silesius.monachijski22 02.03.07, 22:25 wyslijmy im weic w "dowod uznania" po tulipanie, parze nylonowych rajstop oraz kawe zbozowa; niech wiedza "laski", ze o nich pamietamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bio.mum Re: nie karm trolla, mega-trolla nt 02.03.07, 22:28 emerytka2006 napisała: > ... jako polskiej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
sas12 Re: i moje 02.03.07, 23:01 masz u mnie emerytko stakan czaju bez sachara / sachar tolko dla burżujów/ p.s. morel nie stoi tylko lezy i to pod ziemią, bo zdechł. Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody 02.03.07, 23:15 A ja i tak kupie mojemu SLONKU kwiatki bo je KOCHAM .Komu sie nie podoba niech nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody 02.03.07, 23:20 a ja tow. emerytce smoczka kupie; zas p. Wolinskiej gwozdzia do trumny hawranekslonko napisał: > A ja i tak kupie mojemu SLONKU kwiatki bo je KOCHAM .Komu sie nie podoba niech > nie kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Tyle brzydkich kobiet w jednym miejscu 02.03.07, 23:23 Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody. Niech przynajmniej ogolą klaty Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Zas jutro nieogolone wnuczki tych bab robia 02.03.07, 23:26 "Manife" na Placu Defilad; po prostu: damska bolszewia numenor11 napisał: > Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody. > > > Niech przynajmniej ogolą klaty Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Re: Zas jutro nieogolone wnuczki tych bab robia 02.03.07, 23:30 silesius.monachijski22 napisał: > "Manife" na Placu Defilad; po prostu: damska bolszewia > > numenor11 napisał: > > > Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody. Dla młodszych towarzyszek hasło specjalne : "Wasze matki golą klatki" :-) > > > > > > Niech przynajmniej ogolą klaty Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zas jutro nieogolone wnuczki tych bab robia 02.03.07, 23:30 A Sobecka,Beger,Hojarska to tylko modly w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: No popatrz Siuśmajtek 02.03.07, 23:31 Kurtyzany synu, Matuchnie życzeń nie złożysz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Lewackie cichodajki dostana ode mnie majtki 02.03.07, 23:35 zeby na manifie przypadkiem pecherza nie przeziebily Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Lepszy prosty chlopak, niz lewa dziewucha 02.03.07, 23:38 i lepiej miec mysli prostackie niz nie myslec wcale woda.woda napisała: > to i myśli masz prostackie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Zas 02.03.07, 23:44 lewa dziewucha straszniejsza od stracha na wroble woda.woda napisała: > chłopakto cos absolutnie beznadziejnego Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Toteż 02.03.07, 23:45 jako prosty chłopak weźmiesz sobie prostą dziouchę co cię obchodzą lewaczki? i tak żadna by cię nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Toteż 02.03.07, 23:50 "dziolche" prosta i porzadna tobym moze sobie i wzial, ale napewno nie prostacka lewaczke, o "urodzie" senyszyn, czy innej´szczuki (albo dunin), ganiajaca od manify do manify, i obrzucajaca wulgarnymi epitetami inaczej myslacych; toz to bylaby kara "bezwzglednego dozywocia" woda.woda napisała: > jako prosty chłopak weźmiesz sobie prostą dziouchę > > co cię obchodzą lewaczki? > > i tak żadna by cię nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: No to o co chodzi? 02.03.07, 23:54 O to, ze lewaczki ciagle zadymy robia, zamiast zajac sie czyms pozytecznym; kiedy patrze na to rozwydrzone badziewie na tych platformach, pod wodza senyszyn, to przypomina mi sie starozytna definicja histerii: otoz Grecy uwazali, ze kobiety histeryczne to takie, u ktorych macica wedruje po calym ciele; zawsze cenilem madrosc starozytnych Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Ale przecież to ciebie 02.03.07, 23:55 nie dotyczy. Ciebie dotyczy to, co robią proste dziouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 W ramach milosci blizniego probuje jakos lewaczkom 02.03.07, 23:57 pomoc; ale one jakos niepodatne na perswazje i argumenty; widac, ze macica juz do mozgu dotarla woda.woda napisała: > nie dotyczy. > > Ciebie dotyczy to, co robią proste dziouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda a one chcą twojej 02.03.07, 23:59 miłości blixniego? bo może narzucasz się - niechciany Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Trzeba prawde glosic "w pore i nie w pore" 03.03.07, 00:00 woda.woda napisała: > miłości blixniego? > > bo może narzucasz się - niechciany Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 W tym przypadku kieruje sie raczej wspolczuciem 03.03.07, 00:03 woda.woda napisała: > masz poczucie misji? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Dziwne 03.03.07, 00:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58357750&a=58361380 wpółczucie jednak na czym innym polega już prędzej ja ci współczuję, ponieważ myśli twe tak przepełnione są tą macicą, że chyba masz jakieś potzreby niezaspokojone? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Wlasnie ten opis wyraza moje dla nich wspolczucie 03.03.07, 00:11 dobranoc woda.woda napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58357750&a=58361380 > wpółczucie jednak na czym innym polega > > już prędzej ja ci współczuję, ponieważ myśli twe tak przepełnione są tą macicą, > > że chyba masz jakieś potzreby niezaspokojone? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Zas 02.03.07, 23:56 Ty PISdziaku,co q,,wa wiesz o milosci z niemoherem.To jest szal,ekstaza,rozkosz A dziwa-katol lezy na krzyzu i tylko sapie,obok kupa barchanow i beret,lepszy burdel monachijski. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Zas 02.03.07, 23:59 Malpy bonobo tez przezywaja szal, rozkosz i ekstaze; a rozum gdzie? lumpior napisał: > Ty PISdziaku,co q,,wa wiesz o milosci z niemoherem.To jest szal,ekstaza,rozkosz > > A dziwa-katol lezy na krzyzu i tylko sapie,obok kupa barchanow i beret,lepszy > > burdel monachijski. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: sorry 03.03.07, 00:02 a nie slyszalas np. o uniesieniu mistycznym? i jak ono przebiega? poczytaj Mistrza Eckharta czy Jana od Krzyza; redukowanie ekstazy do orgazmu jest przejawem niebywalej plycizny umyslowej woda.woda napisała: > ale co ma rozum do ekstazy? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda no własnie 03.03.07, 00:03 o tym piszę w przeżyciu mistycznym bierze udział rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: no własnie 03.03.07, 00:10 a co jesli nie rozum? przeciez nie cialo? nie miejsce tu na pisanie elaboratu na ten temat; poczytaj chocby wikipedie na temat pojecia "mistyka"; bardzo to wprawdzie nieprecyzyjny opis, ale i tak troche wyjasnia; . ja zas sie zeganm; rano musze wczesnie wstac na wycieczke; dobrej nocy lewaczko woda.woda napisała: > o tym piszę > > w przeżyciu mistycznym bierze udział rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: no własnie 03.03.07, 00:11 > a co jesli nie rozum? Mówią, że to chemia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Lewackie cichodajki dostana ode mnie majtki 02.03.07, 23:40 Jestes lepszy niz "samo dobro".Lewaczki to nie cichodajki,jesli robia to legal- nie,spowiedz nie dotyczy,pieklo nie wchodzi w rachube. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody 02.03.07, 23:40 silesius.monachijski22 napisał: > wyslijmy im weic w "dowod uznania" po tulipanie, parze nylonowych rajstop > oraz kawe zbozowa; niech wiedza "laski", ze o nich pamietamy =====Wg Ciebie,głupolku, sa tylko trzy kobiety na swiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
basia9981 Re: 8 marca: swieto Senyszyn, Szczuki i Srody 02.03.07, 23:45 O, już tak nie wyśmiewajcie tego Dnia. Panie kręciły loki, piekły ciasta, póżniej Panowie przynosili kwiatki i dalej bawili się sami, bo Panie musiały dzieci dopilnować. Moja koleżanka kiedyś czekała na męża w Dzień Kobiet. Mąż pojawił się, tyle tylko że o północy i w stanie po spożyciu. No i miał dla ukochanej żony krokusika. Po niedługiej chwili krokusik wylądował mężowi na głowie. No i kto miał święto? Szkoda tylko kwiatka. Odpowiedz Link Zgłoś