Dodaj do ulubionych

TW Radia Maryja Grzegorz Braun uprzejmie doniósł.

20.04.07, 13:02
Grzegorz Braun jest publicystą i reżyserem. Zrobił między innymi
kontrowersyjny dokument „Plusy dodatnie, plusy ujemne” o rzekomej współpracy
Lecha Wałęsy z peerelowską bezpieką. Bywa gościem na antenie Radia Maryja. Ma
stała audycję w Radiu Wrocław.
Dziś na antenie Polskiego Radia Wrocław informację o współpracy profesora
Miodka z służbami policji politycznej PRL podał publicysta i reżyser Grzegorz
Braun.

- Nie mówiłbym o tym gdyby ta informacja nie wydawała się istotna i gdybym
się nie obawiał, że ta osoba publiczna nie mówiłaby znowu w wywiadach o tym
jakie to moralne skrupuły wywołuje lustracja - tłumaczył Braun. Miodek
najpierw powiedział, że ma czyste sumienie, a potem przyznał, że przed
wyjazdem na zagraniczne stypendium był wzywany przez milicję, a po powrocie
złożył sprawozdanie z dwuletniego pobytu i podpisał je.
www.tvn24.pl/-1,1503627,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • goldenwomen kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich uczono 20.04.07, 13:06
      lustracja ma boleć !!!!!
      • ojciec_dyktator Następna niekumata, napalona za to na gonienie TW 20.04.07, 13:11
        Goldzia, dziecko drogie. Proponuję miast tu pisać bzdury, spytać Grzesia Brauna
        o kwity na Miodka, żeby je pokazał. Bo jak na razie to IPN wrocławski i
        warszawski zaprzeczają, by mieli na Miodka cokolwiek, więc niech Grzesio pokaże
        co ma, albo włazi pod ławę odszczekać, że "łgał jako ten pies"!!!
        Czy IV RP na tym polega, że byle dupek rzuci oskarżenie bez dowodu, a zaraz
        janczarzy PiSu ruszają do zgnojenia oskarżonego??
        • goldenwomen nastepny " nieroztropny' ????????????? 20.04.07, 13:42
          zwroc uwage ze wszystkich tych co ujawniaja jako TW tak samo sie tłumacza: badz
          młodzieńcza nieroztropnoscia badz ida w zaparte. Potem jak przemyslą dodaja ze
          owszem cos tam podpisali ale niezaszkodzili! Skad moga wiedziec ze nie
          zaszkodzili????????????????? no skad! SB po to ich pytała o cos tam by WIEDZIEC
          i WYKORZYSTAC! o naiwonosci ludzka!
          • ojciec_dyktator Mnie nie obchodzą tłumaczenia M. Dowody proszę na 20.04.07, 13:45
            jego współpracę z SB. Na razie Braun NIC nie pokazał, a IPN zaprzecza, by miał
            cokolwiek. Więc niech Braun pokazuje co ma, albo spier...tam gdzie miejce
            oszczerców.
        • wos9 Re: Następna niekumata, napalona za to na gonieni 20.04.07, 15:25
          ojciec_dyktator napisał:

> Goldzia, dziecko drogie. Proponuję miast tu pisać bzdury, spytać Grzesia
          Brauna
          >
          > o kwity na Miodka, żeby je pokazał. Bo jak na razie to IPN wrocławski i
          > warszawski zaprzeczają, by mieli na Miodka cokolwiek, więc niech Grzesio
          pokaże
          >
          > co ma, albo włazi pod ławę odszczekać, że "łgał jako ten pies"!!!
          > Czy IV RP na tym polega, że byle dupek rzuci oskarżenie bez dowodu, a zaraz
          > janczarzy PiSu ruszają do zgnojenia oskarżonego??

Tylko błagam - zostaw psy w spokoju!
      • mike.recz Jak na razie to tylko IPNowcy idą "w zaparte". 20.04.07, 13:19
        goldenwomen napisała: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u

> lustracja ma boleć !!!!!
        • goldenwomen Re: Jak na razie to tylko IPNowcy idą "w zaparte" 20.04.07, 13:43
          bo ma boleć!!!!!!!!!!! kto obiecywał ze nie???????????????
      • hummer Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:39
        goldenwomen napisała:

> lustracja ma boleć !!!!!

Przecież każdy wie, że jesteś TW :)
        Ja np. jestem tego pewien.
        Zaprzeczysz? Tylko potwierdzisz że nim jesteś.
        Trzeba było Gladziu poskakiwać?
        • wujaszek_joe Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:42
          też mi się tak wydaje. właściwie to mam przekonanie graniczące z pewnością że
          goldenwoman to TW.
          wynocha z forum zdrajco!!!
          • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:45
            pocałujta w dupe wujta! ciemnoto jedna!
            • venus99 Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:48
              nie denerwuj się.przecież to nie twoja wina,że jesteś podła,głupia i
              nienawistna.
              • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:49
                spokojna twoja rozczochrana ! daleko ci do mnie wiec zamilcze co mysle o tobie
                • hummer Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:50
                  goldenwomen napisała:

> spokojna twoja rozczochrana ! daleko ci do mnie wiec zamilcze co mysle o tobie

Przecież każy TW ma w głowie tylko jedno :) Więc sobie daruj towarzyszko :)
                  • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:51
                    Heniek teraz wiem za co ci GW płaci :)))))))))))))))))))
                    • os_rooj SSwomen, ja bym ci prędzej kopa w Pisiacki tyłek 20.04.07, 21:58
                      zadał, niż uśmieszki puszczał.
                      A poza tym S...S...!
                • venus99 Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:55
                  potwierdzam: daleko,bardzo daleko.
                  ale to naprawde nie twoja wina.
                  • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:58
                    jestescie ostatnim ogniwem w teorii Darwina- jesli kumacie o czym pisze
              • cyklista Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:51
                > nie denerwuj się.przecież to nie twoja wina,że jesteś podła,głupia i
                > nienawistna.
                Z drugiej strony to dowód, że nie jest/nie była/nie będzie TW, takiej głupiej
                pis.dy nikt by do współpracy nie wziął. Na zawsze zostanie mały i podłym
                forumowym obsrywaczem.
                • goldenwomen prawda boli nie??????????????? 20.04.07, 13:52
                  musicie to strawić!
                  • cyklista Re: prawda boli nie??????????????? 20.04.07, 13:59
                    > musicie to strawić
                    Jaka prawda? Prawda PiSuaru
                  • hummer Boli prawda :) 20.04.07, 14:00
                    goldenwomen napisała:

> musicie to strawić!

Nie to ty musisz z tym żyć, bo bycie TW to twój problem.
        • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:44
          to niby do mnie te brednie???????????
        • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:46
          "Kazdy" to znaczy kto????? "Twoi" hehehehehehehehehehehehehehheheeheheh za duzo
          kryminałów dzieci czytacie a za malo lektur !!!!!!!!!!!!!!!!
          • hummer Czy potwierdzasz tylko, że jesteś TW :) 20.04.07, 13:49
            goldenwomen napisała:

> "Kazdy" to znaczy kto????? "Twoi" hehehehehehehehehehehehehehheheeheheh za duzo
            >
            > kryminałów dzieci czytacie a za malo lektur !!!!!!!!!!!!!!!!

Czy potwierdzasz tylko, że jesteś TW :)
          • venus99 Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:50
            goldenwomen napisała:

za malo lektur !!!!!!!!!!!!!!!! - z szamba IPN?
            • goldenwomen Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:51
              pozwolisz ze kulturalnie was oleję ?
              • venus99 Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:53
                albo goldenwomen albo kulturalnie.
              • cyklista Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:53
                > pozwolisz ze kulturalnie was oleję ?
                Ależ oczywiście, nie będziemy tęsknić
              • hummer Agent trafiony boleśnie i zatopiony :) 20.04.07, 13:56
                goldenwomen napisała:

> pozwolisz ze kulturalnie was oleję ?
          • wujaszek_joe Re: kazdy TW idzie w zaparte bo.........tak ich u 20.04.07, 13:52
            goldenwomen napisała:

> "Kazdy" to znaczy kto????? "Twoi" hehehehehehehehehehehehehehheheeheheh

trochę nerwowy ten śmiech...
            faktycznie coś z tobą nie gra
            wynocha z tego forum zdrajco!
            pomiocie ubecki!
            • goldenwomen zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 13:53
              ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              ))))))))))))))))))))))))))))))))
              • cyklista Tak myślałem, ani kultury odpowiedzialności za 20.04.07, 13:56
                za słowo.
                • goldenwomen Re: Tak myślałem, ani kultury odpowiedzialności z 20.04.07, 16:06
                  te cyklista! zdejmij ten kask z głowy bo uwiera cie przy logicznym mysleniu
              • venus99 Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 13:57
                przezyłem Stalina,Bieruta,Gomułkę - dam sobie rade i z tobą.
                • cyklista Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 14:02
                  > przezyłem Stalina,Bieruta,Gomułkę - dam sobie rade i z tobą.

A jak ktoś nie ma takiej szczepionki na PiS.dy gpupoty, polecam kawał o głupiej
                  c.ipie (wcale nie wulgarny).
                  • cyklista Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 14:05
                    Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków:
                    - O, idzie głupia c.ipa!
                    - Wilku nie mów tak na mnie. Ja jestem Czerwony Kapturek! Mam przecież czerwoną
                    czapeczkę, czerwoną bluzeczkę, czerwoną spódniczkę, czerwone buciki... O,
                    cholera!... Ja rzeczywiście wyglądam, jak głupia c.ipa!
                    • wos9 Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 15:41
                      cyklista napisała:

> Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków:
                      > - O, idzie głupia c.ipa!
                      > - Wilku nie mów tak na mnie. Ja jestem Czerwony Kapturek! Mam przecież
                      czerwoną
                      > czapeczkę, czerwoną bluzeczkę, czerwoną spódniczkę, czerwone buciki... O,
                      > cholera!... Ja rzeczywiście wyglądam, jak głupia c.ipa!

Tylko takie doc.ipy znasz?
                      • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 15:53
                        wos9 napisała:

> cyklista napisała:
                        >
                        > > Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków:
                        > > - O, idzie głupia c.ipa!
                        > > - Wilku nie mów tak na mnie. Ja jestem Czerwony Kapturek! Mam przecież
                        > czerwoną
                        > > czapeczkę, czerwoną bluzeczkę, czerwoną spódniczkę, czerwone buciki... O,
                        > > cholera!... Ja rzeczywiście wyglądam, jak głupia c.ipa!
                        >
                        > Tylko takie doc.ipy znasz?

ja w drodze rewanżu opowiem ci taką !

www.monitorpolski.com/artykuly/_Kaluski/Kaluski-Prawda-o-Michniku.html
                        moja ma puentę , ciekawę czy wiesz w ktorym miejscu ?
                        • cyklista Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 16:01
                          goldenwomen napisała:
                          > moja ma puentę , ciekawę czy wiesz w ktorym miejscu ?

Twoja ma puentę? Domyślam się w którym miejscu, ale nie będę przy ludziach...

Twoja ma puentę, ale twoja nie umieć korzystać z netu, twoja nie wkeljać linków
                          tylko zrobic kopy pejst. Twoja zrozumieć?
                          • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 18:09
                            ale ktos ci sieczke z mozgu zrobił! otworz oczy !jestem tu w gosciach a jak
                            mnie nauczono nie robie przykrosci gospodarzom bo gdyby nie to to poznalbys
                            reguły dobrego wychowania, jeszcze duuuuuuuuuuuuuuuzo musisz sie uczyc kolego.
                            Masz braki a kultura w stadium szczatkowym u ciebie. bez urazy,i bez odbioru.
                      • cyklista Może ten ci się spodoba 20.04.07, 16:04
                        Idzie Czerwony Kapturek na wybory. Zobaczył ją wilk i woła zza krzaków:
                        - O, idzie głupia c.ipa!
                        - Wilku nie mów tak na mnie. Ja jestem Czerwony Kapturek! Idę na wybory głosować
                        na koalicję PiSu Samoobrony i LPRu.

O, cholera!... Ja rzeczywiście głosuję jak głupia c.ipa!
                • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 14:07
                  venus99 napisał:

> przezyłem Stalina,Bieruta,Gomułkę - dam sobie rade i z tobą.

domysliłam sie ze "ich" znasz kmiotku
              • wujaszek_joe Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 14:01
                dodaj jeszcze więcej tych uśmiechów a przebijesz dodę elektrodę
                • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 14:08
                  wujaszek_joe napisał:

> dodaj jeszcze więcej tych uśmiechów a przebijesz dodę elektrodę
                  :pPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                  PPPPPPPPPPPPPPPPPPPp
                  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • aska951 Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 15:25
                    Skad na tym świecie się biorą takie durne pisdówki jak ta "women? To proste - to
                    potomkowie komuchów, podobnie jak dwóch bliźniaków, Żiobro,Dorn, Kostek
                    Miodowicz i cała plejada innych. Wypisuje tu bzdury kretynka nie mająca pojecia
                    o tamtejszej rzeczywistości. A jak Glemp, Wyszyński, Wojtyła wracali z Watykanu
                    i szli zdać lub odebrać paszporty, to co? milczeli? Mówili smutnemu panu -
                    odpieprz się? Nie oglądali by już więcej pokładu samolotu do Włoch. Więc nie
                    zabieraj głosu głupia małolato, bo o życiu jeszcze za mało wiesz.
                    • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 15:51
                      po twoich wypocinach juz wiem na 100 % ZOSTAJE!!!!!!!!!!!
                      czas nauczyc was pacany co to PRAWDA
                    • goldenwomen Re: zostaje!!!!!!!!!!!!!!!! 20.04.07, 21:49
                      doswiadczona sie znalazła!!!! ta co zna zycie i histore szczegolne. Ale
                      propagande to potrafisz siać. Gdzie tego ucza? nie wiem co mowili i komu -
                      donosili, sprzedawali sie za marne pieniadze wiec teraz niech odpowiadaja za to
                      ze byli nieroztropni. za kablowanie tez trzeba zapłacic.Skoro woleli ogladac
                      krajobrazy z lotu ptaka to teraz niech nie srają w to gniazdo co wydawalo sie
                      tak odległe z wysokosci.Było małe ale WLASNE! nie kala sie własnego gniazda no
                      chyba ze sie jest wyjątkową świnią.O tamtejszej rzeczywistosci wiem wiecej niz
                      ty masz pojecie. Nie daj soba manipulowac bo jak widze masz sieczke w głowie,
                      poukladaj ja sobie bo wali ci w dekielek mocno.
    • jola_iza Re: Lista Wildsteina 20.04.07, 14:03
      IPN BU 01133/637 BRAUN KAZIMIERZ
      IPN BU 00170/872 BRAUN KRZYSZTOF
      Tatuś z synkiem ?
      • hummer TW TW TW pogania :) 20.04.07, 14:26
        jola_iza napisała:

> IPN BU 01133/637 BRAUN KAZIMIERZ
        > IPN BU 00170/872 BRAUN KRZYSZTOF
        > Tatuś z synkiem ?
      • burasuka Bracia bliźniacy?? 20.04.07, 22:05
        jola_iza napisała:

> IPN BU 01133/637 BRAUN KAZIMIERZ
        > IPN BU 00170/872 BRAUN KRZYSZTOF
        > Tatuś z synkiem ?
    • s-k-i-n Re: TW Radia Maryja Grzegorz Braun uprzejmie doni 20.04.07, 14:57
      zemsta za Wielgusa?
    • allspice Re: TW Radia Maryja Grzegorz Braun uprzejmie doni 20.04.07, 16:10
      Przyjdzie czas,że i na Grzegorza Brauna tez ktoś doniesie...
    • belkot_belkot_belkot Ojciec Manipulator ... 20.04.07, 22:08
      Ojciec Manipulator jak zwykle lansuje indywidua podejrzanej konduity,
      osoby moralnie skompromitowane, osoby godne pogardy i społecznego potępienia,
      politycznych oszołomów posługujących się kłamstwem, pomówieniem, manipulacją
      i demagogią. WSTYD!!
    • piotrgdansk6 Ta, pyszczku, może jeszcze nazwiesz tych 20.04.07, 22:14
      co łapali Eichmana szmalcownikami ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka