Dodaj do ulubionych

Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja...

13.04.07, 18:08
Tusk: obroniliśmy k o m p r o m i s - jakbym Kwasa słyszał. Donald - zero
charyzmy, polotu, politycznej intuicji - będzie prezydentem Polski ... na
plakatach i w ... sondażach. To i tak za wiele... jak na niego! Obronił
kompromis, chyba kompromitację (swoją) - ciągotnik lewicowy jeden!
Obserwuj wątek
    • gayboy Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja... 13.04.07, 18:08
      Malkontenci mogą marudzić, reszta się cieszy. Oto 13 kwietnia w Polsce ;-)
      • caius1 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 18:11
        Hehe... 13 kwietnia i do tego piatek! Czarny piatek dla polskich talibow.

Dalej kałolicjo! Maszerujcie w przepaść czwórkami krokiem defiladowym!

NiePis
        • realista1000 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 18:25
          He, he... 13 kwietnia i do tego piątek! Radość w domach lewaków z korzonkami w
          KPP? Wasi idole, "sitwa" z SLD, mają was w "d..." (cyt. za Oleksym) - cieszycie
          się? Choć wam "to" miejsce pewnie i odpowiada, hehe
          • katrina_bush A jednak z POLSKI nie będzie Kaczolandu... 13.04.07, 18:39
            A jednak z POLSKI nie będzie Kaczolandu...

Dobra nowina.
            • login.gazeta1 Jarek, kurduplu, polityczny smietnik to cos dla ci 13.04.07, 21:06
              ebie jak ulał.
              • login.gazeta1 Mamy 200 000 nielegalnych aborcji i 200 legalnych 13.04.07, 23:16
                w ciagu roku. To o czym ta menażeria pie.. w tym sejmie? Może by dać biednym, głupim dziewczynom jakieś środki antykoncepcyjne, głupi Jurku?
          • antyprawak Kaczyzm się sypie!! Już nawet PISuar jest w rozłam 13.04.07, 18:41
            ie. To się nie mogło skończyć inaczej, od początku PIS był skazany na porażkę
            • a.k.traper Pisałem ze opozycja nie musi sie wysilać, oni sami 14.04.07, 08:05
              sobie poradzą, kochaja się jak to niedojrzały facet potrafi. Nasuwa mi sie
              skojarzenie na plazy, dzieci sie bawią budujż w piasku zamki, a jedna grupa
              chłopaczków buduje czołg i napada innych, dzieci płaczą, skarżą się, w końcu
              biora czołgistów w kółko i zaczyna się...Część załogi zaczyna płakać, i
              wskazywac na dowódcę, rozmazani przestraszeni, nie ma z kim walczyć, na drugi
              dzień zaczynają budowac zamek, wspólnie z innymi inaczej by ich pogonili. To
              historia prawdziwa, byłem swiadkiem, i mam nadzieję że niedługo sie wydarzy w
              swiecie polityki, gdyz inaczej to żądne władzy i ułomne politycznie towarzystwo
              zapomniało ze maja budowac dom który nazywa sie Polska. Ten rząd można porównac
              do rządu Millera, tylko tamci w śmietnikach nie grzebali.
          • caius1 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 19:00
            > He, he... 13 kwietnia i do tego piątek! Radość w domach lewaków z korzonkami w
            > KPP? Wasi idole, "sitwa" z SLD, mają was w "d..." (cyt. za Oleksym) - cieszycie
            > się? Choć wam "to" miejsce pewnie i odpowiada, hehe

Lepszy lewak niż katotalib. A z korzonkami to ma chyba kłopot Giertych bo jego
            rodowodu nie można nawet od rezusa wyprowadzić.

NiePis
          • manes3 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 19:52
            realista1000 napisała:

> He, he... 13 kwietnia i do tego piątek! Radość w domach lewaków z korzonkami w
            > KPP? Wasi idole, "sitwa" z SLD, mają was w "d..." (cyt. za Oleksym) - cieszycie
            > się? Choć wam "to" miejsce pewnie i odpowiada, hehe

Zalóž pani swój moherowy beret i sluchaj dalej tego kacyka z Torunia- bo z
            normalnie myslacymi ludzmi idzie pani marno
          • twgalba realista1000 Spieprzaj dziadu i tyle 13.04.07, 21:39
          • charnel Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 21:59
            Może mi kto wyjaśni dlaczego za tą 'obroną' najgłośniej wrzeszczą stare dewotki
            i Giertych, który nigdy nie zajdzie w ciążę...
            • gregory701 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 23:09
              Charnel : jaki jest plan dnia Gerycha : a) umyc zeby , b) umyc brudne giczoły ,
              c) zmienic cuchnące gacie , d) odbeknąć sie i e) iść wysikać sie ( z trudem ,
              bo juz prostata nawala ).
          • jabaal Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 23:29
            U mnie (lewaka) wielka radość. A sitwę z SLD to JA mam w d***. Cieszę się i już.
          • w.groch Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 14.04.07, 08:25
            Za dużo ssiesz kwacha, lewoprawiczku.
        • blue911 Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 14.04.07, 04:25
          Wole "nieladna" gre polityczna niz LADNE sredniowiecze!
          I pania Giertych,ktoraby wyroki dozywocia serwowala kazdej atrakcyjniejszej od
          siebie Polce wole przy swoim mezu w domu niz na forum publicznym.
    • trzeci_blizniak to straszne, w PiS pojawiły się ciemniackie siły 13.04.07, 18:09
      i możemy się tylko domyslać co to za jedne - chyba te niezlustrowane przez
      pana Antoine
      • wrojoz Re: to straszne, w PiS pojawiły się ciemniackie s 13.04.07, 19:47
        trzeci_blizniak napisała:

> i możemy się tylko domyslać co to za jedne - chyba te niezlustrowane przez
        > pana Antoine
    • werty61 Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja... 13.04.07, 18:11
      Ponieśliście porażkę wy pseudo katolicy, za to że ubliżacie wszystkim
      wierzącym takim jak ja. My bowiem mamy swoje prawo, które stoi ponad wszelkim
      prawem, Prawo Boskie Dekalog w Starym Prawie i Osiem Błogosławieństw w Nowym
      Prawie nasze prawo to Prawo Miłości a nie nienawiści. Po co nam inne prawa?
    • signal żałosna koalicja, żałośni ludzie, żałosna polityka 13.04.07, 18:11
      kończcie, ostatni gasi światło
      • realista1000 żałosny signal - linga "s" (anagram żartobliwy) 13.04.07, 18:18
        portalwiedzy.onet.pl/polszczyzna.html?qs=linga&tr=pol-obc
        Pasuje jak ulał, co?
      • wrojoz Re: żałosna koalicja, żałośni ludzie, żałosna pol 13.04.07, 19:48
        signal napisał:

> kończcie, ostatni gasi światło
    • henrykp53 Propozycja dla Giertycha. 13.04.07, 18:14
      Panie R. Giertych - po dzisiejszym "sukcesie" - może niech Pan przedstawi w
      sejmie RP poniższe propozycje: dla wszystkich dzieci urodzonych z powodu gwałtu,
      dla dzieci obciążonych genetycznie urodzonych wbrew opinii lekarzy i ciężarnej
      matki, dla wszystkich matek, które stracą zdrowie z powodu ciąży i porodu: IV RP
      zapewni dożywotnią rentę zapewniającą średni poziom życia, bezpłatną dożywotnią
      opiekę zdrowotną i rehabilitację, bezpłatne wyposażenie w sprzęt inwalidzki,
      bezpłatne leki, domy opieki dla dzieci zrodzonych z gwałtu, których nie będzie
      chciała wychowywać matka, zapewnić tym dzieciom odpowiednie wykształcenie.
      Proponuję załatwić w pierwszej kolejności zapewnienie powyższych świadczeń w
      konstytucji, ze wskazaniem - z jakich środków będą finansowane i przez jaki
      resort. Proszę też pomyśleć o definicji naturalnej śmierci - np. czy należy
      zakazać świadczeń medycznych dla obywateli...będą umierać naturalną śmiercią...
      Jak przedstawi Pan te sprawy - proponuję wrócić do dyskusji o zmianie konstytucji.
      • premier_hiacynt_wielki Ja mam inna propozycje - Tworki, szpital psychiatr 13.04.07, 18:24
        yczny po sie tak dalej panie Giertych meczyc. KOlegow z koalicji tez moze pan
        zabrac
        • kaczy_oprawca Re: Ja mam inna propozycje - Tworki, szpital psyc 13.04.07, 18:48
          premier_hiacynt_wielki napisał:

> yczny po sie tak dalej panie Giertych meczyc. KOlegow z koalicji tez moze pan
          > zabrac

??? i co?? mamy leczyc tych pajacow za pieniadze podatników??? ..latarnia albo dół z wapnem..."2 kompanie w szyku zwartym" i po kłopocie:DDDD
        • wrojoz Re: Ja mam inna propozycje - Tworki, szpital psyc 13.04.07, 19:48
          premier_hiacynt_wielki napisał:

> yczny po sie tak dalej panie Giertych meczyc. KOlegow z koalicji tez moze pan
          > zabrac
        • wrojoz Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 13.04.07, 19:49
          Straszne.
          • prphts Re: Bolszewizm kwitnie przy pomocy PiS. 13.04.07, 20:54
            wrojoz napisał:

> Straszne.

Bardzo straszne.
    • palestina1 Im bardziej chore państwo, 13.04.07, 18:17
      tym więcej w nim praw.
      • wrojoz Beznadziejny PiS 13.04.07, 19:50
        I beznadziejni Kaczynscy.
      • milena.rl o tak 13.04.07, 23:23
        najlepsze - jedyne prawo naturalne!

w centralnej Papui Nowej Gwinei, jedzą ludzi, także umarłych (myślą że w ten
        sposób wchłąniają ich dusze), kobiety pasą się w specjalnych zagrodach ze
        świniami a potem wybierają sobie po kilku mężczyzn, taki harem :))) mężczyźni
        na niej charują, spełniają wszystkie jej zachcianki, dla niej polują i po
        drzewach łażą.

Wróćmy do korzeni!!!
    • smilkyness Serce mam po lewej stronie 13.04.07, 18:17
      Juz z kumplami impreze zorganizowalismy na dzis wieczor, zeby uczcic dzisiejsze
      wydarzenia.
      Z czasem lewica zmieni nawet ten niby "kompromis" aborcyjny na normalne
      cywilizowane prawo europejskie.
      Gleboko w to wierze.
      Dobra nasza!
      • realista1000 a główce ... puska, co? 13.04.07, 18:22
        Kiedyś kochana przez ciebie żona powie ci: smilkyness, wiesz, kochanie, będziemy
        mieli.... płód (ew. bryłkę komórek), a ty się wielce z tego faktu ucieszysz, co?
        • smilkyness Re: a główce ... puska, co? 13.04.07, 18:31
          Nie martw sie ani o moja główkę, ani o moja żone kochany!

Gdyby, odpukac, okazalo sie kiedys ze ciąża mojej zony w jakikolwiek sposob
          zagraża jej zdrowiu czy zyciu, to na pewno namawialbym ja do usuniecia ciązy.
          A nie jak barbarzyńca do porodu.

Poza tym decyzja zawsze nalezy do kobiety, kmiotku.
          Jej cialo, jej wybór.

• premier_hiacynt_wielki Juz Jarek widzi "pewne" nieokreslone blizej sily.. 13.04.07, 18:22
      na kogo padnie tym razem? Juz Ziobro, Mariuszek zbieraja kwity z p. Antonim:)
    • zalozylam_nowe Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja.. 13.04.07, 18:23
      bardzo sie ciesze, ze panu premierowi jest przykro

im przykrzej premierowi, tym lepiej dla jego ojczyzny
      • prphts Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 19:28
        zalozylam_nowe napisała:

> bardzo sie ciesze, ze panu premierowi jest przykro
        >
        > im przykrzej premierowi, tym lepiej dla jego ojczyzny

A czym weselej premierowi tym gorzej dla jego ojczyzny.Proste
    • arius5 Promyczek nadziei 13.04.07, 18:23
      jeszcze nie wszystkim w tym kraju kosciol wypral mozgi
      • werty61 Re: Promyczek nadziei 13.04.07, 18:31
        Oni nie mają wypranych mózgów, tylko się dowiedzieli że nie mają nic wspólnego z
        kościołem.
      • mamosz Re: Promyczek nadziei 13.04.07, 18:31
        A Jareczek jak zwykle...wscieka sie z powodu niesubordynacji ..opozycji.A moze
        by tak Panie Jarek policjanta z pistoletem postawic przy kazdym posle i kazac
        odpalac jesli zaglosuje "nieladnie" A do laba ci nie przyszlo premierze od 7-iu
        bolesci ze istnieje w Polsce ogromna grupa ludzi ,ktora ma inne poglady niz te
        ktore chcialbys im narzucic
    • antonioni1 Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja.. 13.04.07, 18:28
      Powiedzcie mi kiedy będzie podatek liniowy. Dzisiaj dopłaciłem US 6114 złotych.
      Za co? Ze aktywnie pracuję? Niech sejm zajmie się gospodarką, poprawieniem
      jakości życia obywateli a nie sprawami, z którymi "geniusz" ludzki i tak sobie
      poradzi. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem aborcji i eutanazji jak również
      wszelkich manipulacji nad embrionami. Jednak na tę chwilę sejm powinien zająć
      się sprawami bytowymi.
    • jankbh Co to za siły? 13.04.07, 18:30
      Uklad, Jareczku, uklad. Uklad infiltruje PiS, LPR. I trzeba za to sie wziac,
      oczyszcic szeregi, rozpirzyc to talatajstwo. Zapomnielismy, ze wróg czai sie
      wszedzie, potrafi podstepnie wejsc pomiedzy przyjaciól, nawet najblizsza
      rodzina w koncu zdradzi. Nikomu juz nie mozna zawierzyc, nawet kot ma taki
      jakis dziwny wzrok i nie patrzy juz prosto w oczy. Piatek, trzynastego. I znowu
      biale jest biale.
      • smilkyness Sily tajemne i głęboko zakonspirowane 13.04.07, 18:37
        Hehehehehe!
    • maureen2 Re: Premier i Giertych i Maksymiuk jeszcze 13.04.07, 18:37
      biadolą,bełkocą i mataczą, śrubokręty panowie czekają
    • kropekuk1 Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja.. 13.04.07, 18:37
      Zawsze mówiłem, że Bóg istnieje i wie co robi. Szkoda, że PiS i jego ludziki
      nie potrafią dopasować się do mądrości Boga.
      • vitabravo Re: To wielka porażka nas wszystkich ! 13.04.07, 21:22
        "Bóg istnieje i wie co robi" zapewni bezpłodność wszystkim zwolenniczkom
        aborcji. W ten sposób nie dopuści do morderstwa.
        • pe1 Re: To wielka porażka nas wszystkich ! 13.04.07, 22:33
          tylko skończony kretyn może wpaść na pomysł, że "zwolenniczka aborcji" to taka
          kobieta, która czyha na okazję zajścia w ciążę, żeby się z radością wyskrobać
    • antymoher5 Brawo 13.04.07, 18:52
      Giertych do Ciemnogrodu,Kaczyński do Kaczegostanu.Wreszcie będę się czuł jak u
      siebie
    • realista1000 TU SKnociła wszystko PO! I jeszcze się cieszy? 13.04.07, 18:54
      Co na to, miłośnik ideologiczny PO, Dziwisz? Dziwi się pewnie?
      • pisowstrzymywacz_007 Re: TU SKnociła wszystko PO! I jeszcze się cieszy 13.04.07, 19:10
        jak to PO, a z PiSu to wszyscy glosowali?????
        lapy won od PO, Dziwisza, won do chlewu koalicji
    • chwd.pis4 Plankton polityczny 13.04.07, 19:05
      I badzo dobrze! Plankton polityczny (LPR - ledwo przekroczony próg wyborczy, PiS 82 osoby na sto nie głosowały na PiS) nie będzie zmieniał konstytucji, którą naród przyjął w referendum. To co chce wyrabiać Giertych a Kaczory jemu pozwalają to bandytyzm polityczny. Tak nie wolno lekceważyć Polaków. Oni za to bekną i to mocno!!!!
    • chwd.pis4 Plankton polityczny 13.04.07, 19:05
      I badzo dobrze! Plankton polityczny (LPR - ledwo przekroczony próg wyborczy, PiS 82 osoby na sto nie głosowały na PiS) nie będzie zmieniał konstytucji, którą naród przyjął w referendum. To co chce wyrabiać Giertych a Kaczory jemu pozwalają to bandytyzm polityczny. Tak nie wolno lekceważyć Polaków. Oni za to bekną i to mocno!!!!
      • babette666 Re: Nareszcie cos logicznego 13.04.07, 19:12
        sie dzieje w Sejmie, a Jurek to moze sie wciagnac nawet na czlonka LPRu, my
        kobiety mamy to gleboko....w nosie, nie jakis prymityw i faszysci beda
        decydowac o moim zyciu emocjonalnym, sexualnym itp
      • monte-everesto Re: Plankton polityczny 13.04.07, 20:19
        chwd.pis4 napisał:

> I badzo dobrze! Plankton polityczny (LPR - ledwo przekroczony próg wyborczy,
        Pi
        > S 82 osoby na sto nie głosowały na PiS) nie będzie zmieniał konstytucji,
        którą
        > naród przyjął w referendum. To co chce wyrabiać Giertych a Kaczory jemu
        pozwala
        > ją to bandytyzm polityczny. Tak nie wolno lekceważyć Polaków. Oni za to bekną
        i
        > to mocno!!!!
        Ok. dobrze powiedziane.
    • prphts Re: Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozyc 13.04.07, 19:19
      realista1000 napisała:

> Tusk: obroniliśmy k o m p r o m i s

Wielka POrażka jest tylko jedna
    • wrojoz Kaczyńscy muszą odejść.!! 13.04.07, 19:47
      Najwyższy czas.!!
      • prphts Re: Kaczyńscy muszą odejść.!! 13.04.07, 19:49
        wrojoz napisał:

> Najwyższy czas.!!

Idziesz na piwo?
    • monte-everesto Premier i Giertych: To wielka porażka. Opozycja.. 13.04.07, 19:49
      !To wielka porazka dla kloalicji! Ale wielkie zwyciestwo dla kobiet, ktore
      jednak zatrzymaja pewna mozliwosc uratowania wlasnego zycia, kiedy ciaza
      zagraza ich istnieniu, Cywilizacja wygrala.. Kutasy nie moga decydowac o zyciu
      albo smireci kobiet. Teoretycy zycia laczcie sie i spadajcie do kloaki!
    • apf Premier i Giertych: Jak Batorego komin 13.04.07, 19:49
      Wyobrażone w temacie postacie sceny politycznej i ten atrybut jak Batorego
      komin. Duży problem byłby z tą naturalną śmiercią zapisaną w Konstytucji,
      oszczędności na ratownictwie medycznym i zakaz praktykowania powstrzymywania
      śmierci.
    • radiomarian Giertych...tym sam jestes wielka porazka 13.04.07, 20:11
      pseudo-minister braku edukacji...za kilka lat nikt w tym kraju nie bedzie
      pamietal o twojej pseudo-partii...im szybciej tym lepiej
    • langston Tusio!! PO sie rozleci i niczego nie bedzie bronic 13.04.07, 20:25
      Lewaku farbowany.
      • ross128 Znowu sie rozleci? :) 13.04.07, 20:27
        Po raz który to już ma się rozlatywać? Piąty czy szósty? I jakoś nie chce...:))
        • langston PO juz nie ma jest tusiowszczyzna 13.04.07, 20:53
          Olechowski out, Plazynski out, Rokita prawie-out.

...to co zostalo to popluczny po aferalach.
          Kwach z Piskorzem beda tworzyc Ruch Obrony Praw Czlowieka hihihihihihihi
          • ross128 Re: PO juz nie ma jest tusiowszczyzna 13.04.07, 20:55
            No to skoro PO "już nie ma" to co się rozleci??? Nie nauczyli w szkole podstaw
            logiki - że jak czegoś nie ma, to się z tym nic stać nie może? :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka