jacek13n Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 22.01.07, 22:10 widzialem dzis w tv "pana bez raczek", ktory b sie cieszyl z tego watpliwego haczyka na hanie. pewnie i jego ptaszki zacieraj skrzydelka. "yes,yes,yes!" Nieprawość i Niesprawiedliwość - znowu k.. my! Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku składan.. 22.01.07, 22:13 Wjaki sposob bufetowa znalazla sie w PO?. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 22.01.07, 22:27 a w jaki sposób tobie udało sie wejść na forum dla ludzi? yxcv napisał: > Wjaki sposob bufetowa znalazla sie w PO?. Odpowiedz Link Zgłoś
fsck Wspolczuje warszawiakom 22.01.07, 22:33 Zenujace popisy HGW teraz osmieszaja nie tylko ja sama ale rowniez Warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka fsck.. idż pod kolumne Zygmunta, i powiedz to... 22.01.07, 23:09 głośno Warszawiakom.. Potem {jak zdołasz} wróć i opisz swoje wrażenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: fsck.. idż pod kolumne Zygmunta, i powiedz to 22.01.07, 23:55 czarytka napisała: > głośno Warszawiakom.. Potem {jak zdołasz} wróć i opisz swoje wrażenia.... A niby dlaczego miałby nie zdołać. JA bym mu np. postawił browarek, bo dobrze gada. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpits Czy nie ma już durniejszych tematów dla PISuarów? 22.01.07, 22:33 Mogliby się zająć jakąś reformą, np. podatków, budową nowych autostrad, czy mostów, czy milionem innych poważnych problemów w Polsce, a nie idiotycznym oświadczeniem majątkowym złożonym trzy dni po czasie. To jest chora partia! Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj [...] 22.01.07, 22:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka chaziaj...ten Kacaw, to twój dziad,pradziad ? 22.01.07, 23:07 tak go polecasz.. Wszedzie ta korupcja... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Czy nie ma już durniejszych tematów dla PISua 22.01.07, 23:48 Masz racje.PO i SLD nie musza przestrzegac prawa.Pokazalo to ostatnie 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam bufetowa.blogspot.com 22.01.07, 22:54 HGW łże jak Kwaśniewski bufetowa.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka Poczytajcie o przypadku Prezydenta Koszalina.. 22.01.07, 23:04 musi być z PIS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Gruby Gronkowiec bredzi 22.01.07, 23:47 Nie musiała złożyć oświadczenia ale składa, bo chce być bardzo porządna, ale jednocześnie nie jest porzadna, bo nie przestrzega terminów. Mężuś prowadzi dział. ale nie wykonuje, maryśkę też pewnie pali ale sie nie zaciąga. Tej babie wszystko sie pieprzy, ona jest urzędasem a nie jakąś wykładnią prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Nie musiałam, ale składałam i potem kłamałam... 22.01.07, 23:47 Cos tu się kupy u "bufetowej" nie trzyma. Kulesza tutaj ekspertem? Chyba dla PO:)))) Prwnicy dziś wyraźnie orzekli w przeważającej większości, że firma zarejestrowana w Wa-woe mimo, że działa na terenie całego kraju, odprowadza podatki w W-wie i podlega sądom w Wawie!!!! ----------------------------------- Bufetowa z drżącym, sepleniącym ozol(r)em zabl(r)ała się do dmuchania w mikl(r) ofon mając stl(r)ach w skośnych oczach (podpatrzone na konfel(r)encji) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Re: Czy Ministerstwo Prawdy podejmie się obrony 22.01.07, 23:51 Bufetowej? Jak przystało na Agorową damę należy jej się! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Nie musiałam, ale składałam i potem kłamałam. 22.01.07, 23:51 Wszyscy eksperci pracujacy dla PO to nie eksperci ale polityczne szambonurki. Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 22.01.07, 23:53 Mysle ze osoba poprzedzajaca moj post nalezy do tzw.Sciernautow (scierwo- internauci). Sa to tchorze, ktorych stac jedynie na opluwanie i wysmiewanie rzeczy, ktorych calkowicie nie rozumieja. Ukrywaja swoja tozsamosc i mysla ze szkodza wszystkim Nam pragnacym prawdy na dany temat czy probem. ********************************** Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 22.01.07, 23:57 Haniu nie martw sie jezeli beda wybory to i tak bedziemy glosowac na Ciebie, wiec nie ma problemy, a za 2 i pol roku rozliczymy TAMTYCH ,po tamtej stronie > > > ********************************** > Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte [...] 23.01.07, 00:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 22.01.07, 23:57 Szukajacym prawdy?Wykladnia prawa w tej kwestii jest jasna.Zastosowalo sie do niej 99.9 wybranych w wyborach.Jezeli ktos sie nie zastosowal prawo mowi ze ta osoba traci mandat.To jest na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 23.01.07, 00:01 Tchorze czlowieku? Ty nawet nie wiesz co to prawda i honor wiec lepiej przymknij jadaczke i siedz cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 23.01.07, 00:03 Mysle ze osoba poprzedzajaca moj post nalezy do tzw.Sciernautow (scierwo- internauci). Sa to tchorze, ktorych stac jedynie na opluwanie i wysmiewanie rzeczy, ktorych calkowicie nie rozumieja. Ukrywaja swoja tozsamosc i mysla ze szkodza wszystkim Nam pragnacym prawdy na dany temat czy probem. ********************************** Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 23.01.07, 00:06 Doklanie ale to jest nie wazne bo ja i tak zostane na ziemi a jesli nie to w sercach ludzi ty natomiast egocentyku zginiesz w niebycie. Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 hercus-monte a co to jest serce? 23.01.07, 00:11 herkus-monte napisał: > Doklanie ale to jest nie wazne bo ja i tak zostane na ziemi a jesli nie to w > sercach ludzi ty natomiast egocentyku zginiesz w niebycie. -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 gdybys wiedzial to bys nie bluznil 23.01.07, 00:14 bb63 napisała: > herkus-monte napisał: > > > Doklanie ale to jest nie wazne bo ja i tak zostane na ziemi a jesli nie t > o w > > sercach ludzi ty natomiast egocentyku zginiesz w niebycie. > ------------------------- wiec nie obrazaj wlasnego serca!!!!!(z kamienia) - > Nieprzyjemne prawdy są zawsze lepsze od przyjemnych złudzeń. John Fitzgerald Kennedy Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Re: Zlozylam bo jestem uczciwa i basta !!!!!! 23.01.07, 00:13 Polecam zapoznanie się z ustawą i jej słynnym zapisem w posatci treści artykułu nr 24!!! Kto głosował nad taką ostateczną wersją?? Kto jak nie koledzy pani Bufetowej, Kto był posłem-sprawozdawcą??? Kto głosował za sankcjami w brzmieniu jak w ustawie???? No kto koc_Hani:))))? No kto jak nie ta sama, ale niby nie ta sama PO... Więcej źródeł na bufetowa.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Pracuj Haniu, a prawda wyjdzie z worka !!! 23.01.07, 00:10 > Juz za miesiac poltora powinnismy poznac pierwsze przekrety PiSu w czasie prezydentury pana Marcinkiewicza, dlatego czujac goraco, coraz gorecej pod stopkami PiSzczalki zakladaja pulapki, ale nie wiedza jeszcze, ze sami w nie wpadna, nareszcie niezdecydowani przejrza na oczy, jak sie robilo -nierobiac investycje, planowalo-nie planujac nic, obiecywalo gruszki na wierzbie itp....................... > > > > ********************************** > Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP > Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: Pracuj Haniu, a prawda wyjdzie z worka !!! 23.01.07, 00:13 Dobry tekst ale dla maluczkich. Zycze ci jeszcze wiekszych marzen Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 23.01.07, 00:12 herox napisał: > Wow, ostro pojechała, > teraz to się wojna rozpęta. Masz racje herox - nie daruja - Kaczynscy i ich rynsztok wezma sie za Hanie i wszystkich innych zwyciezcow samorzadowych, o ile nie sa z PiS. Jesli beda nastepne wybory, ja glosuje na dr Gronkiewicz-Waltz. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 23.01.07, 00:16 W biciu piany pisiorki sa mocne , i tylko w tym ... Sprawa wyladuje w TK i na tym sie skonczy . Pisiaki zmobilizowaly wszystkich platnych agitatoro i pluja sie strasznie .... Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 23.01.07, 00:19 jacekm22 napisał: > W biciu piany pisiorki sa mocne , i tylko w tym ... > Sprawa wyladuje w TK i na tym sie skonczy . > Pisiaki zmobilizowaly wszystkich platnych agitatoro i pluja sie strasznie .... Pluja jak zwykle razem z towarzyszami ktorymi sie otoczyli (Samoobrona, LPR i inne miernoty). Marze aby doczekac chwili gdzie Kaczynscy i ich swita (Gosiewski, przepity Kuchcinski) zajma miejsce na lawie oskarzonych, tak jak czekalam na komunistow. Mysle, ze tym razem sie doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 "Marzenie-jedyna rzecz, ktorej zaden zlodziej 23.01.07, 00:21 nam Polakom tym prawdziwym nie zdola ukrasc" ************************************** > Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: "Marzenie-jedyna rzecz, ktorej zaden zlodziej 23.01.07, 00:22 bb63 napisała: > nam Polakom tym prawdziwym nie zdola ukrasc" > > > > > > ************************************** > > Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - > IVRP Nie wazne jaka masz przeszlosc bo z nami i tak nie masz przyszlosci - kaczynscy Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Re: "Marzenie-jedyna rzecz, ktorej zaden zlodziej 23.01.07, 00:32 sawawa1 napisała: > bb63 napisała: > > > nam Polakom tym prawdziwym nie zdola ukrasc" > > > > > > > > > > > > ************************************** > > > Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszl > osc - > > IVRP > Nie wazne jaka masz przeszlosc bo z nami i tak nie masz przyszlosci - kaczynscy ----------------------------------- wszystko ma swoj koniec, popatrz: SOrbona juz na kolanach, Liga Polskich Rasistow juz dogorywa, Kaczynszczyzna w XXI wieku nie moze prosperowac sama, zobacz w Korei, kanibalizm sie mnozy z biedy, Polacy zasmakowali wolnosci w 1980 r i juz sobie nie dadza odebrac tego bogactwa jakim jest wolnosc, juz nie dadza sobie kaganca zalozyc, pomimo staran w tym kierunku Kaczynszczyzny i Spolki, a szczekaczki tez ochrypna, moj dziadek mi mowil 40 lat temu "dziecko, nikt nie moze umrzec szczesliwy robiac krzywde wokol siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
sawawa1 Re: "Marzenie-jedyna rzecz, ktorej zaden zlodziej 23.01.07, 00:37 bb63 napisała: > wszystko ma swoj koniec, popatrz: SOrbona juz na kolanach, Liga Polskich > Rasistow juz dogorywa, Kaczynszczyzna w XXI wieku nie moze prosperowac sama, > zobacz w Korei, kanibalizm sie mnozy z biedy, Polacy zasmakowali wolnosci w > 1980 r i juz sobie nie dadza odebrac tego bogactwa jakim jest wolnosc, juz nie > dadza sobie kaganca zalozyc, pomimo staran w tym kierunku Kaczynszczyzny i > Spolki, a szczekaczki tez ochrypna, moj dziadek mi mowil 40 lat temu "dziecko, > nikt nie moze umrzec szczesliwy robiac krzywde wokol siebie" zgadzam sie z Twoim Dziadkiem, ale czy nie uwazasz ze to szczucie, dzika lustracja bez prawa natychmaistowoej obrony nie jest ograniczeniem wolnosci. Czy nie jest ograniczeneim wolnosci dopuszczenie do rzadow kryminalistow i polglowkow aby tylko miec wladze. Czy ucieczka takiej ilosci ludzi to tez nie ograniczenie wolnosci? Co jeszcze musza zrobic aby ludzie zrozumieli z kim maja do czynienie.. Sledzenie, pomawianie, obrazanie .... co jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Re: "Marzenie-jedyna rzecz, ktorej zaden zlodziej 23.01.07, 00:47 sawawa1 napisała: ja naleze do ludzi ktorzy gleboko wierza ze to sie zmieni, do ludzi, ktorzy gleboko przezywaja wszystko co sie w Polsce dzieje, ale coz my mozemy??nie mam kuli czarodziejskiej, ale zaciskam piesci i wierza, ze ten koszmar musi sie skonczyc, a jednej rzeczy nie rozumiem: ludzie za duzo mniej wychodzili na ulice, a teraz ta biernosc az poraza, tak jakby narod byl "zaczarowany", im gorzej tym bierniej i to poraza. Ale przynajmniej nie musze przepraszac moich dzieci ze glosowalam na PiSzczkow Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To marzenie, że innych Polaków (tych 23.01.07, 00:57 NIEPRAWDZIWYCH) w końcu uda się wysłać na Madagaskar - czy gdziekolwiek :-)); I NIKT już nie będzie bruździł w budowie JEDYNIE SŁUSZNEJ LINII... Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv [...] 23.01.07, 00:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bb63 Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku skład 23.01.07, 00:59 >Mysle ze osoba poprzedzajaca moj post nalezy do tzw.Sciernautow (scierwo- internauci). Sa to tchorze, ktorych stac jedynie na opluwanie i wysmiewanie rzeczy, ktorych calkowicie nie rozumieja. Ukrywaja swoja tozsamosc i mysla ze szkodza wszystkim Nam pragnacym prawdy na dany temat czy probem. ********************************** Powiedz jaka masz przeszlosc, a powiem ci jaka bedzie twoja przyszlosc - IVRP Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku składan.. 23.01.07, 04:34 Mieszkam za woda i niemoge uwiezyc ,czyzby w kraju internet miela ta banda czerwonych zlodzieji i esbekow ,czytam te posty i co dzisaj jest w kraju gorzej- moze ze sie nieda ukrasc i gonia bandytow i zdrajcow? Przeciez w tej chwili tylko PIS i bracia Kacznscy walcza o zdrowe panstwo.Kiedy chcecie usunac ten czerwono -esbecki gnoj. Ta banda zlodziejska porusza juz wszystkie wrogo Polsce nastawione media aby tylko dokopac. Popatrzcie co wyprawiaja czerwone europosly + Tusk +Walesa i reszta zgraji oszustow. Polacy zastanowcie sie czego Wy w kraju chcecie. Nawolywanie do protestow i wyjscia na ulice to popieram tylko aby przegnic tych zlodziejskich szubrawcow. Trzeba troche cierpliwosci pzeciez nie mozna nic zrobic w ciagu 1 roku skoro 16 lat cementowala sie banda oszustow pod patronatem Walesy i Kwasniewskiego a i obecnie zgnila opozycja PO ,SLD ,PD ,majac nakradziona kase stosuje gre ponizej pasa i do tego szkaluje na kazdym kroku narod Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku....... 23.01.07, 05:01 To jest pierwszy polski rząd od 1945 roku...stąd taki bek zagrożonych bydlaków i ssynów z każdej strony... Ale póki co dobrze idzie...apele o "obywatelskie nieposłuszeństwo" zwykli ludzie mają głęboko...... Tacy są "mściwi"...jak stwierdził Tadzio "Piorun"....do demokracji nie dorośli... No i słuchają Rydzyka...ciemnogród!!giewałt... Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Gronkiewicz................... 23.01.07, 05:14 Ta pani im mniej ma racji tym głośniej drze mordę..."prezydent"całą gębą... I manager od sprzątaczek w EBoiR......ciekawe za co ją stamtąd tak szybko wywalili.. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku składan.. 23.01.07, 07:08 Hanko, nie daj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kl Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku składan.. 23.01.07, 07:34 A moje zdanie jest takie: Nie powinno być żadnych ulg. Egzekwować od władzy przepisy prawa! Nowe wybory, na koszt niedbalucha, obojętnie jak wysoko postawionego, a nie podatników! Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 rewelacyjny blog obnażający gronkowce pustosłowie 23.01.07, 14:13 bufetowa.blogspot.com/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aviano Gronkiewicz-Waltz: Nie miałam obowiązku składan.. 23.01.07, 23:26 Ale niesympatyczne kobieta. Kogoś bardziej obrzydliwego trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś