Dodaj do ulubionych

Niesmiale protesty we walsnym kraju...

22.05.07, 21:16
wiadomosci.onet.pl/1540183,11,item.html
Byc Polakiem dzisiaj to naprawde wstyd, gdzie sie podzialy
te chlopy!
Obserwuj wątek
    • pisubek Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale juz 22.05.07, 21:17
      niedlugo.
      • wtc-wc Re: Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale ju 22.05.07, 21:24
        Tak, glosuj dalej na PO-UW to pewnego dnia zastrzela
        cie przed wlasnym domem i nie bedzie zadnej sprawy!
        • alistair-p Re: Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale ju 22.05.07, 21:27
          Na razie to Jackiewicz zabił,a Ziobro przyczynił się do niejednej śmierci.Obaj z
          PiS.
    • andrze_n jeden z wpisow pod .... 22.05.07, 21:27
      A WIEC OPOWIESC Z ZYCIA WZIETA APROPOS TEGO ARTYKUŁU

Pol roku temu pracowalem w jednym z warszawskich hoteli do ktorego sa przyjmowane wycieczki grop zydowskich z calego swiata,to co tam sie dzieje to jest nie do opisania,bród,smrod aroganckie zachowanie do obslugi hotelu i gosci z innych pokoi wynajmojacych w tym samym czasie co zydzi nie wspominajac juz o ochroniazach pilnujacych nawet niechca pilnowac pozadku swoich grop tylko teroryzuja normalnych potencjalnych klientow i pracownikow hotelu przesladojac przeszukujac i wyzywajac,praktycznie kazda noc spedzona jest konczona klotniami skargami poniewaz nikt nie jest wstanie upilnowac tej dziczy zydowskiej(ci ludzie sami robia sobie wszedzie wrogow,mysla ze im wszystko wolno i maja prawo robic co im sie podoba) a co do antysemityzmu to jest zupelnie odwrotnie bo to oni sami propaguja zachowania ponizajace nas polakow i inne narody bo sami nienawidza niemcow poniewaz bardzo uprzykszali zycie przebywajacym w hotelu stazysta z niemiec

~hehe, 22.05.2007 20:17
      • andrze_n nastepny z wpisow pod .... 22.05.07, 21:30
        A WIEC OPOWIESC Z ZYCIA WZIETA APROPOS TEGO ARTYKUŁU

potwierdzam słowa o tej "dziczy". Raz miałem zaszczyt nocować 1 tydzień w Warszawie w Hotelu Vera gdzie miała miejsce wycieczka z Izraela. Była to dość spora grupa - 5cio autokarowa. Co oni wyrabiali to w głowie się nie mieści. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem i nie słyszałem.

p.s. nie możemy przecież ręczyć też za naszych młodych ludzi którzy zapewne nie takie rzeczy potrafią zrobić
        • wtc-wc Re: nastepny z wpisow pod .... 22.05.07, 21:33
          wiadomosci.onet.pl/1409686,2677,kioskart.html
          • pisubek Widze, ze towarzystwo z was takie bardziej 22.05.07, 21:36
            antysemickie. Gdzie wy sie chlopcy uchowaliscie. W PiSie czy LPR???
            • wtc-wc [...] 22.05.07, 21:40
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • frank_drebin Luzik z tym trzeba ostroznie.Bo po swiecie bedzie 22.05.07, 21:43
      jezdzil obwozny cyrk jakiejs tam organizacji i darl pyska, ze w Polsce
      antysemityzm sie odradza bo zakazuje sie wycieczek Zydom do Polski.
      Sama sprawa natomiast wymaga niewatpliwie uregulowania. W bialych rekawiczkach.
      • pisubek Prosta sprawa. Zdelegalizowac PiS w jakichkolowiek 22.05.07, 21:44
        rekawiczkach czy rajstopkach.
      • wtc-wc [...] 22.05.07, 21:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • frank_drebin Obudz sie czlowieku. Czytales jakie bzdury o gwa- 22.05.07, 21:52
          lconych w Polsce lesbijkach wypisywala La Republica ? Wiesz jakie bzdury moga
          pisac durne gazety jesli tej sprawy nie zalatwi sie delikatnie ? Takie czasy
          trzeba uwazac na pijar itp., itd. a nie sie obrazac na rzeczywistosc.
          wtc-wc napisał:

> To idz im sluz parobasie i niewolniku!!!
          • wtc-wc Re: Obudz sie czlowieku. Czytales jakie bzdury o 22.05.07, 21:55
            To ty sie obudz!!! najlepiej caly narod.
            Nie zauwazyles ze traktuja cie jak murzyna niewolnika,
            za takie rzeczy to sie wojny prowadzi, swiatowe wojny.
            • pisubek Re: Obudz sie czlowieku. PiS zdadza Ojczyzne! 22.05.07, 21:56

• nabucco1954 no żesz .......................... 22.05.07, 22:09
              jak by mnie taki żydowski goryl tylko ruszył miałby zadymę na długo w czarnym
              łbie.
          • andrze_n wystarczy pojechac z kamera i non stop zastrzegaja 22.05.07, 22:10
            Wystarczy pojechac z kamera po ich pobycie i zrobic reportaz. Tylko non stop zastrzegajac sie zza kadru w stylu TVN, ze nie chcialo sie jechac, ze zmuszono redaktora, ze kamerzysta odwracal kamere ale go gwalcono by wziął w kadr.

Nastepnie ze sa te wycieczki tak ladnie zabezpieczone, ze to wszyscy akceptuja, wszyscy sie wokol ciesza i chca nawiazywaz kontakt, tylko moze cos czasem w programie szwankuje i sa jakies bledne jednorazowe odstepstwa zmeczonych ochroniarzy od procedur (stad to wywalanie publicznoisci za "zle spojrzenie").
            No i wogole to mlodziez ma prawo byc zestresowana wieczorem, wiec odreagowuje, trzeba ja rozumiec, dac wstawke z powaznym psychologiem....

Wszystko mozna w mediach zrobic ze wszystkim, tylko trzeba chciec!
            • andrze_n poprostu wpierw trzeba naruszyc T-A-B-U )) 23.05.07, 22:52
    • goldenwomen2 Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 09:47
      I NIGDY sie sie za Nia nie wstydziłam. Wstydzilam sie za to z rzadzacych .
      • wtc-wc Re: Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 22:15
        Polska ma stac sie rezerwowym Izraelem a sami Polacy
        sa przeznaczeni na zaglade.
        Widac to wyraznie ze zydowska 5 kolumna w Polsce jest
        duza, przygotowuja grunt.
        Niestety Polacy "to banda baranow" jak to powiedzial Michnik
        podczas spotkania w Australii z "tamtejsza diaspora"
        • etta2 Re: Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 23:01
          NIE! Polacy, to nie banda baranów, choć trochę baranów mamy - niestety. Wśród
          nich - TY, marny prowokator, który powinien udac się do jakiegoś lekarza. Teraz
          strajki, ale jak się skończą...gazuj do konowała.
          • wtc-wc Re: Ja jestem dumna z Polski 24.05.07, 21:08
            Pogadaj sobie z giwi, ona cie polubi.
            • jankowski1960 "okupanci" 24.05.07, 21:17
              ci "okupanci" nawet bali sie glosno mowic po rus

dodam , ze w latach okupacji niemieckiej Polsce ubylo 6 000 000 ludzi, a w
              czasie "okupacji" radzieckiej przybylo ok. 15 000 000...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka