rydzyk_fizyk 15.05.07, 08:09 Nagle okazuje się, że można rzeczywiście chcieć zmienić Konstytucję pod warunkiem, że dotyczy to lustracji a nie aborcji. Podobnie z uchwaleniem ustawy lustracyjnej jako "ustawy konstytucyjnej". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
incognitto Re: Premier znowu kopie Jurka 15.05.07, 08:12 rydzyk_fizyk napisał: > Nagle okazuje się, że można rzeczywiście chcieć zmienić Konstytucję pod warunki > em, że dotyczy to lustracji a nie aborcji. i dobrze, bo sprawa lustracji jest wazniejsza od aborcji do dokonywania aborcji nikt nas nie przymusza, a do tolerowania wszelkich komuchowych złodziei u władzy - TAK. > > Podobnie z uchwaleniem ustawy lustracyjnej jako "ustawy konstytucyjnej". Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Premier znowu kopie Jurka 15.05.07, 08:16 incognitto napisał: > i dobrze, bo sprawa lustracji jest wazniejsza od aborcji > do dokonywania aborcji nikt nas nie przymusza, a do tolerowania wszelkich komuc > howych złodziei u władzy - TAK. zamiast bawic sie w lustracje wystarczy przestrzegac prawa - np. nie wpuszczac do koalicji i rzadu przestepcow z Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Incognittto pierdzi 15.05.07, 08:21 do tolerowania wszelkich komuc > howych złodziei u władzy - TAK. 700 tys ludzi miało być poddane lustracji i ty twierdzisz że to komuchy. Szybko a może bardzo szybko idź do lekarza. Powtarzasz pierdoły Rydzyków, kaczorów i innych pólgłowków. Mały złośliwy trol wstrzymuje druk wyroku TK. To jest prawda o Waszej RP rządzonej oprzez katoprawica Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto ależ, mylisz się słoneczko 15.05.07, 08:35 zoro333 napisał: > do tolerowania wszelkich komuc > > howych złodziei u władzy - TAK. > 700 tys ludzi miało być poddane lustracji i ty twierdzisz że to komuchy. Szybko > > a może bardzo szybko idź do lekarza. > Powtarzasz pierdoły Rydzyków, kaczorów i innych pólgłowków. > Mały złośliwy trol wstrzymuje druk wyroku TK. > To jest prawda o Waszej RP rządzonej oprzez katoprawica dla znakomitej wiekszości objetych lustracją zlożenie ośw. nie było problemem- zadaj sobie pytanie: dla kogo było?? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ależ, mylisz się słoneczko 15.05.07, 08:40 incognitto napisał: > dla znakomitej wiekszości objetych lustracją > zlożenie ośw. nie było problemem- > zadaj sobie pytanie: dla kogo było?? wg tego co tu napisalas najprosciej byloby protestujacych przeciw wypelnianiu formularzy wsadzic do pudla jako agentow ale zycie tak proste nie jest jak to schematyczne tlumaczenie biale to biale a czarne czarne dalas sie zwiesc manipulacjom Jarka K. zycie miewa szarosci np. Geremek, ktory odmowil podpisu jest wg ciebie agentem? Mazowiecki rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:11 scoutek napisa > np. Geremek, ktory odmowil podpisu jest wg ciebie agentem? > Mazowiecki rowniez? a skąd mi to wiedzieć? jasnowidzka jestem czy co NA PEWNO to wiem , ze ja nie byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:14 incognitto napisał: > a skąd mi to wiedzieć? > jasnowidzka jestem czy co a wczesniej napisalas: > dla znakomitej wiekszości objetych lustracją > zlożenie ośw. nie było problemem- > zadaj sobie pytanie: dla kogo było?? no? zaplatalas sie w swoje mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:42 scoutek napisała: > incognitto napisał: > > a skąd mi to wiedzieć? > > jasnowidzka jestem czy co > > a wczesniej napisalas: > > > dla znakomitej wiekszości objetych lustracją > > zlożenie ośw. nie było problemem- > > zadaj sobie pytanie: dla kogo było?? > > no? zaplatalas sie w swoje mysli? nie, skądże - odpowiedzialam, ze nie wiem, czy ci dwaj panowie byli agentami, bo przeciez nie moge wiedziec, nie znam ich przeciez az tak dobrze:))))) zapytałam - dla kogo było (bo nie wiem dla kogo i dlaczego) a Tobie od razu przyszli na myśl ewentualni agenci, nie wiedziec czemu skojarzyłas akurat te dwa te dwa nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:56 incognitto napisał: > nie, skądże - odpowiedzialam, ze nie wiem, czy ci dwaj panowie byli agentami, > bo przeciez nie moge wiedziec, nie znam ich przeciez az tak dobrze:))))) wszyscy wiedza, ze nie byli, byli przeciez juz kilka razy lustrowani a Ty nie wiesz?????? > zapytałam - dla kogo było (bo nie wiem dla kogo i dlaczego) zapytalas sugerujac, jak widac bylo z tresci twych wynurzen, ze tylko agenci protestowali przeciw wypelnianiu formularzy lustracyjnych > a Tobie od razu prz > yszli na myśl ewentualni agenci, nie wiedziec czemu skojarzyłas akurat te dwa t > e dwa nazwiska. wlasnie dlatego, ze jw. podsumowujac wykazujesz daleko posunieta schematycznosc w ocenianiu rzeczywistosci charakterystyczna dla zwolennikow PiS ci, ktorzy nie sa z wami to agenci albo zlodzieje albo czerwoni ci, ktorzy maja inne zdanie niz wy to jw. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:15 incognitto napisał: > > > NA PEWNO to wiem , ze ja nie byłam:) ty to nawet nie wiesz czyś facet czy baba:) a poza tym Jarek też był pewien ze lojalki nie podpisał, a okazało się że mu teczkę sfałszowali > Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: ależ mylisz się słoneczko 15.05.07, 09:52 kacza.republika.bananowa napisała: > incognitto napisał: > > > > > > > NA PEWNO to wiem , ze ja nie byłam:) > > > ty to nawet nie wiesz czyś facet czy baba:) jakos nigdy nie dosięgły mnie takie watpliwości masz jakieś doświadczenia w tym temacie?:)) > a poza tym Jarek też był pewien ze lojalki nie podpisał, a okazało się że mu > teczkę sfałszowali no i wystarczy własnie lustrowany mial napisać tylko to czego jest pewnien oswiadczeń nie złożyli ci co pewnie nie byli siebie pewni (tak można domniemywać:))) > > Odpowiedz Link Zgłoś