Dodaj do ulubionych

Brawo dla braci Kaczynskich !!!

18.04.07, 12:23
W koncu pierwszy raz polskim wladzoim udalo sie do Polski sciagnac impreze
sportowa z najwyzszej polki; a co zrobila cala lewizna pod wodza tego
alkoholika i hochsztaplera Kwasniewskiego? co sciagnela do Polski? tylko
wstyd, ze polski prezydent zatacza sie pijany nad grobami polskich zolnierzy;
Kwasniewski fundowal sobie i rodzince wyjazdy na olimpiady, mistrzostwa
swiata, zas zadnej imprezy do Polski nie byl w stanie sciagnac
(pamietacie "Olimpiade w Zakopanem"? co Kwas zrobil w tej sprawie); dlatego
tym wieksze gratulacje dla braci Kacznynskich; jeszcze raz sie okazala ze psy
szczekaja a karawana jedzie dalej; tak trzymac PiS!!
Obserwuj wątek
    • alistair-p Wałęsa zneutralizował Kaczyńskich !!! 18.04.07, 12:25
      To dzięki jego promocji i rozmowach m.in.z Plattinim mieliśmy przewagę.Kaczor
      nie zdołał spieprzyć.Może zatrzasnął się w kibelku?
      • nowytor5 To Platini Wałęsie na złość zrobił? 18.04.07, 12:30

• indris Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 12:28
      Że czegoś wreszcie nie spieprzyli ? Zgadzam się. A przy okazji przypominam, ze
      za przyznaniem EURO Polsce lobbowali też dwaj dawni prezydenci: Wałęsa i
      Kwaśniewski, mający w świecie niemniejszy autorytet niż Kaczory (a chyba i
      większy).
      Mam zresztą nadzieję, że w 2012 już nie Kaczory będą w Polsce rządzić
      • woda.woda Nadzieję? 18.04.07, 12:30
        > Mam zresztą nadzieję, że w 2012 już nie Kaczory będą w Polsce rządzić

Ja mam pewność :)
        • bard333 Taka jak Donek co do swojej prezydentury...? 18.04.07, 16:35
        • 1normalnyczlowiek Komuchy już nie będą rządzić w Polsce - to pewne 18.04.07, 16:43
          woda.woda napisała: Nadzieję?
          > > Mam zresztą nadzieję, że w 2012 już nie Kaczory będą w Polsce rządzić
          > Ja mam pewność :)
          ---> I zaklinanie rzeczywistości nie pomoże... PO&LiD to nieudacznicy, więc już
          do rządzenia nie wrócą :)))
      • silesius.monachijski001 Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 12:37
        a zaczymze to lobowaly te "tuzy" polskiej polityki: lewak Kwas i sb-ecki kapus
        Bolek, kiedy sami rzadzili? i co "wylobowali"? nczego sobie nie przypominam
        (chyba, ze pamiec mmnie myli), jasne: sukces ma wielu ojcow; chcialbym tylko
        zaznaczyc, ze od prawie poltorej roku Kwasnieski nie ma w polskiej polityce
        nic do powiedzenia, zas Walesa jeszcze mniej; i przypominam, ze Kwasniewski byl
        glownie zainteresowany uzyskanie posady sekr. gen. ONZ-tu; promocja polski w
        sprawie eURO 2012 wogole sie nie zajmowal; moze wam to nie "pasic" szanowni
        lewacy, ale jest to wylaczny sukces tych rzadow; wszystkie rozstrzygniecia
        (lacznie z b. profesjonalnie zrobiona promocja) zapadly w czasie rzadow PiS-
        owskich, tej prawdy zdne lewackie klamstwo nie zmieni

indris napisał:

> Że czegoś wreszcie nie spieprzyli ? Zgadzam się. A przy okazji przypominam,
        ze
        > za przyznaniem EURO Polsce lobbowali też dwaj dawni prezydenci: Wałęsa i
        > Kwaśniewski, mający w świecie niemniejszy autorytet niż Kaczory (a chyba i
        > większy).
        > Mam zresztą nadzieję, że w 2012 już nie Kaczory będą w Polsce rządzić
      • gradus2004 Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:30
        indris napisał:
        > za przyznaniem EURO Polsce lobbowali też dwaj dawni prezydenci: Wałęsa i
        > Kwaśniewski, mający w świecie niemniejszy autorytet niż Kaczory (a chyba i
        > większy).

Walesa autorytet jakis tam ma ale Kwasniewski zawsze bedzie tylko "former
        communist", ktorego sie poklepuje z poblazaniem po plecach...
        • man_sapiens Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:37
          Ale Kaczyński to bez wątpienia tylko "current potato" :(
    • pies_na_czarnych Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 12:35
      Zlosliwe kaczki do samego konca :o(
      Wiedza, ze nie beda musieli juz tych autostrad i stadionow budowac. A co tam,
      niech sie inni martwia.
      :o)

No to was ladnie Zachod w jajo zrobil. Nikt tej deficytowej imprezy juz nie
      chce robic. Niech glupie¨Polaczki i Ukraincy sie gimnastykuja :o))
    • ginusia Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 12:43
      Twoje ukochane kaczorki maja szczescie. Te wszystkie autostrady i inne
      inwestycje zaprzepaszczone przez nich teraz maja szanse na realizacje.
      Bylo troche znacznych imprez za Prezia. Wstapienie do Unii to co, to gowno
      wedlug Ciebie. Gdyby nie to, Euro 2042 byloby we Francji, na ten przyklad.
      • silesius.monachijski001 Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 12:47
        EURO 2042? Pilas juz cos ginusiu? a wejsie do UE? I na jakich warunkach? na
        takich, ktore swiadcza jak najgorzej o Truszczynskim i jego mocodawcach Kwachu
        i Millerze; akurat w tej sprawie duzo wiem; Czasi i Wegrzy wytargowali duzo
        lepsze warunki; Polska w pewnym momencie podpisywala kazdy kwit, zeby tylko
        zdazyc za rzadow Kwacha i Millera; przypominasz sobie te zenujaca rywalizacje
        pomiedzy dwoma "tuzami" lewicy: jka Miller byl obrazony, ze Kwas chce go
        wysiudac od "glorii" wejscia do EU; nawet mi tego nier przypominaj; banda
        partaczy to przygotowala; i jeszcze ta p. Huebner: corka stalinowskiego
        aüaratczyka pierwszym komisarzem Polski w EU; na wymioty sie zbiera

ginusia napisała:

> Twoje ukochane kaczorki maja szczescie. Te wszystkie autostrady i inne
        > inwestycje zaprzepaszczone przez nich teraz maja szanse na realizacje.
        > Bylo troche znacznych imprez za Prezia. Wstapienie do Unii to co, to gowno
        > wedlug Ciebie. Gdyby nie to, Euro 2042 byloby we Francji, na ten przyklad.
        • ginusia Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:06
          silesius.monachijski001 napisał:

> EURO 2042? Pilas juz cos ginusiu? a wejsie do UE? I na jakich warunkach?

Sil, jeszcze nic nie pilam, nie moge bo biore antybiotyki.

W tym watku nie chodzi o warunki przystapienia Polski do Unii. Tak mi sie
          wydaje :). Chodzi o przyznanie Polsce prawa do zorganizowania EURO 2012, a to
          nie jest zasluga pisiorow. To jest efekt wieloletniej pracy polskiego rzadu nad
          tym aby Polska znalazla sie wreszcie w strefie demokratycznych panstw Europy i
          mogla w pelni uczestniczyc we wszystkich organizowanych przez cytowana Unie
          imprezach - sportowych i innych.

ps. wpadlam w stan nielaski? Piszesz moj nick z malej litery ;).
          • silesius.monachijski001 Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:22
            Ginusiu droga,

UE nie ma nic wspolnego z organizacja EURO 2012; UEFA jest niezalezna od
            przyglupawych eurokratow z Brukseli (i dzieki Bogu); Ukraina jest
            wspolorganizatorem tych mistrzostw, a nie jest w UE; jednym slowem: w UEFIE
            panuje zrowsze i bardziej demokratyczne zasady niz w UE; a Kwasniewski ani
            poprzednie rzady nie maja zadnego udzialu w tym sukcesie; wszytsko
            rozstrzygnelo sie w ciagu osttniego roku: znakomicie przygotowane prezentacje
            (z poparciem MSZ-tu) miast, promocja, zdecydowana walka z korupcja w polskim
            futbolu (i nie tylko): jednym slowem: jest to wielki sukces braci Kaczynskich i
            rzadow PiS-u

ginusia napisała:

> silesius.monachijski001 napisał:
            >
            > > EURO 2042? Pilas juz cos ginusiu? a wejsie do UE? I na jakich warunkach?
            >
            > Sil, jeszcze nic nie pilam, nie moge bo biore antybiotyki.
            >
            > W tym watku nie chodzi o warunki przystapienia Polski do Unii. Tak mi sie
            > wydaje :). Chodzi o przyznanie Polsce prawa do zorganizowania EURO 2012, a to
            > nie jest zasluga pisiorow. To jest efekt wieloletniej pracy polskiego rzadu
            nad
            >
            > tym aby Polska znalazla sie wreszcie w strefie demokratycznych panstw Europy
            i
            >
            > mogla w pelni uczestniczyc we wszystkich organizowanych przez cytowana Unie
            > imprezach - sportowych i innych.
            >
            > ps. wpadlam w stan nielaski? Piszesz moj nick z malej litery ;).
            • ginusia Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:48
              Silku Mily,

Oczywiscie, ze bezposrednio Unia nie ma nic wspolnego z organizacja EURO.
              Jednak obecnosc naszego kraju w tejze Unii przyczynila sie do tego, ze Ukraina
              bedzie wspol-organizatorem. Jest to zreszta rzecz pozytywna, ze mozemy
              pociagnac za soba inne kraje wymagajace jeszcze reform i tolerancji, badzmy
              przewodnikami na tej drodze. Nie czarujmy sie, Sil, dawaj przyklad dwoch krajow
              europejskich, ktore nie bedac czlonkami Unii zorganizowaly mistrzostwa Europy w
              pilce noznej. Prezio, mimo tego, ze nie jestem jego wielbicielka, zrobil niezla
              robote dla naszego kraju.
              Cieszy mnie, ze jestes wielbicielem UEFA, jak kazdy prawdziwy mezczyzna ;))).
              To znaczy demokracji w tej instytucji. A gdzie Ty widzisz, przepraszam, walke z
              korupcja w polskim footbolu? No i w innych dziedzinach?

ps. nasi kibole to postrach, nawet Anglia poradzila sobie ze swoimi.
              • silesius.monachijski001 Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:54
                przypominam Ci, ze ME w pilce noznej byly w Jugoslawii Tito (tez nic nie miala
                wspolnego z UE); wiec nie przeceniaj tej biurokratycznej machiny z Brukseli,
                ktora nawet nie jest w stanie (od lat: nie jest to wina Polski i Kaczynskich)
                wypracowac wspolnej polityki zagranicnej; i skoncz prosze z tym Kwachem: ma
                zero zaslug w przyznaniu Polsce ME w 2012; nie wyglupiajmy sie: kto szanuje
                Kwacha? nikt; w konia zrobil goSchroeder, w konia zrobil go Bush, obiecujac
                kokosy za wejscie do Iraku; a co wyszlo?tylko tyle, ze nachapal sie Belka jako
                jakis tam podrzedny zarzadca;

ginusia napisała:

> Silku Mily,
                >
                > Oczywiscie, ze bezposrednio Unia nie ma nic wspolnego z organizacja EURO.
                > Jednak obecnosc naszego kraju w tejze Unii przyczynila sie do tego, ze
                Ukraina
                > bedzie wspol-organizatorem. Jest to zreszta rzecz pozytywna, ze mozemy
                > pociagnac za soba inne kraje wymagajace jeszcze reform i tolerancji, badzmy
                > przewodnikami na tej drodze. Nie czarujmy sie, Sil, dawaj przyklad dwoch
                krajow
                >
                > europejskich, ktore nie bedac czlonkami Unii zorganizowaly mistrzostwa Europy
                w
                >
                > pilce noznej. Prezio, mimo tego, ze nie jestem jego wielbicielka, zrobil
                niezla
                >
                > robote dla naszego kraju.
                > Cieszy mnie, ze jestes wielbicielem UEFA, jak kazdy prawdziwy mezczyzna ;))).
                > To znaczy demokracji w tej instytucji. A gdzie Ty widzisz, przepraszam, walke
                z
                >
                > korupcja w polskim footbolu? No i w innych dziedzinach?
                >
                > ps. nasi kibole to postrach, nawet Anglia poradzila sobie ze swoimi.
                • ginusia Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 14:40

> przypominam Ci, ze ME w pilce noznej byly w Jugoslawii Tito (tez nic nie
                  miala
                  > wspolnego z UE);
                  To byla Jugoslawia w 1976 roku, inne czasy, Jugoslawia byla krajem
                  najbardziej "niezaleznym" i pro-zachodnim ze wszystkich innych panstw imerium
                  zla. To byla decyzja polityczna.
                  Teraz inne czasy Sil, to nie zasluga Twoich ukochanych, ktorzy maja w glowkach
                  tylko lustracje. A to co piszesz o wzroscie gospodarczym to mnie smieszy i
                  zenuje. Jestes czlowiekiem wyksztalconym, he, he, wiec powinienes wiedziec, ze
                  to jest efekt dlugotrwalej polityki i kaczory poki co korzystaja z tego.
                  • torpeda.wulkaniczna Ginusia, 18.04.07, 14:45
                    można prosić o więcej?
                    Jakoś młodszy się czuję, jak Cię czytam.

Tak, tak. To były inne czasy.

I ta żenada o wzroście gospodarczym i nieuciekaniu inwestorów, mimo,że Donaldo -
                    POSTAĆ EUROPEJSKIEGO FORMATU -wieszczył koniec.

Pijak nie takie ME by załatwił. Gdyby go goleń nie bolała, a Bush nie olał.
                    • silesius.monachijski001 Re: Ginusia, 18.04.07, 15:00
                      Bingo, torpeda!

W kwestii oceny "zaslug" niedorobionego "Magistra" tudziez oceny tego, kto
                      odpowiada za wzrost gospodarczy calkowicie sie z Toba zgadzam; nie chcialem
                      tylko tego tak dosadnie Ginusi powiedziec

pozdr.

Sil

torpeda.wulkaniczna napisał:

> można prosić o więcej?
                      > Jakoś młodszy się czuję, jak Cię czytam.
                      >
                      > Tak, tak. To były inne czasy.
                      >
                      > I ta żenada o wzroście gospodarczym i nieuciekaniu inwestorów, mimo,że
                      Donaldo
                      > -
                      > POSTAĆ EUROPEJSKIEGO FORMATU -wieszczył koniec.
                      >
                      > Pijak nie takie ME by załatwił. Gdyby go goleń nie bolała, a Bush nie olał.
                    • ginusia Torpedo Szlachetna! 18.04.07, 15:10
                      torpeda.wulkaniczna napisał:

> można prosić o więcej?
                      > Jakoś młodszy się czuję, jak Cię czytam.
                      >
                      > Tak, tak. To były inne czasy.
                      >
                      > I ta żenada o wzroście gospodarczym i nieuciekaniu inwestorów, mimo,że
                      Donaldo
                      > -
                      > POSTAĆ EUROPEJSKIEGO FORMATU -wieszczył koniec.
                      >
                      > Pijak nie takie ME by załatwił. Gdyby go goleń nie bolała, a Bush nie olał.

Cieszy mnie, ze moglam byc pomocna w poprawie nastroju :). Niestety wiecej nie
                      moge bo juz nie pamietam :). Sil pobudzil mnie tylko na chwile, papieska
                      demencja - u mnie oczywista -, zdarza sie zwyklym ludzikom tYz.
                      Nikt tu nie mowi o koncu. Cieszymy sie wszyscy ze wzrostu gospodarczego naszej
                      Ojczyzny tudziez jej znaczenia na arenie miedzynarodowej. Tylko troche nas
                      zastanawia, ze to zasluga tych, co raptem od poltora roku we wladzach, na
                      dodatek wybranych znikoma liczba uprawnionych do glosowania.
                      • silesius.monachijski001 Re: Torpedo Szlachetna! 18.04.07, 20:38
                        Ach Ginusiu,

przeciez i tak caly swiat wie, ze wszystko, co w Polsce najlepsze to zasluga
                        Okrglego Mebla, Nadredaktora oraz tego "geniusza" od ekonomii, jak mu tam bylo?
                        baleron? balceson? a nie: chyba balcerowicz; przeciez´i tak kazdy wie -
                        szczegolnie sldowski narybek, ktoremu kwach z millerkiem fuchy w Brukseli
                        pozalatwiali -, ze tylko lewizna potrafi rzadzic (znaczy "krasc" w jezyku Jozia
                        Oleksego)
      • dziad_na_baby Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:24
        Cześć Ślązak. Nie chcę Cię wypłaszać. Jedno słowo do Ginusi i zmykam.

Ginusia!? w Twoich ustach takie słówko?
        • ginusia Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:33
          dziad_na_baby napisał:

> Cześć Ślązak. Nie chcę Cię wypłaszać. edno słowo do Ginusi i zmykam.
          >
          > Ginusia!? w Twoich ustach takie słówko?

Wiem, to zupelnie niestosowne. Poniosly mnie emocje i obecnosc Sila.
          Przepraszam.
          • dziad_na_baby Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:36
          • dziad_na_baby Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:38
            Każdego ponoszą emocje w obecności Sila.
            Na mnie działa i twórczo i pozytywnie. Tu stało się stanowczo zbyt nudno.
            Zobacz. Nawet Ty wychynęłaś ze swojej norki. Nie widziałem Cię dłużej od Sila.
      • man_sapiens Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:35
        Niby dlaczego autostrady i inne inwestycje maję dzięki Euro większe szanse na
        realizację? FIFA przyśle nam ekipę, która zastąpi dyletancki rząd i zabierze się
        do roboty?
        Nowy rząd 0- jeżeli będzie to najwcześniej za dwa lata - nie zdąży nadrobić
        zaległości PiSu. W 2012 będzie kompromitacja, 90% meczów odbędzie się na Ukrainie.
        • silesius.monachijski001 Forumowa lewizna PO-SLDowska wprawia mnie 18.04.07, 13:50
          w swietny humor; jezeli Polsce ostanio gospodarczo wiedzie sie znakomicie,
          spada bezrobocie, wzrost produktu narodowego brutto, wzrost plac, etc., to jest
          to oczywiscie zasluga towarzyszy Kwacha, Millera i Belki, jednym slowem claej
          tej SLD-owskiej mafii, o ktorej bardzo dosadnie wyrazil sie ostatnio jeden z
          wtajemniczonych, Jozio Oleksy; tak samo wygranie batalii o organizacje EURO
          2012: to tez sukces rzadow lewizny; i gabinet POszolomskich cieniasow tez sie w
          takim tonie wypowiada; po prostu naprawde sie obawiam, ze lewizna ma calkowicie
          wylansowane mozgi: no bo ilez mozna takie glupoty wyglaszac czy pisac; to zdaje
          sie przeradzac w nieuleczalna chorobe: nienawisc do PiS-u i Kaczynskich zaczyna
          zaklocac normalne i obiektwne postrzeganie rzeczywistosci; te antypisowskie
          demonstracje na forum przypominaja mi stalinowskie wiece potepienia
          imperializmu amerykanskiego; wyluzujcie lewusy! pojdzcie wreszcie po rozum do
          glowy: SLDowska mafia juz nigdy nie powroci do wladzy; Jozio Oleksy ja
          pograzyl; zrozumcie to wreszcie; zas POlszewicy tez powinni sie w koncu zajac
          soba, i rozstrzygnac, cy wywalic z partii Palikota czy Rokite

man_sapiens napisał:

> Niby dlaczego autostrady i inne inwestycje maję dzięki Euro większe szanse na
          > realizację? FIFA przyśle nam ekipę, która zastąpi dyletancki rząd i zabierze
          si
          > ę
          > do roboty?
          > Nowy rząd 0- jeżeli będzie to najwcześniej za dwa lata - nie zdąży nadrobić
          > zaległości PiSu. W 2012 będzie kompromitacja, 90% meczów odbędzie się na
          Ukrain
          > ie.
    • t-800 Brawo! A w "GW" żałoba! /bt. 18.04.07, 13:25

• silesius.monachijski001 Re: Brawo! A w "GW" żałoba! /bt. 18.04.07, 13:34
        GW jest w wstanie jedynie "zalatwic" przyjazd WJC z panem Singerem na czele do
        Polski, aby sie bezczelnie domagac wyplaty 60 mrd USD: ot, i cale "sukcesy" GW;
        dlatego masz racje: teraz napewno flaga Miss Rapaczynski jest opuszczona do
        polowy masztu

t-800 napisał:

>
        • aska951 Re: Brawo! A w "GW" żałoba! /bt. 18.04.07, 15:09
          Głupi głupku głupkowaty jak mawiało sie w moich czasach na podwórkach do takich
          palantów jak ty. Kaczory załatwiły dokladnie mniej niz zero. Ich zasługą jest
          permanentne zmniejszanie szans Polski poprzez bitwe ich dopingowca Lipca z
          Listkiewiczem. I co? wygrali tą wojnę? Podkulili kupry jak kopnięte w dupę
          kaczki i to Listkiewicz jest autorem tego sukcesu, a nie dwóch bełkoczących
          potomków komunisty ojca i pseudo partyzantki.
    • man_sapiens Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:32
      Protestuję w imieniu zwolenników o.Rydzyka! To przecież jego zasługa!
      A Lepper i Giertych jr. to co? O nich też nie zapominajmy.
    • dziad_na_baby Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 13:52
      Ja, jako stary Kaczysta, za Ślązakiem z Monachium, też krzyczę "Brawo".
      Wiadomość ta dopadła mnie, gdy w sklepie byłem i przebierałem w śliwkach.
      Głośno krzyknąłem Hura!
      Kilku gości zaklaskało.
      Przy kasie dziewczyna nawet się do mnie wdzięczyła.
    • dziad_na_baby N0!, teraz wreszcie pełną piersią, kurcze, MY 18.04.07, 14:03
      "ale będzie się działo" !
      Zaraz puszczę światełko do nieba.
    • dziad_na_baby Wiem, obiecałem, ale radość mnie poniosła, 18.04.07, 14:13
      odezwij się Ślązak.
      To Twój wątek. Nie chcę mieć w nim ostatniego słowa.
      Być człowiekiem.
      • torpeda.wulkaniczna Re: Wiem, obiecałem, ale radość mnie poniosła, 18.04.07, 14:37
        Dziadu,
        pisze się "bydź człowiekiem :)

Pozdro serdeczne, znikłes gdzieś, a po co ?

Fajnie ,że Ślązak Bawarski pisze, ja mogę Paulanera z cytrynką i czytać
        spokojnie, jak swoje prawie.
        • dziad_na_baby Co to znaczy mieć przyjaciela, 18.04.07, 14:45
          dla takiego warto FK stale otwierać.
          Torpedo! Dziękuję!!
          Jak tu wchodziłem, to przeca mówiłem, że błędy okrutne robię. Ale sobie z tego
          nic nie robię.

Zastanawiałem się, jak po śląsku napisać.
          Tobie z Krakowa było bliżej, a i na AGH dużo ich pewnie było.
          Też Cię pozdrawiam. A jak tam podatki?
          Pierwsze pół roku na nie się pracuje. A więc jeszcze dwa miesiące z hakiem.
          Już zbieram pieniądze na mecz we Lwowie.
        • dziad_na_baby Re: Wiem, obiecałem, ale radość mnie poniosła, 18.04.07, 14:46
          Jeszcze raz Twój post przeczytałem.
          To emocje Tobą nie targają?
          • 19600922u Re: Wiem, obiecałem, ale radość mnie poniosła, 18.04.07, 14:51
            brawo.
            • cat8 Re: Wiem, obiecałem, ale radość mnie poniosła, 18.04.07, 16:35
              wielkie brawa....
    • gnebon_puczymorda Pewnie obaj bracia przemawiali w Językach Obcych 18.04.07, 16:11
      których bardzo duzo znają i Komisja, uwiedziona pięknem przemowy obydwu, nie
      śmiała odmówić, co??? :-)))
      • dziad_na_baby a no :-))) 18.04.07, 16:17
        puczymorda napisał: co??? :-)))
    • cr00t Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 16:18

> W koncu pierwszy raz polskim wladzoim udalo sie do Polski sciagnac impreze
      > sportowa z najwyzszej polki; a co zrobila cala lewizna pod wodza tego
      > alkoholika i hochsztaplera Kwasniewskiego? co sciagnela do Polski? tylko
      > wstyd, ze polski prezydent zatacza sie pijany nad grobami polskich zolnierzy;
      > Kwasniewski fundowal sobie i rodzince wyjazdy na olimpiady, mistrzostwa
      > swiata, zas zadnej imprezy do Polski nie byl w stanie sciagnac
      > (pamietacie "Olimpiade w Zakopanem"? co Kwas zrobil w tej sprawie); dlatego
      > tym wieksze gratulacje dla braci Kacznynskich; jeszcze raz sie okazala ze psy
      > szczekaja a karawana jedzie dalej; tak trzymac PiS!!

Dolaczam sie do twoich pochwal, tez tak samo uwazam :-)
      • palnick Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 23:46
        cr00t napisał:

> silesius.monachijski001 napisał:
        >
        > > W koncu pierwszy raz polskim wladzoim udalo sie do Polski sciagnac impreze
        > > sportowa z najwyzszej polki; a co zrobila cala lewizna pod wodza tego
        > > alkoholika i hochsztaplera Kwasniewskiego? co sciagnela do Polski? tylko
        > > wstyd, ze polski prezydent zatacza sie pijany nad grobami polskich
        zolnierzy;
        > > Kwasniewski fundowal sobie i rodzince wyjazdy na olimpiady, mistrzostwa
        > > swiata, zas zadnej imprezy do Polski nie byl w stanie sciagnac
        > > (pamietacie "Olimpiade w Zakopanem"? co Kwas zrobil w tej sprawie); dlatego
        > > tym wieksze gratulacje dla braci Kacznynskich; jeszcze raz sie okazala ze
        psy szczekaja a karawana jedzie dalej; tak trzymac PiS!!
        >
        >
        > Dolaczam sie do twoich pochwal, tez tak samo uwazam :-)

-----

Ja też!
    • dziad_na_baby Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 16:29
      Up
      orządkujmy nasze słowa

Idę na piwo.
      Jutro wrócę do domu.
      • cr00t Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 16:33
        dziad_na_baby napisał:

> Up
        > orządkujmy nasze słowa
        >
        > Idę na piwo.
        > Jutro wrócę do domu.
        Tylko nie zadawaj sie z kabanosami.
    • walet.pikowy Re: Brawo dla braci Kaczynskich !!! 18.04.07, 16:30
      Niestety, ale największe podziękowania należą się Listkowi, ostatnio będącemu
      uosobieniem zła. No i Ukrainie przede wszystkim, bo ta bez takiej kuli u nogi
      jak Polska byłaby od samego początku pewniakiem do organizacji Mistrzostw.
    • silesius.monachijski001 A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 18.04.07, 23:52
      Wiec nadgrobem Kuronia w obronie jego "godnosci"; na wiecej calej tej ferajny
      nie stac; no... moze poza ta parada goloducpow, pardon: "rownosci"
      • palnick Re: A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 19.04.07, 10:02
        Udało się kilkuletnie ogłupianie narodu...
        • woda.woda Re: A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 19.04.07, 10:04
          jesteś tego namacalnym dowodem :)
        • dziad_na_baby Palniczku, nie wszyscy ogłupieli 19.04.07, 10:07
          qtomekq.wrzuta.pl/audio/j6ui4iqeYh/kazik_-_hymn_polski
      • alistair-p Re: A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 19.04.07, 10:08
        To pewnie teraz Nasz Dziennik i TV Trwam(za przeproszeniem)zorganizuje
        olimpiadę.Wiadomo powszechnie że tym zajmują się gazety i stacje telewizyjne.
      • alistair-p Re: A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 19.04.07, 10:12

> Wiec nadgrobem Kuronia w obronie jego "godnosci"; na wiecej calej tej ferajny
        > nie stac; no... moze poza ta parada goloducpow, pardon: "rownosci"
        To że jesteś niespełna rozumu,to wiedziałem.Ale że jesteś mendą i bydlakiem
        dowiaduję się przy okazji takich twoich wypowiedzi.Napisz mi jak czuje się taka
        dziwka jak ty wypisując te brednie?Może musisz to robić?
        • dziad_na_baby Re: A co udalo sie zorganizowac Michnikowi i GW? 19.04.07, 10:26
          Znasz bajkę o wężu?
    • jola_iza Re: Wy PiSdziątka jak te żaby !!! 19.04.07, 10:24
      łapy podstawiacie gdy konia podkuwają. Pomysł nie pisdziaków tylko
      Listkiewicza. Gwarancję dał rząd Belki też nie PiSdziaków.I nie PiSdziackie
      rządy będą organizować. Za co te brawa?
      • dziad_na_baby Re: Wy PiSdziątka jak te żaby !!! 19.04.07, 10:29
        A za to, że będą IgRZySkA !
        Lecz nikt Ciebie nie rzuci lwom na poŻarcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka