Gość: A Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 195.115.131.* 27.05.03, 13:08 Czytam opinie .... pomieszanie z poplątaniem. Nie chodzi o to że strzela, jak trzeba uzyc broni to sie powinno użyć. Chodzi o uzycie broni w sytuacji nie uzasadniającej użycia. I policja i kibice to taki sam element....hehe po prostu dzicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.mtm / 192.168.56.* 27.05.03, 13:13 CZY WIECIE DO KOGO POLICJA STRZELAŁA W TŁUMIE NIEMAL 800 FANÓW CRACOVI BYŁY KOBIETY DZUIECI STARSI LUDZIE I ONI TAKRZE ZOSTALI RANNI RANNI TO MIĘDZY INNYMI KIBIC CHODZĽCY O KULACH 3 KULE W TYM JEDNA W GŁOWE 15 LETNIA DZIEWCZYNA POSTRZAŁ W BRZUCH CZY DOSTALISCIE LUDZIE TAKĽKULA KIEDYS W GŁOWE BO MYSLE ŻE NIE !!!!!!! KIBICE TO NIE ZADNE BYDŁO NA MECZE CHODZĽ TEZ NORMALNI LUDZIE CH.W.D.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sola Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.uznam.net.pl 27.05.03, 13:21 Zastanawiam sie tylko dlaczego Policja zaczeła strzelac tak późno do tych bandytów. To chyba jakies niedopatrzenie. Kiedy w koncu skonczymy zabawe z bandytami. mam prawo czuc sie bezpiecznie na kazdym meczu. Brawo Policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:33 Szkoda ŻE ICH NIE WYSTRZELALI.Spałbym spokojnie i mógłbym z żoną przejść się bezpiecznie po osiedlu.Prośba do policji.Wyłapcie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roko Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.visp.energis.pl 27.05.03, 13:37 Policyjn mordercy! Kiedy skończy się ich bezkarność!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czosnek Tak to powinno wygladac, nie litujmy sie nad bandytami IP: *.73.138.226.Dial1.Chicago1.Level3.net 27.05.03, 13:43 Tak to powinno wygladac w normalnym panstwie. Po co ich ostrzegac. Chyba wiedza, ze bojka to nie zapasy. Podatnicy dokladaja sie do tego zezwierzecenia... Strzaly ostrzegawcze to bzdura ugnieciona jeszcze za komuny z mysla o swoich zlodziejach, bandytach. W normalnym panswie, ktore sobie radzi z bandytyzmem na ulicach nie bylo by tego oburzenia, ktorego nie rozumiem. Wrecz przeciwnie, przyzwolenie na uzycie broni i odpowiednia zmiana w ustawie. Tak na marginesie, w stanach mozna przyjsc z rodzina na stadion liczacy dziesiatki czy nawet setki tysiecy ludzi i NIKT NA NIKOGO NIE PODNOSI REKI bo policja by go zlinczowala, a prawo obralo z pieniedzy do suchej nitki. Tego brakuje POLSCE. POPIERAM STASZOWSKA POLICJE. PS. To jest rowniez problem gospodarczy bo naprawde tysiace Polakow, ludzi przedsiebiorczych, majacych pieniadze, businesy boi sie wracac do POlski. Panstwo nie jest w stanie zapewnic bespieczenstwa. Polskie stadiony to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachela tak byc powinno, nie brońcie bandziorów,policja dobrze IP: *.inds.pl / 192.168.0.* 27.05.03, 13:44 zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon Re: Policja strzela& & #35 322;a bez ostrze& & #35 380;enia do kibiców IP: *.sintlukas.be 27.05.03, 13:51 NA ZAWSZE HWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 13:59 Może macie lepszy pomysł na tę gangrenę nękającą polskie stadiony ?! - to do dziennikarzy "wybiórczej" Ci pseudokibice sami się przyznają do tego , że idą tam poto , żeby "walczyć" z policją. A wy raz piszecie o kibicach jak o gangrenie a teraz podnosicie lament , że dostali po dupie !!!!1 I dobrze , tępić to w zarodku !!!!! Co niby policjant ma przeciwstawić przeciwko sztachetom , tasakom , nożom itp. ????? No co ????? Chuligaństwo w Olsce osiągnęło ABSURDALNY poziom , przestępcy chodżą jak święte krowy nie boją się nawet policji , przed którą powinni czuć jakiś respekt Odpowiedz Link Zgłoś
mlee Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców 27.05.03, 13:59 Ja mam proste pytanie i oczekuje odpowiedzi od ktoregos z kibicow. Dlaczego w ogole sa takie burdy na meczach i po co te wszystkie bojki ????????? Moze mi ktos to wytlumaczy jak krowie na granicy... Po jaka cholere wy sie napieprzecie ??? Czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marten Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.toya.net.pl 27.05.03, 13:59 Nagłowek powinien brzmieć: "Policja strzelała bez ostrzeżenia do bandytów i huliganów" a tak mamy mylne wrażenie że ostrzelano jakiś kibiców..... Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców 27.05.03, 14:12 Gość portalu: Marten napisał(a): > Nagłowek powinien brzmieć: "Policja strzelała bez ostrzeżenia > do bandytów i huliganów" a tak mamy mylne wrażenie że ostrzelano > jakiś kibiców..... Człowieku - nie chcę tu bronić nikogo, ale policja strzela przede wszystkim do kibiców... Nidy nie brałem udziału w żadnych awanturach stadionowych, ale zostałem już ostrzelany przez policję, polany z armatki wodnej, kilkakrotnie spałowany i przewrócony przez konia... TYlko dlatego, że pojechałem na mecz. Byłem absolutnie daleki od wszelkich zamieszek, policja po prostu profilaktycznie nas atakowała, kazała drogę z dworca na stadion przebiec w ostrym tempie itp itd... Ci policjanci z prewencji tak samodążą do awantur, jak chuligani - tyle że dodatkowo chronią się za bronią palną, tarczami i pałami oraz "prawem".... Aha - i tym, że atakują głównie kibiców, którzy nawet nie próbują nikogo zaczepiać. TU w Staszowie jak też wcześniej na meczu choćby Katowice-Widzew atak policji następował gdy sytuacja była już opanowana i był skierowany w tych, któzy w tej awanturze nie brali udziału w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Policja - tam też są psychole. IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 27.05.03, 14:26 I niewiele się różnią od pseudokibiców a nawet są gorsi. Dawne milicyjne zwyczaje pozostały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:27 Powinni strzelać skuteczniej. Kibice już dawno nie chodzą na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.fema.pl / 192.168.2.* 27.05.03, 14:28 Powiedz to tej dziewczynce, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.insa-lyon.fr 27.05.03, 14:38 Tak trzymac, jak nie kumaja to z kulkami w nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darry Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 134.58.97.* 27.05.03, 14:54 Kto z osob, ktore zabraly glos na tym forum kiedykolwiek - na przyklad ograniczajac sie do ostatnich dwoch lat byl na meczu pilki noznej - prosze siz wpisac. Wasze komentarze sa zalosne. Prawda jest taka, ze zadymiarzy na sektorze jest najwyzej 10% (na Cracovii ten odsetek moze byc pewnie nieco wiekszy;-) ), wiec strzelanie do ludzi tylko dlatego, ze raczyli sie wybrac na mecz, to chyba nie jest to. I to bynajmniej nie jest pierwsza tego typu akcja. Walka z tzw. hools powinna sie odbywac przede wszystkim przez identyfikowanie tych indywiduow i zakazy stadionowe. To wcale nie musi byc takie trudne - prosze sobie zajrzec na zdominowane przez chuliganow forum na stronie www.kibice.pl. Taka anonimowosc? Bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 195.205.251.* 27.05.03, 15:02 bravo!!!! prosimy częściej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan PiS Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.chello.pl 27.05.03, 15:07 Policjanci w Polsce to kretyni,strzelaja do ludzi jak do kaczek.Chyba je4szcze nie bylo przypadku zeby uzycie broni bylo bezpodstawne.Jak tak dalej pojdzie to zaczna sami do siebie strzelac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz BRAVO POLICJA1 IP: *.7bulls.com 27.05.03, 15:46 Do zwierząt się strzela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.ltk.com.pl 27.05.03, 15:47 Miom zdaniem policja powinna być jeszcze brutalniejsza wobec bandytów stadionowych. Niby wchodzimy do Europy, ale co to za kraj gdzie strach pojść na stadion czy chcociażby w jego pobliże w porze meczu, żeby nie oberwać w głowę kamieniem czy sztachetą??!!! Organizujcie sobie "ustawki" i tam się tłuczcie do ostatniej kropli krwi. A ze stadionów wypierdalajcie, bo ani piłkarze, ani działacze, ani trenerzy, ani zwykli wierni kibice was tam nie chcą. Anglia poradziła sobie z chuliganami dawno temu. Widać, że jesteśmy za nimi o kilkanaście lat wstecz. PS. Starsznie mi ciekawi jak tacy "kibice" podrywają dziewczyny, skoro żyją jeszcze w minionej epoce (pewnie też grupowo i ze sztachetami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smokealot Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 15:54 Macie: Wsrod rannych znalezli sie m.in. (bylo wiecej): - kibic Korony Kielce - 2 godziny w szpitalu (kulka utkwila mu w szyji) - 15 letnia dziewczyna ktora ojciec pierwszy raz zabral na mecz - trafiona kula w brzuch - czlonek Kola Sympatykow chodzacy o kulach - 3 kule, w tym jedna w glowe - dzialacz klubowy, ktory w Krakowie nawet sugeruje, zeby sciagac z plotow szaliki wisly, aby sie policja nie przyczepila klubu. - nauczyciel angielskiego, ktorego kolega namowil na pierwszy wyjazd - czlonek Kola Sympatykow, starszy pan, autor transparentu "Ojcze Swiety - pozdrawia Cie Twoja Cracovia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veron Wszyscy równi wobec prawa. Bandytów zabijać IP: *.7bulls.com 27.05.03, 16:00 Wsrod demolujących stadiony i ulice znalezli sie m.in. (bylo wiecej): - kibic Korony Kielce - 2 godziny w szpitalu (kulka utkwila mu w szyji) - 15 letnia dziewczyna ktora ojciec pierwszy raz zabral na mecz - trafiona kula w brzuch - czlonek Kola Sympatykow chodzacy o kulach - 3 kule, w tym jedna w glowe - dzialacz klubowy, ktory w Krakowie nawet sugeruje, zeby sciagac z plotow szaliki wisly, aby sie policja nie przyczepila klubu. - nauczyciel angielskiego, ktorego kolega namowil na pierwszy wyjazd - czlonek Kola Sympatykow, starszy pan, autor transparentu "Ojcze Swiety - pozdrawia Cie Twoja Cracovia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 193.41.128.* 27.05.03, 16:04 GESTAPO , GESTAPO , GESTAPO , Kto wydal rozkaz - to nie policja - znacie taka formacje ZOMO , gdzie sluzyli kryminalisci i sadysci Kto wymyslil taka policje co strzela do obywateli by zabic .Obywateli ,ktorych ma chronic !!!!! Okazuje sie ze oni sa odwazni wobec tych ktorzy nie moga im oddac - a bandzierow sie boja .magdalenka hehehe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro PSEUDO KIBICÓW ZABIĆ IP: *.7bulls.com 27.05.03, 16:08 Czy policja ma chronić łobuzów? Przecież oni nawet siebie sami zabijają. Byłeś kiedyś na meczu w Hiszpani? Widziałeś całe rodziny na 50 tys trybunach? Dopoki polskikibic bedzie sie kojarzyl z łysym, głupim kolesiem w glanach który chce tylko bić i demolować nigdy tak nie będzie. W Angli z huliganami rozprawiono się takimi właśnie metodami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: *.p.lodz.pl 27.05.03, 16:41 Nie obrażaj mnie nazywając tych bandytów w kominiarkach bandytami, a policja to powinna amonicji ostrej użyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu2 GESTAPO GESTAPO IP: 193.41.128.* 27.05.03, 16:13 zomowcy to sadysci - odwazni wobec slabszych i potrafia strzelac w tlum - bandzirow sie boja kibice to tez 13-15 latki porwani fala tlumu (pamietacie przemka czaje ?) Ich tez TRZEBA ZABIC ????? jezeli ktos twierdzi ze policja ma prawo zabijac demonstantow .No coz - zycze im tylko takiej sytuacji by ich corka / syn /zona dostali kulke w leb od naszej "kochanej policji " moze wtedy te durne lby otrzezwieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: GESTAPO GESTAPO IP: *.7bulls.com 27.05.03, 16:19 Demonstracją nazywasz rzucanie w ludzi i samochody cegłami? A dla mnie nie ma znaczenia, czy moje auto zdemoluje 14 latek czy 20 latek. To bandyta. Czy lepszą metodą jest zatrzymać, pouczyć i wypuścić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: GESTAPO GESTAPO IP: *.p.lodz.pl 27.05.03, 16:39 Jakich demonstrantów!!! Oni na tej fali błaźnie bili się ostatnio w centrum wrocławia na tasaki gdzie niestety zginął tylko jeden z nich. Te same "zagubione" nastolatki z ŁKS zakatowały prawie naśmierć ostatnio nastolatka ze Śląska Wrocław bo był za innym klubem! To nie policja jest Gestapo, to kibole są zwykłym bydłem i watachą bandytów na których chyba tylko kule działają. Normalni ludzie jak jadą tramwajem czy autobusem to nie demolują pojazdu a u tego bydła to normalne! Więc co ty piszesz! Ty chyba nie wiesz jak mogą wyglądać prawdziwi kibice i to młodzi dla których najważniejszy jest zespół a nie zadyma na stadionie! Jak dla mnie nie koniecznie trzeba ich traktować kulami ale na prewno wyłapać i przynajmniej na rok zatrudnić do ciężkich robót, a rodziców obciązyć kosztami związanymi z demolką wszystkiego na co trafią! Jak by coś takiego wprowadzono to by burdy na stadionach się skończyły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Policja strzelała bez ostrzeżenia do kibiców IP: 213.25.93.* 27.05.03, 16:45 mam mieszane uczucia. Dziś przeczytałem jak bandyci ( nie kibice przecież) zakatowali sztachetami 17-letniego Rolanda. Dlatego wcale mnie nie rusza, że Policja wali w nich z gładkolufowej...Niby dlaczego mam się tym przejmować ? Prasa tworzy sztuczny problem. Oni sami(kibole) nie uznają demokracji, nawet elementarnych zasad honorowego mordobicia a więc o co chodzi. Dzicy weszli do miasta to trzeba ich przepędzić spowrotem do lasu i tyle. Jak nie rozumieją ludzkiego języka to trzeba troche głośniej do nich gadać. Te prawa nie są dla nich !!! Sami ich zapytajcie to Wam powiedzą ! Fuck you man !!! Odpowiedz Link Zgłoś