bebe3 07.02.07, 21:42 Podpisał zgodę na współpracę, bo .....mu okulary zabrali :D www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3902609.html Czy PIS nie powinien zacząć lustracji od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 Re: krawczyk oświadczył 07.02.07, 21:53 ...Po aresztowaniu w lutym 1982 roku poinformowałem o swojej historii (w tym o podpisaniu deklaracji współpracy) kilka osób, z których co najmniej jedną udało mi się już odnaleźć i gotowa jest to poświadczyć. Co najmniej raz, na początku 2005 roku złożyłem oświadczenie o próbie werbunku przez WSW w roku 1982 funkcjonariuszowi ABW. Informacja o istnieniu mojej deklaracji współpracy nie jest więc żadnym odkryciem, tylko od lat znajduje się w moich dokumentach personalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 21:56 bebe3 napisała: > Podpisał zgodę na współpracę, bo .....mu okulary zabrali :D > www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3902609.html > Czy PIS nie powinien zacząć lustracji od siebie? Pisiorsko-moherskie-oszolomy w zyciu zadnej lustracji ani dekomunizacji nie przeprowadza, bo za duzo w ich szeregach towarzyszy i tajnych wspolpracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer PiS = pączek i okulary :) 07.02.07, 21:58 bebe3 napisała: > Podpisał zgodę na współpracę, bo .....mu okulary zabrali :D > www.gazetawyborcza.pl/1,75478,3902609.html > Czy PIS nie powinien zacząć lustracji od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Świetna wymówka dla TW 07.02.07, 23:05 taka współpraca się nie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:28 Mnie zastanawia dlaczego prezydent zastanawiał się kilka dni co z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:31 Proste. Musiał spytać brata. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:36 Wydaje mi się ,że postanowienie brata powinno być takie samo jak w przypadku innych ludzi. Kto to klaskał gdy znaleziono lojalkę Wielgusa? Dlaczego TW z PISu miałby być inaczej traktowany? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:38 bebe3 napisała: > Wydaje mi się ,że postanowienie brata powinno być takie samo jak w przypadku > innych ludzi. Kto to klaskał gdy znaleziono lojalkę Wielgusa? > Dlaczego TW z PISu miałby być inaczej traktowany? Albowiem jest to zupelnie inny agent niz inni agenci. to jest agent przaśny kartoflany i bogobojny, a wiec zmieniony nie do poznania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:40 Taaaaa i tylko jedną jedyną teczkę SB sfałszowało:D Bo już wtedy w dwadzieścia lat temu wiedziało,że Jaruś ukrywający się pod mamusiną spódnicą w czasie stanu wojennego ważnym opozycjonistą jest Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:42 Ciekaw jestem jak Ty zachowałbyś się gdybu Ci zabrali okulary i sznurówki, albo co gorsze, poczęstowali pączkiem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:44 francois.jenois napisał: > Ciekaw jestem jak Ty zachowałbyś się gdybu Ci zabrali okulary i sznurówki, albo > co gorsze, poczęstowali pączkiem. :P No przecież w tym pączku był pewnie jakiś dżem. A dzem bywa - o zgrozo! - czerwony! I miał nasz eksponat A do wyboru - zeżreć pączka ze znienawidzonym CZERWONYM dzemem, albo podpisać. No to w imie wiernosci swej nienawiści do czerwonego wolał podpisać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:48 Pączka nie zniosę! Podpiszę wszystko Odchuuuuuudzam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
francois.jenois Re: Agent w szeregach PIS 07.02.07, 23:54 A mi mogą skoczyć , bo chodze w sandałach :P Odpowiedz Link Zgłoś