Gość: Alibaba Co pytanie posła Ziobro ma wspólnego z aferą Rywina IP: *.acn.pl / 10.67.2.* 29.04.03, 20:18 Do wszystkich forumowiczów!!! Niech mnie k....a ktoś wyjaśni co pytanie pana posła Ziobro ma wspólnego ze sprawą Rywina. Ja też uważam jak większość, że Miller to kawał chama i zatwardziałego komucha, ale szarganie pamięci zmarłego tragicznie byłego szefa Policji, tak jak Młymarz uważam za podłość. Jasne że nazywanie posła zerem na forum publicznym jest niedopuszczalne, ale także niedopuszczalne było to pytanie Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.ekumena.chorzow.pl 29.04.03, 20:38 Jestem tylko człowiekiem??? Nie obrażaj ludzi miller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qw Jestem tylko człowiekiem??? Nie obrażaj ludzi miller IP: *.ekumena.chorzow.pl 29.04.03, 20:40 e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### ziobro sie skopcil IP: *.sims.nrc.ca 29.04.03, 21:04 spujrzmy prawdzie prosto w oczy ten jeden jedyny raz Miller mowil prawde, wyrazajac swoja opinie o posle ziobro o michnikowi mozecie naskoczyc tymi swoimi postami... prawdziwie niezalezne osoby maja ten komfort, ze nie musza patrzec przez pryzmat orientacji politycznej i zwracac uwage na to, by przypadkiem nie pochwalic kogos, kto ma inne zapartywania polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li ma n do Re: Millera i jego bande trzeba zamknac bo to warjac IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 21:10 Miller to cham bez kultury.Hanys z Lodzi mysli ze jestp. bogiem.Tak wyrafinowanego klanczucha i oszukanca jeszcze nie widzialem.Aroganta Millera dni sa policzone,wybory sa nie uniknione.Trzeba przegonic bande leniwcow,arogantow,zlodzieji,koruptow.Ten rzad jest chory i nie zdolny do rzadzenia.Polska ma do dosyc rzadow SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exruda Konkurs na nowego przywodce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:12 Sluchajcie. Czy ktos z was ma pomysl na to, kto - nieupaprany - nadaje sie na nowego przywodce? pytanie serio, tzn. ja w Polsce obecnie widze ludzi przyzwoitych i uczciwych tylko posrod autorytetow starej daty, pokroju Nowaka- Jezioranskiego itp. Czy w ciagu nastepnych parudziesieciu lat urodzili sie tylko osobnicy skazeni przynajmniej w minimalnym stopniu genem nieuczciwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvk Miller w komisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:27 Dziwi mnie postępowanie premiera, mówiąc traci panowanie, obraża i igra z posłami, którzy nie są przecie krzykaczami z Samoobrony. Czy chcielibyśmy mieć takich nauczycieli lekarzy i prawników - napewno nie. Poprzednio Lech Wałęsa podczas debaty z Kwaśniewskim również popełnił podobny błąd. Opinia publiczna jest przeciw agresji, w sporach intelektualnych należy posługiwać się rozumem, ciętym językiem a nie inwektywami. Mam nadzieję, że gest samoobrony Millera okaże się dla jego partii ciosem wręcz samobójczym. Czekam tylko z nadzieją na zwarcie szeregów, bo narazie mało jest polityków do bycia zamiast, a po zmianach będzie wiele funkcji i posad. Politycy - etaty pachną na horyzoncie! SLD pracowało silnie nad wieloma nowymi w ramach czynnej walki zbezrobociem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapa Re: Miller ty chamie _czerwona swinio!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.04.03, 21:39 Miler jest winny i powinien stanac przed prokuratura,a nie przed komisja.Zatajal wszystkie dowody i za to powinien siedziec.Miler to burak z Zyrardowa,arogant i cham.Z czerwonym bydlen trzeba skonczyc i rozpisac wybory.Ludzie maja juz dosyc rzadow bandy Milera.Miller nie ma kultury jest tak prosty i glupi jak reszta SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STOLICZEK NIESTETY......... IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:22 Niestety, nic mu nie grozi, chronia go umowy okraglego stolu. Entliczek pentliczek, okragly stoliczek na kogo wypadnie temu kasa przypadnie Nastepni juz sie szykuja, popisuja w ukryciu programy przedwyborcze, kasa czeka, jeszcze nie wszystko ukradziono. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichwan as-Safa Re: OSRAM IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:34 Poproszę OSRM!!!!!!.Co????? sam Pan sobie Osraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichwan as-Safa Re: OSRAM IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:34 Poproszę OSRAM!!!!!!.Co????? sam Pan sobie Osraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.kat.cdp.pl 29.04.03, 21:41 Szanowni panstwo przeczytalem wasze wszystkie wypowiedzi i mam pytanie wskazcie kto po Milerze wcale go nie bronie i nie popieram ale na milosc Boska KTO TYM PANSTWEM JEST ZDOLNY KIEROWAC "BYLO JUZ CYMBALISTOW WIELU " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYMBALISTA TO ZUPELNIE INNA HISTORIA IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:09 Wybory to pokaza czy znajdzie sie ktos - czy nie - odpowiedni na to zeby poprowadzic ten kraj, a pan Miller stracil zaufanie,ktorym spoleczenstwo nigdy nie powinno go obdarzyc - znasz jego zyciorys "chwalebny" ? ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.avertis.pl / 192.168.0.* 29.04.03, 22:27 Gość portalu: ziuta napisał(a): > Szanowni panstwo przeczytalem wasze wszystkie wypowiedzi i mam > pytanie wskazcie kto po Milerze wcale go nie bronie i nie > popieram ale na milosc Boska KTO TYM PANSTWEM JEST ZDOLNY > KIEROWAC "BYLO JUZ CYMBALISTOW WIELU " Po Millerze - potop. Dla oczyszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBEL JAK SIE IDZIE DO ... IP: 213.56.66.* 29.04.03, 21:42 jak sie idzie do toalety to z reguly po to zeby zrobic kupe, a jak sie przesluchuje swiadka Millera, znajac jego "sensacyjne" wystapienie poprzedzajace wczorajsze przesluchanie - szumnie nazwane "expose" to tzreba osiagnac jeden cel - zdestabilizowac i zmusic w ten sposob do powiedzenia czegos co pomogloby pojsc do przodu tej calej aferze. Wiadomo bowiem bylo, ze Miller nic nie powie - konkretnego - ze bedzie uprawial polityke wybielania SLD. Krotko mowiac, stracono pierwszy dzien na opowiadanie przez Millera jak to dobrze funkcjonuje jego partia i jak sprawne sa mechanizmy chroniace Polskie wladze przed korupcja. Przesluchanie swiadka, a zarazem podejrzanego w tak powaznej sprawie wymagalo i wymaga bezwzglednosci, bardzo czesto ironii i zlosliwosci azeby zlamac jego linie obrony. Komisja sledcza to nie wieczorek taneczny z okazji urodzin babci. Nalezy podziekowac panu Ziobro, bo to te pytania pokazaly co warta jest ta komisja, zdominowana przez kolesi Millera. Pan Miller obrazil nie tylko p Ziobro, OBRAZIL NAS - KAZDEGO Z NAS BEZ WYJATKU. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 21:46 Stworzyla sie koteria cwaniaczkow warszawskich,ktorzy uzurpuja sobie monopol na prawde.Od poczotku kadencji premiera Millera tylko podwazaja Jego wiarygodnosc.Cala zgraja dyspozycyjnch dziennikarzy ma monopol na prawde|za kilka tysiecy zlotych miesiecznie|.Ciekawe jakby zachowywali sie ,gdyby ich mocodawcy placili im 800 zlotych.Przykladem braku kultury jest posel Ziobro,nonszalanski arogant,dyspozycyjny do rozgrywajacych swoje gierki polityczne b.Kaczynskich.Juz p.Walesa wiedzial kiedy ich wykopac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELEKTRYK WALESA WIEDZIAL JAK RYBY LOWIC IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:25 i nie wiele wiecej.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Ziobro do kopalni IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 22:09 ziobro zapytal o wszystko co zrozumial i zapamietal w swoim dotychczasowym zyciu. Jak na posla nie jest to duzo, ale i tak sie powtarzal i krecil. Wykazal swoj hart i intelekt. Moze nie zero, ale duj 10 w skali Bouforta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO GORNIKA NIE LICZ NA..... IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:12 Gornik, nie licz na tow. Millera, czasy Gierka sie skonczyly, szukaj innej pracy,bo Miller ma cie gleboko pod ziemia, zeby nie powiedziec, ze w d-upie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.fnet.pl 29.04.03, 22:12 No, Agoro i "Gazeto Wybiórcza", na co czekacie, kupujcie ten Polsat póki Komisja Ogłupiania pracuje, przecież o to od początku chodziło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZACH MAT KAZDY RUCH........ IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:15 Kady ruch na szachownicy dobry, kiedy prowadzi do MAT SLD. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista AUTENTYCZNY MILLER IP: *.tnt5.ewr3.da.uu.net 29.04.03, 22:32 slowa Ireneusza Krzemińskiego, socjologa z "Rzeczpospolitej" 29.04.03 "Premier posunął się stanowczo za daleko. Jego wystąpienia były niezwykle aroganckie. Z godziny na godzinę coraz bardziej z niego wychodził były sekretarz KC PZPR, którym nigdy nie przestał być. Wyobrażam sobie, że poseł Zbigniew Ziobro dostałby nieźle po grzbiecie, gdyby cała sytuacja miała miejsce 20 lat temu." Kto stoji za demokracja w Polsce, ludzie ktorzy tak naprawde w nia nigdy nie wierzyli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrkowiec Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 22:46 "igrzysk i chleba". Igrzyska na komisji Ogłupiania Narodu Chleb dla kilku facetów tworzących imperium medialne Poseł Zbysio Z. nie wie o co chodzi więc leje na oślep. Ma szanse na zastapienie "pięknego" w TVN, też narcyzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryna Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: 62.233.197.* 29.04.03, 22:28 Poznalem, ze to prawdziwy mezczyzna..............................po tym jak skonczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:52 Na podstawie kilku posłów z komisji śledczej, widać z jakich osób składa się nasz Parlament. 70% się do niczego nie nadje. Szkoda naszych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ichwan as-Safa Re:Polskie małe co nie co. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carl Ritter von Slepowron-Wrób Re:Demokracja po Polsku,czyli Cyrk na Kółkach. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 22:57 Rznie się wszysko z zachodu ,totalne Relity show. oprócz polityki. W programach politycznych TV pokazuje się politycznych sadomasochistów i zboczeńców,którzy totalnie kopuluja w polityczny dyspucie. JAJA na resorach. Gdzie tu Demokracja. Przykład debat w programach niemieckich,gdzie obok polit. nbotabli aktywnie występuje publiczność. W Najajsiniejszej RP POLAKÓW TRAKTUJE SIĘ JAK IDIOTÓW. Nie tak dawno jeden z szanowanych obyw.RP publicznie się wypowiedział,że Polacy nie nadają się do Programów TV typu niemieckiego. TRAKTUJE SIĘ NAS JAK ŚMIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLOWN TO NIE CYRK TO OKRAGLY STOL NA KOLKACH IP: 213.56.66.* 29.04.03, 22:59 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Nie blaznuj: lepiej powiedz wprost - mozemy rozbic 29.04.03, 23:53 te mafie tylko poprzez zmiany Konstytucji: JOW i odwolywalnosc poslow. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey A ci na tym forum? Oni robia wszystko, by wykazac 30.04.03, 00:00 KLASOM RZADZACYM, ze sa wylacznie RZADZONA MASA. Robie tu staly eksperyment ze zmianami Konstytucji (JOW, odwolywalnosc poslow), pojawia sie szansa (Miller juz ulega jesli chodzi o JOW w wyborach do Senatu, aloe to zmyla), ze teraz warto o to zawalczyc - demokratycznie, poprzez wielomilionowe petycje. Niemniej NIKT ze swiecie oburzonych naiwniakow, oburzonych na "chamow" i "gangsterow" na gorze, omija ponawiany przeze mnie temat jak smierdzace jajo. I woli pomstowac na Millera i SLD, co NICZEGO nie zmieni - karuzela bedzie sie krecic dalej i wirowac tenze sam okragly stoliczek: cykliczne, co cztery lata, zmiany w kolejce do zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Re: A ci na tym forum? Oni robia wszystko, by wyk IP: *.hcpc.uth.tmc.edu 30.04.03, 00:28 gabrielacasey napisała: > KLASOM RZADZACYM, ze sa wylacznie RZADZONA MASA. Robie tu staly eksperyment ze > zmianami Konstytucji (JOW, odwolywalnosc poslow), pojawia sie szansa (Miller > juz ulega jesli chodzi o JOW w wyborach do Senatu, aloe to zmyla), ze teraz > warto o to zawalczyc - demokratycznie, poprzez wielomilionowe petycje. Niemniej > > NIKT ze swiecie oburzonych naiwniakow, oburzonych na "chamow" i "gangsterow" na > > gorze, omija ponawiany przeze mnie temat jak smierdzace jajo. I woli pomstowac > na Millera i SLD, co NICZEGO nie zmieni - karuzela bedzie sie krecic dalej i > wirowac tenze sam okragly stoliczek: cykliczne, co cztery lata, zmiany w > kolejce do zlobu. Calkowicie sie z Toba zgadzam. Niestety ludzi, ktorzy "cos rozumieja" jest w Polsce bardzo niewielu, wiec szanse na JOW i zmiane konstytucji sa marne. Przykro mi, ale taka jest prawda o polskim spoleczenstwie. Polakom bardziej imponuje Lepper, ewentualnie SLD (ostatnie wybory to najlepszy dowod), niz politycy, ktorzy mowia z sensem. Wszystko rozbija sie o media, ktore sa w rekach "warszawki". W ten sposob ten sam "uklad" rzadzi od 1993 roku. Co bedzie dalej zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Dzieki, ze przeczytales. Ale tys KOLEJNY Polak, 30.04.03, 03:24 ktoremu na Zachodzie dobrze lub chocby jako-tako (ale zawszec lepiej, nizli sredniej-przecietnej w Polsce), i ktory DEMOKRACJE widzial. A Polacy? Poziom to widac po dyskusji na tym forum - MAGIEL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 23:02 To jest głos z godziny 13.09: ----------------------------- Albo: ZA rycerskością, PRZECIW nierzetelności. 1. Ani Miller, ani jego formacja nie są bohaterami mojej ulubionej bajki. Powiedziałabym nawet, że jest odwrotnie. Bohaterami mojej ulubionej bajki są Kaczory oraz PiS. Ale w tej konkretnej sprawie jestem po stronie Millera. Na własne oczy widziałam transmisję tego fragmentu przesłuchania, i zupełnie nie rozumiem zachowania posła Ziobry (którego dotąd lubiłam). To zachowanie było, mówiąc bez ogródek, chamskie. Bo tego, że taki zarzut - bez wiarygodnych uzasadniających argumentów - jest zwykłą podłością, chyba żaden uczciwy i kulturalny człowiek nie kwestionuje. Nie dziwota, że Millerowi puściły nerwy. 2. Radabym usłyszeć, co to są owe "medialne doniesienia". Ja byłam wówczas nastolatką, ale doskonale pamiętam sławny "fakt prasowy", wymyślony przed laty przez profesora Geremka. Tak rozumiana wolność mediów jest NAJWIĘKSZĄ PLAGĄ naszej współczesnej polskiej demokracji. Kierownictwo mediów prywatnych posiada większą realną władzę niż niejeden minister, że o szeregowym pośle nie wspomnę. Ale: to kierownictwo nie jest przez obywateli wybierane. Oraz: to kierownictwo za swoją działalność nie ponosi przed obywatelami żadnej odpowiedzialności. Najgorsze: to kierownictwo, zamiast (m.in.) kontrolować politykę i polityków, samo bierze udział w politycznej grze. Jako patriotka, czarno widzę "w tym temacie". 3. W tej konkretnej sprawie: mówiąc wprost, Ziobro publicznie zarzucił Młynarzowi, że ten jako premier kryje mordercę generała Papały. Życzę SLD, aby przerżnęło najbliższe wybory, a wygrała je partia Kaczorów. Ale - jako człowiek - kategorycznie nie życzę sobie, aby przedstawiciel formacji, z którą sympatyzuję, posługiwał się tak niegodnymi chwytami dla osiągnięcia politycznego sukcesu. --------------- Jakoś słabiutko z polemiką ad rem (zwłaszcza tyczącą roli mediów)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeptem POWTORKA ODPOWIEDZI IP: 213.56.66.* 29.04.03, 23:11 Droga Agnieszko, jak sie idzie do toalety to z reguly po to zeby zrobic kupe, a jak sie przesluchuje swiadka Millera, znajac jego "sensacyjne" wystapienie poprzedzajace wczorajsze przesluchanie - szumnie nazwane "expose" to tzreba osiagnac jeden cel - zdestabilizowac i zmusic w ten sposob do powiedzenia czegos co pomogloby pojsc do przodu tej calej aferze. Wiadomo bowiem bylo, ze Miller nic nie powie - konkretnego - ze bedzie uprawial polityke wybielania SLD. Krotko mowiac, stracono pierwszy dzien na opowiadanie przez Millera jak to dobrze funkcjonuje jego partia i jak sprawne sa mechanizmy chroniace Polskie wladze przed korupcja. Przesluchanie swiadka, a zarazem podejrzanego w tak powaznej sprawie wymagalo i wymaga bezwzglednosci, bardzo czesto ironii i zlosliwosci azeby zlamac jego linie obrony. Komisja sledcza to nie wieczorek taneczny z okazji urodzin babci. Nalezy podziekowac panu Ziobro, bo to te pytania pokazaly co warta jest ta komisja, zdominowana przez kolesi Millera. Pan Miller obrazil nie tylko p Ziobro, OBRAZIL NAS - KAZDEGO Z NAS BEZ WYJATKU. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carl Ritter von Slepowron-Wrób Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:12 Zgadzam się po części z tobą. POlitycy Kopulują,a my to gówno mamy oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAMOFON TERAZ O MEDIACH IP: 213.56.66.* 29.04.03, 23:15 PROPAGANDA DEZINFORMACJA I AGITACJA PRZY POMOCY BRONI MEDIALNEGO MASOWEGO OGLUPIANIA ISTOT ZIEMSKICH pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.maine.rr.com 29.04.03, 23:30 Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > To jest głos z godziny 13.09: > ----------------------------- > > Albo: ZA rycerskością, PRZECIW nierzetelności. > > 1. Ani Miller, ani jego formacja nie są bohaterami mojej > ulubionej bajki. Powiedziałabym nawet, że jest odwrotnie. > Bohaterami mojej ulubionej bajki są Kaczory oraz PiS. Ale > w tej > konkretnej sprawie jestem po stronie Millera. Na własne > oczy > widziałam transmisję tego fragmentu przesłuchania, i > zupełnie > nie rozumiem zachowania posła Ziobry (którego dotąd > lubiłam). To > zachowanie było, mówiąc bez ogródek, chamskie. Bo tego, że > taki > zarzut - bez wiarygodnych uzasadniających argumentów - > jest > zwykłą podłością, chyba żaden uczciwy i kulturalny > człowiek nie > kwestionuje. Nie dziwota, że Millerowi puściły nerwy. > > 2. Radabym usłyszeć, co to są owe "medialne doniesienia". > Ja > byłam wówczas nastolatką, ale doskonale pamiętam > sławny "fakt > prasowy", wymyślony przed laty przez profesora Geremka. > Tak rozumiana wolność mediów jest NAJWIĘKSZĄ PLAGĄ naszej > współczesnej polskiej demokracji. > > Kierownictwo mediów prywatnych posiada większą realną > władzę niż > niejeden minister, że o szeregowym pośle nie wspomnę. > Ale: to kierownictwo nie jest przez obywateli wybierane. > Oraz: to kierownictwo za swoją działalność nie ponosi > przed > obywatelami żadnej odpowiedzialności. > Najgorsze: to kierownictwo, zamiast (m.in.) kontrolować > politykę > i polityków, samo bierze udział w politycznej grze. > Jako patriotka, czarno widzę "w tym temacie". > > 3. W tej konkretnej sprawie: mówiąc wprost, Ziobro > publicznie > zarzucił Młynarzowi, że ten jako premier kryje mordercę > generała > Papały. > Życzę SLD, aby przerżnęło najbliższe wybory, a wygrała je > partia > Kaczorów. Ale - jako człowiek - kategorycznie nie życzę > sobie, > aby przedstawiciel formacji, z którą sympatyzuję, > posługiwał się > tak niegodnymi chwytami dla osiągnięcia politycznego > sukcesu. > --------------- > Jakoś słabiutko z polemiką ad rem (zwłaszcza tyczącą roli > mediów)... Dotknelas czulego punktu wlasnie , a nie kryja sprawcow wlasnie? sama sobie odpowiedzialas. przeczytaj sobie stenogram z posiedzenia ,zobaczysz wyraznie technike zadawania pytan i motywy ktorymi kierowal sie Ziobro, i jescze jedno :na zadne konkretne pytanie Miller nie odpowiedzial wiarygodnie , a tak na marginesie to Miller musi miec jakies problemy sexualne skoro czesto , za czesto do tych spraw nawiazuje. W zadnym pytaniu nie mozna doszukac sie zlosliwosci , pytal Ziobro , bo taka jest jego rola a kontekst sprawy jest szerszy niz sama sprawa Rywina , ktora to Miller juz ocenil i wydal wyrok z kolesiami, a jednak wczesniej i pozniej spotykal sie z Rywinem , tylko ciezko sie do tego przyznac. Jezeli masz jakies uwagi do tego co napisalem podaje Ci moj adres internetowy mhk13@maine.rr.com pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJN Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 00:27 Miller cały czas robił sobie zarty - nie odpowiadał na pytania tylko lawirował. Taki "mężczyzna" jak on nie moze po prostu zniesc ze "takie zero" moze go przesluchiwac i starać sie podważac przygotowaną przez niego wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: 80.252.0.* 30.04.03, 16:34 Gość portalu: PJN napisał(a): > Miller cały czas robił sobie zarty - nie odpowiadał na pytania > tylko lawirował. Taki "mężczyzna" jak on nie moze po prostu > zniesc ze "takie zero" moze go przesluchiwac i starać sie > podważac przygotowaną przez niego wersje. Jeżeli jest to twój prawdziwy wniosek to jdz się leczyć cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: w3cache.* / 192.168.0.* 30.04.03, 14:04 Dlaczego Agnieszka i niektóre inne osoby czują się jak kibice i muszą rozstrzygać konflikt w kategoriach za i przeciw. Obaj zachowali się niestosownie, aczkolwiek w nierównych proporcjach i pod różnymi względami. Ziobro zasłużył na upomnienie ze strony przewodniczącego i kilkakrotnie został upomniany. Miller zaś dopuścił się przestępstwa (karnego) obrazy funkcjonariusza na służbie. Przestępstwa popełnionego publicznie, przed kamerami telewizji. Popełnionego przez urzędującego premiera, który wielokrotnie publicznie oświadcza, że Polska jest krajem prawa. W kraju prawa za taki czyn zostałby w trybie natychmiastowym zmuszony do dymisji i ukarany grzywną. Gość portalu: Agnieszka napisał(a): > To jest głos z godziny 13.09: > ----------------------------- > > Albo: ZA rycerskością, PRZECIW nierzetelności. > > 1. Ani Miller, ani jego formacja nie są bohaterami mojej > ulubionej bajki. Powiedziałabym nawet, że jest odwrotnie. > Bohaterami mojej ulubionej bajki są Kaczory oraz PiS. Ale > w tej > konkretnej sprawie jestem po stronie Millera. Na własne > oczy > widziałam transmisję tego fragmentu przesłuchania, i > zupełnie > nie rozumiem zachowania posła Ziobry (którego dotąd > lubiłam). To > zachowanie było, mówiąc bez ogródek, chamskie. Bo tego, że > taki > zarzut - bez wiarygodnych uzasadniających argumentów - > jest > zwykłą podłością, chyba żaden uczciwy i kulturalny > człowiek nie > kwestionuje. Nie dziwota, że Millerowi puściły nerwy. > > 2. Radabym usłyszeć, co to są owe "medialne doniesienia". > Ja > byłam wówczas nastolatką, ale doskonale pamiętam > sławny "fakt > prasowy", wymyślony przed laty przez profesora Geremka. > Tak rozumiana wolność mediów jest NAJWIĘKSZĄ PLAGĄ naszej > współczesnej polskiej demokracji. > > Kierownictwo mediów prywatnych posiada większą realną > władzę niż > niejeden minister, że o szeregowym pośle nie wspomnę. > Ale: to kierownictwo nie jest przez obywateli wybierane. > Oraz: to kierownictwo za swoją działalność nie ponosi > przed > obywatelami żadnej odpowiedzialności. > Najgorsze: to kierownictwo, zamiast (m.in.) kontrolować > politykę > i polityków, samo bierze udział w politycznej grze. > Jako patriotka, czarno widzę "w tym temacie". > > 3. W tej konkretnej sprawie: mówiąc wprost, Ziobro > publicznie > zarzucił Młynarzowi, że ten jako premier kryje mordercę > generała > Papały. > Życzę SLD, aby przerżnęło najbliższe wybory, a wygrała je > partia > Kaczorów. Ale - jako człowiek - kategorycznie nie życzę > sobie, > aby przedstawiciel formacji, z którą sympatyzuję, > posługiwał się > tak niegodnymi chwytami dla osiągnięcia politycznego > sukcesu. > --------------- > Jakoś słabiutko z polemiką ad rem (zwłaszcza tyczącą roli > mediów)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 19:44 To jest odpowiedź z godz. 14:46 - ale nie chce mi się go powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: ZA Millerem, PRZECIW Ziobrze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 19:48 Gość portalu: pralinka napisał(a): > To jest odpowiedź z godz. 14:46 - ale nie chce mi się go powtarzać. Oczywiście miało być "jej" a nie "go". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel-Gt Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.acn.pl 29.04.03, 23:10 Budzi duże refleksje ta fala histeri ze strony SLD oraz jej satelitów i pachołków, w kontekście dociekliwych pytań zadawanych przez przedstawiciela wyborców. Jak sumienie jest nieczyste, to stres robi swoje i puszczją nerwy. Jeśli można zrozumieć takie zachowanie dzieci w przedszkolu, to niestety nie dotyczy to "elity trzymającej władzę". Ps. SLD chce integracji sie z Unią Europejską i myśli , że "głupi" obywatel przełknie i strawi ten pasztet, który serwuje SLD i UP. To jest taniec na linie. PANIE Ziobro! Szable w dłoń. Nie dawać pola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TM Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:22 MĘŻCZYZNĘ POZNAJE SIĘ NIE PO TYM JAK ZACZYNA, TYLKO PO TYM JAK KOŃCZY. KONIEC MILLERA JASNO POKAZUJE, ŻE NIE JEST MĘŻCZYZNĄ. DZIWIĘ SIĘ TYLKO MICHNIKOWI, ŻE TAKICH PRZYJACIÓŁ DOBIERA SOBIE DO WÓDKI. NIEBAWEM CZEKA NAS NOWE HASŁO: OD MILLERA DO ZERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as A jednak bolszewik IP: *.maine.rr.com 29.04.03, 23:37 zachowal sie Miller jak prawdziwy aparatczyk , troche czasy sie zmienily i juz nie mozna tak jakby sie chcialo i jak praktykowali czerwoni. Zachowanie Millera skandalizujace , nawet gdyby padlo najglupsze czy najzlosliwsze w ocenie Millera pytanie to jako mieniacy sie premierem panstwa demokratycznrego powinien zachowac sie godnie. Ale to juz za trudne, na WUMLU tego nie uczyli towarzysza magistra czerwonego kacyka udajacego demokrate. Do dymisji jednak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carl Ritter von Slepowron-Wrób Re: O' SZO' ŁOMY chodzcie z nami.???????? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 23:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unlearned gratuluje numeru 984311!!! IP: *.chello.pl 30.04.03, 00:03 pewnie mozna upasc jeszcze znacznie nizej, ale GW niebezpiecznie szybko chce sie chyba tam znalezc. na dnie. sposob, w jaki w dzisiejszym (wtorkowym) wydaniu przedstawiona zostala relacja z przesluchania millera, to po prostu.. no smutno sie robi. dzisiejszy numer nadaje sie tylko do jednego. poczulem sie obrazony - szczegolnie czolowka. naprawde?!-SARS w odwrocie?! czy dla red. Michnika przyjazn ("zazyla kolezenskosc") z aparatczykiem, chamem i kretaczem naprawde znaczy wiecej niz fundament demokracji czyli rzetelne i niezalezne media? chcialbym wierzyc, ze tak nie jest. ale juz nie wierze. jeszcze raz gratuluje numeru 984311 GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steady Dobrze, że mu "puściły nerwy", a nie zwieracz odbytu. IP: *.lonet.gdynia.pl 30.04.03, 00:12 To by dopiero było widowisko! Choć i tak smród straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Dobrze, że mu IP: *.icpnet.pl 30.04.03, 00:31 Gość portalu: Steady napisał(a): > To by dopiero było widowisko! > Choć i tak smród straszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Dobrze, że mu IP: *.icpnet.pl 30.04.03, 00:34 dobrze, że mu pusciły nerwy..... ordynarne, ale trafne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: Dobrze, że mu 'puściły nerwy', a nie zwieracz IP: 80.252.0.* 30.04.03, 16:45 Gość portalu: Steady napisał(a): > To by dopiero było widowisko! > Choć i tak smród straszny... Dobrze że nie spodkam cibie na ulicy bo bym miał szmatę na sumienu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Dramat naszej demokracji. IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 00:26 Wolność mediów (zwłaszcza prywatnych) - rozumiana jako dowolność, niekontrolowalność i polityczna podmiotowość - jest dramatem współczesnej polskiej demokracji. Wszyscy widzieliśmy to wczoraj, gdy poseł Ziobro, podczas przesłuchiwania premiera Millera, powoływał sie na jakieś tajemnicze (wyssane z palca?) "doniesienia medialne". Radabym usłyszeć, co to są owe "medialne doniesienia". Czy ktoś coś wie? Proszę o wskazanie KONKRETNYCH źródeł! Byłam wówczas nastolatką, ale doskonale pamiętam sławny "fakt prasowy", wymyślony przed laty przez profesora Geremka. Tak rozumiana wolność mediów jest NAJWIĘKSZĄ PLAGĄ naszej współczesnej polskiej demokracji. Kierownictwa mediów prywatnych posiadają większą realną władzę niż niejeden minister, że o szeregowym pośle nie wspomnę. Ale: te kierownictwa nie są przez obywateli wybierane. Oraz: te kierownictwa za swoją działalność nie ponoszą przed obywatelami żadnej odpowiedzialności. Najgorsze: te kierownictwa, zamiast (m.in.) kontrolować politykę i polityków, same biorą udział w politycznej grze. Jakaś młotkini (od: młotek) odpisała mi na forum, że jakże? przecie media odpowiadają finansowo; przecie czytelnicy (słuchacze, widzowie), w demokratycznym codziennym głosowaniu powszechnym, własnymi obywatelskimi portfelami wybierają je czytaniem (słuchaniem, oglądaniem); przecie jeśli medium jest złe, to czytelnik go nie kupi i medium zbankrutuje... Młotkini usiłuje zrobić forumowiczom wodę z mózgu, ale na szczęście forumowicze wiedzą dobrze, że przeciętnemu odbiorcy trzeba podać na patelni świeżą krew i lekko przysmażonego trupa, dosmaczyć kłamstwem, śśśpiegostfem oraz aferą polityczną i życiem wyższych sfer, a wszystko podlać odrobiną spermy. Takie medium jest dobre, proszę młotkini, i będzie prosperować (exemplum "Nie" oraz - niestety - coraz częściej programy informacyjne TVN i Polsatu). A dla bardziej wymagających odbiorców jest "Gazeta Wyborcza" oraz "Rzeczpospolita", gdzie rolę w.w. feromonów gra - podawana do wierzenia przez dziennikarzy-dyktatorów mody - osławiona poprawność polityczna. Jako patriotka, czarno widzę "w tym temacie". Polecam inne bieżące forum "GW": www1.gazeta.pl/wyborcza/1093892,34513,1451981.html?v=3&a=5841743#opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Re: Dramat naszej demokracji. IP: *.icpnet.pl 30.04.03, 00:39 Patriotce Agnieszce zalecam czytanie polskiej prasy. Podane przez Ziobrę "medialne wiesci" są dobrze znane i opisane np w Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka A konkrety? IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 01:09 1. "Rz" z którego dnia? Pani Wiesia nie pamięta? Sprawdzić też sie nie da? Tak myślałam... 2. "Np" ("na przykład") oznacza, że jest to tylko przykład czegoś, co nie jest jednostkowe; czegoś, czego jest więcej. To może Pani Wiesia poda jeszcze choć jeden jedyny INNY przykład? Nie da rady? Tak myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Dramat naszej demokracji. IP: *.net.autocom.pl 30.04.03, 01:02 Doskonale brzmi ,,młotkini''.Plecam również Super Ex i Trybunę. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dramat naszej demokracji. IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 01:10 Dzięki za dobre słowo. Hej, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Dramat naszej demokracji. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 01:35 Droga Agnieszko ! to co przeczytałam ( Twój komentarz ) , stwierdzam , ze są to dla mnie jakieś paranoidalne brednie . Jest dużo dostępnej dobrej prasy na naszym rynku i żeby mieć odpowiedni pogląd na różne sprawy trzeba czytać nieomal wszystko , żeby wyłowić prawdziwe wiadomości finezyjnie podane przez bardzo zdolnych dziennikarzy , socjologów itd , no ale to już jest dla koneserów . Jezeli ma się nie sprecyzowane myślenie , to lepiej nie zabierać czasu sobie i innym bo dopiero wtedy powstaje degręgolada i mącenie mózgu wielu bezpoglądowcom , co jest bardzo szkodliwe społecznie . Radzę w przyszłości pisać komentarz pytający , a wtedy może ktoś coś mądrego zasugeruje i Twoje poglądy bedą mogły być precyzyjniejsze dla Ciebie z pożytkiem dla dobra wszystkich . Wiedza na temat każdej partii jest w dziennikach ogromna ale trzeba zainteresować się gospodarką od podszewki żeby zrozumieć niuanse . Nie sądze tym samym , żeby Pan Żobro mógł być gorszy od Milera . Jak widać Pan Żobro jest młody a Premier Miller to stary wyjadacz i z niejednego pieca jadł chleb . Dla młodych talentów trzeba być wyrozumiałym , nie tylko lewicowych , to nasz przyszłość . Chyba , że zostanie Premier Miller , wtedy nie mamy co marzyć o przyszłości !!!!! Nie dla Millera !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Dramat mitomanow, ktorzy uwierzyli w "demokracje" 30.04.03, 04:09 Gość portalu: Jola napisał(a): > Droga Agnieszko ! to co przeczytałam ( Twój komentarz ) , > stwierdzam , ze są to dla mnie jakieś paranoidalne brednie . OK. Jest krytyka: brednie. Do tego paranoidalne. Czekam na wskazanie "bredni" i "piramid" w tekscie Agnieszki. > Jest dużo dostępnej dobrej prasy na naszym rynku i żeby mieć > odpowiedni pogląd na różne sprawy trzeba czytać nieomal > wszystko , Fakt - robimy "przeglad prasy". Ale do tego potrzebny czas i wiedza, jakis przyzwoity poziom wyksztalcenia. Niestety, wiekszosc elektoratu tego wyksztalcenia i czasu nie ma. Gdzie ma Pani chocby polski odpowiednik "Dailly Mirror"; ja tu widze tylko nedzne imitacje The Sun. >żeby wyłowić prawdziwe wiadomości finezyjnie podane > przez bardzo zdolnych dziennikarzy , socjologów itd , no ale to > już jest dla koneserów To wlasnie nazywa sie BELKOT: "finezyjnie podane"? Pani kpi, czy o droge pyta? To nie poezja, nie proza, to MA BYC INFORMACJA!!! Jasna i jednoznaczna. Zdolnych dziennikarzy nie widze - wymieraja. Z socjologia lepiej, ale tu trzeba socjologow-popularyzatorow, a tych sie nie ksztalci, bo nauka polska jeszcze popularyzacji nie ceni. > Jezeli ma się nie sprecyzowane > myślenie , to lepiej nie zabierać czasu sobie i innym Agnieszka ma akurat sprecyzowane myslenie - chyba mloda, uczciwa, odkryla manipulacje medialna, tego naszego Big Brother. Troche przesadza, troche tego Wielkiego Brata demonizuje, troche brak jej dystansu, ale nie nazwe tego "degregolada" - degregolada jest naiwna wiara w demokracje i wolnosc slowa w Polsce. Oraz domorosla "political correctness", ktora Pani w pelni reprezentuje. A to bynajmniej nie jest komplement. Nie jest tez ani swiatowe, ani modne - w demokracjach Zachodu zaczyna byc...synonimem GLUPOTY. > bo dopiero > wtedy powstaje degręgolada i mącenie mózgu wielu > bezpoglądowcom , co jest bardzo szkodliwe społecznie . Radzę w > przyszłości pisać komentarz pytający , a wtedy może ktoś coś > mądrego zasugeruje i Twoje poglądy bedą mogły być > precyzyjniejsze dla Ciebie z pożytkiem dla dobra wszystkich . --------- Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Gratuluje, Agnieszko, tekstu. Tylko mala korekta 30.04.03, 03:35 1) W Polsce NIE MA DEMOKRACJI (moje i innych teksty nt. zmian Konstytucji:JOW i odwolywalnosc posla). I dlatego "fakty medialne" maga byc przytaczane jako "material dowodowy" w sadach czy semi-sadach (jak ta komisja), co sie nie zdarza w sadach panstw demokratycznych (scislej: taki "fakt medialny" moze byc dowodem w procesach o medialne oszczerstwa). 2) polskie media prywatne to w wiekszosci MEDIA PARTYJNE. Mediow PUBLICZNYCH brak. A brak z powodu partyjnosci skladu Sejmu - bez JOW tego zakletego kregu wszelkiego partyjniactwa sie nie rozbije, bo glosuje sie na listy partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Gabrielo Kasej, dzięki za dobre słowo. IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 08:49 Co do istoty - podzielam Pani opinie w całej rozciągłości. Bez JOW ani rusz, i sama w swoim kręgu od dawna propaguję je jak mogę. Mogłabym ewentualnie pospierać się, co jest trafniejsze: "nie ma demokracji" czy "jest kiepska demokracja", ale to są szczegóły techniczne zapewne tego samego opisu. Podobnie z mediami, zamiast "partyjne" nazwałabym je raczej "koteryjne" (przy generalnym braku porządnych mediów publicznych), ale znów co do oceny głównej nie ma, zdaje się, między nami większych różnic. Co mnie cieszy. Chcę na koniec zaznaczyć, iż - w moim przekonaniu - obecny stan i status działających w Polsce mediów prywatnych jest dla naszej demokracji (jej braku) bodaj groźniejszy od innych wchodzących w grę czynników. Mam na myśli "Matrix". Doszły też mnie słuchy o pewnej większej medialnej awanturze, jaka się szykuje, ale na razie nic więcej powiedzieć nie mogę, bo obiecałam. Oczywiście zabiorę głos, gdy tylko (jeśli w ogóle) sprawa nabierze rumieńców. Będzie to jasne najpóźniej w połowie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Młotkini do ćwiekini IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 16:45 Zazwyczaj staram się nie używać inwektyw wobec osób, z którymi polemizuję, ale skoro sobie życzysz... Na to Bozia dała rozum, aby go używać. Wodę z mózgu można robić tylko tym, którzy go nie używają. Możesz mnie nazwać nie wiem jakim epitetem, ale nie zmieni to faktu, że media prywatne piszą/pokazują, co chą (w granicach określonych prawem) i jak chcą. A odbiorca powinien sam ocenić, czy chce to akceptować, czy nie. Z grubsza na tym polega wolność mediów. Może Ty jednak, proszę ćwiekini, chciałabyś, aby znów funkcjonowała jakaś cenzura? Ale w takim przypadku znów muszę powątpiewać w Twoje sympatie do PiS-u. A może wolałabyś dekretowanie, co należy czytać? O mediach publicznych - póki co - nie ma co dyskutować, ponieważ takowych jeszcze nie mamy. Własnie m.in. dzięki pracom komisji dowiedzieliśmy się, że są osoby, które zabiegają usilnie o to, aby ich nie było. Równie jak Ty, proszę ćwiekini, ubolewam nad popularnością NIE, (zwłaszcza ze względu na formę a czasem i treści) a ubolewanie swe wyrażam tym, że wzmiankowanego pisma nie kupuję. Znacznie wyżej (zarówno ze wzgledu na formę jak i treści) oceniam programy informacyjne TVN. Co do "faktu prasowego" - niestety istnieje on ze względu na nieudolność i niewydolność sądów. Powtarzam na wypadek, gdybyś znów nie zrozumiała, że nikomu wody z mózgu robić nie zamierzam, zdecydowanie bowiem opowiadam się za pracą szarych komórek, zarówno własnych jak i cudzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Miller bardzo kulturalnie skarcił IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 00:46 skończone chamstwo Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Hamilton canada Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.sympatico.ca 30.04.03, 00:54 Wiadomo bylo juz od dawna ze miler kreci ,ze kreca wszyscy przesluchiwani --nie bedzie winnych w tej aferze , a na tym najgorzej wyjdzie SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.net.autocom.pl 30.04.03, 00:54 Nie oczekuję wyjasnien gdy w KS jest ziobro. Zobaczyłam jak działał aparat stalinowski własnie teraz we wtorek. Dotychczas znłam te polityczne zbrodnie z literatury. Przeraża mnie myśl, że taki ziobro ma kibiców, którzy będą chieli wybirać go na jakiegoś decydenta. Dla PiSu to kompromitacja. Jakże jesteśmy-my naród-biedni i bezradni wobec takich ziobrów. To nie patriota to narodowy hipokryta. A premier ? byłby dupkiem zachowując 100% kultury względem takiego ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.chello.pl 30.04.03, 01:01 Gość portalu: alicja napisał(a): > Nie oczekuję wyjasnien gdy w KS jest ziobro. Zobaczyłam jak > działał aparat stalinowski własnie teraz we wtorek. Dotychczas > znłam te polityczne zbrodnie z literatury. Przeraża mnie myśl, > że taki ziobro ma kibiców, którzy będą chieli wybirać go na > jakiegoś decydenta. Dla PiSu to kompromitacja. > Jakże jesteśmy-my naród-biedni i bezradni wobec takich ziobrów. > To nie patriota to narodowy hipokryta. A premier ? byłby dupkiem > zachowując 100% kultury względem takiego ziobry. Alicjo, po której stronie lustra jesteś w tej chwili? Obawiam się, że możesz stamtąd nie powrócić już do rzeczywistości. Jeśli tak kochasz swego idola Meelleeera to zabierz go do Twej Krainy Absurdu - wszystkim nam ulży, a Ziobro nie będzie go więcej prześladował. I odtąd będziemy żyli długo i szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.net.autocom.pl 30.04.03, 01:15 Jastem na środku pokoju, a w nim nie ma lustra.Posłów wiążę z narodem. A ziobra w nim nie ma. Od roku widze, że premier nie udźwignął roli. Będzie zmieniny. Widziałaś dyspozycje przez komórkę przekazywane po obiedzie ziobrze. Biedak pogubił się. No i premier go zjadł. PiS przegrał tę rundę. Szkoda. Chyba mnie polubiłaś? Miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.net.autocom.pl 30.04.03, 01:17 Przepraszam Izo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Miller o swojej reakcji w komisji śledczej: n IP: *.chello.pl 30.04.03, 01:37 Gość portalu: alicja napisał(a): > Nie oczekuję wyjasnien gdy w KS jest ziobro. Zobaczyłam jak > działał aparat stalinowski własnie teraz we wtorek. Dotychczas > znłam te polityczne zbrodnie z literatury. Przeraża mnie myśl, > że taki ziobro ma kibiców, którzy będą chieli wybirać go na > jakiegoś decydenta. Dla PiSu to kompromitacja. > Jakże jesteśmy-my naród-biedni i bezradni wobec takich ziobrów. > To nie patriota to narodowy hipokryta. A premier ? byłby dupkiem > zachowując 100% kultury względem takiego ziobry. Piszesz Alicjo, że zbrodnie stalinowskie znasz jedynie z literatury. Masz szczęście. Nieco mniej szczęścia miał zdaje się poseł Ziobro, gdyż jacyś członkowie jego rodziny (nie znam szczegółów)padli ofiarą tych zbrodni. Ciekaw jestem, które pytanie posła PiS-u kojarzy Ci sie tak jednoznacznie z wielogodzinnymi "stójkami" na mrozie, długotrwałym siedzeniem na nodze od taboreta, czy "namaczaniem" więźnia w zimnej wodzie, że o banalnych nocnych egzekucjach w celi nie wspomnę. Jeśli chodzi o Twój stosunek do prawdy i do innych ludzi, to jakoś dziwnie przypomina on postawę Twego ulubionego premiera. Z całą pewnością on również pisze nazwisko posła z małej litery. Odpowiedz Link Zgłoś