alistair-p 01.05.07, 05:40 Tak tylko pytam,wydaje mi się że to co teraz prezentuje to już początek agonii.Objawy widoczne gołym okiem.Jeszcze w ostatnich drgawkach chce "polepszyć"stosunki z Rosją.Może jakoś dobić?Po co ma się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.o.r.t.e.a PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondażach, 01.05.07, 06:22 który w przeciągu półtorej roku zmienił Polskę nie do poznania "jest w agonii"? Blida z wami komuchy, bida z nędzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hekatte Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 06:31 Tiaaa... zmienił nie do poznania... To fakt! Kto może ten ucieka z ojczyzny. Chociaż to i tak nie rozwiązuje problemu - strasznie przykro odpowiadać szczerze zdziwionym europejczykom na pytania co to się dzieje na naszym kartoflanym kraiku. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Owi zdziwienie Europejczycy mają takie pojęcie 01.05.07, 06:38 o naszym kraju że w broszurach Tesco rozprowadzanych wśród brytyjskich pracowników przed przyjazdem do ich sklepów Polaków, tłumaczy się że w Polsce nie ma -50stopni Celsjusza przez cały rok. Ludziom którzy nie wiedzą o Polsce NIC DOSŁOWNIE NIC, tymbardziej nie wyjasni się złożoności takiej roblematyki jak rozliczenie zbrodni komunizmu, zresztą odsyłam do Bartoszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.terlik Re: Owi zdziwienie Europejczycy mają takie pojęci 05.05.07, 09:59 l.o.r.t.e.a napisał: > o naszym kraju że w broszurach Tesco rozprowadzanych wśród brytyjskich > pracowników przed przyjazdem do ich sklepów Polaków, tłumaczy się że w Polsce > nie ma -50stopni Celsjusza przez cały rok. Ludziom którzy nie wiedzą o Polsce > NIC DOSŁOWNIE NIC, tymbardziej nie wyjasni się złożoności takiej roblematyki > jak rozliczenie zbrodni komunizmu, zresztą odsyłam do Bartoszewskiego. H. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 07:36 Dlaczego wy propisowcy tak uogolniacie?Kazdy,kto sie osmieli cokolwiek was skrytykowac,to zaraz komuch,ubek i napewno zlodziej.Ze tobie czy innym odpowiada zaduch zascianka,wcale nie musi odpowiadac mnie.Ze tobie pasuje panstwo koscielno-policyjne,gdzie tylko karac,karac,karac, twoja sprawa.Mnie nie pasuje.Ze zamiast isc do przodu,doganiac,my sie cofamy tez mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a My właśnie teraz idziemy do przodu, III RP była 01.05.07, 07:39 PRL-em w innym ubraniu, była kontynuacją starego. Dopiero teraz mamy nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: My właśnie teraz idziemy do przodu 04.05.07, 20:13 Powiedzial rak do pani rakowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 04.05.07, 19:21 masz rację. Prócz grup, przez Ciebie wymienionych brakuje : -starych durniów, - naiwniaków i IDEOWEJ MŁODZIEŻY, KTÓRA WIERZY W CUDA. Ja wierzyłem, inni wierzyli. Nawet czasami tragicznie (np 44, 68) Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 01.05.07, 07:45 PiS to partia neokonow w polskim wydaniu. Kampania wyborcza zywcem sciagnieta od Karla Rove, Konwencia wyborcza to plagiat konwencji GOP. W rozlewaniu pomyj i szerzeniu klamstw przescigneli swoj wzor- administracje nijekakiego GWB. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby byli przez starszych neokonow w wierze finansowani i prowadzeni podczas ostatnich wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PIS ktory ma pełnię władzy, poparcie w sondaż 05.05.07, 10:22 l.o.r.t.e.a napisał: > który w przeciągu półtorej roku zmienił Polskę nie do poznania "jest w agonii"? > > Blida z wami komuchy, bida z nędzą. *********************************** Z tą zmianą się zgadzam niestety :-(((A zmiany będą niedługo nieodwracalne. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 01.05.07, 09:00 PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wyborów, trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze najwyżej 30 miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wyborac 01.05.07, 09:02 jrjrjr napisał: > PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wyborów, > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze najwyżej > > 30 miesięcy! I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wy 01.05.07, 09:11 cr00t napisał: > jrjrjr napisał: > > > PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wybor > ów, > > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze na > jwyżej > > > > 30 miesięcy! > > I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci he > he he Poczekamy, zobaczymy. Skończy sie kacze "he he" Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kowalik5 Ustawa depisacyjna zakończy tę żałosna hucpę ! 04.05.07, 19:13 I to już relatywnie niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Takie ploty rozsiewano juz w 2 miesiace po wy 05.05.07, 10:03 cr00t napisał: > jrjrjr napisał: > > > PiS świetnie zdaje sobie sprawę, że nie ma szansy wygrać następnych wybor > ów, > > trzyma się jeszcze żłobu, ale czas pracuje przeciw kaczorstwu. Jeszcze na > jwyżej > > > > 30 miesięcy! > > I co i nic. Czerwonym tylko piana na pyskach zrobila sie wieksza ze zlosci he > he he *********************************** Na razie to Ziobro z tym od wanny i genetycznym antykomunistą Kryże kombinują,jak by tu bez wstydu wypuścic tych których w celach propagandowych zamknęli.A szczytem wszystkiego jest poszukiwanie zegarka Dochnala.Dochnal miał jeszcze inne dobra,może nawet przenośny kibelek.Napewno zostanie dostarczony(jak znajdą)do pałacu prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 04.05.07, 19:18 Wściekle pisy się dobija, z pobudek humanitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.terlik Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 09:42 hrabia.m.c napisał: > Wściekle pisy się dobija, > z pobudek humanitarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 10:01 alistair-p napisał: > Tak tylko pytam,wydaje mi się że to co teraz prezentuje to już początek > agonii.Objawy widoczne gołym okiem.Jeszcze w ostatnich drgawkach chce > "polepszyć"stosunki z Rosją.Może jakoś dobić?Po co ma się męczyć. daj spokoj, co sie bedziesz wysilac jak dobijesz to zostana meczennikami jak Olszewski niech sami padna Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PiS zdechnie sam czy trzeba dobić? 05.05.07, 10:05 Masz rację,ale planują podpieprzyć złoty zegarek,co prawda nie mnie,ale znowu będzie obciach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś