belkot_belkot_belkot 28.12.06, 00:46 Niech się schowa dziś Mickiewicz bo przewodzi nam Ziemkiewicz W Ziemkiewicza zapatrzeni sięgniem Michnika korzeni... Mędrzec Intelektualista Elita Przewodnik Salonu To jest KTOŚ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1normalnyczlowiek Strach ma naprawdę wielkie oczy :))) 28.12.06, 00:50 belkot_belkot_belkot napisał: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów > Niech się schowa dziś Mickiewicz bo przewodzi nam Ziemkiewicz ---> Kociokwik sięga zenitu Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Strach ma naprawdę wielkie oczy :))) 28.12.06, 00:55 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Kociokwik sięga zenitu Potwierdzam :] Entuzjaści Ziomala robią szopkę z forum Oczywiście szopkę Ziomalowską :] Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 00:54 Az tak niepotrzeba, ale trzeba przyznac ze brzmi niezle:))) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 00:57 pla_cebo napisała: > Az tak niepotrzeba, ale trzeba przyznac ze brzmi niezle:))) Dobrze mi wyszło, nie? Jak się człowiek postara... Entuzjaści Ziomala się nie przykładają do pracy więc musiałem ich wesprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 00:59 > Dobrze mi wyszło, nie? Chyba tak:) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 10:01 W ogóle udany temat i na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Boshh, michniczęta nie mogą zaakceptowac prawdy 28.12.06, 10:48 aleś mu dowalił tym "wierszem". Chyba siem nie podniesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Co to som michniczęta? 28.12.06, 13:31 Ideologiczne dzieci-uczniowie kartelu michnikowo-urbanowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Co to som michniczęta? 28.12.06, 13:43 Definicja godna PiSu :] Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 11:02 no tak jakie czasy taki prorok Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 13:17 Proby wysmiania, wyszydzenia Ziemkiewicza to wlasnie glowna bron tego hipokryty i schizofrenika z gw. Michnikowszczyzna wlasnie to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Michnikowszczyzna wlasnie to ja?! 28.12.06, 13:25 To komplement czy obelga?! :] Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: Michnikowszczyzna wlasnie to ja?! 28.12.06, 13:30 Kwestia gustu lub strony? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Michnikowszczyzna wlasnie to ja?! 28.12.06, 13:54 jack20 napisał: > Kwestia gustu lub strony? Prawdę mówiąc mam to w nosie... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Jaki tam prorok? 28.12.06, 13:22 Ma gośc iluś tam swoich wyznawców i w ich imieniu się wypowiada na temat tego, jak jego zdaniem wygląda rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I znowu pomylka. Nie wyznawcow tylko takich, 28.12.06, 13:25 ktorzy zgadzaja sie z jakims zakresem jego pogladow. woda.woda napisała: > Ma gośc iluś tam swoich wyznawców i w ich imieniu się wypowiada na temat tego, > jak jego zdaniem wygląda rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Na jedno wychodzi 28.12.06, 13:26 bo chodzi o ludzi dotkniętych ziemkiewiczowszyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Czemu na jedno ? W slowa proroka wierzy sie w 28.12.06, 13:30 calosci i bezapelacyjnie ..... woda.woda napisała: > bo chodzi o ludzi dotkniętych ziemkiewiczowszyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Czytamy, czytamy. 28.12.06, 13:37 Totez napisałam, że nie jest prorokiem, bo wyznawcami ziemkiewiczowszyzny są pojedyncze osoby. Ziemkiewicz nie wygłasza prawdy jedynej i objawionej, nie jest wic prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w ... 28.12.06, 13:26 ...uwielbienie Zatem Ziomal chyba ma wyznawców Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 13:34 Żałosne. Jak Michnik napisze jakąś książkę której prawie nikt nie czyta to jest wielki autorytet moralny a wszyscy którzy wierzą w jego bujdy są proeuropejskimi obywatelami państwa oświeconego... Jak Ziemkiewicz napisze ksiązkę która schodzi niczego sobie to jest to zemsta, odwet, nienawiść, zaślepienie etc a wszyscy którzy zgadzają się z przesłaniem ksiązki to margines, oszołomy, zaścianek i banda wyznawców Ziemkiewicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 13:39 Jak Michnik napisze jakąś książkę to jest > wielki autorytet moralny No i? Jest autorytetem dla części Polaków, tak,jak i Ziemkiewicz. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 13:42 reakcjonista1 napisał: > Jak Ziemkiewicz napisze ksiązkę która schodzi niczego sobie A schodzi? No, to pogratulować... > wszyscy którzy zgadzają się z przesłaniem ksiązki to > margines, oszołomy, zaścianek i banda wyznawców Ziemkiewicza :-) No cóż... Ty to powiedziałeś :] Ja bym tak tego nie określił. Natomiast takie książki napewno są wyrazem FRUSTRACJI I przy tym zamierzam się upierać Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Najpierw przeczytaj to co jest frustracja: 28.12.06, 13:59 www.slownik-online.pl/kopalinski/6AC4D331F363894BC12565D6003384CC.php Jakie niby RAZ ma niezaspokojone potrzeby ? Jakos wiedzie mu sie nie najgorzej publikuje sobie, wystepuje tu i owdzie. A osiagniecie celu ? Nadepnal mu Michnik na odcisk to mu oddaje. Zreszta podobne poglady na temat Saloniku RAZ mial duzo wczesniej zanim Michnik go zaskarzyl do sadu. Swoja droga nadal oficjalny naczelny gazety, ktora promuje nieograniczona wolnosc slowa zaskarza kogos za porownanie w felietonie ? To swiadczy tylko o tym, ze uwaza iz wolnosc slowa dotyczy wszystkich poza nim. belkot_belkot_belkot napisał: > reakcjonista1 napisał: > > Jak Ziemkiewicz napisze ksiązkę która schodzi niczego sobie > > A schodzi? No, to pogratulować... > > > wszyscy którzy zgadzają się z przesłaniem ksiązki to > > margines, oszołomy, zaścianek i banda wyznawców Ziemkiewicza :-) > > No cóż... Ty to powiedziałeś :] > Ja bym tak tego nie określił. > Natomiast takie książki napewno są wyrazem FRUSTRACJI > I przy tym zamierzam się upierać Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Drobne sprostowanie 28.12.06, 14:01 Swoja droga nadal oficjalny naczelny gazety, ktora promuje > nieograniczona wolnosc slowa zaskarza kogos za porownanie w felietonie ? Nie za "porównanie", tylko za kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Drobne sprostowanie 28.12.06, 14:10 Wiesc gminna niesie, ze Michnika najbardziej ubodlo porownanie do Urbana (zreszta nie wiadomo czemu razem wodke pija). A w kwestii formalnej to co GW niby GW byla za lustracja, dekomunizacja i miala linie ogolna taka, ze nalezy rozliczyc komunizm ? A o takie stwierdzenia napisane jw. przez RAZ oczywiscie bez znaku zapytania poszedl pozew ... woda.woda napisała: > Swoja droga nadal oficjalny naczelny gazety, ktora promuje > > nieograniczona wolnosc slowa zaskarza kogos za porownanie w felietonie ? > > Nie za "porównanie", tylko za kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Wieść gminna mnie nie interesuje 28.12.06, 14:23 Interesują mnie fakty Fakty są w sieci - możesz sprawdzić treść pozwu Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Wieść gminna mnie nie interesuje 28.12.06, 14:24 Np sprawdzilem pod wiescia gminna tez cos jest dalej napisane ;) woda.woda napisała: > Interesują mnie fakty > > Fakty są w sieci - możesz sprawdzić treść pozwu Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "Coś" jest napisane 28.12.06, 14:27 ale to "coś" mnie nie zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak prawda niewygodna to udajemy, ze nie widzimy 28.12.06, 14:33 ;) woda.woda napisała: > ale to "coś" mnie nie zainteresowało. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Bzdury piszesz 28.12.06, 14:43 Po prostu tu, co piszesz, nie jest ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Najpierw przeczytaj to co jest frustracja: 28.12.06, 14:05 frank_drebin napisał: > Jakie niby RAZ ma niezaspokojone potrzeby ? No cóż. Gdyby to Ziomal był Przewodnikiem Salonu myślę, że jego EGO byłoby wystarczająco usatysfakcjonowane :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A rozumiem, czyli RAZ-a miales na kozetce psy- 28.12.06, 14:14 choanalitycznej ;) belkot_belkot_belkot napisał: > frank_drebin napisał: > > Jakie niby RAZ ma niezaspokojone potrzeby ? > > No cóż. Gdyby to Ziomal był Przewodnikiem Salonu myślę, że jego EGO byłoby > wystarczająco usatysfakcjonowane :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: A rozumiem, czyli RAZ-a miales na kozetce psy 28.12.06, 15:09 Nie musiałem. Oglądam/czytam takich obrazoburców od 17lat. Są nudni. Ciągle to samo głoszą. Że GW jest be, że Michnik jest be. I tak w kółko Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 14:20 > No cóż... Ty to powiedziałeś :] > Ja bym tak tego nie określił. > Natomiast takie książki napewno są wyrazem FRUSTRACJI > I przy tym zamierzam się upierać Nie wiem, czego wyrazem jest ta ksiązka ale ważne ze napisał ją sensownie i zagospodarował kolejną pustą niemal niszę na rynku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 15:06 reakcjonista1 napisał: > Nie wiem, czego wyrazem jest ta ksiązka ale ważne ze napisał ją sensownie i > zagospodarował kolejną pustą niemal niszę na rynku :-) Nisza opluwaczy Nisza antyautorytetów Nisza antyświata (takie odbicie michnika w krzywym zwierciadle) Pytanie czy Ziomal bez Michnika by w ogóle istniał? Tak mi się wydaje, że jego "wielkość" jest tylko odbiciem wielkości innych. Jako obrazoburca żyje chwilową chwałą. Sam nie tworzy. Burzy, ale nie potrafi stworzyć alternatywy. Płytkie to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
iothe Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 23:11 > Żałosne. Jak Michnik napisze jakąś książkę której prawie nikt nie czyta to jest > wielki autorytet moralny Daj Boże panu Ziemkiewiczowi, zeby promując "Michnikowszczyznę" zapełnił aulę uniwersytecką w Toruniu albo salę na wydziale prawa Uniwersytetu Wrocławskiego jak Michnik podczas promocji "Wściekłości i wstydu" :) Obie spokojnie mieszczą ok. 600-800 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Entuzjazm dla ziomala zaczyna przechodzić w . 28.12.06, 23:42 iothe napisała: > Daj Boże panu Ziemkiewiczowi, zeby promując "Michnikowszczyznę" zapełnił aulę u > niwersytecką w Toruniu albo salę na wydziale prawa Uniwersytetu Wrocławskiego j > ak Michnik podczas promocji "Wściekłości i wstydu" :) Obie spokojnie mieszczą o > k. 600-800 osób :) Ciekawe czy ktoś poza Forum wie, że taka książka się ukazała... :] Odpowiedz Link Zgłoś
right_wing Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 15:11 Ja go nawet lubie, ale ten programik w TV strasznie nudny ma. Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: Ziemkiewicz - Prorok naszych czasów 28.12.06, 15:18 right_wing napisał: > Ja go nawet lubie, ale ten programik w TV strasznie nudny ma. Strrrasznie nudny Telewizje komercyjne wywaliłyby taki program w pięć minut A TVP nie musi dbać o oglądalność Odpowiedz Link Zgłoś