarę w Jezusa i nie podporządkowanie się systemowi w stanie wojennym groziła
                  > mi kara śmierci.
                  >
                  > >
                  > > Po za tym wg teorii Darwina , ktorego kosciol tez uznaje : czlowiek pocho
                  > dzi
                  > od malpy.
                  >
                  > Może kościół katolicki sobie tak uważać, który nie traktuje poważnie Biblii.
                  > Skoro JP2 powiedział, że człowiek pochodzi od małpy, to jeszcze nie znaczy,
                  że
                  > czciciel JP2, katolick Kaczyński, może obrażać ludzi nazywając ich małpami.
                  >
                  >
    • lumpior Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 14:08
      Katolik w wersji O.Rydzyka.
    • mysz_polna5 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 14:12
      husyta napisał:

> Nie pisałbym na ten temat, gdyby potem powiedział: przepraszam.

> Ale wygląda na to, że jego doradcy doradzają mu, że nie powinien przepraszać,
      > a dziennikarze na usługach PiSu bagatelizują sprawe i próbują ośmieszyć tych
      > dziennikarzy, którzy sprawę nagłośnili.
      >
      > Dla katolika Kaczyńskiego, nazwanie kogoś małpą może być conajwyżej grzechem
      > powszednim, który wyznać można przed księdzem w konfesjonale, ale nie wobec
      > osoby, wobec której katolik zawinił. A potem jeszcze trzeba ptzyjąć hostię i
      > zapomnieć o problemie.

> Czy taka ma być katolicka etyka IV RP?

***************************************************************************

Co ma piernik do wiatraka, czyli katolicka etyka, do nazwania czerwonej mamlpy,
      malpa?
      Gdy ciebie ktos nazwie czlowiekim, tez trzeba cie za to przepraszac?
      Co:)))))))))))))))))))?
    • sanitarny Nie on pierwszy 17.12.06, 14:23
      Kobieta to zwierzęca niedoskonałość

Kobieta to tylko niewydarzony samiec

Kobieta ma się do mężczyzny tak jak rzecz niedoskonała i ułomna do doskonałej

Dzięki temu, że składają śluby dziewictwa lub stanu wdowieńskiego i przez to
      zostają zaślubione Jezusowi - zostają podniesione do godności mężczyzn
      (promoventur in dignitatem virilem)

Kobiety są błędem natury... z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała
      świadczącą o cielesnym i duchowym upośledzeniu... są rodzajem kalekiego,
      chybionego, nieudanego mężczyzny... Pełnym urzeczywistnieniem rodzaju ludzkiego
      jest mężczyzna.

Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80.
      Dziewczynki powstają z uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych
      wiatrów.

Wartość kobiety polega na jej zdolnościach rozrodczych i możliwości
      wykorzystania do prac domowych

św. Tomasz z Akwinu, zm. 1274
      • lauriane Re: Nie on pierwszy 17.12.06, 14:31
        I na czym polega odkrywczosc tego cytatu rodem ze Sredniowiecza ?
        Oswiec mnie sanitarny !
        J.C.
        • sanitarny Re: Nie on pierwszy 17.12.06, 15:02
          lauriane napisał:

> I na czym polega odkrywczosc tego cytatu rodem ze Sredniowiecza ?
          > Oswiec mnie sanitarny !
          > J.C.
          Wychodzi na to ze Kaczynski za dlugo uczyl sie religii,a za krotko etyki i
          prawa pracy
          • wanda43 Re: Nie on pierwszy 17.12.06, 15:12
            Ja praktyk uwazam,ze prawa pracy,to nie zna wcale.
            • lauriane Re: Nie on pierwszy 17.12.06, 15:22
              wanda43 napisała:

> Ja praktyk uwazam,ze prawa pracy,to nie zna wcale.
              L. Jeszcze jeden komik dzisiaj....
              J.C.
          • lauriane Re: Nie on pierwszy 17.12.06, 15:18
            sanitarny napisał:

> lauriane napisał:
            >
            > > I na czym polega odkrywczosc tego cytatu rodem ze Sredniowiecza ?
            > > Oswiec mnie sanitarny !
            > > J.C.
            > Wychodzi na to ze Kaczynski za dlugo uczyl sie religii,a za krotko etyki i
            > prawa pracy
            L. No to szkoda, ze tylko Tobie wychodzi na to....
            Innymi slowy zanim zaczniesz kopiowac postaraj sie, azeby nie siegac dalej niz
            ev do XX wieku, inaczej to jest to nieadekwatne do obecnej rzeczywistosci....
            No ale Ty o tym wiesz, tyle, ze chcialbys, zeby wyszlo.....Wyksztalciuch ?
            J.C.
          • uzdek98 to kartofel sie uczyl.. ? przeciez to prymsciuch.. 17.12.06, 18:16
            widac z daleka.. zero kultury, wychowania... znajomosci jezykow....
            • lauriane Re: to kartofel sie uczyl.. ? przeciez to prymsci 17.12.06, 20:31
              uzdek98 napisał(a):

> widac z daleka.. zero kultury, wychowania... znajomosci jezykow....
              L. Hehe, jeszcze jeden z bramy probuje rozszyfrowania otaczajacej go
              rzeczywistosci....
              J.C.
    • pan.nikt Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 15:14
      Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista???
      Co ma do sprawy wyznaana religia??
      To tylko absolutnym palantom i fundamentalistom wszystko kojarzy sie z wyznaniem, tak samo jak napaleńcom, wszystko kojarzy się z "du.ą"

Wyluzuj chłopie, wyluzuj.
      • obraza.uczuc.religijnych artsg i nowemutorowi 17.12.06, 15:17
        wszystko kojarzy się z Michnikiem. Mając na względzie przedstawioną powyżej
        alternatywę wnoszę, że są to absolutne palanty.
        • pan.nikt Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 15:20
          Pewnie tak. Patrtzenie "końskim wzrokiem" (nie wiem, czy pamietasz, jak koniom do wzaprzegowym zakładano klapki na oczy), jest palactwem.
          Swiat jest wielobarny i trój, albo czterowymiarowy
          • asiara74 Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 15:28
            Kaczyńskiemu brak klasy i znowu to udowodnił.
            • pan.nikt Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 15:34
              Ja o zupie, a Ty o .upie.

OK Kaczka popełnił gafę (może nie do końca), ale co ma tu do rzeczy jego wyznanie????
              • husyta Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 17:09
                pan.nikt napisał:

> Ja o zupie, a Ty o .upie.
                >
                > OK Kaczka popełnił gafę (może nie do końca), ale co ma tu do rzeczy jego
                wyznanie????

Jego wyznanie powinno mu natychmiast nakazać przeprosić.
                Ale widać katolik Kaczyński nie zna słowa przepraszam.
                • pan.nikt Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 19:31
                  jasne.
                  Wszędzie wtrącisz religię.
                  TO SIĘ WŁAŚNIE NAZYWA

FUNDAMENTALIZM RELIGIJNY.
                  • pan.nikt Re: artsg i nowemutorowi 17.12.06, 21:28
                    no i???
                    fundamentalisto???
                    Fajnie się z Tobą gada, ale nie o politgyce i nie o religii.
                    Może skup sie na tych tematach, żeby nie robić z siebie idioty??
      • lauriane Re: Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 15:31
        pan.nikt napisał:

> Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista???
        > Co ma do sprawy wyznaana religia??
        > To tylko absolutnym palantom i fundamentalistom wszystko kojarzy sie z
        wyznanie
        > m, tak samo jak napaleńcom, wszystko kojarzy się z "du.ą"
        >
        > Wyluzuj chłopie, wyluzuj.
        L. Ja bylbym powiedzial tak : troche jednego (palant), troche drugiego
        (fundament.) ale najwiecej to funkcjonalnego......
        J.C.
      • husyta Re: Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 17:21
        Widzę, że jesteś uczniem tej samej szkoły, co katolik Kaczyński, gdzie ludzi
        inaczej myślących można dowolnie obrażać, bez słowa przepraszam.

A Kaczyński i prywatnie i służbowo jest katolikiem i demonstruje, na ile
        opanował katolicki system wartości.

Wolę chrześcijanstwo biblijne, o którym katolik Kaczyński zapewne nie ma
        pojęcia, podobnie jak i ty.
        • lauriane Re: Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 20:44
          husyta napisał:

> Widzę, że jesteś uczniem tej samej szkoły, co katolik Kaczyński, gdzie ludzi
          > inaczej myślących można dowolnie obrażać, bez słowa przepraszam.
          L. Jak to mowia, jesli widzisz, ze widzisz, to tylko widzisz, ze widzisz...
          Ponadto co to za brednie o obrazaniu inaczej myslacych ?
          >
          > A Kaczyński i prywatnie i służbowo jest katolikiem i demonstruje, na ile
          > opanował katolicki system wartości.
          L. W takim razie, funkcjonalny, wszystkie gafy Busha, (dalece bardziej
          kompromitujace) sa wynikiem jego przynaleznosci do kosciola protestanckiego ?
          (Wez kilka oddechow, zanim narabiesz tych chlopskich filozofii)
          >
          > Wolę chrześcijanstwo biblijne, o którym katolik Kaczyński zapewne nie ma
          > pojęcia, podobnie jak i ty.
          >L. Funkcjonalny, moze sobie wolec co chcesz, ale na Boga nie bredz !
          J.C.
          • husyta Re: Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 21:41
            Amerykanom zostaw ich problemy z Bushem.

Żyjemy w Polsce, gdzie prezydent nazywa dziennikarkę małpą, a potem nie potrafi
            powiedzieć przepraszam, a ludzie takiego pokroju jak ty, bronią jego postawy i
            bagatelizują problem.
            Ponieważ zwróciłem na to uwagę, zostałem nazwany palantem.

Ciekawa ta katolicka etyka.
            • lauriane Re: Husyta, jesteś palant, czy Fundamentalista??? 17.12.06, 22:54
              husyta napisał:

> Amerykanom zostaw ich problemy z Bushem.
              L. A to dlaczego, jest to evidenta kontynuacja TWOJEGO rozumowania (jak
              najbardziej adekwatna do skandalu z malpa)
              >
              > Żyjemy w Polsce, gdzie prezydent nazywa dziennikarkę małpą, a potem nie
              potrafi
              >
              > powiedzieć przepraszam, a ludzie takiego pokroju jak ty, bronią jego postawy
              i
              > bagatelizują problem.
              L. Jakie Ty mozesz, funkcjonalny, miec pojecie o moim pokroju ?
              > Ponieważ zwróciłem na to uwagę, zostałem nazwany palantem.
              L. Gdybys tak zrobil nie mieszajac to tego wyznania (katolicyzmu,
              protestantyzmu, badz judaizmu) to napewno zostalbys okreslony inaczej.....
              Nie przeze mnie zreszta, dla mnie jestes funkcjonalny (pod przykrywka cytatow
              biblijnych)
              >
              > Ciekawa ta katolicka etyka.
              L. Twoja chyba jeszcze ciekawsza, bo cechuje ja nie tyle mala, ale nikczemna
              fides.....
              J.C.
              >
              >
    • mroofka2 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 15:38
      a za co ma przepraszać? za to że jest niewychowanym
      i niekulturlanym człowiekiem? za to nie trzeba przepraszać....
      • mysz_polna5 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 15:48
        mroofka2 napisała:

> a za co ma przepraszać? za to że jest niewychowanym
        > i niekulturlanym człowiekiem? za to nie trzeba przepraszać....

******************************************************************************

A czy kulturalna byla czerwona malpa? Pytam ot tak ze zwyklej ciekawosci. Caly
        czas jest tylko mielenie o jednej stronie, czyli o prywatnej wypowiedzi
        prezydenta / nie powiedzial przeciez wprost: pani jest czerwona malpa.
        Powiedzial do swojego pomocnika, ze nie chce rozmawiac z czerwona malpa. I
        slusznie! Przymusu nie ma!/. Zaciekawilo, co mowila i o co pytala czerwona
        malpa. Chetnie bym sie dowiedziala.

Swoja kulture i swoje wychowanie, zachowaj dla siebie. Nic uzasadniajacego
        swoja ocenie nie powiedzialas.
        • jacekm22 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 16:10
          A wyobraz sobie pisowska agitatorko ze pani Inga Rosinska nie zadala ZADNEGO
          pytania !!! pRezydent 4RP ma wyrazna awersje do TVN .
          PS Placa ci za pisanie podobnych pierd .. , czy tak z wlasnych przekonan ???
          • cichydon1 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 16:59
            Po tym wystepie Kaczyńskiego mozna Go nazwać dowolnie, oczywiście poza
            mikrofonem. Ja poza mikrofonem nazywam Go: tu 350 najpaskudniejszych,
            nicezuralnych słow, których z lenistwa nie wymienię..I ślę mu zyczenia aby zmarł
            na raka płuc jak najszybciej, bo szkoda leków na takiego :i tu znowu te 350
            obrazliwych słow.
            • pralinka.pralinka Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 19:56
              cichydon1 napisał:

> Po tym wystepie Kaczyńskiego mozna Go nazwać dowolnie, oczywiście poza
              > mikrofonem. Ja poza mikrofonem nazywam Go: tu 350 najpaskudniejszych,
              > nicezuralnych słow, których z lenistwa nie wymienię..I ślę mu zyczenia aby zmar
              > ł
              > na raka płuc jak najszybciej, bo szkoda leków na takiego :i tu znowu te 350
              > obrazliwych słow.

Z tymi życzeniami to uważaj cichutki, bo one lubią wracać do tego, kto je wysłał.
            • husyta Błogosławcie tych, którzy was prześladują 17.12.06, 21:04
              cichydon1 napisał:

> Po tym wystepie Kaczyńskiego mozna Go nazwać dowolnie, ...

Nie wiem, czy list Pawła dotarł do wszystkicg Rzymian, gdzie Paweł pisał:

12,14 Błogosławcie tych, którzy was prześladują, błogosławcie, a nie
              przeklinajcie.
        • mroofka2 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 18.12.06, 00:36
          bo nie muszę uzasadniać ku twojemu zdziwieniu...

poza tym nie interesuje mnie czy powiedziała cos ta dziennikarka
          czy nie( o ile wiem jeszcze nie zdążyła), dla mnie istotne jest
          to że Twój prezydent wystawia siebie i a przede wszystkim Polskę
          na pośmiewisko!
          ale czegóż można oczekiwać od kartofla?
    • maureen2 Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 17:17
      jeżeli jest cyrk,to są i małpy
      • karbat Re: Katolik Kaczyński nazywa dziennikarkę małpą 17.12.06, 17:57
        katolik Kaczynski jest synem ziemi ,tej ziemi
        wybrany zostal przez katolikow ,ktorzy nie widza w nim nic zenujacego
    • banme1 Katolik Kaczyński kontyuuje yradycje Inkwizycji 17.12.06, 19:07
      katoloickiej> Niszczyc wroga, wszystkimi srodkami, to tradycja katolikow
      • polska.europa.swiat Re: Katolik Kaczyński kontyuuje yradycje Inkwizyc 17.12.06, 19:10
        Kaczynski mowi tylko : malpa.

A Jaruzelski strzela do robotnika '70.

Niszczyc wroga, wszystkimi srodkami, to tradycja komunistów.
        • husyta Re: Katolik Kaczyński kontyuuje yradycje Inkwizyc 17.12.06, 20:35

> Kaczynski mowi tylko : malpa.
          >
          > A Jaruzelski strzela do robotnika '70.
          >
          > Niszczyc wroga, wszystkimi srodkami, to tradycja komunistów.

Masz rację; katolicyzm i komunizm, to dwa systemy które niszczyły i niszczą
          Polskę.

A Katolicy, mylnie uważający się za chrześcijan, czerpią wiele satysfakcji z
          obrażania ludzi, którzy są innej orientacji.
        • banme1 jak sie te Polaki poprawily 18.12.06, 00:47
          JUZ NIE STRZELAJA DO SIEBIE NAWZAJEM. wYSTARCZY IM , ZE SIE WYZWIA OD MALP.
          kULTURA ROSNIE PO WEJSCIU DO CYWILIZOWANEJ eUROPY, CZY CZYSZCZAC KIBLE SIE TAK
          NAUMIELI U OBYWATELI 1. SWIATA?
    • ab_extra Poprawna fraza pana Prezydenta powinna brzmieć: 17.12.06, 19:16
      "Tylko nie od tej niezależnej i obiektywnej dziennikarki TVN"
      • karbat Re: Poprawna fraza pana Prezydenta powinna brzmie 17.12.06, 19:40
        konferencje prasowe sa od tego aby odpowiadac na pytania lub sie od nich
        wstrzymywac
        politycy sa od tego jak d... od sr.... i za to maja placone !!

selekcja dziennikarzy swiadczy o dylentantyzmie politycznym
        o braku wyrobienia w takich sytuacjach

czy od z(c)iemniaka i prostaka nie wymagamy za duzo
    • pralinka.pralinka Re: To była polska wersja Lady in red :))) 17.12.06, 19:45
      Ależ afera się zrobiła. A najgłosniej krzyczą ci, którzy klną jak szewcy. To
      było bardzo łagodne - ja sama, chociem łagodna jak baranek, pikam niemożliwie
      jak widzę lub słyszę taką np Paradowską. :)
      • husyta Katolik Kaczyński nie zna słowa przepraszam 17.12.06, 20:41
        pralinka.pralinka napisała:

> Ależ afera się zrobiła. A najgłosniej krzyczą ci, którzy klną jak szewcy. To
        > było bardzo łagodne - ja sama, chociem łagodna jak baranek, pikam niemożliwie
        > jak widzę lub słyszę taką np Paradowską. :)

Owszem, afera się zrobiła, po wódz narodu, katolik Kaczyński, zademonstrował,
        jak można pogardzać ludźmi inaczej myślącymi.
        Gdyby potem powiedział: 'przepraszam, poniosło mnie, nie lubię TVN, ale to
        jeszcze mnie nie usprawiedliwia, abym tak się wyrażał o dziennikarzach tej
        stacji,'
        pokazałby, że katolik potrafi powiedzieć przepraszam.
        Obecnie cały sztab PiSuickich dziennikarzy próbuje zbagatelizowac temat, jakoby
        go nie było, i ośmieszyć tych, którzy temat podnoszą.

Katolik Kaczyński zademonstrował, co mysli prywatnie o ludziach inaczej
        myślących i że nie zna słowa przepraszam.

Uważam, że wielu katolików na tym forum wstydzi się z powodu tej postawy
        katolika Kaczyńskiego.
        • pralinka.pralinka Re: Katolik Kaczyński nie zna słowa przepraszam 17.12.06, 21:53
          Wyluzuj człowieku, gorszych rzeczy nie widziałeś? Zajmij sie czymś
          przyjemniejszym. chyba że musisz się tak nakręcać :)
          Pozdrowionka od zwolenniczki akczorków :))))
          • husyta Re: Katolik Kaczyński nie zna słowa przepraszam 17.12.06, 22:00
            Owszem, widziałem, prezydenta Polski na kolanach przed papieżem.
    • edico Zaprzecza boskiemu kreacjonizmowi Jurku :)) 17.12.06, 20:44
      Ale ten typ tak ma :))
      • husyta Re: Zaprzecza boskiemu kreacjonizmowi Jurku :)) 17.12.06, 21:35
        edico napisał:

> Ale ten typ tak ma :))

Chcesz powiedzieć, że ci, którzy wierzą, że człowiek pochodzi od małpy (bo JP2
        tak powiedział), chcą w innych widzieć małpę ;-)
    • dr.krisk Gafa gafą, ale reakcja Mamrotka! 17.12.06, 21:49
      husyta napisał:

> Nie pisałbym na ten temat, gdyby potem powiedział: przepraszam.
      Sama sprawa jest raczej śmieszna - każdemu zdarza się palnąć gafę - ale o
      formacie człowieka świadczy sposób w jaki z owej gafy wychodzi. Fakt że
      prezydent RP nie umie natychmiast i w naturalny sposób powiedzieć: "Bardzo
      przepraszam, najwyraźniej to z przepracowania.... ", źle o nim świadczy.
      No i teraz będziemy irasiada dręczyć, bo mu się należy.
      • husyta Re: Gafa gafą, ale reakcja Mamrotka! 17.12.06, 21:58
        Jasne, palnął gafę, jedno przepraszam i byłoby po sprawie. Ale PiSuici nie
        potrafią przepraszać. Najwyżej dowalać tym , których obrazili.
        I teraz bronią go ci sami dziennikarze, co kilka lat temu zrobili aferę po tym,
        jak jeden z redaktorów w liście do innego redaktora, nazwał papieża panem
        Wojtyłą. Ileż to wtedy było szumu.
        Dzisiaj ci sami dziennikarze uważają, że nic się nie stało, a ci, którzy
        podnieśli temat są niby 'mało poważni', bo Polska ma poważniejsze sprawy niż
        to, że prezydent obywateli nazywa małpami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka