ksiundz 03.01.07, 15:51 www.wprost.pl/ar/?O=98625 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku drodzy forumowicze! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczysta Re: Z miłości do herbatki :)) - TW Grey 03.01.07, 15:54 Odstrzelony -Zatopiony. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Wreszcie! - może coś tym zakutym łbom da 03.01.07, 15:58 to do myślenia, chocia oni są bardziej zmichnikowani od Michnika :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Wreszcie! - może coś tym zakutym łbom da 03.01.07, 16:02 ksiundz napisał: > to do myślenia, chocia oni są bardziej zmichnikowani od Michnika :)) Dobre. Zmichnikowani Od Michnika. Brakuje jeszcze jedno O i dowiemy sie kogo kaczor mial na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Re: Wreszcie! - może coś tym zakutym łbom da 03.01.07, 16:10 > Brakuje jeszcze jedno O i dowiemy sie kogo kaczor mial na mysli:) W którym miejscu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: Wreszcie! - może coś tym zakutym łbom da 03.01.07, 16:15 ksiundz napisał: > > Brakuje jeszcze jedno O i dowiemy sie kogo kaczor mial na mysli:) > > W którym miejscu? :) Na koncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Re: Wreszcie! - może coś tym zakutym łbom da 03.01.07, 16:17 > Na koncu:) OO! na coś takiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
herr_hebrew Re: Z miłości do herbatki :)) - TW Grey 03.01.07, 15:59 Czy pan Jarosław Kaczyński nie za wczesie sie cieszy? choc trzeba przyznać, że walczył o zniszczenie abp Wielgusa do końca. I jak sobie ideolodzy walki z Kościołem wyobrażają dalaszy ciąg zdarzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro "Z rozkoszy tego świata ilości niepomiernej... 03.01.07, 15:59 ...zostanie nam po latach herbaty szklanka wiernej i nieraz się w ornatach pomyśli w porze nocnej ha, trudno lecz herbata, herbaty szklanka mocnej Dopóki Ciebie, Ciebie nam pić Póty jak w niebie, jak w niebie nam żyć Herbatko, Herbatko..." Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz :))) 03.01.07, 16:02 >Póty jak w niebie, jak w niebie nam żyć Nie dziwię się, że ten Pan nie mógł odmówić Panom z SB, ciekawym w czym się lubował Maleszka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Muszę się przyznać do małej manipulacji... 03.01.07, 16:44 "Piernaty" zamieniłem na "ornaty" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Spoks, uwielbiam Starszych Panów i nie sądzę 03.01.07, 16:48 by z zaświatów mieli za złe:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 Próżność i arogancja, nie tylko wobec wiernych 03.01.07, 16:03 na pierwszej w googlach znalezionej stronie: "Warunki dobrej spowiedzi • Rachunek sumienia • Żal za grzechy • Mocne postanowienie poprawy • Szczera spowiedź • Zadośćuczynienie Bogu i bliźniemu" www.ppp.opole.pl/viewpage.php?page_id=6 Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Z miłości do herbatki :)) - TW Grey 03.01.07, 16:04 Wychodzi na to, że KK to najmniej wiarygodna instytucja działająca w Polsce. Ale ja się z tego cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Całe szczeście, że są tam porządni księża i Ci co 03.01.07, 16:07 poświęcili życie za Polskę - nie ciesz się Pan za wcześnie. No chyba, że zwyciężą księża Ubole, wtedy będziesz miał Acan powód do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Ujawnić wszystkie archiwa IPN !!!! 03.01.07, 16:12 A nie lepiej był się wycofać, godnie ? Niż taplać się w kłamstwach i wykrętach ... Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Jak do tej pory 2 TW się pokajało - hutnik i 03.01.07, 16:15 red. Giełżyński, ups. ten drugi się tylko przyznał z miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Jest w hierarchii koscielnej jeden sprawiedliwy? 03.01.07, 16:17 Czy wszyscy przezarci tajna wspolpraca? W Rzymie chrzescijan rzucano lwom, u nas wystarczyla SB. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Proszę ksiundza, jedna wątpliwość mną miota 03.01.07, 16:55 w tej sprawie i bym chętnie poznał pogląd Dobrodzieja. Mianowicie się rozchodzi po pierwsze primo o tą dziwaczną linie podziału jaka powstała wokół Jego Eminencji Wielgusa. Antylustracyjna Wyborcza domaga sie prawdy, Rydzyk odsadza luistratorów od czci i wiary z tego co słyszałem i widziałem. Czego my o tej całej historii nie wiemy? O co sie tu gra? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Mną nic nie miota i nie interesuje mnie co sądzi 03.01.07, 16:57 GW czy ks Rydzyk, mnie interesuje prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Nu ba!!! Prawda! Jednakoż 03.01.07, 17:03 prawdą również da się manipulować, a ja nie lubię być manipulowany. A szczególny niepokój odczuwam, gdy GW zaczyna łaknąc prawdy. Zaraz wszystkie dzwonki alarmowe mi sie włączają :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz GW ma Maleszkę, każde środowisko kogoś ma 03.01.07, 17:06 - imię ich setki tysięcy. Trzeba z nimi skończyć, a GW domagając się prawdy wkłada swoją bródną szyjkę pod topór katowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Mną nic nie miota i nie interesuje mnie co są 03.01.07, 17:50 prawda jest bardziej złożona niz ten strzęp w teczkach w końcu Warykan tez miał swój wywiad. A jakim metodami wywiadowcy Watykanu zdobywali swoje informacje? cóż, ważne że dzięki nim Jan Paweł mógł obalac komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Akurat czasem pracuję na tych aktach zatem 03.01.07, 18:05 o ich złożoności nie musisz mnie Acan przekonywać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Proszę ksiundza, jedna wątpliwość mną miota 03.01.07, 17:48 o to, że Rydzyk póżno bo późno (dopiero w tydziń po artykule GP) zaczął widzieć, że Kaczyński i jemu kiedyś może zagrozić. A juz na pewno Benedykt nie by zadowolony, że radyjo przez 7 długich dni udawało, że nikt nie atakuje jednego z najwyższych dostojników polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Jako niewinna ofiatra admińskiego siepactwa... 03.01.07, 17:10 ...podpinam sie niniejszym pod ksiundza ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=54853045 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Proszę Gościu spocznij pod lipą i napij się 03.01.07, 17:13 herbatki lipowej, a nie pożywaj tych tam zachodnich wynalazków :) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Iii, jakaś... 04.01.07, 18:08 ...l i p n a ta hierbatka... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Nie ma lipnej herbatki jest tylko słabo zaparzona 04.01.07, 20:29 i fusy po niej zostają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues "Natomiast tytuł Hieny Roku powędrował do 03.01.07, 17:40 dziennikarza Wprost Jakuba Urbańskiego. ...tytuł Hieny Roku 2006 Zarząd Główny stowarzyszenia zdecydował się przyznać Jakubowi Urbańskiemu za artykuł "Donos na Pana Cogito" opublikowany w 33/34 numerze tygodnika "Wprost" www.medialink.pl/media/?prasa_&_dziennikarstwo/&kat=8&id=35395 Panie ksiundz, jeśliś bez grzechu, pierwszy rzuć palenie..czy jakoś tak:) ksiundz napisał: > www.wprost.pl/ar/?O=98625 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Zasłużenie, natomiast wypowiedzi Arcy były 03.01.07, 17:46 tak standardowe dla TW, że już po pierwszej z nich wiedziałem kto on zacz. Wprost tylko mnie utwierdza w mojej opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues gratuluję pryncypialności, panie ksiundz;P 03.01.07, 17:58 Wprost&ksiundz nieomylnym źródłem dobrych i złych wieści? Pan Cogito be&cacy? Pan Wielgus cacy&be? > Wprost tylko mnie utwierdza w mojej opinii :) ..szach mat.. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz A ja wtedy zadawalałem się harbatą typu "Popularna 04.01.07, 20:28 " - co by nie mówić, wyczułem herbatkę nosem :) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A ja wtedy zadawalałem się harbatą typu "Popu 04.01.07, 20:35 ksiundz napisał: > " - co by nie mówić, wyczułem herbatkę nosem :) No ja wtedy zadowalałam się co najwyzej herbatkami na kolki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Kolek nie miewałem, ale na wszystko dobry był sok 04.01.07, 20:40 z ogórków kiszonych :) Odpowiedz Link Zgłoś