bio.mum 28.01.07, 19:28 zakładałam ten wątek 10 razy.. zadna z prób nie przeterwała 10 minut.. to naprawde byłoby niezwykle interesujące...ta konfrontacja cóż..mamy taka adminkę na jaką sobie zasłuzyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:35 fajne polskie dziewczyny ,zawsze ale jak sobie pomysle ,ze pod nikiem asienka32 ,czy mysz_polna5 , siedzi taka Sobecka brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:39 karbat napisał: > fajne polskie dziewczyny ,zawsze > ale jak sobie pomysle ,ze pod nikiem asienka32 ,czy mysz_polna5 , siedzi taka > Sobecka brrrr o PiSsex_bladzi zapomniałeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Albo fajne albo asienka i mysza 28.01.07, 19:43 a moze jakieś mniej kontrowersyjne, żeby przetrwało? chcesz, żebym ci cos zasugerowała? Giwi teraz je jajecznice i popija mlekiem, ale wróci, nic nas nie uratuje...wywali. Tak to jest z zakompleksionymi kobietami, nie szanuja uczuć innych, myśla tylko o sobie i o własnej przyjemnosci:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:55 karbat napisał: > fajne polskie dziewczyny ,zawsze > ale jak sobie pomysle ,ze pod nikiem asienka32 ,czy mysz_polna5 , siedzi taka > Sobecka brrrr Najlepsze dziewczęta są wśród lewackich aktywistek - feministek. Wstarczy przejsć się na pierwszą lepszą demonstrację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:37 Kulinaria np.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum ja poproszę to:P 28.01.07, 21:19 asko.custompublish.com/getfile.php/163545.464/TORO-Lasagne-Tex-Mex.jpg a Ty?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Ja? cóż ja? tradycyjne potrawki uwielbiam;P 28.01.07, 21:29 >quchnia polska< 04.06.2005 22:34< ... kaczor raz wypruć flaki obciąć jaja, o ile ma wypchać sianem wcisnąć jabłko w dziób zatkać nos podawać z odrazą .... Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona nie kijem? to pałą_toporem go może? 28.01.07, 21:40 Pora na Kaczora?! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:42 Hmmm... od takie rzeczy jest na przykład serwis ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:43 takich... ehhhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:47 bio.mum napisała: > zakładałam ten wątek 10 razy.. zadna z prób nie przeterwała 10 minut.. Bo tu trzeba się kopać po nogach, pluć i bluzgać. Najlepiej na Kaczory i Kościół. Każdy inny wątek zostanie przez michnikowe ORMO usunięty. Forum nie jest dla inteligentnych dyskusji a ma pokazywać jak brzydcy są Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum ale ja jestem Michnikowe Ormo:-) 28.01.07, 19:48 co nie zmienia faktu,że Ty jestes potencjalnie sliczny:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 19:50 Jak widać każda okazja jest dobra by dokopać oponentom ideologicznym. Choćby i wbrew logice:) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 kultura i sztuka :) 28.01.07, 19:49 i nie chodzi tu o kulturę polskich polityków i sztukę zdobywania i utrzymywania władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:13 seks! kobity! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:19 s-k-i-n napisał: > seks! kobity! o to mi chodziło. Skoro taki masz stosunek do kobiet, czego mozna od ciebie wiecej wymagać? \Już wiem osoho. Masz jakieś egzaminy i klepiąc na forum odsuwasz czas rozpoczecia pisania sciag. Njpewniej z fizjologii kaczenców albo skrawania. zgadłam. nie musisz potwierdzac Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:20 > o to mi chodziło. Skoro taki masz stosunek do kobiet, czego mozna od ciebie > wiecej wymagać? Znaczy się co? Wszyscy heteroseksualni mężczyźni są be?:] Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:23 humbak napisał: > > o to mi chodziło. Skoro taki masz stosunek do kobiet, czego mozna od cieb > ie > > wiecej wymagać? > > Znaczy się co? Wszyscy heteroseksualni mężczyźni są be?:] wszyscy heteroseksualni mezczyżni, którzy szanują kobiety i nie mówią o nich per kobity są cacy. Acha, nie mogą byc tępi. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:28 Acha... to jak ja się zwracam do forumowiczów rodzaju męskiego per chłopy, względnie chłopy to znaczy że wykazuję się w stosunku do nich pogardą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Miałeś kiedyś dziewczynę? 28.01.07, 21:27 humbak napisał: > Acha... to jak ja się zwracam do forumowiczów rodzaju męskiego per chłopy, > względnie chłopy to znaczy że wykazuję się w stosunku do nich pogardą?:) zwracałes się do niej per kobito vel kocmołuchu? jak długo z Toba wytrzymała? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Miałeś kiedyś dziewczynę? 28.01.07, 21:30 Nie nie miałem. Jestem aspołeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Rozumiem 28.01.07, 21:38 humbak napisał: > Nie nie miałem. Jestem aspołeczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Rozumiem 28.01.07, 21:40 Cieszę się że znalazłem zrozumienie:) Również pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :-))) 28.01.07, 21:48 humbak napisał: > Cieszę się że znalazłem zrozumienie:) Również pozdrawiam:) tym wyznaniem obudziłeś we mnie instynktA macierzyńskie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Rozumiem 29.01.07, 00:46 Kurcze, czuje się jak na gestpo:) Nie nie miałem chłopaka. Płeć męska nie pociąga mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada niech się z tym nie obnoszą 28.01.07, 20:24 w domu po kryjomu, albo na forum 'heteroseksualizm' Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 20:41 ja temu stanowczo zaprzeczam Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Ty, sliczna bio.mum i karnawal 28.01.07, 20:25 Kolejnosc odwrotna; a czasami i jaselka, z sercem i radoscia zagrane przez trupe dzieciakow (jak dzisiaj w Monachium) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: co poza polityka naprawde 28.01.07, 20:35 na swiecie totalne ocieplenie , klimat sie zmiena , a kiedy w Polsce ,, byle do wiosny ,blizej niz dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Śliczni to np. o mnie? 28.01.07, 20:38 Wow, czuję się mile połechtany. Ja na ten przykład interesuję się fotografią, psychologią, globalizacją i paroma jeszcze dyrdymałkami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum :DDD 28.01.07, 21:40 kaczka_prostaczka napisał: > Wow, czuję się mile połechtany. Ja na ten przykład interesuję się fotografią, > psychologią, globalizacją i paroma jeszcze dyrdymałkami. :) i 10% zarobków przeznaczasz na fundusz budowania studni na saharze:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka_prostaczka Nawet 100% 28.01.07, 21:48 > i 10% zarobków przeznaczasz na fundusz budowania studni na saharze:DDDD Serio. Od dwoch tygodni sobie leniuchuje czekajac na bardzo intratne propozycje. Też serio. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Fajny film wczoraj widziałem! O diable... :-) 28.01.07, 20:51 bio.mum napisała: Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) "Diabeł ubiera się u Prady". Polecam, jest już na DVD! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 To jest idologiczna działaczka 28.01.07, 20:56 bio mumia i wypytuje tylko ideologicznie poprawnych zniewiesciałych gejowskich lewaków którzy właśnie sie szykuja do trendy operacji zmiany płci. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 bio mum może jest to nawet 28.01.07, 20:58 biomumia samego idola Ilicza (to truchło z placu czerwonego) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To jest idologiczna działaczka 28.01.07, 21:01 kika113 napisała: > bio mumia i wypytuje tylko ideologicznie poprawnych zniewiesciałych > gejowskich lewaków którzy właśnie sie szykuja do trendy operacji zmiany płci. Czyli takich jak ja! Hurra, dobrze trafiłem! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum sama jestem gejowskim lewakiem 28.01.07, 21:43 kika113 napisała: > bio mumia i wypytuje tylko ideologicznie poprawnych zniewiesciałych gejowskich > lewaków którzy właśnie sie szykuja do trendy operacji zmiany płci. to kogo mam niby pytac? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: Fajny film wczoraj widziałem! O diable... :-) 28.01.07, 20:57 ..i momenty byli? ciebie kiełbie we łbie trzymajom się, Taziuta? img359.imageshack.us/img359/1180/przedipomakijazuyt5.jpg "O diable... " ..hi hi ..> "Diabeł ubiera się.. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Fajny film wczoraj widziałem! O diable... :-) 28.01.07, 21:00 ofiara_spelniona napisał: > ..i momenty byli? > ciebie kiełbie we łbie trzymajom się, Taziuta? > "O diable... " ..hi hi ..> "Diabeł ubiera się.. Fajny film, i bez "momentów" właściwych, ale i tak warto obejrzeć. Jak kto potrafi skupić uwagę na jednej czynności przez 1,5 godziny, oczywiście! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Fajny film wczoraj widziałem! O diable... :-) 28.01.07, 21:01 och najlepsze były pewnie te słodkie ciuszki które zaraz byś zdarł z tej brzydkiej dziewczyny i sam nałożył Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona ..zadna z prób nie przeterwała 10 min, śliczni:-)) 28.01.07, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A tak wyglada ogniwo posrednie w teorii Darwina 28.01.07, 21:01 ludzie.gazeta.pl/henryk.log/0,0.html ofiara_spelniona czyli henryk.log Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówki 28.01.07, 21:04 ze zwierzętami a w wolnych chwilach słucham Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:05 asienka32 napisała: > ze zwierzętami a w wolnych chwilach słucham Radia Maryja. Ale to chyba od niedawna, albo kłamłas kilka miesiecy temu, mówiąc że nie słuchasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 dr freud z przyzwyczajenia (dawnej pracy) 28.01.07, 21:09 uczynił hobby i zakłada forumowiczom teczki Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: dr freud z przyzwyczajenia (dawnej pracy) 28.01.07, 21:18 a jak z wydajnoscia tego erotomana? kika113 napisała: > uczynił hobby i zakłada forumowiczom teczki Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:20 dr.freud napisał: > asienka32 napisała: > > > ze zwierzętami a w wolnych chwilach słucham Radia Maryja. > > Ale to chyba od niedawna, albo kłamłas kilka miesiecy > temu, mówiąc że nie słuchasz. I z tą niepewnoscią Cie pozostawię doktorku :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:23 A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym; "Dzisiaj w Betlejem" mozna jeszcze - do 2 lutego - spiewac, wiec i z nimi spiewalem; i co w tym zlego? asienka32 napisała: > dr.freud napisał: > > > asienka32 napisała: > > > > > ze zwierzętami a w wolnych chwilach słucham Radia Maryja. > > > > Ale to chyba od niedawna, albo kłamłas kilka miesiecy > > temu, mówiąc że nie słuchasz. > > I z tą niepewnoscią Cie pozostawię doktorku :) > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:26 silesius.monachijski0 napisał: > A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym; "Dzisiaj w Betlejem" mozna > jeszcze - do 2 lutego - spiewac, wiec i z nimi spiewalem; i co w tym zlego? Zupełnie nic złego. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:32 dla lewakow pewnie tak; no bo to RM; z ideologicznym zaslepieniem trudno, Asienko walczyc (spojrz na posty "ofiary" alias "heniusia"; zupelne dno) asienka32 napisała: > silesius.monachijski0 napisał: > > > A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym; "Dzisiaj w Betlejem" moz > na > > jeszcze - do 2 lutego - spiewac, wiec i z nimi spiewalem; i co w tym zleg > o? > > Zupełnie nic złego. > Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:30 A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym; "Dzisiaj w Betlejem" mozna > jeszcze - do 2 lutego - spiewac, A ja myślałam że juz razej jest po. To ważna informacja, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Zbieram opakowania po czekoladkach i pocztówk 28.01.07, 21:36 Okres Bozego Narodzenia konczy sie 2 lutego, w Swieto Ofiarowania Pana, lub tez Matki Boskiej Gromnicznej (to 2 lutego swieci sie swiece gromnice) kika113 napisała: > A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym; "Dzisiaj w Betlejem" mozna > > jeszcze - do 2 lutego - spiewac, > A ja myślałam że juz razej jest po. To ważna informacja, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym:DD 28.01.07, 22:04 kika113 napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona A ja wlasnie teraz slucham RM i dobrze mi z tym:DD 28.01.07, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: a kto dziś gości w rozmowach niedokonczonych? 28.01.07, 22:14 Oj.Dyr Radyjo ma być dzisiaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: a kto dziś gości w rozmowach niedokonczonych? 28.01.07, 22:22 raczej chodzi o zrodla energii; i o promocje "Naszego Dziennika"; to nie "Rozmowy Niedokonczone", takie, jakimi je znamy Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 21:04 Fotografika :) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 21:15 Piwo. A poza tym jeszcze drugie piwo. ;) -------------------------------- Rzeka PiSa to jest dziwna rzeka. Przekracza stan alarmowy utrzymując poziom w dolnej strefie stanów niskich Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 21:23 Konkretniej można?:) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 22:46 humbak napisał: > Konkretniej można?:) Portery zwłaszcza. Z krajowych ujdzie też Żubrzyk. No, właściwie ujdzie wszystko poza warką strąk. Za słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 22:50 logo.vlad napisał: > humbak napisał: > > > Konkretniej można?:) > > Portery zwłaszcza. Z krajowych ujdzie też Żubrzyk. > No, właściwie ujdzie wszystko poza warką strąk. Za słodka. rozumiem ze "dog on the fog" też nie wchodzi:P..nie to, zebym się znała:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 28.01.07, 22:53 Nie specjalnie. Ale jak poczęstują, to wypiję - mniej nachalne od warki. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Co poza polityką Was interesuje śliczni:-)) 29.01.07, 00:48 Czyli słodkie, ale niezbyt? Warka to wróg:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum idę o zakład, że nie tylko 28.01.07, 21:57 logo.vlad napisał: > Piwo. > A poza tym jeszcze drugie piwo. ;) > > -------------------------------- > Rzeka PiSa to jest dziwna rzeka. Przekracza stan alarmowy utrzymując poziom w > dolnej strefie stanów niskich Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: idę o zakład, że nie tylko 28.01.07, 22:44 Zależy kiedy. Ale w sobotnie i niedzielne popołudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: idę o zakład, że nie tylko 28.01.07, 22:45 logo.vlad napisał: > Zależy kiedy. Ale w sobotnie i niedzielne popołudnia... no to zdrowie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Czasami poezja; i to nie ta "elitarna", znana, bo 28.01.07, 21:17 "taprzyjaznione" media sprawuja opiek; polecam Wam wiersze Oli, ktora mialem zaszczyt poznac przed 1,5 rokiem w Missisaudze. Pisze pieknie i madrze. Reszte dopowiedzcie sobie sami . www.polskiinternet.com/fajfer/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czasami poezja; i to nie ta "elitarna", znana 28.01.07, 21:33 asienka32 napisała: > karbat napisał: > > fajne polskie dziewczyny ,zawsze > > ale jak sobie pomysle ,ze pod nikiem asienka32 ,czy mysz_polna5 , siedzi > taka > > Sobecka brrrr > Najlepsze dziewczęta są wśród lewackich aktywistek - feministek. Wstarczy > przejsć się na pierwszą lepszą demonstrację :))) dziewczyny aktywne ,otwarte na swiat ,na nowe ,wiedzace czego chca , nie zgadzajace sie z meskimi wyroczniami ich szowinizmem ,prostactwem ,nie skundlone ,,, pomyslec ,ze przed 40 laty nie mialy praw wyborczych w kilku krajach w Europie . dziewczyny przed radyjem wpatrzone w ojca maybacha ,wierzyce w porzadek ustalony przez starych Zydow, stojace przy kuchni ,matki Polki ,tez musz byc,,, kazda potwora znajdzie w koncu swego amatora Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Czasami poezja; i to nie ta "elitarna", znana 28.01.07, 22:23 karbat napisał: > > dziewczyny aktywne ,otwarte na swiat ,na nowe ,wiedzace czego chca , > nie zgadzajace sie z meskimi wyroczniami ich szowinizmem ,prostactwem ,nie > skundlone ,,, pomyslec ,ze przed 40 laty nie mialy praw wyborczych w kilku > krajach w Europie . :-)))))) > dziewczyny przed radyjem wpatrzone w ojca maybacha ,wierzyce w porzadek > ustalony przez starych Zydow, stojace przy kuchni ,matki Polki ,tez musz byc,,, > > kazda potwora znajdzie w koncu swego amatora też prawda;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Czasami poezja; i to nie ta "elitarna", znana 29.01.07, 13:59 karbat napisał: > dziewczyny aktywne ,otwarte na swiat ,na nowe , miłość lesbijską :) > wiedzace czego chca , światła jupiterów i faceta, z tym, że o to pierwsze im łatwiej :) > nie zgadzajace sie z meskimi wyroczniami ich szowinizmem , Tia... każdy facet to świnia > prostactwem , z używaniem akurat tego argumentu to ja na twoim miejscu uważałabym nie > skundlone ,,, Rasista! pomyslec ,ze przed 40 laty nie mialy praw wyborczych w kilku > krajach w Europie . I to akurat pozytywny efekt działań, na którym feministki jadą od tych 40 lat. Znamienne jest jednak, ze nie potrafią zacytować żadnego kolejnego sukcesu, który miałby miejsce w ciągu ostatnich 40 lat. > dziewczyny przed radyjem wpatrzone w ojca maybacha ,wierzyce w porzadek > ustalony przez starych Zydow, stojace przy kuchni ,matki Polki ,tez musz byc,,, > > kazda potwora znajdzie w koncu swego amatora Z tymi matkami Polkami to przyłożyłeś założycielce wątku prostaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Giwi zadbała o to 28.01.07, 22:06 zeby nie-sliczni nie poczuli się urażeni Znowu rozrabiasz? Rozwiąż test, żeby opublikować post na forum Na forum nie wypada: kłamać pisać trzynastozgłoskowcem atakować rozmówców Kopernik był: astronomem kobietą piekarzem Dyskutując warto pamiętać: włączeniu komputera lekceważeniu zaczepek o umyciu zębów Pisanie WIELKIMI literami: jest denerwujące zużywa dużo atramentu powoduje szczękościsk Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona dokładnie i u mnie Giwi zadbała o to:-))))) 28.01.07, 22:08 i w niebyt nawet zdążyła odesłać moją "wzmiankę":-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum i tak cud, ze całego watku nie wysłała 28.01.07, 22:12 chyba sie netykieta zmieniła, bo 10 razy zakładałam taki watek i za każdym razem ladował na oslej!!!*&^%^%%&jak więcej nie odpowiem to nie bedzie moja wina:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: i tak cud, ze całego watku nie wysłała .... 28.01.07, 22:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=56322595&a=56331322 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Giwi zadbała o to 28.01.07, 22:12 dostalem to juz 2 razy; pewnie wkrotce ban; dlaczego kapujesz innych? bio.mum napisała: > zeby nie-sliczni nie poczuli się urażeni > > > Znowu rozrabiasz? Rozwiąż test, żeby opublikować post na forum > > Na forum nie wypada: > kłamać > pisać trzynastozgłoskowcem > atakować rozmówców > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Giwi zadbała o to 28.01.07, 22:14 silesius.monachijski0 napisał: > dostalem to juz 2 razy; pewnie wkrotce ban; dlaczego kapujesz innych? > gdybym nie byla dobrze wychowana i nie widziala, ze mnie podpuszczasz, zebym napisala spi**** zebym szybciej dostala bana, to bym to napisala. tak wlasnie pomyslalam, ale za mysli nie dostaje sie na szczwecie jeszcze bana u giwi, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_na_baby Re: Giwi zadbała o to 28.01.07, 22:23 Już się w tym gubię, wiem, że nie Ty Bio masz dobrze w czubie. Ale już nic nie rozumiem. Które z Was aż taka zazdrość zżera? Jasna ch olera? Teraz rymy od zabanowanej mojej dziewczyny: Bio! Co to ma znaczyć? Ja Ci oczy wydrapię. Miły mój jest artystą. I imię Twoje na suficie nagryzmolił. I sentencję taką jakąś pompatyczną, nadmuchaną. Ale Ty w nią nie jesteś zamieszaną. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 A ile lat ma Kaja? Ma wogole matke???? 28.01.07, 22:38 bio.mum napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: Mantysa, ile Ty masz lat? 14? 28.01.07, 22:39 :p chyba się zaczęło ;p giwi w biegu siecze.. mantysa?, faworyta.skina raczej!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona śliczni:-)), idę o..orzeszki, giwi ma cholerny 28.01.07, 22:12 dylemat, jak usunąć ten wątek i zachować resztki(!) tzw. przyzwoitości;P Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: na oslą i tak już 1/3 wątku poleciała ... 28.01.07, 22:37 ofiara_spelniona napisał: > ale postępy (ze nie cały) widzimy i doceniamy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Re: na oslą i tak już 1/3 wątku poleciała ... 28.01.07, 22:50 bio.mum napisała: > ofiara_spelniona napisał: > > > ale postępy (ze nie cały) widzimy i doceniamy > :DDD No to za Zdrowie Pań:P..i tu chwilKowo nieobecnej?;P Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara_spelniona Na ten czas? jak najdłuższy powrót do zdrowia 28.01.07, 23:52 niejakiego "Słońca Karpat Zakopiańskich" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Tyle osób się wypowiedziało??? 28.01.07, 23:55 Przecież w tytule wyraźnie stoi, że to pytanie do ślicznych! Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum To było do ślicznych moralnie;-) 29.01.07, 00:07 goniacy.pielegniarz napisał: > Przecież w tytule wyraźnie stoi, że to pytanie do ślicznych! > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum czy nie mam bana... 29.01.07, 01:25 humbak napisał: > Test czego? zazwyczaj o tej porze mam juz dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: czy nie mam bana... 29.01.07, 01:36 Najwyraźniej jesteś zbyt żywiołowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 01:39 humbak napisał: > Najwyraźniej jesteś zbyt żywiołowa:) są tylko zbyt ślamazarne:-) kolorowych humbaku, miło było poznać, pomimo, że żyjesz w IV RP a ja nieustannie w III i to się (mam nadzieję) nigdy nie zmieni. fajny z Ciebie interlokutor..powinni Ci dziekowac na kolanach, ratujesz ich reputację... Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 01:44 nie ma kobiet ZBYT żywiołowych są tylko zbyt ślamazarne:-) Hmmm... dużo by gadać:) > kolorowych humbaku, Ano dobrej nocy. >miło było poznać, i wicek z wersem pomimo, że żyjesz w IV RP a ja > nieustannie w III i to się (mam nadzieję) nigdy nie zmieni. Pudło. Należę do ludzi którzy nie trawią II, ani wizji IV która nam się jawi. > fajny z Ciebie interlokutor..powinni Ci dziekowac na kolanach, ratujesz ich > reputację... Dziękuję, ale myślę że nie doceniasz części zwolenników IV RP. Konkretów nie podam:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 01:48 humbak napisał: > nie ma kobiet ZBYT żywiołowych są tylko zbyt ślamazarne:-) > > Hmmm... dużo by gadać:) mozemy się umówić i pogadac, nie ma sprawy. Ale ty załóz wątek, bo mój na 99% wyląduje na oslej. ten to własnie taki wyjatek... > > > > > pomimo, że żyjesz w IV RP a ja > > nieustannie w III i to się (mam nadzieję) nigdy nie zmieni. > > Pudło. Należę do ludzi którzy nie trawią II, ani wizji IV która nam się jawi. Wybaczysz sierotce?:D > > > fajny z Ciebie interlokutor..powinni Ci dziekowac na kolanach, ratujesz i > ch > > reputację... > > Dziękuję, ale myślę że nie doceniasz części zwolenników IV RP. Konkretów nie > podam:) > nie chcę, frau, asienka, mysza, leszab, skin..nie, nie chcę szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 01:57 > mozemy się umówić i pogadac, nie ma sprawy. Ale ty załóz wątek, bo mój na 99% > wyląduje na oslej. > > ten to własnie taki wyjatek... Od takich rzeczy to to forum za bardzo nie jest. Mogiemy kiedyś pogadać mejlowo, ale raczej z tego nic nie wyjdzie. > Wybaczysz sierotce?:D Na forum łatwo o pomyłki:P > nie chcę, frau, asienka, mysza, leszab, skin..nie, nie chcę szczegółów > Nie zamierzałem żadnych podawać. Nie po to jest forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 02:03 humbak napisał: > > Od takich rzeczy to to forum za bardzo nie jest. Mogiemy kiedyś pogadać mejlowo > , > ale raczej z tego nic nie wyjdzie. z czego humbaku? czy czujesz się przeze mnie molestowany?:-))) > > > > Wybaczysz sierotce?:D > > Na forum łatwo o pomyłki:P podpisze się pod tym i spadam, bo przysłowiowa D*** juz mnie boli > > > > nie chcę, frau, asienka, mysza, leszab, skin..nie, nie chcę szczegółów > > > > Nie zamierzałem żadnych podawać. Nie po to jest forum:) mógłbyś zostać kamerdynerem księcia karola a teraz bezzwłocznie i bezsprzecznie Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: nie ma kobiet ZBYT żywiołowych 29.01.07, 02:10 > z czego humbaku? czy czujesz się przeze mnie molestowany?:-))) > > :D W żadnym razie. Mam na myśli że takie plany prowadzenia dyskusji zwykle przepadają:) > mógłbyś zostać kamerdynerem księcia karola A to źle, czy dobrze?:) > podpisze się pod tym i spadam, bo przysłowiowa D*** juz mnie boli Heh... badziewne siedzisko:) Branoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:49 rozumiem, ze niewazne czy lewicowe czy prawicowe byle prosto z wybiegu Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:52 Oczywiście. To takie normalne Ba..... Nie myśmy to wymyślili. Tak jest od setek lat!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:53 Spoko spoko. To jest mocno bardziej skomplikowane. Nawet jeśli mężczyźni są mniej skomplikowani od kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:54 humbak napisał: > Spoko spoko. To jest mocno bardziej skomplikowane. Nawet jeśli mężczyźni są > mniej skomplikowani od kobiet. Nie będę tego bardziej komplikować. Moglibysmy się zbytnio zapętlić w meandrach. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:55 ??????? Cała historia ludzkości, to historia kręcąca się wkoło "dupy". Kto nie wierzy, nich poszuka w historii Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 01:59 Nie rzucę teraz przykładem, ale zazwyczaj można konflikty było uzasadnić tym nieco bardziej istotnym (o zgrozo) elementem: kasa i władza, władza i kasa. Tak jakoś pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:01 ale kasa i władza, to nic innego jak ładniejsza, bardiej otwarta "dupa" Prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:03 Dobra, nie będzie że prawda. Twój dzisiejszy "entuzjazm" mnie przeraża:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:08 ????? Wczora była imprezka, ale dzisiaj?? Dzisiaj norma/. A "walenie prawdy w oczy" to moja specjalność Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:11 Prawda to dość abstrakcyjne pojęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:13 Fakt. podobnie jak sprawa PIĘKNOŚCI d.... kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: przynajmniej szczerzy jesteście 29.01.07, 02:15 Zasadniczo tak, podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś