pisuarro 09.03.07, 19:08 Tadziu, w tej jednej kwestii - pełna zgoda ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk A Preziu Kaczyński go olał 09.03.07, 19:09 nie widzi problemów z kanalizacją Odpowiedz Link Zgłoś
terraincognita Obrażanie! 09.03.07, 19:18 Torunski satrapa w sutannie obraza Panią Prezydentowa i przy okazji Prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Obrażanie! 09.03.07, 19:19 a por. Urbański puszcza takie rzeczy w tv publicznej. Trzeba będzie ją kolejny raz odzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Sonda; "dureń" i "szambo" - które z tych... 09.03.07, 19:48 ...określeń uważasz za bardziej obraźliwe ? Czy Jola Lojalna złoży kolejne doniesienie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Sonda; "dureń" i "szambo" - które z tych... 11.03.07, 17:14 A może Jolę to "perfumeria" obraża? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Chyba 'szambo' obraźliwsze od 'durnia' 10.03.07, 16:35 Dalej PiS'owcy składać skargi do prokuratury! Co Wam mordę zatkało? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 09.03.07, 19:54 Nigdy nawet na myśl mi nie przyszło, że imperium ojdyra to perfumeria. Jedzie jak od Stokłosy. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 10.03.07, 00:44 OjDyr skończy jak Stokłosa. Immunitet kiedyś się skończy. A wtedy pozostanie tylko ucieczka do Izraela :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 09.03.07, 19:56 Wielbicielka to ja nie jestem ani prezydenta,ani jego zony,ale uwazam za skandal,aby byle zakonnik obrazał w tak obrzydliwy sposob.Akurat wczoraj sluchalam tego wrazego radyja,zeby wiedziec co wrog szykuje.Dziwie sie,ze obecny w studio marszalek dwoja imion pozwolil na obrazanie i nie zareagowal przynajmniej wyjsciem ze studia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 09.03.07, 20:24 A to sierżant Marek Jurek był przy tym? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 09.03.07, 20:54 byl i nie zareagowal dopiero dzisiaj przycisniety do muru stwierdzil, ze ojciecdyr slynie z dosadnego jezyka i uzyl niezbyt dobrego przyslowia... cos w tym stylu mruknal Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 10.03.07, 00:37 Qrwa! Chyba spruje swoj berecik i utkam sobie inne nakrycie glowy. Co mi radzice TWrzysze? Przeciez sami nalozyliscie mi go na glowe? Pomyslu mi brak! Tylko sensowne i twarzowe odpowiedzim bede brala pod uwage. Taka juz jestem. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: sierżant Marek Jurek 10.03.07, 00:30 Brzmi prawie jak Major Major ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: sierżant Marek Jurek 10.03.07, 00:44 www.nasznocnik.pl napisał: > Brzmi prawie jak Major Major ;-) Frydrycha zostaw w spokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Fydrycha zostaw w spokoju 10.03.07, 02:26 Zostawiam - z Majorem Majorem to zupełnie inny p a r a g r a f ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Prezio: "małpa w czerwonym", ojdyr: "szambo" 10.03.07, 02:47 Podczas licytacji wszyscy w gębie mocni, w rozgrywce - czarny trąf przebija żołędnego króla patryk.wrzuta.pl/audio/5i16m3WUdq/król Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Prezio: "małpa w czerwonym", ojdyr: "szambo" 10.03.07, 05:40 kum.z.antalowki napisał: > Podczas licytacji wszyscy w gębie mocni, w rozgrywce - czarny trąf przebija > żołędnego króla A już na pewno żołędnego dupka. -------------------- Albo trzeba się pozbierać i robić w prawdzie, albo przestańmy kłamać (Tadeusz Rydzyk) Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: A już na pewno żołędnego dupka 11.03.07, 19:11 Karty są takie, że - w tym układzie - dupek robi za króla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: marszalek dwoja imion pozwolil na obrazanie 10.03.07, 15:35 Żałosna figura; ten to zawsze powie, że to deszcz pada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 10.03.07, 05:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: jutro ojciec malwersant zmieni zdanie 10.03.07, 15:43 a jak Michnik podburza dziennikarzy do nieposłuszeństwa i łamanie prawa to jest wtedy demokracja? a moze to już anarchia.. wysyłanie maili.. www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070309/opinie_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: jutro ojciec malwersant zmieni zdanie 10.03.07, 15:49 Dziwne, że ojciec malwersant jeszcze nie siedzi w innym poza kryminalem miejscu. Ma tyle za pazurami, ze kazdy sad w kazdym kraju by go posadził. Ale u nas jest prawo i sprawiedliwośc i kanciarz im większy tym wladzy milszy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: jutro ojciec malwersant zmieni zdanie 10.03.07, 16:08 kto jak kto,lecz dzieciatko Jurek i Malwersant na szambie sie znaja.Siedza w nim po uszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: jutro ojciec malwersant zmieni zdanie 10.03.07, 16:18 Trochę mnie tylko zmartwił pan prezydent. W TVN pokazali, jak się tłumaczył kto był zaproszony do pałacu i z jakiej okazji. To smutne, gdy prezydent kraju tłumaczy się przed jakimś sekciarzem. Następnym razem pan prezydent będzie wysyłał listę zaproszonych gości do Torunia celem jej zatwierdzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Pan prezydent jest niezależny 10.03.07, 16:21 i przed nikim nie chodzi na czworakach. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: prezydent kraju tłumaczy się przed sekciarzem 10.03.07, 18:30 "I tak rozumieć trzeba Jałtę" Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Janke: "O.Rydzyk mówiąc o szambie odwołał się... 11.03.07, 15:19 ...do swojego e l e k t o r a t u" ... ;-)) ("WiO" Skowrońskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Janke: "O.Rydzyk mówiąc o szambie odwołał się 11.03.07, 15:25 www.nasznocnik.pl napisał: > ...do swojego e l e k t o r a t u" ... ;-)) > Zostaw Jankego w spokoju. On się już tak w tym wszystkim pogubił, ze zaczął się jąkać:-))) > > > ("WiO" Skowrońskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
durni E, tam - jak trzeba to trzeba (a w razie czego... 11.03.07, 17:11 ...klamerka do wieszania bielizny na nos) Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Zniewalające :-) 11.03.07, 17:17 o Rydzyk wystrzelił ze swej armaty w matecznik Pisostwa... :-) i wszyscy antykaczyńsci już ojczula lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: wszyscy antykaczyńsci już ojczula lubią 14.03.07, 01:09 Bez przesady - mylisz sympatię z schadenfreude ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mamosia Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 14.03.07, 01:35 Ja lubię zapach perfum, a Jarek - szamba.. O gustach się nie dyskutuje. Wpadając w ten gnój pociągnie za sobą brata i Panią Prezydentową. A jej naprawdę żal... Odpowiedz Link Zgłoś
mamosia Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 14.03.07, 01:40 A ten klecha powinien już dawno zostać ekskomunikowany! Jak mam chodzić do spowiedzi u czegoś takiego? Czy jego rozgrzeszenie i pokuta są ważne?! Odpowiedz Link Zgłoś
banme2 [...] 14.03.07, 02:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: "Nie nazywajmy szamba perfumerią" 22.03.07, 19:55 A propos terminologii - przyczynek do tematu aktualnego ;) "W tej sytuacji najciekawszy wydaje się wątek językowy. Oleksy przeprosił za to, że nazwał Szmajdzińskiego "bucem", ale dodał, że to nie obelga, lecz określenie "osoby małomównej". Szmajdziński potwierdził, że jest małomówny, ale nie odpowiedział na pytanie, czy obraża go doniemanie, iż jest małomówną osobą nadętą. Nadęty buc - tak bowiem dokładnie brzmi określenie Oleksego ze stenogramu." krzysztofleski.salon24.pl/9065,index.html Odpowiedz Link Zgłoś