pla_cebo 03.06.07, 19:02 I znowu na wadze. Przestal pic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen2 wodka tuczy ? :) 03.06.07, 19:05 pla_cebo napisała: > I znowu na wadze. Przestal pic? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 os.rooj kocha sie we mnie? gdzie ja tam ON ;) 03.06.07, 19:07 os.rooj napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj os.rooj kocha się w ciebie? gdzie ty tam Ja .. 03.06.07, 19:10 i ..polska język..? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 bo jak inaczej to wytlumaczyc ten krok w krok ? 03.06.07, 19:11 os.rooj napisała: > i ..polska język..? > > ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj goldziu, pod nieobecność chaziaja ktoś o twój 03.06.07, 19:24 polska język chyba powinien dbać, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 taki obowiazek wzioles na siebie??????????????? 03.06.07, 19:25 os.rooj napisała: > polska język chyba powinien dbać, no nie? nieprawdopodobne :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
os.rooj taki obowiązek na dziś na siebie wziĄłem, 03.06.07, 19:29 goldzia, a co mi tam, hulaj dusza, chaziaja nie ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: wodka tuczy ? :) 03.06.07, 19:08 Podobno tak. To sa martfe kalorie... Zastanawiam sie, czy ostatni sponsor juz sie wycofal z tego interesu? Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Rolexander znowu traci... 03.06.07, 19:07 Zes..ł byś się z niemożności przywalenia Kwachowi. Że taki inny od twojego zapyziałego Kaczora z gadżetem browaru na łapie. Nic tak nie boli chama, jak intelektualne ograniczenia. Zapomniałeś dołączyć fotkę z Charkowa. Czy może repertuar się wyczerpał? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Rolexander znowu traci... 03.06.07, 19:11 gryziec napisała: > Zes..ł byś się z niemożności przywalenia Kwachowi. Że taki inny od twojego > zapyziałego Kaczora z gadżetem browaru na łapie. A gdziez on z browarkiem? Absolwenci kgbowskiej szkoly dziennikarstwa w Moskwie z 1980 roku pija tylko czysta:))) > Nic tak nie boli chama, jak intelektualne ograniczenia. Masz swoje na mysli? > Zapomniałeś dołączyć fotkę z Charkowa. > Czy może repertuar się wyczerpał? A mozesz zapodac link placebo z fotka zurka kwasniewskiego? > Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro zgadza się , tez to zaobserwowałem ;-)) 03.06.07, 19:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=63571529 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro no przeciez wiesz , tylko tak udakjesz, że nie 03.06.07, 19:13 jestes tego świadomy - o tym ćwierkaja juz wszystkie wróble na Rozbrat ;-)), ma byc kandydatem zjednoczonej lewicy na premiera , ciekawe tylko w , którym roku ? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: no przeciez wiesz , tylko tak udakjesz, że ni 03.06.07, 19:17 camille_pissarro napisał: > jestes tego świadomy - o tym ćwierkaja juz wszystkie wróble na Rozbrat ;-)), ma > > byc kandydatem zjednoczonej lewicy na premiera , ciekawe tylko w , którym > roku ? ;-))))) 2074? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen2 podroczyc sie nie wolno ;) ? 03.06.07, 19:19 camille_pissarro napisał: > jestes tego świadomy - o tym ćwierkaja juz wszystkie wróble na Rozbrat ;-)), ma > > byc kandydatem zjednoczonej lewicy na premiera , ciekawe tylko w , którym > roku ? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: chudnie? czyzby szykowal sie na wysokie stano 03.06.07, 19:14 Od lat opowiada ze ma stanowisko w NATO i w UE ale jakos nigdzie "KAT"a nie chca? Moze maja wiecej informacji????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: chudnie? czyzby szykowal sie na wysokie stano 03.06.07, 19:25 Ps. Amerykanie wywiezli z Berlina kartoteki Stasi, czesc zwrocili... Biada Cohn Bandytom, pokolenie 1968 juz nie istnieje. Stad te zmiany w Europie. KGBowcy precz:))) Odpowiedz Link Zgłoś