wtc-wc 22.05.07, 21:16 wiadomosci.onet.pl/1540183,11,item.html Byc Polakiem dzisiaj to naprawde wstyd, gdzie sie podzialy te chlopy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisubek Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale juz 22.05.07, 21:17 niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale ju 22.05.07, 21:24 Tak, glosuj dalej na PO-UW to pewnego dnia zastrzela cie przed wlasnym domem i nie bedzie zadnej sprawy! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pod takimi rzadami rzeczywiscie wstyd. Ale ju 22.05.07, 21:27 Na razie to Jackiewicz zabił,a Ziobro przyczynił się do niejednej śmierci.Obaj z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n jeden z wpisow pod .... 22.05.07, 21:27 A WIEC OPOWIESC Z ZYCIA WZIETA APROPOS TEGO ARTYKUŁU Pol roku temu pracowalem w jednym z warszawskich hoteli do ktorego sa przyjmowane wycieczki grop zydowskich z calego swiata,to co tam sie dzieje to jest nie do opisania,bród,smrod aroganckie zachowanie do obslugi hotelu i gosci z innych pokoi wynajmojacych w tym samym czasie co zydzi nie wspominajac juz o ochroniazach pilnujacych nawet niechca pilnowac pozadku swoich grop tylko teroryzuja normalnych potencjalnych klientow i pracownikow hotelu przesladojac przeszukujac i wyzywajac,praktycznie kazda noc spedzona jest konczona klotniami skargami poniewaz nikt nie jest wstanie upilnowac tej dziczy zydowskiej(ci ludzie sami robia sobie wszedzie wrogow,mysla ze im wszystko wolno i maja prawo robic co im sie podoba) a co do antysemityzmu to jest zupelnie odwrotnie bo to oni sami propaguja zachowania ponizajace nas polakow i inne narody bo sami nienawidza niemcow poniewaz bardzo uprzykszali zycie przebywajacym w hotelu stazysta z niemiec ~hehe, 22.05.2007 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n nastepny z wpisow pod .... 22.05.07, 21:30 A WIEC OPOWIESC Z ZYCIA WZIETA APROPOS TEGO ARTYKUŁU potwierdzam słowa o tej "dziczy". Raz miałem zaszczyt nocować 1 tydzień w Warszawie w Hotelu Vera gdzie miała miejsce wycieczka z Izraela. Była to dość spora grupa - 5cio autokarowa. Co oni wyrabiali to w głowie się nie mieści. Jeszcze czegoś takiego nie widziałem i nie słyszałem. p.s. nie możemy przecież ręczyć też za naszych młodych ludzi którzy zapewne nie takie rzeczy potrafią zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: nastepny z wpisow pod .... 22.05.07, 21:33 wiadomosci.onet.pl/1409686,2677,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Widze, ze towarzystwo z was takie bardziej 22.05.07, 21:36 antysemickie. Gdzie wy sie chlopcy uchowaliscie. W PiSie czy LPR??? Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc [...] 22.05.07, 21:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Luzik z tym trzeba ostroznie.Bo po swiecie bedzie 22.05.07, 21:43 jezdzil obwozny cyrk jakiejs tam organizacji i darl pyska, ze w Polsce antysemityzm sie odradza bo zakazuje sie wycieczek Zydom do Polski. Sama sprawa natomiast wymaga niewatpliwie uregulowania. W bialych rekawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Prosta sprawa. Zdelegalizowac PiS w jakichkolowiek 22.05.07, 21:44 rekawiczkach czy rajstopkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc [...] 22.05.07, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Obudz sie czlowieku. Czytales jakie bzdury o gwa- 22.05.07, 21:52 lconych w Polsce lesbijkach wypisywala La Republica ? Wiesz jakie bzdury moga pisac durne gazety jesli tej sprawy nie zalatwi sie delikatnie ? Takie czasy trzeba uwazac na pijar itp., itd. a nie sie obrazac na rzeczywistosc. wtc-wc napisał: > To idz im sluz parobasie i niewolniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Obudz sie czlowieku. Czytales jakie bzdury o 22.05.07, 21:55 To ty sie obudz!!! najlepiej caly narod. Nie zauwazyles ze traktuja cie jak murzyna niewolnika, za takie rzeczy to sie wojny prowadzi, swiatowe wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
nabucco1954 no żesz .......................... 22.05.07, 22:09 jak by mnie taki żydowski goryl tylko ruszył miałby zadymę na długo w czarnym łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n wystarczy pojechac z kamera i non stop zastrzegaja 22.05.07, 22:10 Wystarczy pojechac z kamera po ich pobycie i zrobic reportaz. Tylko non stop zastrzegajac sie zza kadru w stylu TVN, ze nie chcialo sie jechac, ze zmuszono redaktora, ze kamerzysta odwracal kamere ale go gwalcono by wziął w kadr. Nastepnie ze sa te wycieczki tak ladnie zabezpieczone, ze to wszyscy akceptuja, wszyscy sie wokol ciesza i chca nawiazywaz kontakt, tylko moze cos czasem w programie szwankuje i sa jakies bledne jednorazowe odstepstwa zmeczonych ochroniarzy od procedur (stad to wywalanie publicznoisci za "zle spojrzenie"). No i wogole to mlodziez ma prawo byc zestresowana wieczorem, wiec odreagowuje, trzeba ja rozumiec, dac wstawke z powaznym psychologiem.... Wszystko mozna w mediach zrobic ze wszystkim, tylko trzeba chciec! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 09:47 I NIGDY sie sie za Nia nie wstydziłam. Wstydzilam sie za to z rzadzacych . Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 22:15 Polska ma stac sie rezerwowym Izraelem a sami Polacy sa przeznaczeni na zaglade. Widac to wyraznie ze zydowska 5 kolumna w Polsce jest duza, przygotowuja grunt. Niestety Polacy "to banda baranow" jak to powiedzial Michnik podczas spotkania w Australii z "tamtejsza diaspora" Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ja jestem dumna z Polski 23.05.07, 23:01 NIE! Polacy, to nie banda baranów, choć trochę baranów mamy - niestety. Wśród nich - TY, marny prowokator, który powinien udac się do jakiegoś lekarza. Teraz strajki, ale jak się skończą...gazuj do konowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wtc-wc Re: Ja jestem dumna z Polski 24.05.07, 21:08 Pogadaj sobie z giwi, ona cie polubi. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 "okupanci" 24.05.07, 21:17 ci "okupanci" nawet bali sie glosno mowic po rus dodam , ze w latach okupacji niemieckiej Polsce ubylo 6 000 000 ludzi, a w czasie "okupacji" radzieckiej przybylo ok. 15 000 000... Odpowiedz Link Zgłoś