Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 21:13 Zauroczona tym co pisze! Innych czasem podobnie myślących zagada!Papuga! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Droga doktor Freud 08.05.03, 21:33 Gość portalu: f napisał(a): > Zauroczona tym co pisze! > Innych czasem podobnie myślących zagada!Papuga! Droga Doktor Freud, Serdecznie dziękuję za wnikliwą diagnozę. Czy jednak nie zaszła pewna pomyłka? Ze skróconego opisu choroby wnioskuję, że to co pani ma na myśli to raczej megalomania (pewnie się kartki w "Małym psychiatrze" skleiły). Niemniej jednak dziękuję za zainteresowanie moimi problemami emocjonalnymi, w rewanżu obiecuję zainteresować się bliżej problemem osób, które tracą tyle energii na walkę z bliżej nieokreślonym wirtualnym bytem. Zachęcam do sformalizowania forumowego koła AA (Anonimowych Antykataryniarzy) bo grupa jest już wystarczająco liczna do rozpoczęcia terapii grupowej. Z poważaniem, Papuga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Droga doktor Freud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 22:02 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: f napisał(a): > > > Zauroczona tym co pisze! > > Innych czasem podobnie myślących zagada!Papuga! > > > Droga Doktor Freud, > > Serdecznie dziękuję za wnikliwą diagnozę. Czy jednak nie zaszła pewna pomyłka? > Ze skróconego opisu choroby wnioskuję, że to co pani ma na myśli to raczej > megalomania (pewnie się kartki w "Małym psychiatrze" skleiły). Niemniej jednak > dziękuję za zainteresowanie moimi problemami emocjonalnymi, w rewanżu obiecuję > zainteresować się bliżej problemem osób, które tracą tyle energii na walkę z > bliżej nieokreślonym wirtualnym bytem. Zachęcam do sformalizowania forumowego > koła AA (Anonimowych Antykataryniarzy) bo grupa jest już wystarczająco liczna > do rozpoczęcia terapii grupowej. Z poważaniem, > > > > Papuga > > niestety katarynko muszze cie zmartwic, ale bedziesz miala 2 grupy na głowie, ja jestem członkiem twojego fanclubu:))))) sorry za bezposredbniosc, czy mozesz zakreslic odpowiednia litere (k.m) tak na wszelki wypadek, choc oczywiscie uznanie jest ze wzgledu na intelekt i poczucie humoru, ale chcialbym wiedziec. dzieki. 3m sie i nie daj sie tej agenturze, sa latwi do rozpoznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Droga doktor Freud IP: *.tnt34.ewr3.da.uu.net 09.05.03, 02:25 Gratuluje. Katrina z neoplus jest czlonkiem fanclubu katriny-katriny logujacej sie. To "wesole". Prawda jest, ze jestes Katrina sama z wlasna zalosna redakcja Wyborczej. Zalosna banda propagandowo-manipulacyjna. Nie lepiej byloby na Manhattanie w NY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: Droga doktor Freud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 07:34 KATARYNO NIE UDAWAJ, ZE NIE WIDZISZ MOJEGO W-PISU:) Gość portalu: wesołek napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Gość portalu: f napisał(a): > > > > > Zauroczona tym co pisze! > > > Innych czasem podobnie myślących zagada!Papuga! > > > > > > Droga Doktor Freud, > > > > Serdecznie dziękuję za wnikliwą diagnozę. Czy jednak nie zaszła pewna > pomyłka? > > > > Ze skróconego opisu choroby wnioskuję, że to co pani ma na myśli to raczej > > > megalomania (pewnie się kartki w "Małym psychiatrze" skleiły). Niemniej > jednak > > dziękuję za zainteresowanie moimi problemami emocjonalnymi, w rewanżu > obiecuję > > zainteresować się bliżej problemem osób, które tracą tyle energii na walkę > z > > bliżej nieokreślonym wirtualnym bytem. Zachęcam do sformalizowania forumow > ego > > koła AA (Anonimowych Antykataryniarzy) bo grupa jest już wystarczająco lic > zna > > do rozpoczęcia terapii grupowej. Z poważaniem, > > > > > > > > Papuga > > > > > niestety katarynko muszze cie zmartwic, ale bedziesz miala 2 grupy na głowie, > ja jestem członkiem twojego fanclubu:))))) > sorry za bezposredbniosc, czy mozesz zakreslic odpowiednia litere (k.m) tak na > wszelki wypadek, choc oczywiscie uznanie jest ze wzgledu na intelekt i poczucie > > humoru, ale chcialbym wiedziec. dzieki. > 3m sie i nie daj sie tej agenturze, sa latwi do rozpoznania. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Droga doktor Freud 09.05.03, 10:43 kataryna.kataryna napisała: > Gość portalu: f napisał(a): > > > Zauroczona tym co pisze! > > Innych czasem podobnie myślących zagada!Papuga! > > > Droga Doktor Freud, > > Serdecznie dziękuję za wnikliwą diagnozę. Czy jednak nie zaszła pewna pomyłka? > Ze skróconego opisu choroby wnioskuję, że to co pani ma na myśli to raczej > megalomania (pewnie się kartki w "Małym psychiatrze" skleiły). Niemniej jednak > dziękuję za zainteresowanie moimi problemami emocjonalnymi, w rewanżu obiecuję > zainteresować się bliżej problemem osób, które tracą tyle energii na walkę z > bliżej nieokreślonym wirtualnym bytem. Zachęcam do sformalizowania forumowego > koła AA (Anonimowych Antykataryniarzy) bo grupa jest już wystarczająco liczna > do rozpoczęcia terapii grupowej. Z poważaniem, > > > > Papuga > Kataryno, to nie grupa tylko jeden sfrustrowany zawistny dupek ukrywający się pod kilkoma nickami :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska95 Re: Kataryna-nimfomanka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 09.05.03, 14:01 Zauroczona swoją inteligencją to ona jest. Ale ja ją lubię. W morzu chamstwa i miernoty na forach, czasem ona jedyna błysnie. Bez niej ile tematów byłoby mniej. Jest po prostu katarynowata i niech nam dalej kataryni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kataryna-nimfomanka IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 20:27 W kategoriach <lubienia> ja Ją też ... Odpowiedz Link Zgłoś