Dodaj do ulubionych

UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE

IP: *.chello.pl 29.11.01, 09:55
od 11 lat już inwestujemy w UE/EWG i nic z ego nie ma, wszystko upada, 1%
wzrostu gospodarczego, normy UE obniżają naszą konkurecyjność,gówno z tego
mamy, cały czas natomiast słyszy się ile na tym straci przemysł taki czy inny --
ALE CZEMU MA STRACIĆ TEGO TO JUŻ NIE ROZUMIEM POLACY SĄ JACYŚ LEWI I NIE UMIEJĄ
I NIE POTRAFIĄ SIĘ NAUCZYĆ TEGO CO ICH ODPOWIEDNICY NA ZACHIDZIE
Obserwuj wątek
    • Gość: Tadeusz Re: UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 10:09
      Masz rację ; ``Polacy są jacyś lewi i nie potrafią i nie chcą nauczyć się tego
      co ich odpowiednicy na zachodzie ``
      Tylko Twoje pseudo kojarzy mi się z teatrem ,nie wiem dlaczego ?
      Coś chyba popaćkałem .
    • Gość: GMR Re: UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 12:01
      Bo nasza klasa polityczna jest na żenująco niskim poziomie kulturalnym. Nie
      mysli ona w kategoriach dobra narodowego tylko pilnuje swych prywatnych
      interesów. Potrafi tylko ślepo wykonywać rozkazy napływające z zewnątrz. Tym
      smutniejszy jest fakt że po stronie tych miernot opowiedział sie prymas Glemp
      udzielając im poparcia w tym owczym pędzie do UE.. Widzę że szykuje się nam
      nowa III juz targowica! (II - okrągły stół). Elity zdradziły swój naród.
      Powinniśmy ich rozliczyć z tej zdrady!!
      • Gość: Tadeusz Re: UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 12:16
        Niestety tak .
        Pozdrawiam .
      • Gość: snajper Re: UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE IP: *.waw.cdp.pl 29.11.01, 15:58
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> Bo nasza klasa polityczna jest na żenująco niskim poziomie kulturalnym. Nie
        > mysli ona w kategoriach dobra narodowego tylko pilnuje swych prywatnych
        > interesów. Potrafi tylko ślepo wykonywać rozkazy napływające z zewnątrz. Tym
        > smutniejszy jest fakt że po stronie tych miernot opowiedział sie prymas Glemp
        > udzielając im poparcia w tym owczym pędzie do UE.. Widzę że szykuje się nam
        > nowa III juz targowica! (II - okrągły stół). Elity zdradziły swój naród.
        > Powinniśmy ich rozliczyć z tej zdrady!!

Widziałem kiedyś taką scenkę: stajnia, żłób pełen siana czy owsa. Przed stajnią
        właściciel próbujący skłonić osła do wejścia do stajenki. To ciągnie, to pcha ...
        A osioł się opiera, i opiera, i opiera ... Jakoś mi się to z niektórymi
        kojarzy. :))
        • Gość: emilian Re: UE - 11 lat integracji - CZEMU JEST TAK ŹLE IP: 212.244.146.* 29.11.01, 16:25
          Gość portalu: snajper napisał(a):

Widziałem kiedyś taką scenkę: rzeznia, beczki pelne krwi czy fakow. Przed rzeznia
          właściciel próbujący skłonić osła do wejścia do stajenki. To ciągnie, to pcha ...
          A osioł się opiera, i opiera, i opiera ... Jakoś mi się to z niektórymi
          kojarzy. :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka