Dodaj do ulubionych

PiS zdechnie sam czy trzeba dobić?

01.05.07, 05:40
Tak tylko pytam,wydaje mi się że to co teraz prezentuje to już początek
agonii.Objawy widoczne gołym okiem.Jeszcze w ostatnich drgawkach chce
"polepszyć"stosunki z Rosją.Może jakoś dobić?Po co ma się męczyć.
Obserwuj wątek
    • l.o.r.t.e.a PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondażach, 01.05.07, 06:22
      który w przeciągu półtorej roku zmienił Polskę nie do poznania "jest w agonii"?
      Blida z wami komuchy, bida z nędzą.
      • hekatte Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 06:31
        Tiaaa... zmienił nie do poznania... To fakt! Kto może ten ucieka z ojczyzny.
        Chociaż to i tak nie rozwiązuje problemu - strasznie przykro odpowiadać szczerze
        zdziwionym europejczykom na pytania co to się dzieje na naszym kartoflanym kraiku.
        • l.o.r.t.e.a Owi zdziwienie Europejczycy mają takie pojęcie 01.05.07, 06:38
          o naszym kraju że w broszurach Tesco rozprowadzanych wśród brytyjskich
          pracowników przed przyjazdem do ich sklepów Polaków, tłumaczy się że w Polsce
          nie ma -50stopni Celsjusza przez cały rok. Ludziom którzy nie wiedzą o Polsce
          NIC DOSŁOWNIE NIC, tymbardziej nie wyjasni się złożoności takiej roblematyki
          jak rozliczenie zbrodni komunizmu, zresztą odsyłam do Bartoszewskiego.
          • redaktor.terlik Re: Owi zdziwienie Europejczycy mają takie pojęci 05.05.07, 09:59
            l.o.r.t.e.a napisał:

> o naszym kraju że w broszurach Tesco rozprowadzanych wśród brytyjskich
            > pracowników przed przyjazdem do ich sklepów Polaków, tłumaczy się że w Polsce
            > nie ma -50stopni Celsjusza przez cały rok. Ludziom którzy nie wiedzą o Polsce
            > NIC DOSŁOWNIE NIC, tymbardziej nie wyjasni się złożoności takiej roblematyki
            > jak rozliczenie zbrodni komunizmu, zresztą odsyłam do Bartoszewskiego.
            H.
      • wanda43 Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 07:36
        Dlaczego wy propisowcy tak uogolniacie?Kazdy,kto sie osmieli cokolwiek was skrytykowac,to zaraz komuch,ubek i napewno zlodziej.Ze tobie czy innym odpowiada zaduch zascianka,wcale nie musi odpowiadac mnie.Ze tobie pasuje panstwo koscielno-policyjne,gdzie tylko karac,karac,karac, twoja sprawa.Mnie nie pasuje.Ze zamiast isc do przodu,doganiac,my sie cofamy tez mi nie pasuje.
        • l.o.r.t.e.a My właśnie teraz idziemy do przodu, III RP była 01.05.07, 07:39
          PRL-em w innym ubraniu, była kontynuacją starego. Dopiero teraz mamy nowe.
          • pies_na_czarnych Re: My właśnie teraz idziemy do przodu 04.05.07, 20:13
            Powiedzial rak do pani rakowej.
        • pan.nikt Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 04.05.07, 19:21
          masz rację.
          Prócz grup, przez Ciebie wymienionych brakuje :
          -starych durniów,
          - naiwniaków
          i IDEOWEJ MŁODZIEŻY, KTÓRA WIERZY W CUDA.
          Ja wierzyłem, inni wierzyli. Nawet czasami tragicznie (np 44, 68)
      • tematyk Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 07:45
        PiS to partia neokonow w polskim wydaniu. Kampania wyborcza zywcem sciagnieta od
        Karla Rove, Konwencia wyborcza to plagiat konwencji GOP. W rozlewaniu pomyj i
        szerzeniu klamstw przescigneli swoj wzor- administracje nijekakiego GWB.
        Wcale bym sie nie zdziwil gdyby byli przez starszych neokonow w wierze
        finansowani i prowadzeni podczas ostatnich wyborow.
      • alistair-p Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 05.05.07, 10:22
        l.o.r.t.e.a napisał:

> który w przeciągu półtorej roku zmienił Polskę nie do poznania "jest w agonii"?
        >
        > Blida z wami komuchy, bida z nędzą.
        Z tą zmianą się zgadzam niestety :-(((A zmiany będą niedługo nieodwracalne.
    • jrjrjr Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 01.05.07, 09:00
      PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wyborów,
      trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze najwyżej
      30 miesięcy!
      • cr00t Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wyborac 01.05.07, 09:02
        jrjrjr napisał:

> PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wyborów,
        > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze najwyżej
        >
        > 30 miesięcy!

I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci he he he
        • jrjrjr Re: Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wy 01.05.07, 09:11
          cr00t napisał:

> jrjrjr napisał:
          >
          > > PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wybor
          > ów,
          > > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze na
          > jwyżej
          > >
          > > 30 miesięcy!
          >
          > I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci
          he
          > he he
          Poczekamy, zobaczymy. Skończy sie kacze "he he"
          • karol.kowalik5 Ustawa depisacyjna zakończy tę żałosna hucpę ! 04.05.07, 19:13
            I to już relatywnie niedługo.
        • alistair-p Re: Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wy 05.05.07, 10:03
          cr00t napisał:

> jrjrjr napisał:
          >
          > > PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wybor
          > ów,
          > > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze na
          > jwyżej
          > >
          > > 30 miesięcy!
          >
          > I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci he
          > he he
          Na razie to Ziobro z tym od wanny i genetycznym antykomunistą Kryże
          kombinują,jak by tu bez wstydu wypuścic tych których w celach propagandowych
          zamknęli.A szczytem wszystkiego jest poszukiwanie zegarka Dochnala.Dochnal miał
          jeszcze inne dobra,może nawet przenośny kibelek.Napewno zostanie dostarczony(jak
          znajdą)do pałacu prezydenckiego.
    • hrabia.m.c Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 04.05.07, 19:18
      Wściekle pisy się dobija,
      z pobudek humanitarnych.
      • redaktor.terlik Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 09:42
        hrabia.m.c napisał:

> Wściekle pisy się dobija,
        > z pobudek humanitarnych.
    • scoutek Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 10:01
      alistair-p napisał:

> Tak tylko pytam,wydaje mi się że to co teraz prezentuje to już początek
      > agonii.Objawy widoczne gołym okiem.Jeszcze w ostatnich drgawkach chce
      > "polepszyć"stosunki z Rosją.Może jakoś dobić?Po co ma się męczyć.

daj spokoj, co sie bedziesz wysilac
      jak dobijesz to zostana meczennikami
      jak Olszewski
      niech sami padna
      • alistair-p Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 10:05
        Masz rację,ale planują podpieprzyć złoty zegarek,co prawda nie mnie,ale znowu
        będzie obciach :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka