p.smerf Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 17:42 No i mnie skurczybyki też nigdy nie dawali. Jak chciałem zjeść, to musiałem sobie kupić. No ale nie każdy umie się tak ustawić jak Orzechowski. A może oni tam na trybunie te kiełbaski dostawali? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 17:47 --No byl tam taki z brodą . Wiem tylko ze to nie byl Lenin. - - - - - - - - - - - - Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga. ( to czemu mi mówią żem idiota?) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 17:49 Orzechowski szedł na pochód za kiełbasę i wódkę jak to dzis trafnie scharakteryzował Orzechowskiego Stasiński: to wyjatkowa kanalia, nawet jak na standardy tego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 17:59 mmikki napisał: > Orzechowski szedł na pochód za kiełbasę i wódkę > > jak to dzis trafnie scharakteryzował Orzechowskiego Stasiński: to wyjatkowa > kanalia, nawet jak na standardy tego rządu Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 17:59 on żarł kiełbase przy każdej władzy umiał sie ustawic blisko cyca Odpowiedz Link Zgłoś
kaczyjar Re: Przyznać sie ! 18.03.07, 18:02 p.smerf napisał: > Nie da się ukryć! Odpowiedz Link Zgłoś